Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، صید ماهیان استخوانی در آب های ساحلی مازندران از ۱۵ مهر سال گذشته شروع شد و طبق معمول پس از ۶ ماه با اعلام شیلاب ایران پایان می یابد. شیلات ایران هم هر ساله فصل صید ماهیان استخوانی دریای خزر در استان های شمالی را با بررسی شرایط مختلف از جمله میزان ذخایر ماهیان، تحولات آب و هوایی و معیارهایی از این دست تعیین می کند و برای زمان پایان آن هم علاوه بر منافع صیادان ، ضرورت حفاظت از ذخایر دریا را مد نظر قرار می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل شیلات مازندران روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران از کاهش ۳۴ درصدی صید ماهیان استخوانی در فصل صید جاری خبر داد و گفت : از آغاز فصل صید یعنی ۱۵ مهر ماه ۱۴۰۰ تا ۱۰ فروردین ۱۴۰۱،میزان یک هزارو ۶۲۵ تن ماهی استخوانی  در مازندران صید شده است.

حسن اسحاقی افزود : میزان سرانه صید هر تعاونی نیز بالغ بر۳۲ تن بوده است که آن هم نسبت به سال قبل باکاهش ۳۱ درصدی مواجه بوده است.

مدیرکل شیلات مازندران ارزش اقتصادی ماهیان صیدشده در فصل صید جاری را بالغ بر ۲۰۵ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت که با وجود کاهش میزان صید، ارزش ماهیان صید شده نزدیک به ۴۰ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته و علت آن افزایش قیمت ماهی بوده است.

درخواست تمدید به خاطر مولدگیری

وی با بیان اینکه فصل صید جاری برای صیادان مازندرانی بسیار بد و حتی وحشتناک بوده است افزود : درخواست هایی مبنی بر افزایش زمان صید از سوی شرکت تعاونی پره استان به شیلات ارسال شده است که در اختیار سازمان شیلات کشور قرار گرفته و در حال حاضر ما نیز منتظر ابلاغیه جدید مبنی بر افزایش زمان صید از سوی این سازمان هستیم.

اسحاقی همچنین به گرفتن مولد جهت استحصال تخم و تکثیر در مراکز بازسازی نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر  ما برای گرفتن مولد در رودخانه های شاخص شیلاتی استان برای تکثیر در مراکز بازسازی به زمان بیشتری نیاز داریم و بنابر نظر کارشناسان شیلاتی مولدهای مورد نظر هنوز به مقدار مطلوب نرسیده است و از این رو لازم است زمان صید تمدید شود.

مدیر کل شیلات مازندران ابراز امیدواری کرد تا با تمدید زمان صید ماهی استخوانی و با توجه به شرایط آب و هوایی میزان صید افزایش یابد.

وی با بیان اینکه کاهش شدید صید مشکلات فراوانی را برای پره داران استان به وجود آورده است ، گفت: امیدواریم با  ابلاغ مصوبات سفر اخیر رییس جمهور به مازندران و تخصیص بموقع اعتبار مصوبات مشکلات  صیادان رفع شود.

سال گذشته نیز با درخواست اتحادیه صیادی پره مازندران مبنی بر تمدید مهلت صید ماهیان دریایی در۲ نوبت موافقت و زمان صید ماهیان استخوانی در آب های ساحلی شرق مازندران به مدت ۱۰ روز تا ۲۵ فروردین و بقیه مناطق استان هم به مدت پنج روز و تا ۲۰ فروردین تمدید شده بود.

طبق گزارش رسمی شیلات مازندران ، چهار هزار و ۲۰۰ صیاد در قالب ۵۴ شرکت صیادی پره در استان به کار صید ماهیان استخوانی در دریای خزر مشغول هستند. 

برچسب‌ها دریای خزر مازندران سازمان شیلات ایران ماهیگیری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دریای خزر مازندران سازمان شیلات ایران دریای خزر مازندران سازمان شیلات ایران ماهیگیری صید ماهیان استخوانی شیلات مازندران دریای خزر زمان صید فصل صید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۲۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود

نایب رئیس اتحادیه گل و گیاه مازندران با اشاره به برنامه‌ریزی برای افزایش صادرات گل و گیاه این استان در طی سال‌های آتی گفت: میزان صادرات گل و گیاه مازندران به اندازه ۱۰ درصد تولیدات استان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، الیاس لاریجانی، امروز_یکشنبه نهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران یکی از بخش‌های زنجیره ارزش در این استان را با توجه به ظرفیت مازندران در تولید برگ شاخه بریده و گیاهان زینتی دانست و اظهار کرد: این تولیدات استان در سطح کشور به همین سبب بالاترین میزان تولید را دارد.

وی افزود: با توجه به ظرفیت این استان و برگزاری نمایشگاه‌ها و نیز ایجاد انگیزه در میان تولیدکنندگان، امیدواریم در سال‌های آتی میزان صادرات گل و گیاه مازندران بیش از ۲۰ درصد رشد می‌کند.

نایب رئیس اتحادیه گل و گیاه مازندران میزان صادرات گل و گیاه این استان را به اندازه ۱۰ درصد تولیدات مازندران دانست و گفت: هم‌اکنون در این استان شش‌هزار بهره‌بردار در سطح ۷۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی استان در بخش تولید گل و گیاه مشغول به فعالیت هستند.

لاریجانی ادامه داد: میزان تولید گل و گیاه مازندران در سه بخش در مقام اول کشور قرار دارد.

وی با بیان اینکه صادرات گل و گیاه مازندران به کشورهای حاشیه خزر، کشور عراق و حاشیه خلیج فارس صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: امیدواریم با اقدامات صورت گرفته میزان صادرات گل و گیاه مازندران و کشورهای هدف صادراتی این استان افزایش پیدا کند.

کد خبر 748823

دیگر خبرها

  • پایان فصل صید در گلستان؛ صید بیش از ۱۲۰۰ تُن انواع ماهیان استخوانی
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • افزایش ۲۸ درصدی میزان جوجه‌ریزی در مازندران
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • تحقق ۱۰۳ درصدی تولید در پتروشیمی ایلام
  • امواج کوتاه در دریای خزر
  • موج کوتاه در دریای خزر