Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@17:27:17 GMT

شمار مبتلایان به کرونا در جهان افزایشی است

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۵۶۴۴۰

شمار مبتلایان به کرونا در جهان افزایشی است

آمار مبتلایان به کووید ۱۹ در جهان تاکنون به ۴۸۱ میلیون و ۲۵۸ هزار و ۷۷۶ نفر رسید. تعداد ۶ میلیون و ۱۴۶ هزار و ۲۳ نفر جان خود را از دست داده‌اند. از مجموع تعداد مبتلایان در جهان، تاکنون ۴۱۵۴ میلیون و ۳۴۷ هزار و ۶۲۲ نفر بهبود یافته اند.

کشور‌های رکورددار ابتلا به کرونا در جهان

۱- آمریکا⇐ ۸۱ میلیون و ۶۱۶ هزار و ۹۳۶ نفر

۲- هند⇐ ۴۳ میلیون و ۱۹ هزار و ۴۵۳ نفر

۳- برزیل⇐ ۲۹ میلیون و ۸۳۲ هزار و ۱۷۹ نفر

۴-  فرانسه⇐ ۲۴ میلیون و ۹۱۹ هزار و ۳۹۹ نفر

۵- انگلیس⇐ ۲۰ میلیون و ۶۹۱ هزار و ۱۲۳ نفر

۶- آلمان⇐ ۲۰ میلیون و ۱۷۰ هزار و ۱۳۰ نفر

۷-  روسیه⇐ ۱۷ میلیون و ۷۳۹ هزار و ۴۶۲ نفر

۸- ترکیه⇐ ۱۴ میلیون و ۷۸۹ هزار و ۴۸۳ نفر

۹- ایتالیا⇐ ۱۴ میلیون و ۳۰۴ هزار و ۱۱۱ نفر

۱۰- کره جنوبی⇐ ۱۱ میلیون و ۸۱۵ هزار و ۸۴۱ نفر

کشور‌های رکورددار فوتی کرونا در جهان

۱- آمریکا⇐ یکمیلیون و ۳ هزار و ۴۲۵ نفر

۲- برزیل⇐ ۶۵۸ هزار و ۸۱۲ نفر

۳- هند⇐ ۵۲۱ هزار و ۳۴ نفر

۴- روسیه⇐ ۳۶۷ هزار و ۱۳ نفر

۵-مکزیک ⇐ ۳۲۲ هزار و ۷۳۵ نفر

۶- پرو ⇐ ۲۱۲ هزار و  ۱۰۲ نفر

۷- انگلیس⇐ ۱۶۴ هزار و ۴۵۴ نفر

۸- ایتالیا ⇐ ۱۵۸ هزار و ۷۰۰ نفر

۹-اندونزی ⇐ ۱۵۴ هزار و ۵۷۰ نفر

۱۰- فرانسه ⇐ ۱۴۱ هزار و ۶۳۱ نفر

بیشترین آمار کرونا نسبت به جمعیت در کدام کشورهاست؟

در حال حاضر در جدول جهانی آمریکا، آلمان، ویتنام، فرانسه، انگلیس، هلند، ایتالیا، فنلاند، روسیه و برزیل ۱۰ کشور اول بر اساس میزان آمار کرونا نسبت به جمعیت  هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا قربانیان کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۶۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دمای کشور در ۵۰ سال اخیر روندی افزایشی داشته است

رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: داده‌های اقلیمی سازمان هواشناسی نشان می‌دهد که وضعیت مولفه‌های تغییر اقلیم در ایران شرایط مطلوبی نداشته و روند تغییرات دما در ۵۰ سال اخیر افزایشی بوده است.

به گزارش ایسنا سحر تاج بخش مسلمان امروز در مراسم افتتاحیه بیست‌وهشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی موسوم به «ژئوماتیک» در تهران اظهار داشت: یکی از کاربردهای داده های مکانی در حوزه هوا و اقلیم است که سازمان هواشناسی کشور نیز از آن برای پایش و پیش بینی وضع هوا و اقلیم بهره می برد.

وی افزود: به طور کلی بخش اعظمی از مخاطرات طبیعی در دنیا را مخاطرات جوی و اقلیمی تشکیل می دهد که تلفات و خسارات زیادی در پی دارد به خصوص سیلاب ها و طوفان ها که پیامدهای زیادی به همراه دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواشناسی کشور ادامه داد: بنابراین پایش و پیش بینی مخاطرات جوی برای کشور ها  بسیار با اهمیت و ضروری است.

تاج بخش مسلمان تصریح کرد: جدیدترین گزارش سازمان جهانی هواشناسی نشان می دهد که بیشترین افزایش دمای هوا بر روی منطقه آسیا اتفاق افتاده است که از بخشی از روسیه تا بخش هایی از این را شامل می شود.

وی در ادامه با بیان اینکه تغییرات وضع دمای آب های سطح اقیانوسی منطقه آسیا نیز نشان دهنده روند افزایش دما است، گفت: سطح آب های متصل به اقیانوس ها نیز در کل منطقه آسیا به جز دریای خزر افزایشی است.

رئیس سازمان هواشناسی کشور افزود: از لحاظ تغییرات اقلیمی، منطقه آسیا جزو آسیب پذیرترین مناطق شش گانه سازمان هواشناسی در دنیا است که تحت تاثیر انواع مخاطرات جوی است.

تاج بخش مسلمان عنوان کرد: داده های اقلیمی سازمان هواشناسی کشور نیز نشان می دهد که دمای هوای ایران در ۵۰ سال اخیر با روند افزایشی همراه بوده است.

وی ادامه داد: همچنین در ۵۰ سال اخیر میزان بارش در کشور روند کاهشی داشته و همزمان میزان تبخیر سیر افزایشی داشته است.

رئیس سازمان هواشناسی کشور خاطرنشان کرد: شرایط مطلوبی از نظر  مولفه های تغییر اقلیم در کشور وجود ندارد بنابراین شاید مدیریت منابع آب یکی از اصلی ترین اقدامات در این شرایط باشد.

تاج بخش مسلمان در ادامه اهداف اصلی چارچوب سندای سازمان ملل متحد را تشریح کرد و گفت: افزایش دسترسی به سامانه های هشدار سریع چند مخاطره ای تا سال ۲۰۳۰  یکی از مهمترین اهداف چارچوب سندای است.

رئیس سازمان هواشناسی کشور ادامه داد: برای این موضوع چهار اولویت تعیین شده است که از جمله آن ها می توان به ایجادی شرایطی برای کاهش خطر، تمرکز حکمرانی کشورها برای تقویت کاهش خطر بلایا به منظور مدیریت بهتر، افزایش تاب آوری کشور ها و پاسخ موثر به بلایای طبیعی اشاره کرد.

بنا بر این گزارش، وی در بخش دیگری برخی از محصولات سازمان هواشناسی کشور که با استفاده از داده های علوم مکانی و تصاویر سنجش از دور تولید می شود را تشریح کرد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • روند افزایشی خودکشی از ۱۳۸۸ تا ۱۴۰۱
  • روند افزایشی خودکشی از 1388 تا 1401
  • فوق‌ستاره ژاپنی جایگزین گران‌ترین والیبالیست جهان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • رونالدو قید تیم‌داری را زد | برنده توپ طلا تیمش را می‌فروشد
  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است
  • حرکت اعتراضی دانشجویان درآمریکا بیداری جهان نسبت به مساله فلسطین و عمق تنفر عمومی نسبت به رژیم صهیونیستی است
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ها در غزه از دست مقامات در رفته است
  • دمای کشور در ۵۰ سال اخیر روندی افزایشی داشته است