Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@00:27:45 GMT

سومین حرم اهل بیت(ع) در مسیر توسعه

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۶۸۶۷۰

سومین حرم اهل بیت(ع) در مسیر توسعه

خبرگزاری مهر - گروه استان ها: سالی که گذشت مملو از رخدادهایی بود که استان فارس را از سایر استان‌های کشور متمایز ساخت، استان فارس با توجه تمامی پتانسیل‌هایی که دارد در کشور منحصر به فرد است و این استان می‌تواند به عنوان یکی از استان‌های مهم کشور در تمامی عرصه‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی نقش آفرین باشد از این رو می‌توان گفت که این استان در کشور دارای جایگاهی رفیع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مسائل مهمی که در استان فارس باید پیگیری شود مسئله کمبود آب و برطرف شدن مشکلات این بخش است.

تدوین سند راهبردی آب در استان فارس اولویت است

رئیس مجمع نمایندگان استان فارس پیش از این گفته بود که در راستای تحقق آمار مربوط به میزان آب موجود در استان فارس باید سند راهبردی آب استان تدوین شود.

ابراهیم عزیزی در جلسه انتقال آب خلیج فارس به استان فارس بیان کرد: یکی از مولفه‌هایی که در روند صنعتی شدن استان بایستی مورد توجه باشند تهیه آب مورد نیاز واحدهای صنعتی استان است این در حالی است که با توجه به تأمین آب شرب مورد نیاز مردم در استان فارس در کنار تهیه آب مورد نیاز صنایع از جمله وظایفی است که مدیران و استان بایستی مد نظر قرار دهند.

وی اضافه کرد: یکی از موضوعات اصلی که در عقب ماندگی استان بایستی مورد توجه باشد عقب‌ماندگی موجود در حوزه حمل و نقل ریلی است استان فارس با توجه به ویژگی‌هایی که در حوزه حمل و نقل دارد می‌تواند به عنوان چهار راه ریلی کشور معرفی کرد از این رو بایستی عقب ماندگی موجود در این حوزه نیز برطرف گردد تا شاهد بازگشت فارس به جایگاه اصلی خود در سطح کشور باشیم.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آزادراه‌ها در سطح استان فارس از جمله مؤلفه‌های حمل و نقل است که بایستی مورد توجه واقع شود و در این حوزه باید اعتبارات لازم به طرح‌های عمرانی جاده استان فارس تخصیص گردد تا شاهد بهبود وضعیت حمل و نقل در سطح استان فارس باشیم.

عزیزی با تاکید بر اینکه روند صنعتی شدن فارس باید با همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی باشد، افزود: در موضوع انتقال آب از خلیج فارس به استان فارس علاوه بر اینکه دولت باید حمایت‌های لازم را انجام دهد بخش خصوصی نیز باید در این اقدام ورود کرده و در همین راستا مجلس نیز با تصویب قوانین مختلف در تلاش است تا راهکارهای مناسبی برای حمایت از این طرح ملی داشته باشد.

او ادامه داد: توجه به مسائل بهداشتی در موضوع انتقال آب از خلیج فارس به استان فارس باید ملاک عمل باشد و همچنین مسائل زیست محیطی که پس از انتقال آب خلیج فارس به استان فارس ایجاد می‌شود نیز باید مورد توجه برنامه ریزان استان فارس باشد.

به گفته این نمایندگی مجلس آینده اشتغال در استان فارس وابسته به انتقال آب به استان است و اگر این انتقال صورت نگیرد در آینده شاهد تعدیل نیروهای کار از صنایع مختلف خواهیم بود.

این در حالی است که استان فارس علاوه بر برنامه ریزی نیازمند ان است که بودجه مناسبی نیز به فارس تخصیص یابد

رشد ۱۳۲ درصدی اعتبارات عمرانی فارس

رئیس پیشین سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی فارس نیز پیش از این گفته بود که سرجمع اعتبارات عمرانی فارس ۳ هزار و ۵۴۲ میلیارد تومان است که رشد ۱۳۲ درصدی پیدا کرده است.

حسن نوروزی در جلسه شوای توسعه و برنامه ریزی فارس بیان کرد: سرجمع اعتبارات استانی فارس ۱,۷۵۰ میلیارد تومان است که نسبت به سال گذشته ۱۹۲ درصد رشد داشته است.

او افزود: این اعتبار شامل ۳۹۳ میلیارد تومان اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان، ۴۹۳ میلیارد تومان سه درصد درآمد حاصل از صادرات نفت خام و گاز طبیعی، ۱۳۸ میلیارد تومان اعتبار موضوع ۰.۲۷ درصد مالیات بر ارزش افزوده، ۱۵۲ میلیارد تومان اعتبار راه روستایی، ۳۳۳ میلیارد تومان اعتبار آب روستایی و عشایری و ۲۴۲ میلیارد تومان افزایش اعتبار سرمایه‌ای استان است.

رئیس پیشین سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی فارس با بیان اینکه سهم استان از اعتبارات ملی کشور ۴.۴ درصد است، گفت: استان فارس ۱۵۵ طرح ملی و ملی با ویژگی استانی دارد که در مجموع ۲,۵۶۵ میلیارد تومان اعتبار به آن اختصاص یافته که نسبت به سال گذشته ۴۵.۴ درصد رشد داشته است.

نوروزی با بیان اینکه اعتبارات استفاده متوازن از امکانات کشور با مبلغ ۹۰۰ میلیارد تومان ۹۳ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است، عنوان کرد: در بودجه ۱۴۰۰ اعتبارات تملک دارایی‌های استان ۱۶ درصد، اعتبارات ۳ درصد درآمد حاصل از فروش نفت و گاز ۲۳۳ درصد، اعتبارات موضوع ۰.۲۷ درصد مالیات بر ارزش افزوده ۴۰ درصد، اعتبارات طرح توسعه راه‌های روستایی ۹۰۰ درصد نسبت به سال ۹۹ افزایش داشته است.

او همچنین با بیان اینکه براساس بند (ط) تبصره ۲۰ قانون بودجه ۱۴۰۰ کل کشور ۲۰ درصد از اعتبارات متوازن‌سازی مناطق کم برخوردار برای اجرای طرح‌های بسیج سازندگی، قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه و ساخت مساجد و حوزه‌های علمیه در همان مناطق اختصاص می‌یابد، گفت: بنابراین از مبلغ ۹۰۰ میلیارد تومان ابلاغی فارس ۱۸۰ میلیارد تومان به این موضوع اختصاص می‌یابد البته فعلاً به صورت توزیع نشده باقی می‌ماند تا بررسی‌های لازم در مورد این طرح‌ها انجام شود.

او با تاکید بر اینکه اولویت ما با تکمیل پروژه‌های نیمه تمام است اما حداکثر تا ۱۰ درصد اعتبارات استانی برای طرح‌های جدید در نظر گرفته شده که در استان فارس ۱۵۴ میلیارد تومان می‌شود، خاطرنشان کرد: استان فارس در بودجه ۱۴۰۰ به عنوان استان پایلوت کشوری برای بودجه‌ریزی بر اساس عملکرد انتخاب شده است.

محمد هادی ایمانیه استاندار فارس شد

تکلیف استاندار فارس نیز در سال ۱۴۰۰ مشخص شد و محمد هادی ایمانیه در تاریخ هفتم مهر ماه به عنوان استاندار فارس انتخاب شد.

ایمانیه پیشتر در استان فارس به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز فعالیت می‌کرد و اکنون به عنوان استاندار فارس توسط وزیر کشور منصوب شد.

او در دولت سیزدهم یکی از گزینه‌های تصدی وزارت بهداشت نیز بود.

ایمانیه متولد ۱۳۴۱ در شهر شیراز و فوق تخصص گوارش اطفال است.

سند مهندسی فرهنگی فارس رونمایی شد

در سال ۱۴۰۰ سند مهندسی فرهنگی فارس با حضور رئیس جمهور اسلامی ایران رونمایی شد.

حجت الاسلام ابراهیم رئیسی در جریان سفر هیئت دولت به فارس، در جریان جلسه شورای اداری استان فارس سند مهندسی فرهنگی فارس را رونمایی کرد.

آیت الله لطف الله دژکام نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شیراز در این خصوص بیان کرد: شش هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای استان فارس طی سفر رئیس جمهور و هیئت دولت در نظر گرفته شده است و نشان دهنده آن است که فارس دارای توانمندی‌های است که بی نظیر است.

وی اضافه کرد: این اعتبارات زمانی که وارد استان شد باید به گونه‌ای مورد استفاده قرار بگیرد که برطرف کننده نیاز مردم باشد و تقوا در هزینه کرد سرمایه مد نظر باشد.

او ادامه داد: اگر بنا هست تقوا ملاک فعالیت‌های مدیران کلان باشد باید کار فرهنگی را مدنظر قرار داد و تمام تلاش‌ها در استان طی یکسال گذشته در این مسیر قرار گرفت که نقشه فرهنگی استان فارس تدوین گردد.

امام جمعه شیراز تاکید کرد: بیش از دو هزار نفر در طراحی سند مهندسی فرهنگی استان فارس همکاری داشتند و این سند به عنوان نقشه راه مهندسی فرهنگی استان تعیین کننده مسیر حرکت دستگاه‌های استان طی سالیان آینده است.

کد خبر 5451748

منبع: مهر

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجمع نمایندگان استان فارس محمد هادی ایمانیه دولت سیزدهم ابراهیم عزیزی مسافران نوروزی بوشهر ویروس کرونا گردشگری کرمانشاه نوروز سانحه تصادف سفرهای نوروزی آمار کرونا خطبه های نماز جمعه اردوهای راهیان نور گرگان نوروز 1401 خلیج فارس به استان فارس میلیارد تومان اعتبار سند مهندسی فرهنگی استاندار فارس استان فارس استان فارس برنامه ریزی نسبت به سال سال گذشته انتقال آب مورد توجه حمل و نقل طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۸۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هندبال ایران در مسیر توسعه قرار دارد

کارشناسان هندبال معتقدند کمبود تجربه ما نسبت به تیم‌های اروپایی موجب شده است تا کار سختی را در جهان داشته باشیم و این اختلاف را می‌توان با اردوهای تدارکاتی پی‌درپی و نزدیک بهم تا حدودی جبران کنیم. برخلاف جهان ما در آسیا تجربه خوبی داریم و می‌توانیم عملکرد بهتری را در آسیا از خود به نمایش بگذاریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بیست‌وچهارمین دوره مسابقات هندبال قهرمانی جوانان دختر جهان از سی‌ام خرداد تا دهم تیر به میزبانی مقدونیه شمالی برگزار می‌شود. تیم‌ملی هندبال جوانان دختر کشورمان در گروه A این رقابت‌ها قرار دارند و با رومانی، هلند و برزیل هم‌گروه هستند.

ملی‌پوشان دختر کشورمان در نخستین دیدار خود مقابل هلند صف‌آرایی می‌کنند، در دومین دیدار خود به مصاف رومانی رفته و در آخرین دیدار خود در مرحله مقدماتی مقابل برزیل به میدان می‌روند. دو تیم برتر هر گروه برای کسب رده‌های اول تا شانزدهم راهی مرحله اصلی می‌شوند و دو تیم سوم و چهارم هر گروه برای کسب رده‌های شانزدهم تا سی و دوم به مرحله پرزیدنت کاپ می‌روند.

برای رقابت با اروپا زمان نیاز داریم

آزاده گیلانی، کارشناس هندبال در رابطه با فاصله هندبال ایران با کشورهای اروپایی به خبرنگار ایمنا می‌گوید: تجربه‌ای که در مسابقات جهانی دوره گذشته در کشور اسلوونی داشتم تیم ما برای اولین بار در این رده سنی جوانان در مسابقات جهانی حضور پیدا کرده بود، به‌طور واقع از لحاظ تکنیکی و تاکتیکی خوب بازی کردند، اما تجربه ما نسبت به کشورهای اروپایی کمتر است.

وی می‌افزاید: ما در آسیا می‌توانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم و جزو چهار تیم باشیم، اما برای رقابت با اروپا هنوز به حد مورد نیاز نرسیده‌ایم. کشورهای اروپایی هندبال را بسیار سرعتی، مدرن و با تمرکز و دقت بالا در سیستم‌های دفاعی شناور بازی می‌کنند و هندبال‌شان از ما جلوتر است. زمان می‌برد تا ما بتوانیم این فاصله را جبران کنیم چرا که سال‌های حضور ما در این میادین بسیار کم است، به‌طور حتم با تداوم داشتن حضور ایران در این میادین جهانی ما به درجه‌ای از تکامل برسیم که بتوانیم بسیار راحت جزو ۱۶ تیم صعود کننده باشیم و بتوانیم یک مقام آبرومند را در این مسابقات کسب کنیم.

کارشناس هندبال عنوان می‌کند: بازیکن‌ها می‌توانند از تجربیات مربی‌های تحصیل کرده خود بهره ببرند. از بحث رسانه‌ها برای کم کردن فاصله هندبال ایران با هندبال مدرن می‌توانند استفاده کنند، زمانی که ما بازیکن بودیم این بستر فراهم نبود و ما فقط به دانش خود مربی اکتفا می‌کردیم.

قد؛ ملاک کاملی برای بازیکنان نیست

وی تصریح می‌کند: از لحاظ دیدگاه و فلسفه مربی‌گری بچه‌هایی که در این نسل ورزش می‌کنند از ما جلوتر هستند، اما از لحاظ فیزیک بدنی، تیم‌ملی دهه ۸۰ به‌شدت قد بلند بود و میانگین قدی بالاتری از ۱۷۰ سانتی‌متر داشت، اما اکنون این اتفاق خیلی مشهود نیست. از نظر من در هندبال نباید قد بلند ملاک باشد چرا که شاهد هستیم که تیم کره با میانگین قدی ۱۶۰ وارد مسابقات می‌شود، اما بهترین نتایج را کسب می‌کند و همه این‌ها به‌خاطر هماهنگی، مربیگری و تمرینات بدنسازی منظم است که این موضوع بسیار در کسب نتیجه تأثیرگذار است.

گیلانی بیان می‌کند: تیم‌ملی ما یک اردو را پشت سر گذاشت، بازیکنان حاضر هستند و زیر نظر مربیان تمرین می‌کنند، تمرکز این دوره بر ارتقای سطح آمادگی‌جسمانی بازیکنان است و زمان زیادی تا شروع مسابقات نداریم.

وی تشریح می‌کند: ما در گروه A این رقابت‌ها قرار داریم و با رومانی، هلند و برزیل هم‌گروه هستیم. تیم‌های رومانی و هلند که صاحب سبک هستند و سال‌های در میادین بازی کرده و مقام‌آور بودند. تیم برزیل نیز ۱۶ دوره در این مسابقات حضور داشته است، امیدوارم نمایش چشمگیری داشته باشیم و با استفاده از ظرفیت کادر تیم‌ملی بتوانیم نتیجه خوبی رقم بزنیم.

کارشناس هندبال خاطرنشان می‌کند: همان‌گونه که هندبال در ایران در حال پیشرفت است، کشورهای دیگر در بحث توسعه هندبال نظر ویژه‌ای دارند و به‌طور حتم حضورشان نسبت به مراتب قبل قابل ارتقا و پیشرفت است. در مسابقات جهانی شاهد حضور تیم‌های بهتری حتی نسبت به دوره‌های گذشته هستیم.

هدف اصلی ما کسب تجربه است

وی بیان می‌کند: نتیجه مسابقات را نمی‌توانم پیش‌بینی کنم، اما می‌توانم آرزو کنم که تیم‌ملی کشورمان موفق شود از گروه خود جزو دو تیم ابتدایی صعود کند. گروه، گروه سختی است و امیدوارم بازیکنان بتوانند عملکرد خود را کامل به نمایش بگذارند و امیدوارم نتیجه خوبی را کسب کنند. صرفاً برای کسب مقام در این مسابقات حاضر نخواهیم شد، هدف اصلی ما حضور تیم‌ملی کشورمان در میادین جهانی است تا بازیکنان ما بتوانند تجربه کسب کنند. بهترین‌های دنیا در این مسابقات روبه‌روی هم قرار می‌گیرند و زمان می‌برد تا زمانی که بازیکنان ما به پختگی لازم برسند.

گیلانی عنوان می‌کند: باید بازی‌های تدارکاتی بیشتری برای اعزام تیم‌هایمان لحاظ کنیم چرا که هر بازی تدارکاتی به اندازه چند جلسه تمرین سطح توانایی بازیکن را افزایش می‌دهد و به مربیان کمک می‌کند بتوانند نقاط ضعف و قوت تیم را بشناسد، با سیستم‌های جدید آشنا شود و توانایی مقابله با تیم‌های حرفه‌ای را داشته باشد. اگر تعداد بازی‌های تدارکاتی برای اعزام تیم‌های ملی افزایش یابد به‌طور حتم تیم شایسته‌تری می‌تواند در مسابقات بین‌المللی حضور پیدا کند.

وی تاکید می‌کند: از صمیم قلب آرزو می‌کنم هندبالی که در مسیر رشد و توسعه قرار گرفته است با همین سرعت به پیشرفت خود ادامه دهد تا به جایگاهی که لایق آن است در میادین آسیا و جهان برسد. از زحمات فدراسیون هندبال برای فراهم کردن بستری که بازیکنان در شرایط خوب تمرین کنند تشکر می‌کنم.

هندبال کشورمان در حال پیشرفت است

متین نجدسمیعی، کارشناس هندبال در رابطه با سطح هندبال ایران به خبرنگار ایمنا می‌گوید: سطح هندبال ایران در مجموع یک سطح متوسط رو به بالا است، در آسیا حرف‌های بیشتری برای گفتن داریم، اما در هندبال جهان تک ستاره‌های خوبی داریم که حرف‌های خوبی برای گفتن دارند. در بخش تیمی ما یک تیم سطح متوسط قلمداد می‌شویم.

وی می‌افزاید: معیار قیاس ما در بخش دختران مهم است، اگر به نسبت سایر رشته‌های توپی کشور مقایسه کنیم که از سطح خوبی برخوردار است، جزو رشته‌هایی است که چندین سهمیه جهانی داشته است و حرف‌هایی برای گفتن در کشور خودمان داشته است. در سطح آسیا در چند سالی که بازیکنان‌مان را اعزام می‌کنیم همیشه مقام‌های قهرمانی تا رتبه‌های خوبی داشته‌ایم و تازه قدم به سطح جهانی گذاشته‌ایم، اما باز هم نتایج قابل قبول و غیرقابل قبولی را داشته‌ایم که می‌توانیم بگوییم همه برای محک زدن تیم ما بوده است. در مجموع اگر بخواهیم نتیجه‌گیری کنیم باید بگوییم هندبال کشورمان در حال پیشرفت است.

کارشناس هندبال بیان می‌کند: در حال حاضر تیم‌ملی جوانان به‌صورت تیمی و با کادر جدید کار خواهد کرد و در سال‌های گذشته بازیکنان با گروه دیگری کار کردند، اما اکنون تجربه چند دوره اعزام دارند و همچنین هر کدام از این بازیکنان ستاره تیم‌های لیگ‌برتری‌شان بودند. این موضوع جای امیدواری دارد که پخته‌تر از قبل وارد میادین خواهند شد. امیدوارم برایند فعالیت کادر جدید و تجربه نسبی بازیکنان به نتایج خوبی ختم شود.

جوانی؛ سن اوج ورزشکاران است

وی تصریح می‌کند: مسابقات جهانی همیشه از سطح بالایی برخوردار بوده است و بالاترین سطح هندبالی که می‌شود روی آن بحث کرد همین مسابقات جهانی است. به‌طور حتم سطح مسابقات بسیار بالا خواهد بود و گروه سنی بازیکنان، گروه سنی اوج همه بازیکنان در همه کشورها است.

نجدسمیعی تشریح می‌کند: بسیار امیدوار هستیم که این تیم بتواند عملکرد قابل قبولی را از خود ارائه دهد و انسجام تیمی خوبی داشته باشد، اکنون بازیکنان ما با تجربه‌تر از قبل هستند، امید داریم که با اشتباهات کمتر بازی زیباتر و فنی‌تری را به‌نمایش بگذارند تا بتوانند نسبت به دفعات گذشته عملکرد بهتری داشته باشند و نتایج بهتری نیز کسب کنند.

در میادین جهانی کم‌تجربه هستیم

وی عنوان می‌کند: تیم ما در گروه سختی قرار گرفته است، همه تیم‌های خوب و با سابقه‌ای هستند و تجربه ما کماکان در میادین جهانی از تمام تیم‌ها کمتر است. کار سختی را در پیش داریم، اما به کسب نتایج خوب امیدواریم.

کارشناس هندبال خاطرنشان می‌کند: در رشته هندبال به‌ویژه دختران مشکل فضا را داریم و سالن‌ها و سانس‌های خوبی در اختیارمان قرار نمی‌گیرد که این موجب می‌شود افرادی که علاقمند هستند موفق به فعالیت در این رشته نمی‌شوند، البته این موضوع در کلانشهرها بیشتر به چشم می‌آید. مشکل کمبود اسپانسر و امکانات را داریم و محصولاتی که نیاز رشته هندبال است به مقدار لازم نداریم و این کمبودها احساس می‌شود.

