Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@20:39:58 GMT

۱۶۰ هزار تن چغندر قند در استان سمنان تولید شد

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۵۸۴۷۱

۱۶۰ هزار تن چغندر قند در استان سمنان تولید شد

به گزارش ایرنا، لطف‌الله رضایی روز یکشنبه به رسانه ها افزود: سطح زیر کشت چغندرقند در استان سمنان ۲ هزار و ۶۵۰ هکتار معادل ۲.۶ درصد اراضی چغندر بهاره کل کشور است.

وی گفت: استان سمنان با تولید ۱۶۰ هزار و ۵۰۰ تن رقم ۲.۸ درصد میزان تولید کل کشور را به خود اختصاص داده است.

وی خاطرنشان کرد: پایین بودن قیمت تضمینی چغندرقند سبب شده است تا این محصول با برخی از محصولات سبزی و صیفی همانند گوجه‌فرنگی نتواند رقابت کند و به همین دلیل کشاورزان از انجام عملیات داشت صحیح به‌موقع و کافی مانند آبیاری چغندرقند می کاهند و به محصولات رقیب اختصاص می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به دیگر مشکلات کشت چغندرقند گفت: به روز نبودن صنایع کارخانه‌های قند در فرآیند و عملکرد تولید چغندرقند تأثیر منفی دارد.

رضایی گفت: کارخانه‌های قند فعال در منطقه به جای اتخاذ سیاست‌های بهره‌وری در واحد سطح در جهت افزایش عملکرد کمی و کیفی محصول در منطقه اقدام به واردات چغندرقند از سایر مناطق همانند استان‌های همدان و کردستان کرده اند .

 وی خاطرنشان کرد: افزایش هزینه‌های تولید در سال‌های اخیر، گرانی نهاده‌ها و هزینه‌های کارگری، نیمه مکانیزه بودن عملیات برداشت، کمبود نیروی کارگری برای برداشت محصول و کیفیت نامناسب کودهای شیمیایی و سموم آفت‌کش، برخی از مسائل و مشکلات زراعت چغندرقند در استان سمنان است .

معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان تصریح کرد: تهیه بستر کامل کشت در پاییز و کشت در اولین فرصت در بهار، دستگاه‌های جدید کاشت بذر چغندرقند، ارتقای درجه مکانیزاسیون به‌ویژه در زمینه برداشت محصول، اعطای کمک‌های فنی و اعتباری در قالب تسهیلات یارانه دار کم‌بهره و بلاعوض به کشاورزان، ارتقای دانش فنی کارشناسان از طریق آموزش‌های کاربردی تعیین متناسب قیمت تضمینی محصول بر اساس هزینه‌های تمام شده و ارتقای کیفیت محصول با اجرای کشت الگوی چغندرقند پاییزه در مناطق گرم استان، برخی پیشنهادات برای بهبود وضعیت کشت چغندرقند است.

رضایی گفت: کارخانه‌های قند می‌تواند افزایش قیمت خرید چغندرقند وارداتی و هزینه حمل آن را در جهت افزایش بازدهی و بهره وری محصول منطقه هزینه کنند.

معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اظهار امیدواری کرد که با تغییر مدیریت در کارخانه و ایجاد یک رویکرد جدید همچنین انعقاد قرارداد منصفانه با کشاورزان و مساعدتهای لازم مالی و آموزش کشاورزان در طول دوره کاشت و داشت و برداشت از ظرفیت موجود، حداکثر بهره برداری صورت پذیرد.

برچسب‌ها چغندر سمنان برداشت محصول کشاورزی بازار محصولات اراضی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: چغندر سمنان برداشت محصول چغندر سمنان برداشت محصول کشاورزی بازار محصولات اراضی کشاورزی استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۸۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی بوشهر از برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان خبر داد و گفت: پیش‌بینی تولید ۴۰ هزار تن محصول گندم از اراضی کشاورزی استان شده است. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفتگویی با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به خسارت به مزارع گندم به سبب تداوم خشکسالی و کاهش بارش باران اظهار داشت: به علت خشکسالی و عدم بارندگی در فصل کشت همه سطوح بیمه شده گندم دیم به میزان 140 هزار هکتار خسارت دیده است.

وی خسارات به سطوح گندم آبی را مورد اشاره قرار داده و بیان کرد: از 18 هزار هکتار مزارع گندم آبی استان بوشهر به سبب کاهش بارش باران در فصل کشت حدود 4 هزار هکتار آن خسارت دیده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر پرداخت غرامت خسارت به مزارع گندم را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: بر اساس مناطق کشت شده و ظرفیت تولید و نوع طرح بیمه‌ای غرامت خسارت از یک تا 3 میلیون تومان در هر هکتار مزارع گندم به کشاورزان پرداخت می‌شود.

توکلی از برداشت 15 هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر خبر داد و خاطرنشان کرد: این میزان گندم تحویل مراکز خرید شده که شامل گندم معمولی و بذر گندم است.

وی با بیان اینکه برداشت گندم تا خرداد ماه ادامه دارد تصریح کرد: پیش‌بینی تولید 40 هزار تن محصول گندم از مزارع استان بوشهر شده که نسبت به تولید 125 هزار تنی سال قبل کاهش بیش از 70 درصد کاهش دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر از خرید گندم توسط 14 مرکز خرید اداره غله و خدمات بازرگانی و مرکز خرید با مشارکت سازمان تعاون روستایی استان بوشهر خبر داد.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • برداشت جو قصیل در قم
  • کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان