Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گردشگری خبرگزاری فارس، شهریار افندی زاده معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در حاشیه دیدار معاون اول رئیس جمهور از ستاد هماهنگی خدمات سفر اظهار کرد: از ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ تا ۸ فروردین ماه امسال ۳ میلیون و ۷۰۰ مسافر وسایل با حمل و نقل عمومی جا به جا شدند. 

وی افزود: همچنین ۸۵۰ هزار نفر از مسافران از طریق حمل و نقل ریلی جا به جایی داشته اند که این رقم نسبت به سال گذشته ۶۷ درصد رشد داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افندی زاده با بیان اینکه یک میلیون و ۴۰۰ هزار مسافر هم از طریق هوایی جا به جا شده اند، گفت: این رقم نسبت به سال ۹۸ کاهش ۸ درصدی داشته است.

معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی با اشاره به اینکه به ۱۵ هزار پرواز مجوز داده شده است، گفت: ما امسال شاهد ۲۸۰ هزار پرواز خارجی بودیم که نسبت به سال گذشته ۲۷۰ درصد رشد داشته است.

وی‌افزود:در سفرهای دریایی ۳ میلیون جا به جایی داشتیم و‌در جاده های کشور هم تا روز گذشته شاهد ۴۰ میلیون تردد بوده ایم.

افندی زاده با بیان اینکه‌ خوزستان بالاترین رشد تردد را داشته است، گفت: استان های بوشهر، اصفهان و خراسان رضوی در رده های بعدی قرار دارند، ضمن اینکه‌ بیشترین تراکم تردد در گیلان و مازندران بوده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تردد سفر جاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۲۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سرمایه گذاری خارجی در آذربایجان شرقی

 بهروزی گفت: آذربایجان شرقی در موضوع سرمایه گذاری خارجی جزو استان‌های پیشرو است و متوسط سه سال گذشته شاخص‌های آن به عنوان الگویی برای سنجش به کار گرفته می‌شود.

وی افزود: با وجود تحریم‌های سنگین خارجی و سختی مسیر‌های تبادل ارز و مواد اولیه اما مسیر‌هایی برای تبادل ارز از استان ما طی شده که به عنوان الگو در کشور مطرح هستند بر این اساس میزان هدف گذاری برای جذب سرمایه گذاری خارجی استان در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۱۳ میلیون دلار بود ولی بیش از ۲۷ میلیون دلار سرمایه گذاری تحقق یافت.

بهروزی اضافه کرد: ۱۲ طرح در سال ۱۴۰۱ و تعداد ۱۳ طرح نیز در سال ۱۴۰۲ با سرمایه گذارانی از کشور‌های ترکیه، چین، جمهوری چک، امارات و ایرانیان مقیم خارج در استان آغاز شدند که بیشتر در بخش‌های گلخانه، تولید کنسانتره، نساجی، صنایع چوب و تجهیزات هستند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی همچنین از کسب رتبه دوم آذربایجان شرقی در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ مربوط به واحد‌های تولیدی راکد و نیمه تعطیل و سایر موارد خبر داد و گفت: این تبصره از حدود هفت سال گذشته در قوانین بودجه دستگاه‌های مختلف در حال چرخش بود و بر اساس گزارش مجلس شورای اسلامی میزان تسهیلات تحقق یافته از محل این تبصره تا قبل از سال ۱۴۰۰ بیشتر تک رقمی بوده و ما جزو استان‌های متوسط به پایین بودیم.

بهروزی با بیان اینکه مجموع مجوز‌های سرمایه گذاری صادر شده در سال ۱۴۰۱ شامل ۱۰ هزار (کمتر از ۵۰ درصد تقاضاها) و در سال ۱۴۰۲ نیز با افزایش ۵۱۳ درصدی شامل ۶۱ هزار و ۵۰۰ بود افزود: این افزایش ناشی از اقدام تحولی دولت در راه اندازی درگاه مجوز‌های کسب و کار است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • ثبت بیش از ۶۵ میلیون تردد در جاده‌های ایلام
  • نرخ دلار و یورو در مرکز مبادله ارز
  • افزایش سرمایه گذاری خارجی در آذربایجان شرقی
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛شنبه هشتم اردیبهشت
  • آغاز ترافیک صبحگاهی تهران/ افزایش ترافیک در معابر بزرگراهی
  • تردد بیش از ۱۹ میلیون خودرو از محورهای مواصلاتی استان البرز
  • تردد بیش از ۱۹ میلیون خودرو از محورهای مواصلاتی البرز
  • اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریالی برای افزایش ایمنی تردد شهروندان در منطقه ۷ اصفهان
  • افزایش ۱۳ درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان