Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید هادی انوری مسؤول بسیج دانشجویی استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، با اشاره به پیشینه فعالیت‌های جهادی بسیج دانشجویی، گفت: طی ۲ سال اخیر به واسطه شیوع بیماری کرونا، فعالیت جهادی بسیج دانشجویی سمت و سوی حوزه سلامت، کمک‌های مومنانه و اقداماتی در خصوص کمک به کادر درمان در مقابله با بیماری کرونا داشت و فعالیت‌های هجرتی و سازندگی برغم تعطیل نشدن ولی کمرنگ‌تر شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امسال با توجه به کم‌رنگ شدن بیماری کرونا فرصتی در اختیار دانشجویان جهادی قرار گرفت تا در قالب اردوهای جهادی ظرفیت‌های خود را برای خدمت‌رسانی به بخش‌های کمتر برخوردار به‌کار گیرند و در واقع روند گذشته به نحوی احیا شد.

انوری اظهار کرد: در همین راستا قرارگاه جهادی دانشجویی حضرت بقیه الله (عج) سپاه استان با ۲ هدف ایجاد کردن فرصت کمک به مناطق محروم و همچنین تربیت نیروی کارآمد، مومن و انقلابی و جهادی، از اول بهمن ۱۴۰۰ در بسیج دانشجویی استان اصفهان شکل گرفت.

مسؤول بسیج دانشجویی استان اصفهان افزود: طی فراخوانی در جمع‌های دانشجویی، اقدام به جذب دانشجویان متقاضی شرکت در این اردوها شناسایی شد و طی مصاحبه با این افراد، بر اساس توانمندی، تحصیلات و علاقه‌مندی در قالب گروه‌های ویژه سازماندهی ساماندهی شدند.

وی اضافه کرد: همچنین این قرارگاه پس از بررسی، شهر «مَردِهَک» از توابع  شهرستان «عنبرآباد» واقع در جنوب استان کرمان را به عنوان مرکز اصلی فعالیت‌های جهادی در تعطیلات پایان سال ۱۴۰۰ و نوروز ۱۴۰۱ انتخاب کرد و نظام مسایل این منطقه با رویکرد مسأله محوری و مبتنی بر نیازهای مردم احصا شد.

انوری تصریح کرد: گروه‌های سازماندهی شده در ۲ بازه‌زمانی ۱۰ روزه از ۲۴ اسفند تا ۳ فروردین و همچنین از ۴ فروردین تا ۱۳ فروردین در این منطقه به ارایه خدمات سلامت و پزشکی، علمی و آموزشی، عمرانی و سازندگی و همچنین فرهنگی می‌پردازند.

مسؤول بسیج دانشجویی استان اصفهان به فعالیت‌های دانشجویان جهادی در حوزه سلامت و پزشکی اشاره کرد و ادامه داد: در این بخش گروه‌های پزشکی، دندانپزشکی، مامایی، پرستاری در این بخش حاضر شدند و به ارایه خدمات پرداختند و از جمله گروه‌های دندان‌پزشکی در ۵ روستا به مردم خدمت‌رسانی کردند؛ همچنین جراحی عمومی، فعالیت‌های مامایی عمومی و مشاوره بهداشتی و اجتماعی متناسب با نیازهای عمومی این بخش توسط متخصصان این گروه‌ها انجام شد.

وی به خدمات عمرانی و سازندگی این دانشجویان اشاره و اضافه کرد: احداث ۲ مدرسه ۲ کلاسه در ۲ روستای این منطقه از ۲۴ اسفند در دستور کار گروه‌های جهادی اعزام شده به این منطقه قرار دارد و با جدیت دنبال می‌شود زیرا این مسأله یکی از نیازهای مردم این منطقه بود؛ همچنین تعداد دیگری از مدارس این بخش توسط گروه‌های جهادی اعزام شده تعمیر و زیباسازی شد.

انوری اظهار کرد: گروه‌های دانشجویی متخصص در بخش‌های علمی و تحصیلی نیز در حوزه علمی و آموزشی کلاس‌های بازآموزی ویژه دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل به دلیل شرایط کرونایی، دایر کردند و در کنار آن به ارایه مشاوره تحصیلی و برپایی کارگاه‌های آموزش خیاطی، گلدوزی و برخی فعالیت‌های فنی دیگر پرداختند.

