Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@16:39:02 GMT

وزیر کشور از نقطه صفر مرزی ایران و ترکمنستان دیدن کرد

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۸۳۲۳۵

وزیر کشور از نقطه صفر مرزی ایران و ترکمنستان دیدن کرد

به گزارش خبرنگار ایرنا، وحیدی در دومین روز از برنامه سفر خود به خراسان رضوی به شهرستان کلات سفر کرد و با حضور در نقطه صفر مزری، مشکلات ساکنان آن منطقه را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.

مسوولان محلی روستای سنگدیوار شهرستان کلات در این بازدید به تشریح دغدغه‌های خود پرداختند که از جمله آن می توان به خارج شدن و هدر رفت آب روخانه لاین به سمت ترکمنستان، نبود خط انتقال آب این رودخانه به سمت شالیرازرهای این منطقه که دارای کیفیت عالی برنج است، عدم فعالیت ساختمان گمرک در مرز و کمبود نهادههای دامی برای کشاورزان و دامدارن اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر کشور ضمن بازدید از کارگاه‌های تولیدی آن منطقه، دستور داد تا هدر رفت آب از کشور و عدم استفاده مناسب از آن توسط مردم مورد بررسی قرار گیرد.

وحیدی همچنین دستور داد مشکل اینترنت و فعالیت نبودن اپراتورهای تلفن همراه که در ۷۰ درصد شهرستان کلات محسوس است در کنار مشکلات مرتبط به خطوط تلفن ثابت که نیاز به پیگیری دارد، بررسی و رفع شود.

وی همچنین نسبت به تامین ماشین حمل زباله و اموات برای ساکنان روستای سنگدیوار دستورهای لازم را صادر کرد.

حفر چاه برای استفاده دامدارن و همچنین حمایت از کارگاه های ابریشم بافی از دیگر تاکیدات این مقام مسوول بود.

همچنین وزیر کشور نسبت به پرورش ماهی در مرز با استفاه ازآب رودخانه لاین و انتقال آب این رودخانه در زمان کمبود آب که توسط ترکمنستان مورد استفاده قرار می‌گیرد و موجب تخریب سربندهای خاکی می شود دستور پیگری داد.

وی همچنین ایجاد دیوار ساحلی و لایروبی رودخانه لاین را برای روستای سنگدیوار، مورد پیگری قرار داد.

وحیدی همچنین افزایش ظرفیت دام و تامین نهاده دامی آن روستا را مورد تاکید قرار داد و همچنین نسبت به بررسی جاده سنگدیوار به سمت ترکمنستان که برای مردم روستا، مشکلاتی ایجاد کرده است دستور بررسی داد.

حمایت از کارگاه های ابریشم بافی توسط زنان این منطقه که تولید ابریشم بافی و صنایع دستی داشتند و اکنون به واسطه مسدود شدن مرز از سوی کشور ترکمنستان با آغاز پاندومی کرونا سبب ایجاد مشکلاتی برای فروش آثار آنها ایجاد کرده است، نیز از دیگر تاکیدات وزیر کشور بود.

از دیگر تاکیدات وحیدی وزیر کشور احیای ساختمان گمرک در مرز ایران با ترکمنستان بود.

همچنین وزیر کشور از سه شهر تازه تاسیس چنار، زاوین و لاین شهرستان کلات بازدید کرد و از نزدیک با مشکلات آنها آشنا شد.

از مهم ترین مطالبات شهرنشینان چنار، ایجاد شعبه بانکی، تامین خودروهای شهرداری همچون آتش نشانی وحمل زباله، ایجاد جایگاه سوخت سی ان جی و پمپاژآب سد قره تیکان به زمین های کشاورزی این منطقه بودند.

همچنین اعضای شورای شهرزاوین نیز خواستار تامین اعتبار برای تکمیل جاده کمربندی و بلوار ورودی این شهر در کنار تامین قیر جهت آسفالت و همچنین درخواست تامین برای ماشین آلات شهرداری را مطرح کردند.

شهر زاوین ۵۱ هزار متر مربع از معابر اصلی این شهر خاکی است و یکی از مهمترین طرحهای نیمه تمام این شهر محسوب می شود که نیاز به تامین اعتبار دارد.

تامین فضای آموزشی برای شهر زاوین و همچنین بازار فروش برای محصولات صنایع تبدیلی این منطقه و تامین آب برای زمین‌های کشاورزی در این منطقه بود.

وزیر کشور همچنین با حضور در منزل شهید حسن ساجدی با خانواده آن شهید منطقه دیدار و گفت و گو کرد.

