Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، امیر کرم‌زاده، دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر استان سمنان در نشست ستاد خدمات سفر استان، با بیان اینکه ضریب ماندگاری مسافران در استان نسبت به سال‌های قبل از شیوع کرونا افزایش یافته است، افزود: میزان ماندگاری مسافران در مراکز اقامتی زیرپوشش اداره کل میراث فرهنگی استان سمنان نسبت به سال 97-98، 21 درصد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر استان سمنان با اشاره به اینکه ضریب اشغال تخت در مراکز اقامتی استان سمنان به 65 درصد رسیده است، گفت: از بیست و ششم اسفندماه 1400 تاکنون، 146 هزار و 559 مسافر در مراکز اقامتی استان سمنان اقامت کردند که 315 نفر از این تعداد گردشگر خارجی هستند.

کرم‌زاده گفت: 6 هزار و 252 نفر در هتل‌ها، بیش از یک هزار نفر در اقامتگاه‌های سنتی، 275 نفر در مجتمع‌های گردشگری، یک هزار و 726 نفر در مهمان‌پذیرها، بیش از یک هزار و 300 نفر در هتل‌آپارتمان‌ها و هفت هزار و 802 نفر در اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان اقامت کرده‌اند.

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر استان سمنان از اقامت بیش از 87 هزار نفر از مسافران نوروزی در اقامتگاه‌های موقت شامل کمپ، کانکس و چادر مسافرتی خبر داد و گفت: 34 هزار و 458 نفر مسافر نیز در این مدت در تأسیسات اقامتی وابسته به آموزش‌وپرورش اقامت کرده‌اند.

کرم‌زاده، مجموع بازدیدهای نظارتی از تأسیسات گردشگری استان در این مدت را 213 مورد اعلام کرد و افزود: بیش از 200 هزار گردشگر نیز در این ایام از موزه‌ها و جاذبه‌های تاریخی و گردشگری استان بازدید کردند.

15 هتل، یک هتل‌آپارتمان، یک متل، 5 مهمان‌پذیر، 10 اقامتگاه سنتی، 72 خانه مسافر، سه مجتمع گردشگری و 95 اقامتگاه بوم‌گردی و ... در استان سمنان با سه هزار و 800 تخت پذیرای مسافران نوروزی هستند.

با احتساب سایر مراکز اقامتی زیر نظر آموزش‌وپرورش و سایر ادارات و ... استان سمنان می‌تواند پذیرای هفت هزار و 400 نفر- شب باشد.

انتهای پیام/74003/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: مسافران نوروزی ستاد اجرایی خدمات سفر استان سمنان ماندگاری مسافران عید کجا بریم خدمات سفر استان مراکز اقامتی استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۴۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(اینفوگرافیک) کدام کشور‌ها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردر‌های جهان را دارند؟

از امپراتوران روم گرفته تا جان دی. راکفلر که به اولین میلیاردر جهان تبدیل شد، دنیا شاهد زندگی ثروتمندان بسیاری بوده است. اما ثروتمندترین افراد حال حاضر جهان کجا زندگی می‌کنند؟

به گزارش روزیاتو، اینفوگرافیک زیر، کشور‌هایی را که بیشترین تعداد میلیاردر‌ها را در سال ۲۰۲۴ در خود جای داده اند را نشان می‌دهد.

کشور‌های دارای بیشترین میلیاردر‌ها در سال ۲۰۲۴

طبق فهرست ثروتمندان جهان Hurun در سال ۲۰۲۴، چین ۸۱۴ میلیاردر دارد که بیشترین تعداد میلیاردر‌ها در جهان است. چین علیرغم حفظ رتبه اول، طی یک سال ۱۵۵ میلیاردر را از دست داد، در حالی که ایالات متحده ۱۰۹ میلیاردر به دست آورد. شکاف بین دو کشور اکنون به ۱۴ میلیاردر کاهش یافته است.

ایالات متحده و چین با هم نزدیک به نیمی از ۳،۲۷۹ میلیاردر جهان را در خود جای داده اند. پس از آن‌ها هند با ۲۷۱ میلیاردر و بریتانیا با ۱۴۶ میلیاردر قرار دارند.

با این حال، در مجموع، کشور‌های اروپایی شش کشور از ۱۰ کشور برتر و هشت کشور از ۲۰ کشور برتر با بیشترین تعداد میلیاردر‌ها هستند.

به طور طبیعی، بزرگترین اقتصاد‌های جهان در تعداد میلیاردر‌ها بیش از حد حضور دارند، زیرا فرصت‌های بیشتری برای تولید ثروت فراهم می‌کنند.

سوئیس، سنگاپور و سوئد از این نظر با دیگر کشور‌ها فرق می‌کنند و تنها یکی از آن‌ها در بین ۲۰ اقتصاد برتر از نظر تولید ناخالص داخلی قرار دارند. تصور می‌شود که هر سه کشور دارای نرخ‌های مالیاتی بالایی هستند که معمولاً برای ثروت اندوزی مفید نیستند. اما برداشت‌ها می‌تواند گمراه کننده باشد. به عنوان مثال، سوئد مالیات بر ارث، نرخ ثابت بر عایدی سرمایه و نرخ مالیات شرکتی ۲۱ درصدی ندارد.

دیگر خبرها

  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در چهارمحال و بختیاری
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم‌گردی
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم گردی
  • عبور از رودخانه با مخاطرات فراوان
  • جاری شدن سیل در روستای نوروزی خوشاب 
  • ثبت بیشترین بارندگی در روستای تاش شاهرود
  • (اینفوگرافیک) کدام کشور‌ها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردر‌های جهان را دارند؟
  • بیست و هفتمین کنگره اورولوژی ایران
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • راز ماندگاری پیکه در فوتبال؛ عشق به بارسا!