Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی شاتا روز پنجشنبه به نقل از شرکت نفت فلات قاره ایران  آورده است. ارزیابی‌های فنی این پروژه دانش‌بنیان از سوی گروه مدیریت منطقه انجام و چارت پروژه و نقشه‌راه آن ترسیم شد و با استفاده از توان و امکانات داخلی منطقه از اسفند سال ۱۳۹۹ آغاز  و در اسفندماه سال ۱۴۰۰ به‌مدت یک‌سال در کم‌ترین زمان و با هزینه‌ای کمتر از ۴۰ میلیارد ریال با موفقیت به بهره‌برداری رسید و هم‌اکنون عملیاتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خط لوله ۲۴ اینچ شماره ۲ نفت‌خام بهرگان به گوره به طول ۱۷ کیلومتر است که به‌دلیل قدمت ۳۸ ساله، دچار فرسودگی شدید شده و به‌همین دلیل تعمیر و بازسازی آن ضروری بود.

با توجه به اهمیت راهبردی خطوط لوله ۲۴ اینچ نفت بهرگان – گوره و سوابق نشتی متعدد در سالیان متمادی در  فروردین ۱۳۹۹ نسبت به بازرسی، اسکن C-Scan و ارزیابی کارآمدی FFS خط لوله با میزان داده ۱۰۰ هزار سلول اکسل و ۱۳۰۰ صفحه گزارش مطابق آخرین ورژن استانداردهای بین‌المللی اقدام و مواضع تعمیراتی مشخص شد.

نداشتن جاده دسترسی ROW برای تعمیرات خط، نداشتن لانچر و رسیور، نیاز به تعویض ۶۰۰ متر از خط لوله، جوشکاری ۳۰۰۰ قطر اینچ، عبور لوله از جاده بدون اختلال در ترافیک و وضع نامناسب ۵۱۵ عدد از ۱۵۴۸ عدد ساپورت‌های خط، تنها برخی از چالش‌هایی بود که مجریان پروژه در تعمیرات خط لوله با آن روبه‌رو بودند.

این پروژه ملی با همت جمعی در منطقه بهرگان در ۳۵ مرحله و در طول یک سال انجام شد.

از جمله مهم‌ترین مراحل این پروژه می‌توان به اسکن خط لوله – ارزیابی FFS مطابق آخرین ویرایش‌های استانداردهای بین‌المللی – ۱۰۰ هزار سلول اکسل داده – ۱۳۰۰ صفحه محاسبات، ساخت مسیر خط لوله ROW  به طول ۱۵ کیلومتر، تخلیه خط لوله از ۳۰ نقطه پایین‌دستی بیش از ۱۰۰۰ سرویس سپتیک رفت و برگشت به‌منظور ایمن‌سازی خط برای تعمیرات، برشکاری سرد خط لوله در ۶۶ نقطه به‌منظور آماده‌سازی برای تعمیرات، ساخت و نصب بیش از ۱۰۰ عدد ساپورت بحرانی، تعویض ۶۱۷ متر از خط لوله و جوشکاری ۳۰۰۰ قطر اینچ، نصب لانچر در سایت گوره، نصب رسیور در منطقه بهرگان، ساخت پل تردد در متراژ ۱۴۰۰۰ خط لوله، عملیات پیگ‌رانی نهایی خط ۳  اشاره کرد.

منطقه بهرگان در کنار شهر امام حسن دیلم از توابع استان بوشهر در ۴۰ کیلومتری شمال غربی بندرگناوه واقع است.

این منطقه شامل میدان‌های نفتی هندیجان، بهرگانسر، سروش و نوروز می‌باشد که به عنوان یکی از مناطق عملیاتی شرکت نفت فلات قاره ایران، از اهمیت فراوانی در تولید نفت کشور برخوردار است.

تلمبه خانه گوره به‌ عنوان شاهرگ حیاتی و اقتصادی کشور نقش مهمی در صادرات نفت دارد.

این تلمبه خانه کار انتقال نفت از حوزه های نفتی را به پایانه های نفتی میسر می کند و در مجاورت روستای سیاهمکان از توابع شهرستان دیلم در شمال استان بوشهر قرار دارد.

برچسب‌ها بوشهر نفت خام اقتصادی گناوه بندردیلم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر نفت خام اقتصادی بوشهر نفت خام اقتصادی گناوه بندردیلم خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۰۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اظهارنظر وزیر دفاع پاکستان درباره خط لوله گاز با ایران

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایسنا "خواجه محمد آصف" وزیر دفاع پاکستان گفت که امیدوار است پروژه خط لوله انتقال گاز پاکستان-ایران تکمیل شود و هیچ مانعی نباید این روند را متوقف کند.
خبرگزاری ای‌ان‌آی گزارش داد که آصف در گفت‌وگویی با شبکه جیو نیوز با اشاره به تحولات منطقه گفت که کشورهای منطقه باید به منظور صیانت از منافع خود در میان این آشفتگی و هیاهو و مداخله رو به افزایش قدرت‌های بزرگی مانند اتحادیه اروپا و آمریکا از طریق نیروهای نیابتی‌شان، از جمله در ارتباط با رژیم صهیونیستی، بازیگران و ذی‌نفعان منطقه باید با خط مشی مشترکی متحد شوند.

اظهارات وزیر دفاع پاکستان در پی سفر "سید ابراهیم رئیسی" رییس جمهور ایران به پاکستان، دیدار او با مقامات بلندپایه این کشور و امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری در حوزه‌های متعدد مطرح می‌شود.

او سفر رئیسی به پاکستان را "سفری موفقیت‌آمیز" و "پیشرفتی بزرگ" تلقی کرد.
سفر رئیس جمهور ایران به اسلام‌آباد، به ویژه، با توجه به خط لوله انتقال گاز میان دو کشور که به دلیل تنش‌های ژئوپولتیکی و تحریم‌های بین‌المللی متوقف شده بود، سفری مهم محسوب می‌شد.

آصف در ادامه، درباره آنچه به گفته او " فقدان ارزش‌ها" و "رفتار ریاکارانه" کشورهای غربی نسبت به رژیم صهیونیستی است، ابراز تاسف کرد.

آمریکا در پی سفر رئیسی به پاکستان، درباره هرگونه توافق کاری با ایران هشدار داده و از کشورها خواست که مراقب خطر احتمالی تحریم‌ها باشند.

با این حال، وزیر دفاع پاکستان گفت که ایران و پاکستان روابط دوستانه دیرینه‌ای دارند.

۳۱۱۳۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899716

دیگر خبرها

  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • مهمترین فاکتورها برای تهیه لوله گازی چیست ؟
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد
  • آغاز پروژه گازرسانی به میجان از توابع جبالبارز
  • آشنایی با تانک چلنجر ۲
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • اظهارنظر وزیر دفاع پاکستان درباره خط لوله گاز با ایران
  • وزیر دفاع پاکستان: هیچ مانعی نباید روند تکمیل پروژه خط لوله گاز ایران و پاکستان را متوقف کند
  • مسابقات مرحله استانی قرآن، عترت و نماز در دیلم برگزار شد