Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر اقتصاد گفت: نظام مالیات ستانی هوشمند تنها راه رسیدن به اقتصاد شفاف و دانش بنیان است و بستر آن از نظر قوانین برای سازمان امور مالیاتی کشور فراهم شده است.

به گزارش مشرق، سیداحسان خاندوزی در بازدید از مرکز اطلاعات مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور در جمع کارکنان و مدیران این مرکز افزود: در نوع نگاهی که دولت در مسئله مالیات ستانی دارد بی شک بخش معاونت مرتبط با حوزه فناوری اطلاعات قلب تحولات مالیاتی محسوب می‌شود و هر قدر که ضربان این قلب آهنگ منظم، دقیق و شمرده تری داشته باشد، کمک می‌کند مجموعه اطلاعاتی که به مثابه خون این سیستم به شمار می‌رود، (چه در ستاد و سازمان و چه در استان‌ها و لایه‌های مختلف سیستم مالیات ستانی)، گردش درست تری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باید تلاش شود که تشخیص‌ها واقع گرایانه‌تر و قطعی شدن‌ها عادلانه‌تر باشد، اظهار داشت:، چون ما در این مسیر باید هر دو طرف یعنی هم مردم و هم دولت را در نظر بگیریم و اگر قرار باشد این مجموعه ایده آل کار کند، باید تلاش کنیم که از یک طرف امکان فرار مالیاتی و از طرف دیگر هم امکان اجحاف به حق مؤدیان مالیاتی به حداقل برسد.

خاندوزی در ادامه گفت: به همین دلیل از رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور خواستم که اولین دیدار سال نو را با مجموعه فناوری اطلاعات در حوزه مالیاتی شروع کنیم. اولاً تشکر و خدا قوت عرض می‌کنم، بابت تمام تلاش‌هایی که صورت گرفته است و ثانیاً ذکر این نکته را ضروری می‌دانم که نیازمند یک برنامه اصلاح بسیار جدی و اساسی هستیم که باز آن برنامه شماست که قلب برنامه تحول مالیاتی کشور محسوب خواهد شد.

وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه هیچ راهی به سمت اقتصاد شفاف و دانش بنیان وجود ندارد مگر از معبر نظام مالیات ستانی هوشمند، افزود: امیدوارم تلاش‌ها و زحمات همکاران در این حوزه، با قدرت بیشتر، سرعت بالاتر و کیفیت افزون تری ادامه یابد و شاهد افزایش میزان تعامل و همکاری بین دستگاه‌ها در سال ۱۴۰۱ باشیم.

وی خاطر نشان کرد: مجموعه قوانین موجود انصافاً در این چند سال اخیر بستر فوق العاده‌ای برای عملکرد سازمان امور مالیاتی کشور فراهم کرده است و قبل از سال‌های ۹۴ و ۹۵ چنین امکانی برای سازمان امور مالیاتی کشور وجود نداشت، اما در طول این پنج، شش سال اخیر عمده اختیاراتی که به لحاظ قانونی نیاز بود، اعطاء شده است، هرچند در پیاده سازی‌ها همانطور که دوستان هم اشاره کردند، همچنان عدم همکاری‌ها و نقص‌هایی وجود دارد، اما باید در این خصوص هم کمک کنیم که این نقائص هم به حداقل ممکن برسد.

خاندوزی با اشاره به اینکه، به لحاظ دسترسی دیگر بهانه‌ای وجود ندارد، تأکید کرد: از این به بعد، قدرت پردازش و هوشمند شدن نوع نگاه سازمان امور مالیاتی کشور است که تعیین کننده خواهد بود و بنابراین انتظار می‌رود با توجه به این فرصت و امکان ویژه‌ای که در سال‌های اخیر فراهم شده، همکاران سازمان امور مالیاتی هم تلاش ویژه و خروجی چشمگیر تری داشته باشند.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین راهنمای سفر نوروزی سازمان امور مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور سید احسان خاندوزی خودرو حوادث سلامت سازمان امور مالیاتی کشور مالیات ستانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۳۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را  از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اشاره کرد: برای تحقق این امر با اپراتور‌ها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قرارداد‌هایی در این زمینه باشیم.

کرباسی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمند‌سازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

وی  با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات ادامه داد: هدف اصلی‌ این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتور‌ها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند‌.

کرباسی اضافه کرد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح های آن ها مورد تأیید معاونت علمی، فناوری  و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت ها کسر می‌شود‌.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات در پایان ضمن اشاره به اینکه براساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری به اپراتور‌ها داده شود، گفت: هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد. این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان ‌آورد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات مالیات بر عایدی سرمایه برای طلا، مسکن و خودرو اعلام شد
  • جزییات مالیات بر عایدی سرمایه برای طلا، مسکن و خودرو اعلام شد
  • رئیس سازمان اوقاف: فناوری منزلت می‌آورد
  • عدم الزام مشاغلی که فروش کمتر از ۳۰ میلیاردتومان بوده به ارایه دفاتر و ترازنامه
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • اعتصاب طلافروشان برای فرار از شفافیت/ سامانه‌های مودیان و جامع تجارت به نفع فعالان قانونی است
  • وصول یک ماهه ۱۰۰۰ میلیارد مالیات از شرکتهای خام فروش صادراتی
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی