Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@02:55:13 GMT

برگزاری تمامی کلاس های علمی کاربردی به صورت حضوری

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۷۵۱۹۲

برگزاری تمامی کلاس های علمی کاربردی به صورت حضوری

سرپرست دانشگاه علمی کاربردی از برگزاری صد درصدی کلاس های دانشجویان این دانشگاه به صورت حضوری خبر داد و گفت: در حال حاضر تمام دوره‌های تئوری و عملی دانشجویان علمی کاربردی به صورت حضوری در حال برگزاری است.

به گزارش ایسنا، حسین بلندی ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: تعداد ۲۴۰ هزار دانشجوی دانشگاه علمی کاربردی به عنوان سربازان رفع نیاز بازار کار در میدان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص بازگشایی و از سرگیری حضور دانشجویان در مراکز آموزش علمی کاربردی اظهار کرد: در دانشگاه جامع علمی کاربردی، مسئله نسبت به سایر دانشگاه‌ها متفاوت است، ۴۰ درصد برنامه‌های درسی ما تئوری و ۶۰ درصد عملی است که مبنای دروس تئوری را طبق دستورالعمل‌های ستاد ملی کرونا عملیاتی کردیم، اما از آنجایی که باید به نیاز بازار کار پاسخگو باشیم از ابتدا دروس کارگاهی و عملیاتی خودمان را به صورت حضوری برگزار کردیم.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه تصریح کرد: از آنجا که ما باید به نیاز بازار کار پاسخگو باشیم و کسانی که خروجی این دانشگاه هستند باید به موضوع اشتغال بپردازند و اشتغال‌زایی را توسعه بدهند، از همان ابتدا ما دوره‌های کارگاهی و عملیاتی را به صورت حضوری برگزاری کردیم، اگر وضعیت قرمز داشتیم، دانشجوها را به گروه‌های کوچک‌تر تقسیم کردیم و حتماً سعی کردیم که دوره‌ها با رعایت پروتکل‌ها برگزار شود.

 بلندی، ضمن اشاره به اهمیت برگزاری دوره‌های عملی در دانشگاه جامع علمی کاربردی در این خصوص گفت: در صورت برگزار نشدن حضوری دوره‌های عملی، مشکلاتی که می‌توانست برای بچه‌ها پیش بیاید این بود که پس از فارغ التحصیلی این دانشجویان، آن‌ها نتوانند انتظار بازار کار را برطرف کنند لذا ما همچنان دوره‌های عملی را به صورت حضوری مد نظر قرار دادیم و خصوصاً در ترم بهمن به طور جد به دنبال این موضوع بودیم که دوره‌های تئوری هم کاملاً به صورت حضوری برگزار شود.

وی گفت: در حال حاضر تمام دوره‌های  تئوری و عملی دانشجویان علمی کاربردی به صورت حضوری در حال برگزاری است و دوره‌های عملی نیز به طور صددرصد حضوری ارائه می شود.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص برنامه‌ریزی صورت گرفته برای برگزاری حضوری کلاس‌های دانشگاه افزود: این برنامه از قبل در دانشگاه جامع علمی کاربردی وجود داشته است و هم اکنون با این تصمیم به صورت منسجم‌تر و جدی‌تر آموزش حضوری دانشجویان دنبال خواهد شد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش حضوری دانشجویان علمی کاربردی دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه جامع علمی کاربردی علمی کاربردی دوره های عملی صورت حضوری بازار کار دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۵۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان

ایسنا/لرستان اختراع کاربردی دانشجوی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، مصطفی شهبازی‌پاچال، با عنوان دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه (زنبور عسل) مجهز به سنسور بیهوشی، از سوی مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ثبت شد.

مصطفی شهبازی‌پاچال ششم اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از ظرفیت‌های لرستان، زنبورداری و تولید عسل است و اختراع اینجانب در راستای این ظرفیت‌ها و ارتقای تولید است.

وی با بیان اینکه نژاد زنبورهای ایرانی دارای ضعف‌هایی است وتلاشم این بوده است با این اختراع، ضعف‌ها رفع شود، گفت: نژادهای مختلف زنبور در جهان را مورد بررسی علمی و تحقیقاتی قرار دادم؛ با تلقیح مصنوعی می‌توان در نژاد مورد نظر، نقاط ضعف را برطرف کرد.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان، با بیان اینکه رفتار نیش‌زنی زنبورهای بومی ایران، شدید است و این یک ضعف است و رغبت زنبوردار برای رسیدگی به کندوها، کمتر می‌شود، تصریح کرد:دستگاه اختراع شده توسط اینجانب، براساس تلقیح مصنوعی، باعث رفع این ضعف می‌شود.

شهبازی‌پاچال  ادامه داد: توانایی زنبورهای بومی برای سپری‌ کردن فصل سرد زمستان، پایین است؛ به همین علت، در فصل زمستان، زنبورداری بومی بدون تلقیح مصنوعی، بین ۴۰ تا ۵۰ درصد تلفات دارد؛ این، یک نقطه ضعف است؛ با تلقیح مصنوعی از طریق دستگاه مذکور، این ایراد رفع خواهد شد.

وی، خاطرنشان کرد: زادآوری و تولید محصولات برخی زنبورهای بومی، پایین است؛ از طریق تلقیح مصنوعی دستگاه مذکور، این ضعف هم رفع می‌شود.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان گفت:اگر دستگاه به مرحله تجاری‌سازی و تولید انبوه برسد می‌توانیم صادرات هم داشته باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • برگزاری همایش هوش مصنوعی و طلا و جواهر در یزد
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • برگزاری دوره آموزشی طرح معراج در فرخ شهر
  • برگزاری‌ مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • برگزاری دوره آموزشی تربیتی معراج در فرخ شهر