Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@08:59:38 GMT

سرمایه‌گذاری ۲۰۰هزار میلیارد تومانی مس در رفسنجان

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۸۵۲۲۶

سرمایه‌گذاری ۲۰۰هزار میلیارد تومانی مس در رفسنجان

ایسنا/کرمان مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در دیدار نوروزی با نماینده رفسنجان و انار و امام جمعه رفسنجان از سرمایه‌گذاری ۲۰۰هزار میلیارد تومانی شرکت مس در شهرستان رفسنجان خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر علی رستمی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران به مناسبت نوروز با حجت‌الاسلام‌والمسلمین اصغر عسکری، امام جمعه رفسنجان و حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر حسین جلالی، نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر جلالی نماینده مجلس و حجت الاسلام عسکری امام جمعه در این دیدار ضمن تقدیر از دستاوردهای شرکت ملی صنایع مس ایران در توسعه صنعت کشور، نسبت به ایجاد بسترهای لازم توسط این شرکت برای رشد اقتصادی و اشتغالزایی در شهرستان رفسنجان تأکید کردند.

مدیرعامل شرکت مس در این دیدار ضمن تبریک فرارسیدن سال نو اظهار کرد: بخش مهمی از ذخیره مس کشور در شهرستان رفسنجان قرار دارد و این شهرستان از اهمیت زیادی برای صنعت مس کشور برخوردار است.

رستمی با اشاره به این‌که ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های قابل توجه رفسنجان لزوم سرمایه‌گذاری در این شهرستان را دو چندان می‌کند، ادامه داد: یکی از ظرفیت‌های این شهرستان نیروی انسانی جوان و تحصیل‌کرده آن است و وجود بیکاری در این شهرستان با توجه به ظرفیت‌های شرکت مس قابل ‌پذیرش نیست‌.

وی بیان کرد: شرکت ملی صنایع مس ایران ۲۰۰هزار میلیارد تومان در شهرستان رفسنجان سرمایه‌گذاری خواهد کرد تا ان‌شاءالله بیکاری در رفسنجان ریشه‌کن شود.

مس می‌تواند ۵۰هزار شغل ایجاد کند/ تولید ۲میلیون تنی کنسانتره در سرچشمه رفسنجان

در این دیدار همچنین معاون توسعه و اکتشافات شرکت مس گفت: شرکت ملی صنایع مس ایران می‌تواند برای ۵۰هزار نفر اشتغالزایی کند.

وی ادامه داد: حجم ذخایر زمین‌شناسی شرکت مس طی ۱۵ سال گذشته از کمتر از دو میلیارد تن به  ۱۷ میلیارد تن رسیده است که از این مقدار حدود هشت میلیارد تن آن قابلیت معدن‌کاری و تولید کنسانتره مس را خواهد داشت.

رحمتی با بیان این‌که با توجه به ذخایر جدید امکان تولید بیشتر می‌شود، افزود: ما با شرایط موجود می‌توانیم تولید مس کنسانتره مجتمع مس سرچشمه رفسنجان را به دو میلیون تن برسانیم.

مرکز نوآوری شهید ستاری به قطب اقتصاد دانش‌بنیان استان تبدیل شود

مدیرعامل شرکت مس در ادامه حضور در شهرستان رفسنجان از مرکز نوآوری و شتابدهی شهید ستاری رفسنجان بازدید کرد.

وی در این بازدید با اشاره به نام‌گذاری سال با عنوان «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» ازسوی رهبر معظم انقلاب و تقدیر از نگاه آینده‌پژوهانه مجتمع مس سرچشمه رفسنجان برای راه‌اندازی این مرکز گفت: حرکت به سمت اقتصاد دانش‌بنیان با توجه به شعار سال بیش از پیش باید مورد توجه قرار گیرد و از این رو شرکت مس هم از نظر بودجه و هم از نظر برنامه امسال جایگاه ویژه‌ای را به این مرکز اختصاص خواهد داد.

رستمی با بیان این‌که شرکت مس ازجمله اولین صنایعی است که با ایجاد مرکز نوآوری و شتابدهی در جهت تولید دانش‌بنیان حرکت کرده و این نشان از به‌روز بودن این شرکت دارد، ادامه داد: این مرکز پتانسیل آن را دارد که به قطب اقتصاد دانش‌بنیان استان تبدیل شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرمايه گذاري مس رفسنجان استانی اقتصادی شرکت ملی صنایع مس ایران شهرستان رفسنجان مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری دانش بنیان شرکت مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۵۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: نان کامل تولید شده در خراسان رضوی تعدای از بیماری‌ها را از بین خواهد برد و به غیر از سلامت، بحث امنیت غذایی را نیز به همراه خواهد داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سید مجتبی خیام نکویی امروز در حاشیه بازدید از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگاران بیان کرد: میزان شرکت های دانش بنیان نسبت به شرکت های دیگر بسیار کم بود و هم اکنون 621 شرکت در این حوزه فعالیت دارند که شرکت های دیگر 10 هزار مورد است.

وی افزود: اگر می‌خواهیم در حوزه کشاورزی انگیزه ایجاد کند نیازمند حمایت های خاص نسبت به سایر حوزه ها هستیم.

رئیس سازمان تحقیقات و نوآوری کشاورزی گفت: تلاش شده تا شتاب مناسبی به تشکیل شرکت های دانش بنیان در بخش کشاورزی خراسان رضوی داده شود زیرا تحول در بخش کشاورزی و ایجاد امنیت غذایی نیازمند تحول و حمایت از شرکت های دانش بنیان است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی خاطر نشان کرد: برنامه ریزی های لازم برای 1000 واحد شرکت دانش بنیان در دهکده های فناوری و نوآوری دیده شده که از نظر تعداد و فعالیت خراسان رضوی متمایز است.

خیام نکویی عنوان کرد: دستاوردهای شرکت های دانش بنیان که امروز در خراسان رضوی به بهره برداری رسید می تواند در کل کشور تحول در بخش هایی مانند ساخت تجهیزات، دستگاه‌های ماشین‌آلات کشاورزی، تولید کود و سم و سایر فراورده‌ها ایجاد کند ولی مهمترین نکته امروز تولید نان کامل و می تواند در خراسان رضوی به سرعت فراگیر شود.

وی ادامه داد: اگر در تولید نان کامل با همکاری بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، اتحادیه نانوایان و همه تشکل‌ها موفق شدیم این موضوع را به فرهنگ غالب تبدیل کنیم، مهمترین گام اساسی را در ارتقای سلامت مردم برداشته ایم.

رئیس سازمان تحقیقات و نوآوری کشاورزی با اشاره به اهمیت تولید نان کامل در سطح کشور گفت: تولید نان کامل خواهد توانست در سلامت جامعه اثرگذار باشد و استفاده مردم از این نان تعدادی از بیماری‌ها را از بین خواهد برد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید
  • انعقاد قرارداد ۲۰۰ میلیارد تومانی برای آسفالت و روکش راه‌های رفسنجان
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها