Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@05:04:57 GMT

افتتاح نمایشگاه نقاشی سیمین قرقچیان در گالری «ملت»

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۶۰۷۳۶

افتتاح نمایشگاه نقاشی سیمین قرقچیان در گالری «ملت»

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مؤسسه تصویر شهر، در این مجموعه ۲۴ اثر نقاشی آکریلیک روی بوم برای عموم علاقمندان به نمایش گذاشته می‌شود، که به ترسیم برخی موقعیت‌های آیکانیک تاریخ هنر و عواطف انسانی-که از ابتدای تاریخ هنر، همواره هنرمندان آن را با لحن، شمایل و مکاتب متأثر از زمانه شأن ترسیم کرده‌اند- با این بیان و الفبای جدید می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیمین قرقچیان (VERTCHY) هنرمند بین المللی متولد هزار و سیصد و هفتاد و دو در تهران است. وی فعالیت نمایشگاهی خود را از سال ۲۰۱۲ از لئون فرانسه شروع کرد و تا کنون بیش از سی نمایشگاه انفرادی و گروهی در لئون، تهران، کلن، فرانکفورت، نیویورک، میشیگان، لس انجلس، شیکاگو، تایپه، بانکوک، لوزان، نروژ و… در کارنامه کاری اش دارد.

VERTCHY در آثارش به تغییر مرجع واقعیت در جهان امروز اشاره دارد. وی با درک زمانه‌اش و وفاداری نسبت به ویژگی‌های آن، به منظره نگاری و ترسیم عواطف انسانی و موقعیت‌ها با الفبای این دوران-ای موجی‌ها- می‌پردازد. او عقیده دارد ایموجی‌ها هیروگلیف‌های عصر ما هستند. زبان جهانی و بدون مرز این دوران که برای تمام پدیده‌های طبیعی، اجسام، عواطف انسانی و… ما به ازایی مشخص، دقیق و تصویری دارد و شگفت‌انگیز اینکه این زبان مشترک جهانی برای تمام مردم در هر نقطه‌ای از دنیا و با هر پیشینه فرهنگی و تصویری؛ گویا، ملموس، روشن و قابل درک است.

این نمایشگاه روز دوشنبه هشتم فروردین ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۶ الی ۲۰ در گالری پردیس ملت افتتاح می‌شود و تا ۲۶ فروردین ماه ادامه دارد.

علاقمندان می‌توانند برای بازدید از نمایشگاه همه روزه از ساعت ۱۱ الی ۱۹ و روزهای پنجشنبه و جمعه از ساعت ۱۵ الی ۱۹ به گالری پردیس ملت به نشانی خیابان ولیعصر (عج)، ابتدای بزرگراه هاشمی رفسنجانی (نیایش)، روبروی بزرگراه کردستان، طبقه منفی ۲ مراجعه کنند.

کد خبر 5454616

منبع: مهر

کلیدواژه: نقاشی نمایشگاه نقاشی پردیس ملت تئاتر ایران کارگردان تئاتر نوروز هنرمندان تئاتر فیلم موقعیت مهدی فیلم سینمایی قطب الدین صادقی موسیقی ایرانی حضور هنر ایران در جهان کوروش زارعی هادی حجازی فر روز ملی هنرهای نمایشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۰۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک «نقاشی» چگونه راز ساخت اهرام مصر را فاش کرد؟ (+عکس)

رازی که هزاران سال به قوت خود باقی مانده بود، سرانجام کشف شد، چرا که فیزیکدانان بر این باورند که سرانجام به چگونگی ساخت اهرام مصر باستان پی برده‌اند. 

به گزارش فرادید، این موضوع که چگونه یک تمدن باستانی بدون ماشین‌آلات سنگین موفق به ساخت اهرام شد، مدت‌ها موضوع فکر بسیاری از افراد بود. هرم بزرگ جیزه به ارتفاع ۱۴۷ متر، زمانی که ساخته شد، بلندترین سازه جهان برای بیش از ۳۸۰۰ سال بود و ما همچنان مجذوب عظمت آن هستیم. 

برخی تصمیم می‌گیرند از اهرام دیدن کنند، برخی دیگر تصمیم می‌گیرند بر فراز آن‌ها با چتر پرواز کنند و برخی دیگر جرات کرده و به داخل هرم بزرگ می‌روند، اما ما تا کنون نمی‌دانستیم آن‌ها چگونه ساخته شده‌اند. 

گروهی از دانشمندان دانشگاه آمستردام در مورد چگونگی ساخت اهرام توسط مصریان باستان به کشف پیشگامانه‌ای دست یافتند. تیمی از فیزیکدانان به رهبری دکتر دانیل بون، روی یک نقاشی دیواری در مقبره جهوتی‌هوتپ (Djehutihotep) تمرکز کردند. این نقاشی که قدمت آن به سال ۱۹۰۰ قبل از میلاد بازمی‌گردد، به نظر یک تکنیک ساختمانی را نشان می‌دهد. 

این نقاشی دیواری ۱۷۲ مرد را به تصویر کشیده که مجسمه‌ای را با طناب‌های متصل به سورتمه حرکت می‌دهند. جلوتر از سورتمه، جایی که به نظر می‌رسد جیزه یا اطراف آن باشد، دیده می‌شود که آب را روی شن‌ها می‌ریزند. فیزیکدانان که شیفته این کشف شده بودند، تصمیم گرفتند آن را آزمایش کنند. 

آن‌ها به مصر رفتند و هرم خودشان را در مقیاسی بسیار کوچکتر ساختند. در طول آزمایش مشخص شد اگر ماسه خشک باشد، به شکل توده درمی‌آید و حرکت اجسام را دشوارتر می‌کند، اما با افزودن مقدار مناسب آب، از شکل گرفتن این توده‌ها جلوگیری می‌شود و ماسه صاف می‌ماند. 

Bonn در مصاحبه‌ای در سال ۲۰۱۶ گفته است: «اگر از شن و ماسه خشک استفاده کنید، خوب کار نمی‌کند، اگر ماسه بیش از حد مرطوب شود، باز هم خوب کار نمی‌کند. برای این کار یک سفتی بهینه لازم است.» 

قبلاً اعتقاد بر این بود که استفاده از آب برای کمک به ساخت و ساز تشریفاتی بوده، نه عملی. 

یافته‌های این تیم در یکی از معتبرترین مجلات علمی جهان (Physical Review Letters) منتشر شد. در مقاله منتشرشده توضیح داده شد: «سایش لغزشی روی شن و ماسه با افزودن مقداری آب (نه خیلی زیاد) تا حد زیادی کاهش می‌یابد.» 

«اگر میزان آب درست نباشد، ماسه مرطوب بیابان تقریباً دو برابر سفت‌تر از ماسه خشک می‌شود.» 

«یک سورتمه به راحتی روی شن‌های سفت صحرا می‌لغزد، چون شن‌ها مانند وقتی که خشک هستند مقابل سورتمه انباشته نمی‌شوند.» 

این موضوع به قدری ساده است که حتی بون و تیمش هم غافلگیر شدند: «من از میزان کاهش ۵۰ درصدی نیروی کشش بسیار متعجب شدم، به این معنا که مصریان باستان فقط به نیمی از مردان نیاز داشتند تا اهرام را از روی شن‌های خیس در مقایسه با شن‌های خشک بکشند.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • یک «نقاشی» چگونه راز ساخت اهرام مصر را فاش کرد؟ (+عکس)
  • دو نمایشگاه فرهنگی و اجتماعی در ماهشهر افتتاح شد
  • اینجا طبیعت از بوم بیرون می‌زند!
  • جت جنگنده ام جی در نمایشگاه خودروی پکن+عکس
  • سهراب سپهری و سیمین دانشور مهمانان امسال نشر فیل در نمایشگاه کتاب
  • زیبایی نقاشی خداوند در طبیعت زیرکوه
  • افتتاح نمایشگاه فرصت‌های متنوع یادگیری در هفته گرامیداشت مقام معلم
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • اولین پمپ بنزین رباتیک در امارات افتتاح شد
  • گرامیداشت سالروز تولد سیمین دانشور برگزار شد