Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم ملی فوتبال کشورمان با صعود به جام جهانی ۲۹۲۲ قطر، در کنار صعود به جام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتین، مقتدرانه‌ترین صعودش به جام جهانی را رقم زد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تیم ملی فوتبال کشورمان که در بازی هفتم از مرحله نهایی انتخابی جام جهانی 2022 قطر، صعود خود را به این مسابقات قطعی کرده بود و سریع‌ترین صعود تاریخ یک تیم آسیایی به جام جهانی را رقم زد، به رکورد دیگری در این زمینه دست یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صعود به جام جهانی 2022 قطر، ششمین صعود تاریخ ایران به جام جهانی و سومین صعود پیاپی بود که مقتدرانه‌ترین صعود هم لقب گرفت. تیم ملی فوتبال ایران با میانگین 2.5 امتیاز از هر مسابقه، دیدارهای انتخابی جام جهانی را به پایان رساند، در حالی که پیش از این، چنین اتفاقی رقم نخورده بود.

اولین صعود ایران به جام جهانی 1978 آرژانتین بود که در آن دوران هر برد دو امتیاز داشت که از همین رو ایران از هشت مسابقه، شش برد و دو مساوی کسب کرد و بدون باخت و با 14 امتیاز تنها تیم صعودکننده به جام جهانی از قاره آسیا و اقیانوسیه بود. به لحاظ جدولی، ایران از هر مسابقه 1.75 امتیاز کسب کرد، اما در شرایطی که حداکثر امتیاز از هر مسابقه دو امتیاز بود. با احتساب هر برد سه امتیاز، می‌توان گفت تیم ملی در انتخابی جام جهانی 1978 آرژانتین 20 امتیاز و میانگین 2.5 امتیاز از هر مسابقه کسب کرد.

در دومین صعود که ایران از طریق پلی‌آف و برتری مقابل استرالیا به جام جهانی 1998 فرانسه رسید، تیم ملی با سه برد، سه مساوی و دو باخت موفق به کسب 12 امتیاز شد و به پلی‌آف رفت که میانگین 1.5 امتیاز از هر مسابقه بود و با وجود دراماتیک بودن، نمی‌توانست صعودی توأم با اقتدار باشد. در صعود به جام جهانی 2006 آلمان هم، تیم ملی با چهار برد، یک مساوی و یک شکست موفق به کسب 13 امتیاز و میانگین 2.16 امتیاز از هر بازی شد تا صعود نسبتاً مقتدرانه‌ای داشته باشد.

تیم ملی فوتبال کشورمان پس از یک دوره غیبت در جام جهانی، با پنج برد، یک مساوی و دو شکست و کسب 16 امتیاز به جام جهانی 2014 برزیل رسید که باز هم صعودی دراماتیک بود، اما با میانگین دو امتیاز در هر بازی نمی‌توانست صعود مقتدرانه‌ای باشد. دومین صعود پیاپی ایران به جام جهانی و پنجمین حضور در این رقابت‌ها، صعود به جام جهانی 2018 روسیه بود که ایران با شش برد، چهار مساوی و بدون شکست، 22 امتیازی شد تا با میانگین 2.2 امتیاز، صعودی مقتدرانه را رقم بزند.

با این حال، سومین صعود پیاپی ایران به جام جهانی و رسیدن به جام جهانی 2022 قطر، همراه با یک رکورد دیگر بود و شاگردان دراگان اسکوچیچ با هشت پیروزی، یک مساوی و یک شکست 25 امتیاز کسب کردند تا با میانگین 2.5 امتیاز از هر بازی مقتدرانه‌ترین صعود به جام جهانی را رقم بزنند.

بازگشت ایران به صدر رنکینگ آسیا با پیروزی مقابل لبنان/ ایران در چه صورت به سید 2 می‌رسد؟

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جام جهانی قطر تیم ملی جام جهانی فوتبال جام جهانی قطر تیم ملی جام جهانی فوتبال امتیاز از هر مسابقه مقتدرانه ترین صعود ایران به جام جهانی صعود به جام جهانی تیم ملی فوتبال جام جهانی میانگین 2

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۲۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش ها در ایران ۱۲ درصد کاهش داشته است

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به ۸ اردیبهشت‌ ۱۱.۹ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلیمتر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.

از ابتدای ماه جاری منتهی به ۸ اردیبهشت‌  در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلیمتر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلیمتر است. در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبرو بوده‌ایم.

از ابتدای سال جاری تا ۸ اردیبهشت به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت(۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبرو هستیم.

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش‌ استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهر سال گذشته) نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، یسیتان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد  ۳۵.۹ درصد است.

بارندگی در دیگر استان‌ها  کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه  قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کند چراکه ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبرو بوده است. در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلیمتر است ولی در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلیمتر بارش دریافت کرده است که نشاندهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.

شروع سال آبی در ایران از ابتدای پاییز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از ۱ مهر شروع می‌شود و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه می یابد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پارما به سری A برگشت
  • وینیسیوس به جمع کریستیانو رونالدو و دی‌بروینه پیوست
  • آرزوی پالاسیوس:‌ای کاش مسی جاودانه شود
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • گفت‌وگوی ویژه با مردی که افغانستان را راهی جام جهانی کرد
  • ترمز طلای جهانی در مسیر صعود
  • صعود فوتسال افغانستان در رنکینگ جهانی
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران
  • بارش ها در ایران ۱۲ درصد کاهش داشته است