سبک آموزش هندبال تغییر کرده است

وی بیان می‌کند: سبک آموزش مربی‌ها و آموزش دیدن بازیکنان نسبت به گذشته تغییر پیدا کرده است و رو به پیشرفت است چرا که مربیان به‌طور دائم با دوره‌های بین‌المللی و آموزش‌هایی که دیده‌اند بروز می‌شوند و این موضوع در آموزش پایه بسیار تأثیر گذار بوده است. تکنیک‌های پایه اصلاح می‌شود و نسل به نسل تکرار می‌شود. حضورمان در میادین بین‌المللی نیز بسیار پررنگ بوده است و می‌توانیم این پیشرفت را روز به روز بیشتر از قبل حس کنیم.

آمادگی و اهداف دیگر تیم‌ها کار را برای ما سخت می‌کند

مریم نوذری، بازیکن تیم‌ملی جوانان هندبال درباره سطح مسابقات پیش‌رو به خبرنگار ایمنا می‌گوید: سطح مسابقات پیش‌رو بسیار بالا است و تیم‌هایی که در این مسابقات شرکت می‌کنند با آمادگی کامل و هدف کسب سهمیه وارد این مسابقات می‌شوند که این موضوع کار را برای ما سخت می‌کند.

وی می‌افزاید: تیم‌هایی مانند کره، ژاپن و چین تیم‌های قدرتمندی هستند که از نظر من رقبای جدی ما خواهند بود.

بازیکن تیم‌ملی جوانان هندبال عنوان می‌کند: اردوها از شرایط خوبی برخوردار است، اما امیدوارم تعداد اردوهای بیشتر و با زمان‌های نزدیک‌تری داشته باشیم تا بتوانیم با یکدیگر هماهنگ شده و عملکرد خوب و دلخواهی را رقم بزنیم.

وی تصریح می‌کند: سطح بازی‌ها و رقابت‌ها در بازی‌های ملی بیشتر است، تیم‌هایی همانند کره، چین و ژاپن که از لحاظ فنی و تجربه از باقی تیم‌ها فراتر هستند باعث بالا رفتن سطح بازی‌ها می‌شود.

حضور در تیم‌ملی بخش کوچکی از اهدافم بود

نوذری اذعان می‌کند: حضور در تیم‌ملی بخش کوچکی از اهدافم بود که موفق شدم تا حدودی به آن برسم. اهداف به‌مرور بزرگ‌تر می‌شوند چرا که روزی هدف من بازی در باشگاه‌های بزرگ بود که برای رسیدن به آن تلاش‌های بسیاری انجام دادم.

وی بیان می‌کند: اسفند سال گذشته در استعدادیابی مسابقات نوجوانان باشگاه‌های کشور برای مسابقات آسیایی به میزبانی هند برای اولین‌بار به تیم‌ملی دعوت شدم که در نهایت اعزام نشدیم، اما تجربه خوبی داشتم چرا که موفق شدم تا حدودی نتیجه تلاش‌هایم را شاهد باشم.

به گزارش ایمنا، همانگونه که کارشناسان بیان کردند تجربه هندبال ما در میادین جهان به دلیل حضور کمی که به هم رسانده‌ایم، کم است و این موضوع کار را برای ما سخت می‌کند. در مقابل گروهی که در آن قرار داریم گروه سختی است و بازیکنان باید همه تلاش خود را انجام دهند تا از گروه صعود کنند. این اختلاف سطح را می‌توان با اردوهای تدارکاتی و نزدیک جبران کرد تا بازیکنان تجربه کسب کنند و مربیان بتوانند نقاط ضعف تیم را شناخته و آنها را رفع کنند.

گزارش از مهسا زین‌العابدینی، خبرنگار ایمنا

کد خبر 748584

دیگر خبرها

  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات سفر رئیس‌جمهور در حوزه راه و شهرسازی
  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه
  • نمایش توانمندی هنرجوهای هنرستان‌های قشم
  • نمایش توانمندی بیش از ۲ هزار هنرجوی هنرستان‌های قشم
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • تغییرات بودجه شهرداری تهران در این دو سال | اعتبارات نسبت به دو سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته است
  • تامین ۶۵ درصد اعتبارات شرکت‌های دولتی از محل نفت
  • هندبال ایران در مسیر توسعه قرار دارد
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد