Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@04:02:00 GMT

رضایی: توسعه دریامحور جزو مسایل جدی مورد توجه دولت است

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۸۱۶۳۱

رضایی: توسعه دریامحور جزو مسایل جدی مورد توجه دولت است

ایسنا/خوزستان معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: توسعه دریامحور جزو مسایل جدی مورد توجه دولت است که در برنامه هفتم توسعه دنبال می شود.

محسن رضایی در حاشیه بازدید از شهرک صنایع دریایی ساحل اروند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از منابع مورد غفلت قرار گرفته در کشور، بحث اقتصاد دریا است. البته یک سیاست استعماری در ۲۰۰ سال گذشته وجود داشته تا اقتصاد کشور از مرزها و دریا به سمت مرکز هدایت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: این دو عامل فراموشی اقتصاد دریا و سیاست های استعماری باعث شده تا یکی از بزرگترین عوامل پیشرفت اقتصادی ایران که دریا است به فراموشی سپرده شود.

معاون اقتصادی رئیس جمهور با اشاره به بازدید از شرکت شهرک صنایع دریایی ساحل اروند گفت: در این منطقه یک کارآفرین به دست تود اسکله ساخته و فعالیت های بسیار زیادی در حوزه دریا انجام داده است. از این نوع افراد در کشور فراوان وجود دارد اما به دلیل اینکه فرصت های مناسبی به این افراد داده نشده، بار سفر بسته و در کشورهای دیگری از جمله امارات و... کار و سرمایه گذاری می کنند.

رضایی عنوان کرد: برای سرعت دادن و شتاب دادن به اقتصاد کشور، باید بحث توسعه دریا محوری را در دستور کار قرار دهیم و از همه کارآفرینان، سرمایه گذاران و همه ایرانیان داخل و خارج از کشور درخواست داریم تا سرمایه و ایده های خود را در خصوص سواحل و دریاهای ایران به کار ببندند.

وی افزود: امروز برای دسترسی به دریا جنگ ها انجام می شود اما ایران علی رغم اینکه دریا دارد از دریا هیچ استفاده ای نمی کند. باید از فرصت ها استفاده کنیم.

معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: توسعه دریامحور جزو مسایل جدی مورد توجه دولت است که در برنامه هفتم توسعه دنبال می شود تا از منبع عظیم دریا در تولید ثروت و اشتغال استفاده شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی اخبار سیاسی خوزستان محسن رضايي توسعه دریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۱۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقدینگی‌های جامعه باید به‌سمت بخش مولد اقتصاد یعنی نفت و گاز هدایت شود

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: باید روی هدایت نقدینگی به‌سمت بخش مولد و سودآور اقتصاد یعنی بخش نفت و گاز تمرکز کنیم.

جعفر قادری در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره اهمیت استفاده از ظرفیت بخش غیردولتی و مردمی اقتصاد در توسعه میدان‌های مشترک نفت و گاز کشور بیان کرد: تمرکز بر توسعه مبتنی بر منابع عموم جامعه و ایجاد بازی دوسربُرد برای مردم و دولت در زمینه توسعه میدان‌های مشترک نفت و گاز بسیار مهم است. در این زمینه، مصوبه مهمی در ماده ۱۵ قانون برنامه هفتم توسعه تصویب شده است که زمینه حضور و استفاده از ظرفیت بخش غیردولتی و مردمی اقتصاد در توسعه میدان‌های مشترک نفت و گاز کشور را فراهم می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه جهش تولید با مشارکت مردم حاصل می‌شود، افزود: تنها با اتکا به منابع دولتی به‌هیچ‌وجه امکان توسعه نداریم و باید بر منابع بخش مردمی اقتصاد و هدایت نقدینگی به‌سمت بخش مولد و سودآور اقتصاد، یعنی بخش نفت و گاز تمرکز کنیم.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اینکه تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در دولت سیزدهم دوبرابر شده است، تصریح کرد: در زمینه فروش نفت و گاز استخراج‌شده از میدان‌های مشترک نیز کمکی ویژه‌ ازسوی بخش غیردولتی خواهد شد و توسعه تجارت انرژی، همچنین رشد اقتصادی کشور نیز از این محل به‌خوبی قابل انجام است.

قادری با اشاره به اهمیت ورود بخش صنعتی با ابزارهای نوین و صرفه اقتصادی بالا برای این بخش گفت: صنایع نیز در زمینه حل ناترازی خود و رشد اقتصادی حاصل از تداوم تولیدات صنعتی در زمان اوج مصرف گاز و برق می‌توانند از این ظرفیت جدید تولیدشده ازسوی سرمایه‌گذاری مستقیم خود استفاده کنند و در این زمینه به خودتأمینی گاز و برق برسند.

دیگر خبرها

  • توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری؛ لازمه اقتصاد چین
  • تقویت مرزبانی سبب گستردگی توسعه و پیشرفت همه جانبه جامعه می‌شود
  • تقویت مرزبانی سبب گستردگی توسعه جامعه می‌شود
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • رئیسی: دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • کارگر؛ رضایت شغلی و توسعه اقتصادی
  • خمس و زکات در عین وجوب یک امر داوطلبانه است
  • پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا
  • توانایی ایران در وصل شدن گذر جنوب شرق به اروپای شرقی
  • نقدینگی‌های جامعه باید به‌سمت بخش مولد اقتصاد یعنی نفت و گاز هدایت شود