Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد هادی ایمانیه گفت: یکی از نمونه‌های بارز تاکیدات موکد و مکرر مقام معظم رهبری پیرامون تاثیر هنر در پیشبرد مسائل کشور همین فیلم موقعیت مهدی است.

او با اشاره به ویژگی های تاریخی عصر انقلاب اسلامی گفت: اهمیت این کار زمانی بیشتر می شود که بدانیم بخشی از  مخاطبان این اثر به صورت ویژه نسل جوان و نوجوان ما هستند که دفاع مقدس را از نزدیک ندیده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار فارس گفت: این نکته که نسل جوان و نوجوان ما که دفاع مقدس را از نزدیک ندیده اند، پای این صحنه ها که انسانی حاضر می شود تا آخرین قطره خونش را برای دین و اعتقاداتش کنار بگذارد می نشینند فی نفسه ارزشمند است.

ایمانیه گفت: موقعیت مهدی برای من در واقع  یادآور همان فرمایش است  که پیامبر (ص) پیرامون نگه داشتن جان  فرمودند زیرا نگاه داشتن جان به همین شکل است که در این فیلم دیدیم.

استاندار فارس با مطرح کردن پرسشی گفت: آن که زندگی اش را به خوشگذرانی می گذراند و فقط ادعا می کند که دوستدار کشورش است کجا و این جور موقعیت هایی که برای انسان ها پیش می آید و خودشان را فدای کشور، دین و اعتقاداتشان می کنند کجا؟!

او  گفت:  موقعیت مهدی یادآور این شعار از اندیشه امام حسین (ع) است که ان الحیات عقیده و الجهاد یعنی به درستی که حیات واقعی این است که انسان عقیده ای داشته باشد و تا پای جانش پای آن عقیده جهاد کند.

 در این دیدار استاندار فارس علاوه بر تماشای فیلم همراه با خانواده همکاران استانداری از فضاهای موجود سینما سعدی و طرح کلان حوزه هنری فارس برای ارتقای این مجموعه بازدید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازدید استاندار فیلم موقعیت مهدی موقعیت مهدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۱۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیات های اندیشه ورز در استان ها تشکیل شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، دومین نشست هماهنگی رؤسای هیات‌های اندیشه‌ورز استانی ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اکثریت استان‌ها به صورت مجازی برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، اظهار کرد: باید از ظرفیت کل استان برای تشکیل هیات‌های اندیشه‌ورز استفاده شود؛ یعنی فقط دانشگاه مادر را نبینید. دانشگاه‌های دیگر، دانشگاه آزاد، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه‌های پیام نور حتی فنی و حرفه‌ای، علمی کاربردی، شهرهای مختلف، شهرستان‌های مختلف، همه را ببینید.

وی ادامه داد:‌ گاهی اوقات در یک دانشگاه غیرمعروفی، یک نخبه‌ای وجود دارد که باید شناسایی شوند و از آنها استفاده شود؛ یعنی اولین تأکیدم این است که حلقه‌ شبکه نخبگانی کل استان را شناسایی کنید.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: میزهای ما در ستاد علم و فناوری متنوع است، میزها باید با هیات‌های اندیشه‌ورز استانی در ارتباط باشند، هیات‌ها در آیین نامه ارتقاء، نقشه جامع علمی کشور، در سند هوش مصنوعی در سند فناوری کوانتومی نظرات خود را ارائه دهند، اگر در یک حوزه خاص، ویژگی برتری وجود دارد کمک بیشتری صورت گیرد البته انتظار نیست هر هیات اندیشه‌ورز در همه میزهای ما مشارکت کند ولی نفس مشارکت خیلی مهم است.

استاد خسروپناه ادامه داد:‌ ارتباط با هیات های اندیشه‌ورز دوسویه است؛ یک سوی آن دانشگاه‌ها هستند، یک سو هم ستاد علم و فناوری در شورای عالی انقلاب فرهنگی و دبیرخانه‌اش. قرار نیست یک سری از اساتید، رؤسای دانشگاه‌ها و اعضای هیات علمی را سرکار بگذاریم، بگوییم حالا یک تشکیلاتی درست کرده‌ایم، هیات اندیشه‌ورز راه انداخته‌ایم و این طریقیت دارد، اگر قرار است نظرات هیات‌های اندیشه‌ورز بایگانی شود خواهشم این است این هیات‌های اندیشه‌ورز را تعطیل کنید، چرا مردم آزاری کنیم. اینها جمعی از نخبگان هستند که هر دقیقه‌شان ارزش معنوی دارد، سطر به سطر نکات دوستان باید در میزها بررسی شود و گزارش اعمال نظرات هم باید به استان‌ها داده شود؛

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت:‌ حکمرانی نخبگانی، سلسله مراتبی نیست بلکه یک شبکه است. در این شبکه همه باید پاسخگو باشیم؛ اولاً شفاف و ثانیاً پاسخگو و مسئولیت‌پذیر. این که ما هم عزیزان را به زحمت بیاندازیم، نظراتشان را بگیریم، شفاف و پاسخگو باشیم و بگوییم چقدر از این استفاده کرده‌ایم.

کد خبر 6094200

دیگر خبرها

  • اهمیت دوچندان صنعت نفت با فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر
  • اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب تبیین و نشر داده شود
  • هیات های اندیشه ورز در استان ها تشکیل شود
  • ۲۳۳ پایان‌نامه مرتبط با کنگره اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای در حال تدوین است
  • رهبر انقلاب: تشکر از معلم برای توجه دادن افکار عمومی به اهمیت معلم است
  • تابلوی «فرزند خلیج فارس» در بوشهر رونمایی شد
  • «منم بچه مسلمان» هم با سیمرغ به تحول رسید
  • روایتی از خلیج فارس با عکس‌هایی از مستند «دریای پارس»/ عکس
  • تصاویری از رهبر انقلاب در خلیج فارس
  • اختتامیه جشنواره جوان ایرانی، پرچمدار پیشرفت + تصویر