Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی سای‌تک دیلی نیوز، این مهندسان دانشگاه کلمبیا فناوری را توسعه داده‌اند که می‌تواند با تصویربرداری بلادرنگ از بدن موجود زنده جایگزین بافت‌برداری و بافت‌شناسی شود. 

این میکروسکوپ سه‌بعدی با سرعت بالا می‌تواند تصاویری از ساختار بافت‌ها تهیه کند که جراحان را در جراحی تومور هدایت می‌کند بدون اینکه به نمونه برداری از بافت و انتظار برای نتیجه آزمایش‌های آن نیاز باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بافت‌برداری در بسیاری شیوه‌های درمانی پزشکی به‌ ویژه درمان جراحی سرطان و غربالگری متداول است. پزشک برای بافت‌برداری بخش‌های کوچک از بافت را برمی‌دارد تا با میکروسکوپ دقیق‌تر آن بخش را مشاهده کند.

الیزابت هیلمن استاد رشته مهندسی زیست‌پزشکی و رادیولوژی در دانشگاه کلمبیا و نویسنده ارشد این مطالعه گفت: شیوه ای که نمونه برای بافت‌برداری برداشته می‌شود طی ۱۰۰ سال اخیر تغییر نکرده است؛ بخشی از بافت بریده می‌شود، مرتب، جاسازی، تکه تکه شده و روی اسلاید شیشه‌ای توسط پاتولوژیست زیر میکروسکوپ دیده می‌شود. به همین دلیل چند روز طول می‌کشد تا نتیجه بافت‌برداری معلوم شود.      

این گروه از محققان امکان تصویربرداری از بافت بیمار داخل بدن فرد را مورد بررسی قرار دادند. 

هیلمن در این مورد توضیح داد: این فناوری نتیجه را در مورد نوع بافت و وضعیت آن بلادرنگ به پزشک نشان می‌دهد. این پاسخ سریع در مورد وضعیت بافت به پزشک کمک می‌کند آگاهانه در مورد روند درمان، بهترین روش درمان و جراحی تمام یا بخشی از بافت تصمیم بگیرد.    

وی افزود: مزیت دیگر استفاده از میکروسکوپ سه‌بعدی با سرعت بالا این است که بریدن بافت برای شناخت وضعیت تومور را حذف می کند. این تصمیم سختی برای پزشکان به ویژه در مورد بافت هایی مانند مغز، طناب نخاعی، چشم، بخش هایی از صورت یا اعصاب است.

با اینکه اکنون نیز میکروسکوپ‌هایی برای راهنمایی جراحی بافت‌های آسیب دیده وجود دارد، اما این میکروسکوپ ها تصویری تکی و دوبعدی از بافت به دست می‌دهند که برای استفاده در جراحی در بافت های وسیع تر کافی نیست و به طور کلی به ماده رنگی فلورسنت نیاز دارند که باید به بیمار تزریق شود. این ضرورت هم زمان‌بر است و هم قابل استفاده برای همه بیماران نیست. 

گزارشی از این مطالعه در نشریه مهندسی زیست‌پزشکی نیچر (۲۸ مارس/ ۸ فروردین) منتشر شده است.

برچسب‌ها پرینتر سه بعدی ایالات متحده آمریکا سرطان بیماری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پرینتر سه بعدی ایالات متحده آمریکا سرطان پرینتر سه بعدی ایالات متحده آمریکا سرطان بیماری بافت برداری سه بعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۱۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود

 پیمان جبلی رئیس صدا و سیما در آخرین شب ضبط برنامه تلویزیونی «برمودا» شبکه نسیم با میزبانی از امیر دریادار سیاری، در جمع عوامل این برنامه حضور یافت و با بیان اینکه این برنامه با پشتیبانی یک اتاق فکر قوی طراحی شده است، گفت: برمودا در زیست‌بوم رسانه‌ای متنوع و رقابتی کنونی توانسته توفیق بزرگی را رقم بزند و تبدیل به اعتبار، نماد و یکی از ویژندهای سیما و شبکه نسیم شود.

وی افزود: موفقیت برنامه، مسئولیت تیم تولید را سنگین‌تر می‌کند تا در فصل‌های بعد به توقعات و انتظارات مخاطبانش که بالاتر رفته، پاسخ دهند و با ریل‌گذاری درستی که انجام شده، محتوای مدنظر را به افکار عمومی منتقل کنند.

رئیس رسانه ملی با بیان اینکه برمودا، قابلیت ساخت فصل‌های متعددی خواهد داشت که با اتکا به اتاق فکری قوی می‌تواند بدرخشد، گفت: این نکته را نیز باید مورد توجه قرار داد که برنامه نباید روی دور تکرار بیفتد و این رویش و زایش باید تداوم داشته باشد.

وی تحول رویکردی و بسط دامنه ساز و کارهای تولیدی مبتنی بر راهبردهای دوره جدید مدیریتی را ازجمله ویژگی‌های ساخت این مجموعه برشمرد و با تأکید بر محوریت محتوا در شاکله برنامه‌هایی چون برمودا، تصریح کرد که تحول محتوایی غایت همه تحول‌هاست و ضرورت دارد دست‌اندرکاران این برنامه و برنامه‌های مشابه آن به این موضوع توجه خاص داشته باشند و بدان اهتمام ورزند.

جبلی در خاتمه افزود:  باید از ظرفیت‌های به‌وجودآمده به موقع و بجا استفاده کرد و برمودا را که  روی‌هم‌رفته کار خوبی است، در مسیر پیشرفت یاری کرد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • چشمی و حردانی محروم شدند
  • نامه تاج به وزیر: لیگ بعدی را شروع نمی‌کنیم!
  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد +شرایط
  • زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد+شرایط
  • دستیابی به دانش چاپگر سه بعدی دندانپزشکی
  • شناسایی یک شهاب سنگ از هسته سیارک توسط محققان کشور
  • نمونه‌برداری غیرتهاجمی‌تر از خون با الهام گرفتن از زالو
  • نمونه‌برداری غیرتهاجمی‌تر از خون با الهام از زالو