مسؤول بسیج دانشجویی استان اصفهان فعالیت‌های فرهنگی را بخش دیگری از اقدامات گروه‌های جهادی برشمرد و افزود: در همین راستا بخشی از فعالیت‌های گروه‌های اعزام شده در قالب طرح خانه‌به‌خانه به این امر اختصاص داشت و همچنین برنامه‌هایی از جمله برگزاری جشن نیمه شعبان، جشن آغاز سال جدید، نشست‌های ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی، سرکشی به خانواده شهدای منطقه و امثال آن در دستور این گروه‌ها قرار داشت.

وی خاطر نشان کرد: همچنین به جز این منطقه، تعدادی از گروه‌های دانشجویی دیگر استان اصفهان در مناطق محروم استان‌های خوزستان و سیستان و بلوچستان حضور یافته‌اند و برنامه‌های مشابهی را اجرا کردند.

انوری گفت: در مجموع قریب ۶۵۰ دانشجوی استان اصفهان در این سه استان مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد ۳۵۰ دانشجو در استان کرمان، ۱۵۰ دانشجو در استان خوزستان و ۱۵۰ دانشجو در استان سیستان و بلوچستان حضور یافتند که در واقع رزمایش خدمت‌رسانی برای تقویت این ظرفیت و به کارگیری آن در تعطیلات تابستان در مناطق محروم استان اصفهان است.

انتهای پیام/۶۳۰۹۰/ن

منبع: فارس

کلیدواژه: بسیج دانشجویی اردوی جهادی بسیج دانشجویی اصفهان محرومیت زدایی مناطق محروم اصفهان استان اصفهان مناطق محروم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۸۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان

مسئول رسانه حوزه بسیج دانشجویی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان گلستان گفت: حدود ۷۰ نفر از دانشجویان بسیجی دانشگاه علوم پزشکی گلستان با حضور در روستای کم‌برخوردار ماهستان علی آباد کتول به اهالی منطقه، خدمات رایگان پزشکی، دندانپزشکی و فرهنگی ارائه کردند.

طا‌ها مصطفی‌لو در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو اظهارکرد: بسیجیان عضو قرارگاه جهادی امام رضا (ع) حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی گلستان با هدف خدمت رسانی به محرومان روستای ماهستان و اسلام آباد فندرسک از توابع علی آباد از روستا‌های محروم استان طی سه مرحله و در سه هفته متوالی عازم این منطقه کم‌برخوردار شدند.

وی افزود: دانشجویان جهادی پس از شناسایی‌های متعدد میدانی و برسی خلأ‌های سلامت، اقدام به انتخاب این منطقه و برگزاری اردو جهادی بزرگ در ماهستان کردند.

مسئول رسانه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان گلستان افزود: این اردو جهادی از نظر اجرا و مدیریت تماما دانشجویی بود؛ و بیش از ۷۰ نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی، با همراهی تعدادی از اساتید و پزشکان متعهد در عرصه‌های مختلف فرهنگی، پزشکی و دندانپزشکی به مردم خدمت رسانی کردند.

وی ادامه داد: در بخش دندانپزشکی خدمات ترمیمی، Ext، فیشور سیلانت و فلوراید تراپی با اولویت کودکان و مادران باردار انجام شد.

مسئول رسانه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان گلستان گفت: برای ارائه عادلانه‌تر خدمات، دانشجویان از دو هفته قبل، معاینه اولیه مردم این دو روستا را انجام داده‌اند.

وی ادامه داد: در بخش بهداشت و درمان، با توجه به مشکلات خانه بهداشت روستای ماهستان، خط غربالگری برای برسی و غربالگری عوامل خطر مهم از جمله فشار خون، قند خون و BMI ایجاد شد و علاوه بر پایش بیماری‌های شایع، موارد مورد نیاز را به پزشک ارجاع دادند.

مصطفی‌لو افزود: داروخانه سیار هم از دیگر بخش‌هایی بود که برای خدمت رسانی به مردم ایجاد شد.

وی گفت: برنامه‌های فرهنگی و مذهبی برای کودکان، آموزش موارد بهداشت دهان و دندان به کودکان روستا، توزیع غذا در بین نیازمندان  و رنگ امیزی و زیباسازی حیاط مدرسه  از دیگر فعالیت‌های اعضای این گروه جهادی در منطقه کم‌برخوردار ماهستان علی آباد کتول بود.

 

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • سایبرتراک مناطق محروم! (عکس)
  • اکران مردمی آپاراتچی در اصفهان با حضور عوامل فیلم
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی
  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته
  • از دانش‌بنیان‌ها، مخترعان و گروه‌های جهادی حمایت کنید
  • خدمت رسانی گروه‌های جهادی در مناطق کمتر برخوردار خانمیرزا
  • اردوی جهادی دامپزشکی در شوراب خرم آباد