Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، صابر پرنیان امروز در بازدید میدانی از کارخانه سیمان صوفیان بر افزایش تولید سیمان و نظارت بر فرایند توزیع در استان تاکید کرد.

وی گفت: تسهیل‌گری و تنظیم‌گری؛ دو ابزار دولت برای عبور از دوره تحریم است.

پرنیان افزود: طی چهار دهه تحریم های ظالمانه اقتصادی دشمنان، دولت‌ها ناگزیر به دخالت در امور اقتصادی بودند و دولت سیزدهم با بهره مندی از ابزار تسهیل‌گری و شفاف‌سازی نقش خود در اقتصاد را به حداقل می‌رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صمت آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه در سال جدید با نگرشی نو که برای اقتصاد و تولید تعریف شده، با توسعه زیرساخت‌ها به سمت ایجاد ارزش افزوده بیشتر حرکت می‌کنیم، ادامه داد: بصورت ویژه در قالب ستادهایی نظیر شورای عالی سرمایه‌گذاری، شورای معادن و تسهیل و رفع موانع تولید در کنار مجموعه‌های تولیدی هستیم.

وی با اشاره به اهمیت ورود تکنولوژی‌های نوین و نوسازی ماشین آلات تولیدی که لازمه رونق تولید است، ادامه داد: نوسازی ماشین آلات در کیفیت و کمیت تولید و رقابت‌پذیری محصولات تولیدی تاثیر مستقیم دارد.

پرنیان، بر هم افزایی و همکاری برای تسهیل فرآیندها تاکید کرد و گفت: از سال گذشته ثبت اطلاعات کالاهای مشمول در سامانه جامع تجارت الزامی شده و در طرح درج قیمت تولید کننده نیز باید قیمت تمام شده محصول نهایی بر روی تولیدات ثبت شود.

وی با بیان اینکه در زنجیره تامین کالا تمام فرآیندها شفاف می‌شود، افزود : جریان ورود مواد اولیه، تولید، تامین و توزیع کالا از مبدا تا مقصد از طریق سامانه جامع تجارت مورد رصد و پایش قرار می‌گیرد و براساس نتایج حاصل از سامانه‌ها می‌توان برنامه‌ریزی‌های بهتری برای تولید و تامین انجام داد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، خاطرنشان کرد: در زنجیره تامین مالی جریان گردش کالا و پول در کشور مورد رصد قرار می‌گیرد و دولت سیزدهم در مسیر تحقق و اجرای شفافیت اقتصادی جدی است.

وی ادامه داد : استفاده از ظرفیت های علمی و خلاقانه جوانان، موجب بهبود در کمیت و کیفیت تولید و بهسازی و نوسازی شده و توسعه این شرکت را در پی خواهد داشت.

 پرنیان با بیان اینکه این مجموعه صرفا واحدتولیدی نیست و یکی از چشمه های توسعه اقتصادی استان محسوب می‌شود؛ افزود: تولیدات این مجموعه پایه توسعه استان است و با توجه به پیشینه این واحد صنعتی، بخشی از نیاز استان نیز با تلاش کارگران و متخصصان این واحد صنعتی تامین می‌شود.

وی بر برنامه‌ریزی برای تامین به موقع نیاز استان به سیمان بویژه در فصول کاری تاکید کرد و اظهار داشت: در تولید و تامین کالا هیچ کمبودی وجود ندارد اما باید با استفاده از ظرفیت بسیار بالای سامانه‌ها، ضمن رصد کامل تمام زنجیره تامین، تولید و توزیع، از فعالیت سودجویان و دلالان که موجب اختلال در روند قانونی و منطقی نظام توزیع هستند؛ جلوگیری کنیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه بهترین ناظر، خود مجموعه‌های تولیدی و فروش شرکت‌ها هستند، تصریح کرد : با شروع فصل کاری در استان شاهد افزایش تقاضا خواهیم بود و با تلاش گروه مدیریتی جوان واحد صنعتی سیمان صوفیان، شاهد افزایش تولید و تامین به موقع سیمان مورد نیاز استان خواهیم بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی فارس تبریز سیمان سیمان صوفیان توسعه اقتصادی سامانه جامع تجارت رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی زنجیره تامین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۵۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم وفناوری آنا، مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین مالی که با حضور وزیر اقتصاد برگزار شد، گفت: اتفاقی که در این چند سال به وجود آمده کنترل تورم و کاهش خلق پول توسط بانک‌ها است و هماهنگی بی‌نظیر سازمان‌های مختلف در جلوگیری از خلق پول است.

وی افزود: البته این نگرانی وجود دارد که کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها می تواند تاثیری منفی بر تامین مالی و رشد تولید داشته باشد که با استفاده از ابزار‌های نوینی مانند برات الکترونیکی می‌توان از روش‌های جدید تامین مالی بهره برد.

محرمیان گفت: اگر همکاری بین وزارت اقتصاد و بانک مرکزی نبود این‌پروژه به سرانجام نمی‌رسید و باید از همه دست‌اندرکاران این ابزار مالی تشکر کرد.

زیرساخت‌های زنجیره تامین مالی برات الکترونیک فراهم می شود

اکرمی، خزانه دار کل کشور نیز در این نشست اظهارکرد: یکی از ابزار‌های مالی زنجیره تامین مالی برات الکترونیک است و خزانه‌داری کل کشور نیز به عنوان نهاد منتشر کننده این ابزار تلاش کرد تا زیرساخت‌های آن فراهم شود.

وی گفت: تفاوت اصلی این روش با روش‌های سنتی توجه به مدیریت ریسکی است که بانک عامل آن را متقبل می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد
  • رشد ۹۰ درصدی رصد کامل دارو‌های استراتژیک در سامانه تیتک
  • رونمایی از برات الکترونیک زنجیره تامین مالی
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • برات الکترونیک زنجیره تامین مالی رونمایی شد
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