Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@23:39:11 GMT

پرسش های مهم درباره واکسن کرونا

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۷۳۲۲۳

پرسش های مهم درباره واکسن کرونا

انواع مختلفی از واکسن کووید-۱۹ در سراسـر جهان وجود دارد که با مکانیسم‌های متفاوتی عمل می‌کنند. بر این اساس باید پرسید که آیا واکسن‌های موجود، روی گونه‌های مختلف ویروس تاثیرگذارند؟ واکسن کووید-۱۹ می‌تواند باعث بروز عوارض جانبی خطرناک در فرد شود؟ بعد از تزریق واکسن چه اقدامات حفاظت فردی باید انجام دهیم؟ و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. ناطقان: انواع مختلفی از واکسن کووید-۱۹ در سراسـر جهان وجود دارد که با مکانیسم‌های متفاوتی عمل می‌کنند و همه آن‌ها تأثیر خوبی در کنترل بیماری داشته‌اند.




- چـــرا باید واکسن کووید-۱۹ را تزریـق کنیم؟

تزریق واکسن کووید-۱۹ شانس ابتلا به بیماری را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد و حتی اگر بعد از تزریق واکسن دچار بیماری شوید، شدت بیمـــاری کاهــــش می‌یابد. همچنین تزریق واکسن علاوه بر محافظت خودتان، به محافظت سایر افراد نیز کمک می‌کند. از جمله کسانی که در معرض خطر ابتلا به فرم شدید بیماری هستند.

- آیا واکسن‌های موجود روی گونه‌های مختلف ویروس تاثیرگذارند؟

ویروس‌ها به طور مداوم در حـــال تغییر (جهش) هستند. زمانی که این اتفاق می افتد گونه های مختلفی از ویروس ایجاد می شــود. در بسیاری از مــــوارد گـونه‌های جدید تفاوتی در نحوه عملکرد ندارند، اما اگر این تغییر در بخش مهمی از ساختمــــان ویروس باشد می تواند باعث تغییر درعملکرد ویروس شود. محققـــــان تاکنون گونه‌های مختلفی از ویروس کووید-۱۹ را کشـــــف کـرده‌اند اما خوشبختانه واکسن‌های موجود اثرگذاری خوبی روی آن‌ها داشته است.

- آیا واکسن کووید-۱۹ می‌تواند باعث بروز عوارض جانبی خطرناکی در فرد شود؟

خیر، اما امکان عوارض جانبی غیرخطرناکی از جمله درد محل تزریق، تب، احساس خستگی و  سردرد قابل مشاهده است. در صورت بروز علائم شدیدتر و یا طولانی شدن آن حتما به پزشک مراجعه کنید.

- آیا واکسن کووید-۱۹ می‌تواند باعث ابتلا به بیماری شود؟

خیر. بعضی مردم نگران ابتلا به کووید-۱۹ با تزریق واکسن هستند. در حالی که واکسن‌ها در یک محیط آزمایشگاهی ساخته شده، به صورت ضعیف شده هستند و نمی‌توانند باعث ایجاد بیماری در فرد سالم شوند.

- کدام واکسن برای من بهتر است؟

مطالعات نشان می‌دهد تمامی واکسن‌های موجود عملکرد بسیارخوبی برای مقابله با ویروس دارند.

- آیا در صورت ابتلا به کووید-۱۹ نیازی به دریافت واکسن هست؟

پزشکان توصیه می‌کنند در صورت ابتلای فرد به کووید ۱۹ لازم است پس از بهبودی و گذراندن زمان مشخصی که متخصصین مربوطــه اطلاع‌رسانی عمومی کرده‌اند، این افراد واکسن را دریافت کنند. در بدن افرادی که به کووید ۱۹ مبتلا می‌شوند آنتی‌بادی‌هایی تولید می‌شود که باعث مقاومت نسبی فرد نسبت به بیماری می‌شود، اما مشخص نیست این آنتی‌بادی‌ها تا چه مدت در بدن باقی می‌مانند. همچنین آنتی‌بادی‌هایی که از طریق واکسن دریافت می‌شود می‌تواند مقـاومت بیشتری نسبت به گونه‌های جدید ویروس ایجاد کند.

- آیا زنان باردار مجاز به دریافت واکسن هستند؟

مطالعات نشان می‌دهد که واکسن کووید ۱۹ برای زنان باردار ایمن است و توصیه به تزریق آن شده است.

- بعد از تزریق واکسن چه اقدامات حفاظت فردی باید انجام دهیم؟

باید توجه کرد که دو هفته بعد از تزریق دوز دوم واکسن، زمان لازم است تا سیستم ایمنی پاسخ‌دهی مناسب را در صورت مواجهه با عفونت داشته باشد. در عین حال بعد از تزریق واکسن همچنان باید ماسک بزنید و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنید. همچنین نیازی به قرنطینه بعد از تزریـــــق واکسن وجود ندارد.

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بعد از تزریق واکسن واکسن های موجود واکسن کووید ۱۹ تواند باعث کووید ۱۹ آیا واکسن واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۳۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!