Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس کاظمی گفت: در حوزه تامین کالاهای اساسی در سطح استان و شهرستان خوشبختانه هیچ مشکلی وجود ندارد و تامین و توزیع کلان کالاها انجام شده است‌.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی صبح قزوین؛ با اشاره به مدیریت و تنظیم بازار در آستانه ماه مبارک رمضان اظهار کرد: در این حوزه جلسات ویژه‌ای در سطح استان و شهرستان با محور تنظیم بازار ماه رمضان شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بنا شده در حوزه تامین، توزیع و نظارت و کنترل اقداماتی توسط دستگاه‌های مربوطه صورت گیرد.   فرماندار قزوین ادامه داد: در حوزه تامین کالاهای اساسی در سطح استان و شهرستان خوشبختانه هیچ مشکلی وجود ندارد و تامین و توزیع کلان کالاها انجام شده است‌.   این مسئول اضافه کرد: در مرحله عرضه خرد هم باتوجه به اینکه ما زیرساخت‌های خوبی در بحث فروشگاه‌های اینترنتی داریم می‌توان از این ظرفیت برای تامین مایحتاج مردم استفاده کرد چراکه این روش روند توزیع را تسهیل می‌کند.   گشت‌های نظارتی بر بازار اجرا می‌شود

کاظمی با اشاره به اینکه ۶فروشگاه اینترنتی برای توزیع کالای اساسی در استان شناسایی شده است، گفت: با توجه به اینکه حلقه توزیع موضوع مهمی است به کارگیری فروشگاه‌های اینترنتی می‌تواند تسهیل‌گر این امور باشد و از بروز اتفاقاتی که در سال‌های گذشته درمورد کمبود کالاها یا گرانی‌ها شاهد بودیم جلوگیری کند و بتوانیم نظارت و کنترل بهتری داشته باشیم.   وی بیان کرد: در  حوزه نظارت و کنترل بازار هم گشت‌های متعددی برای نظارت بر صنوف مختلف به ویژه صنوفی که مردم در ماه رمضان بیشتر با آن ارتباط دارند مانند نانوایی‌ها، واحد‌های عرضه پروتئین‌ها و شیرینی‌جات برنامه‌ریزی شده است.   فرماندار قزوین تاکید کرد: امیدواریم با تدابیری که امسال اندیشیده شده در سه حوزه تامین، توزیع و نظارت و کنترل به طوری اجرا شود که شاهد هیچ نوع اختلال و مشکل در بازار نباشیم.   انتهای پیام/ 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: نظارت و کنترل حوزه تامین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۱۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، محسن ذبیحی با اشاره به اینکه اصلاح روابط مالی صنعت برق می‌تواند به سرعت گردش منابع نقدینگی و حذف بروکراسی امکان برنامه‌ریزی و برآورد منابع برای کل سال بهبود نقدینگی بر اساس تلاش شرکت‌ها در وصول استفاده از اعتبار گردش نقدینگی در حساب شرکت‌ها انگیزه وصول معوقات رسوب شده در استان‌ها و حمایت مقامات سیاسی استان بیانجامد، گفت: تأمین منابع مالی در حوزه جاری با توجه به نیازهای منطقی هر شرکت با تعیین ضرایب محاسبه و تعیین شده، انجام خواهد شد و متناسب با آنها منابع لازم در اختیار شرکت‌ها قرار خواهد گرفت.

وی افزود: در حوزه سرمایه‌ای سعی شده تا با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های قانون موجود، برنامه‌های مصوب سالیانه بر اساس منابع در دسترس، اجرا و از طریق کنترل حجم سرمایه گذاری شرکت‌ها از افزایش بدهی‌ها جلوگیری شود.

ذبیحی در عین حال بزرگترین تهدید در راه اجرای طرح مالکیت و استقلال مالی شرکت‌های توزیع را عدم توجه کافی احتمالی برخی از شرکت‌های توزیع به مناسبات و نحوه خرید برق از بورس انرژی و عدم مراقبت و مدیریت دقیق تناسب منابع و مصارف عنوان کرد و در خصوص بدهی سالیان گذشته شرکت‌های توزیع به سازندگان و پیمانکاران نیز گفت: حل اساسی این بدهی‌ها مستلزم اصلاحات اساسی اقتصاد صنعت برق در هزینه انشعاب و دریافت بهای تمام شده قیمت برق است.

وی در همین زمینه افزود: اما در کوتاه مدت استفاده از رسوب معوقات فروش برق و وصول آن در شرایط حاضر، راه حل کوتاه مدت است، ضمن آنکه امیدواریم بخشی از بدهی‌ها نیز از طریق ظرفیت‌های قانونی در دسترس قابل تحقق، در آینده تأمین شود.
معاون هماهنگی توزیع توانیر در پایان تأمین برق تعهدات ایجاد شده در حوزه مشترکین جدید را اولویت نخست کارهای حوزه توزیع نیروی برق در کشور اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: طرح‌های مرتبط با گذر از اوج بار سال ١٤٠٣، هوشمندسازی و کنترل پذیری بار و طرح‌های تبدیل شبکه‌های سیمی مسی به کابل خود نگهدار نیز در زمره برنامه‌های اولویت دار سال جاری است.

کد خبر 6089929 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم