Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-09@02:14:04 GMT

١۵ ایکس‌ری در گمرکات کشور فعال است

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۷۵۸۷۰

١۵ ایکس‌ری در گمرکات کشور فعال است

آفتاب‌‌نیوز :

احمد ذاکری، معاون توسعه مدیریت و منابع گمرک در خصوص همکاری دانش بنیان ها با گمرک در مبارزه با قاچاق اظهار داشت : گمرک جمهوری اسلامی ایران به عنوان مرزبان اقتصادی نقش محوری و هماهنگ کننده را در مبادی ورودی و خروجی کشور داشته و ضمن اعمال حاکمیت دولت در اجرای قانون امور گمرکی و سایر قوانین و مقررات مرتبط، از تجهیزات کنترلی پیشرفته و شیوه های نوین بازرسی استفاده می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از مهمترین ابزارها و تجهیزات کاربردی برای کنترل و اعمال قوانین و مقررات گمرکی، هوشمندسازی رویه ها، نظارت های غیر فیزیکی است که می تواند نظارت را دقیق تر، کنترل ها را سریع تر و خطای انسانی را به حداقل برساند و امکان اختفا و یا قاچاق کالا از مبادی رسمی را به صفر نزدیک کند.

معاون توسعه مدیریت و منابع گمرک تصریح کرد: دستگاه های آشکارساز همچون دستگاه های ایکس ری یکی از ابزارهای نوینی است که فقط چند کشور در دنیا امکان تولید آن را دارند و متاسفانه برخی از این کشورها در چند سال اخیر مانع از فروش آن به کشورمان به خاطر تحریم های ظالمانه نظام سلطه شدند، این دستگاه ها که در زمینه تسهیل تجارت و مبارزه و پیشگیری از تخلفات و قاچاق کالا نقش بسزائی ایفاء می کنند برای گمرکات کشور ضروری است و تجهیز گمرکات اجرایی به دستگاه های ایکس ری ضروری و اجتناب ناپذیر است.

وی افزود: درحال حاضر تعداد 15 دستگاه ایکس ری کانتینری در گمرکات اجرایی کشور نصب و در حال بهره برداری است، اما تعدد مرزهای دریائی، زمینی و هوائی کشور و لزوم استقرار گمرک در مبادی مذکور باعث شده علیرغم اقدامات انجام شده طی سنوات گذشته برای تأمین تجهیزات کنترلی موردنیاز از طریق خرید خارجی و یا انواع قراردادهای داخلی با تولیدکنندگان بخش های دولتی و بخش خصوصی، هم چنان کمبود این دستگاه ها در گمرکات کشور وجود داشته باشد.

ذاکری تاکید کرد: به منظور جبران این کمبود و در راستای حمایت ازشرکت های دانش بنیان و با استفاده از ظرفیت بند (ب) ماده 108 قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی کشور، 17 فقره قرارداد با مشارکت بخش خصوصی منعقد شد که هفت فقره از قراردادهای مذکور با شرکت های دانش بنیان بوده و مابقی نیز از طریق شرکت سرمایه گذار با شرکت دانش بنیان برای تولید منعقد شده است .

معاون توسعه مدیریت و منابع گمرک در خصوص بهره برداری از دستگاه‌های تولید شرکت های دانش بنیان گفت: اولین دستگاه ایکس ری ساخت شرکت های دانش بنیان درگمرک شهید رجایی در استان هرمزگان نصب و درحال انجام تست های نهایی برای تحویل گیری دستگاه و بهره برداری کامل است و دستگاه دوم در منطقه ویژه دوغارون در استان خراسان رضوی نصب و در انتظار اخذ مجوز انرژی اتمی است.

ذاکری گفت : مقرر شده مابقی دستگاهها نیز پس از ساخت توسط شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی و اخذ مجوزهای فنی هر چند ماه یک دستگاه به بهره برداری برسد و تا سه سال دیگر همه این دستگاهها به بهره برداری برسند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ایکس ری گمرک شرکت های دانش بنیان بهره برداری دستگاه ها ایکس ری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۵۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس۲۰۲۴، امروز ۱۸ اردیبهشت‌ در پارک فناوری پردیس، آغاز به کار کرد. 

در ابتدای مراسم افتتاحیه نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ سجاد عباسی فشمی دبیر نمایشگاه جزئیاتی درباره برگزاری این نمایشگاه ارائه کرد و گفت: این رویداد با برگزاری نمایشگاه صنایع خلاق و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، مصادف شده است. 

فشمی به ابعاد بین‌المللی نمایشگاه اینوتکس و بازخورد‌هایی که در دنیا دریافت شده است، گفت: امسال در نمایشگاه اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان در قالب غرفه‌دار و شرکت‌کننده هستیم. 

وی تاکید کرد: امسال در بخش بین‌الملل نمایشگاه اینوتکس میزبان آن دسته از کشور‌هایی هستیم که در اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور تاثیرگذاری بیشتری دارند. 

فشمی به رویداد‌های مختلفی که نمایشگاه اینوتکس درحال برگزاری است اشاره کرد و گفت: در ۴ روز برگزاری نمایشگاه، حدود ۴۰ رویداد و کارگاه تجاری‌سازی و آموزشی با اهداف آموزشی در فضای اکوسیستم فناوری ایران درحال برگزاری است. 

وی افزود: در رویداد‌های گوناگونی که توسط متخصصان برگزیده در این نمایشگاه برگزار می‌شود، موضوعاتی مانند چالش‌های عمومی کسب و کار‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، آینده‌نگاری و آینده‌پژوهی فضا‌های فناورانه کشور بررسی خواهند شد. 

دبیر سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس به برگزاری جلسات ریورس‌پیچ در این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: در جلسات ریورس‌پیچ این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی و خارجی به گفت‌وگو و طرح نیاز‌های فناورانه خود می‌پردازند و درواقع دستاورد‌های خود را مبادله می‌کنند. 

فشمی از برگزاری رویداد «المپیک فناوری» در محل پارک فناوری پردیس، خبر داد و گفت: در اواخر مهرماه امسال، شاهد برگزاری رویداد المپیک فناوری با هدف حضور فناوران و شرکت‌های خلاق کشور خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران جزو ۱۰ کشور صادرکننده سند الکترونیکی است
  • ۹۹.۵ درصد اراضی ملی کشور دارای سند است
  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • جزیره قشم به جزیره نوآور کشور تبدیل می‌شود
  • صادرات کالاهای اظهارشده در گمرک خسروی رشد ۹۸ درصدی داشت
  • استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان جز سه استان برتر کشوراست
  • اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی