Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی تأکید کرد: مهم‌ترین علت راه‌اندازی و کارکرد اصلی فعالیت سامانه جامع تجارت، رصدپذیری انواع اقلام کالایی و پایش مستمر و لحظه‌ای بازار است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، از وزارت صنعت، معدن و تجارت، «محمدصادق مفتح» امروز (سه‌شنبه) در گردهمایی مدیران ارشد وزارت صمت افزود: مدیریت هوشمند بازار و حمایت ویژه از واحد‌های تولیدی شفاف با اولویت ثبت اطلاعات درست از اهداف اصلی راه‌اندازی سامانه جامع تجارت است، زیرا یکی از روش‌های تأمین مالی واحد‌ها در سال جاری، ارائه صورت‌های مالی و فاکتور‌های صادره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح‌کرد: بخش بزرگی از مسیر تکمیلی سامانه جامع تجارت طی شده و باید آمار‌های آن به صورت مستمر زیر ذره‌بین مدیران وزارت صمت باشد تا به واسطه بانک اطلاعاتی و آماری موجود در بازار، غافلگیری اتفاق نیفتد.

قائم مقام وزیر صمت ادامه‌داد: برای مدیریت مناسب بازار، امسال برنامه تأمین کالایی از محل تولید و واردات از طریق اتصال سامانه بهین‌یاب به سامانه جامع تجارت اجرایی خواهد شد و باید برآورد‌های سرانه مصرفی کالا‌ها در سطح استان‌ها در سامانه جامع تجارت ثبت شود.

مفتح خاطرنشان‌کرد: سامانه جامع تجارت امکانی برای ارائه آمار‌های لحظه‌ای مصارف کالایی به‌ویژه کالا‌های اساسی در سطح کشور و ظرفیتی برای شناسایی عوامل، عارضه‌یابی و تدبیر به‌هنگام برای رفع مشکلات ناخواسته در سطح بازار است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزیر صنعت صنعت معدن سامانه جامع تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۵۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است

محمدرضا فرجی تهرانی اظهار داشت: در صورتی که تخصیص ارز به واردکنندگان لپ تاپ مشروط به فروش ۷۰ درصدی واردات پیشین باشد بازار لپ تاپ در نیمه دوم سال با کمبود کالا روبه‌رو می‌شود، این در حالی است که بازار کنونی نیز راکد است و متقاضیان بلاتکلیف هستند.

به گزارش ایلنا، براساس بخش‌نامه جدید وزارت صمت از این پس واردکنندگان لپ تاپ باید ۷۰ درصد کالای خود را فروخته باشند و این فروش را در سامانه جامع تجارت ثبت کنند و خریدار نیز تیک تایید را بزند تا واردکنندگان بتوانند تایید دوباره برای سفارش واردات کالا بگیرند و تخصیص ارز آن‌ها تایید شود.

محمدرضا فرجی تهرانی، رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در گفتگو با خبرنگار ایلنا در واکنش به مفاد این بخش‌نامه گفت: در صورت اجرای بخش‌نامه عرضه همه کالا‌هایی که واردات آن‌ها مشمول آن می‌شود در بازار کاهش می‌یابد و تعادل بازار در نیمه دوم سال بر هم می‌خورد، این بخش‌نامه به یکباره و از حدود ۱۰ روز پیش به بازار لپ تاپ ارائه شده در حالی که اجرای آن باید به طور تدریجی صورت بگیرد.

وی افزود: صدور چنین بخش‌نامه‌ای نشانگر این است که مسئولان دولتی بار دیگر بدون مشورت با بخش خصوصی تصمیماتی برای این بخش گرفته‌اند در حالی که براساس قانون بخش دولتی باید در ابلاغ بخش‌نامه‌های اجرایی از بخش خصوصی ذینفع نظرخواهی کند. با این حال هیچ یک از سازمان‌های دولتی تاکنون از نهاد‌های خصوصی ماندن اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و اتاق تعاون برای ابلاغ بخش‌نامه‌ها مشورت نگرفته‌اند.

رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در ادامه از وضعیت کنونی بازار لپ تاپ گفت و اظهار کرد: متقاضیان خرید لپ تاپ هنوز در یک وضعیت بلاتکلیفی به سر می‌برند.

وی درباره تاثیر نوسانات ارزی اخیر بر بازار لپ تاپ خاظرنشان کرد: واردکنندگان لپ تاپ با ارز نیمایی واردات را انجام می‌دهند به همین دلیل نمی‌توانند قیمت خود را از محدوده تعیین‌شده بالاتر ببرند، بنابراین نمی‌توان گفت نوسانات قیمت ارز بازار لپ تاپ را چندان تحت تاثیر قرار داده است. با این حال بازار در رکود عجیبی فرو رفته و به نظر می‌رسد نقدینگی موجود در دست مردم کم است و از قدرت خرید آن‌ها کاسته شده در چنین شرایطی تاثیرات رکود بیشتر از پیامد‌های نوسانات ارزی در بازار مشهود است و در صورتی که این رکود از بین برود قیمت کالا‌ها افزایش پیدا می‌کند.

فرجی تهرانی یادآور شد: در حال حاضر کالا‌های استوک که بخشی از آن از مسیر‌های قاچاق و بخشی دیگر از طریق مزایده‌های سازمانی تامین می‌شوند بازار خوبی دارند و تقاضا برای این دسته از کالا‌ها برقرار است، همچنین کاهش قدرت خرید مردم به افزایش تقاضا برای تعمیرات انجامیده است.

دیگر خبرها

  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • ضرب‌الاجل منطقه آزاد قشم برای ثبت انبارهای کالا
  • کشف ۴/۵ میلیارد ریال مواد غذایی احتکاری در کاشمر
  • آغاز به کار سامانه جامع خرید تضمینی گندم
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا
  • رصد لحظه‌ای سارقان سابقه دار در اتاق پایش