مرکز شهرستان کلات در ۱۵۸ کیلومتری شمال مشهد واقع است.

رییس جمهور و تعدادی از اعضای هیات دولت روز چهارشنبه دهم فروردین ماه ۱۴۰۱ در نخستین سفر استانی خود در سال جدید وارد استان خراسان رضوی شدند.

سفر استانی رییس جمهور و هیات دولت در خراسان رضوی امروز پنجشنبه نیز ادامه دارد.

رییس جمهور را در این سفر وزرای کشور، فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نیرو، صنعت، معدن و تجارت، ورزش و جوانان، آموزش و پرورش، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و راه و شهرسازی و نیز معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری همراهی می کنند.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی پیش از این به ۱۷ استان کشور شامل هرمزگان، قم، یزد، لرستان، زنجان، سمنان، اردبیل، فارس، خوزستان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، گیلان، گلستان و مازندران سفر کرده است.

برچسب‌ها احمد وحیدی ترکمنستان وزارت کشور کلات پروندهٔ خبری خطه خورشید، مقصد هجدهمین سفر استانی رییس جمهور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: احمد وحیدی ترکمنستان وزارت کشور احمد وحیدی ترکمنستان وزارت کشور کلات شهرستان کلات رییس جمهور وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۳۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«همتی» در نقاب رییس بانک مرکزی سوئیس/سلطان چاپ پول چه کرد؟

باید از همتی سوال کرد، با وجود عملکرد سیاه خود با چه رویی هر مسئله‌ و رویدادی در این دولت را با تحلیل‌های عجیب و غریب نقد می‌کند؟ و به نحوی منتقد است و نسخه می پیچد که گویی سالها رئیس بانک مرکزی سوئیس بوده و عملکرد درخشانی رقم زده است! - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، عبدالناصر همتی؛ رئیس کل اسبق بانک مرکزی در ماه‌های اخیر در قالب یک اینفلوئنسر فضای مجازی ظاهر شده و با تحلیل‌های ضد و نقیض تلاش می‌کند به هر قیمتی نام خود را مطرح کند. مقایسه انتقادهای اکنون همتی با عملکرد او در گذشته نشانه‌هایی از خودزنی دارد.

پررویی به سبک همتی؛ چطور بعد 6 سال یاد سفره مردم افتادی؟

 

فضاحت برخی انتقاداتش به گونه‌ای آشکار است که افراد مطلع نسبت به عملکرد او در دوران ریاستش بر مسند رئیس کل بانک مرکزی را به خنده وا میدارد.

دوره ریاست همتی بر بانک مرکزی از سوم مرداد ماه 1397 تا نهم خردادماه سال 1400 بوده است. برخی اقتصاددانان این دوره را دوران سیاه متغیرهای پولی نامگذاری کرده‌اند.

شکست همتی در جایگاه ریاست بانک مرکزی

همتی همان فردی بود که در زمان ریاست خود بر بانک مرکزی، دستور عدم انتشار آمارهای نرخ تورم از آذرماه 1397 را داد. در مرداد ماه 1397 و زمانی که همتی بر جایگاه ریاست بانک مرکزی تکیه زد، تورم نقطه به نقطه شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی 24.2 درصد و تورم 12ماهه مصرف‌کننده نیز 11.5 درصد بود اما به واسطه ولنگاری نظارت بر شبکه بانکی و متغیرهای پولی کشور در زمان همتی در اردیبهشت 1400 تورم نقطه به نقطه به 54.6 درصد و تورم 12ماهه نیز به 51.8 درصد رسید.

در زمان همتی و در اردیبهشت 1400، تورم نقطه به نقطه تولیدکننده در کشور به رقم بی‌سابقه 103.1 درصدی رسید و تورم 12 ماهه تولیدکننده نیز با جهش شدید از 14.2 درصد در مرداد 1397 به 68.3 درصد افزایش یافت. 

نرخ رشد پایه پولی که مرداد 1397 به 20.3 درصد رسیده بود در اردیبهشت 1400 به 31.5 درصد رسید و نرخ رشد نقدینگی نیز در این مدت از 20.5 درصد به 38.8 درصد رسید.

آقای همتی فکر می‌کند حافظه تاریخی مردم از بین رفته و با تحلیل‌های پوپولیستی قصد پاک کردن عملکرد سیاه خود از اذهان عمومی را دارد. او در صدد مقاصد سیاسی خود به اخلاق علمی و حرفه ای پشت پا می‌زند و بی مهابا به دنبال انتقاد از این و آن است. وگرنه سلطان چاپ پول با عملکردی که داشته نباید حتی روی تحلیل و انتقاد پشت درب‌های بسته کلاس درس در دانشگاه‌ها را داشته باشد؛ چرا که هر کلمه‌ او می‌تواند با پرسش، چرا شما این کار را نکردید؟ قطع شود!

سلطان چاپ پول که بود و چه کرد؟

همتی در زمان ریاست خود بر بانک مرکزی در سال های 1398 و 1399 معادل 238 همت بخاطر تامین منابع ریالی ارز 4200 تومان بر پایه پولی بانک مرکزی اضافه نمود که این رقم با احتساب متوسط 7.3 ضریب فزاینده نقدینگی یعنی فقط در نتیجه اقدامات همتی بیش از 1737 همت بر نقدینگی کشور اضافه شد. لقب سلطان چاپ پول پس از این اقدامات به همتی داده شد و او هنوز هم این لقب را یدک می‌کشد.

التهابات ارزی و جهش 223درصدی نرخ دلار در دوران همتی

همتی که دائما درباره بازار ارز و اقدامات دولت در حوزه ارزی تئوری و راهکار می دهد, در دوره مدیریت خود یکی از بدترین دوران مدیریت بازار ارز را سپری کرد و در بخشی از دوران مدیریت وی کشور دچار بی ثباتی و نوسانات متعدد نرخ ارز بود و جهش سنگین ارزی رقم خورد؛ به طوری که نرخ دلار در ابتدای ریاست وی 8500 تومان بود اما در آخر با جهش 223 درصدی در بعدا ز دو سال و نیم, دلار 27500 تومانی را تحویل دولت سیزدهم داد!

بی توجهی به اجرای قانون چک و اصلاح نظام بانکی

قانون جدید چک نیز که در سال 1397 توسط مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید به همت همتی در طول سال‌های حضور او در بانک مرکزی اجرایی نشد و تا رفتن او از بانک مرکزی معطل ماند. قانونی که پس از اجرا در دولت سیزدهم توانست آمار چک های برگشتی و زندانیان مرتبط با جرایم چک را به اندازه قابل توجهی کاهش دهد و اعتبار را به این ابزار معاملاتی بازگرداند.

حتی تسهیل ارائه خدمات بانکی به مردم نیز در دستور کار آقای همتی نبوده و هیچ تغییری در سختگیری بانکها در پرداخت تسهیلات خرد یا پیشرفت در رویه های غیرحضوری خدمات بانکی صورت نگرفت و تنها نقش همتی در بانک مرکزی پیشرانی برای تشدید هدررفت منابع ارزی کشور، جهش های ارزی، ناترازی شبکه بانکی و عدم توجه به اصلاح نظام بانکی بوده است.

خدشه بر اعتماد به بانک مرکزی؛ میراث همتی

شاید بتوان تنها دستاورد همتی در زمان ریاستش بر بانک مرکزی را کلید خوردن ادغام چندین بانک ناتراز دانست که آن هم باز نه به همت همتی بلکه با فشارهای بیرونی و به پیشنهاد نهادهای دیگر انجام شد.

باید از همتی سوال کرد؛ چرا مانع کنترل متغیرهای پولی کشور شد؟ چرا از اصلاح نظام بانکی سر باز زد؟ چرا قانون جدید چک را اجرایی نکرد؟ چرا با عملکرد بد خود به اعتماد عمومی نسبت به بانک مرکزی صدمه زد؟

و آخرین سوال اینکه با وجود عملکرد سیاه خود با چه رویی هر مسئله‌ای را با تحلیل‌های عجیب و قریب نقد می‌کند؟ و به نحوی منتقد است و نسخه می پیچد که گویی سالها رئیس بانک مرکزی سوئیس بوده و عملکرد درخشانی رقم زده است!

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را از رییس جمهور دریافت کرد
  • مراسم تجلیل از قهرمانان با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود
  • «همتی» در نقاب رییس بانک مرکزی سوئیس/سلطان چاپ پول چه کرد؟
  • با دیپلماسی فعال منطقه‌ای ایران خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا در حال ساخته شدن است
  • دیدار وزیر دادگستری با رییس کانون فدرال سردفتران روسیه
  • امنیت خلیج فارس با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • معاون رئیسی : بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رییس جمهور معیشت مردم است
  • امیرعبداللهیان: امنیت خلیج فارس با مشارکت تمامی کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • وزیر دفاع: راهبرد نیروهای مسلح تامین امنیت خلیج فارس است