Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@13:50:35 GMT

خطبه‌های نماز جمعه شهرستان های استان یزد

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۸۸۳۶۶

خطبه‌های نماز جمعه شهرستان های استان یزد

به گزارش ایرنا امام جمعه بخش‌مرکزی یزد در خطبه های نماز جمعه  این هفته که در روستای احمدآباد مشیر برگزار شد گفت: ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی است و جمهوری اسلامی نوع جدیدی از حکومتی است که با محوریت اسلام  واسلام شناسان واقعی شکل گرفته است.
حجت الاسلام سیدمحمد کاظم مدرسی افزود:در این حکومت مردم اصل هستند و این اصالت هم باید حفظ شود و هر جا ما حضور مردمی را داشتیم، حلال مشکلات بود و این حضور یک امر تکلیفی و واجب شرعی است و اینجور نیست که مردم نسبت به حکومت اسلامی احساس مسئولیت نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطر نشان کرد :لذا دولت هم وظیفه دارد این حضور مردمی را پاس بدارد و حضور مردمی را در زمینه های مختلف بسترسازی کند چرا که برخی مسائل ممکن است حضور مردمی را کمرنگ کند.بی اعتمادی ها، گرانی ها  و کم کاری در دستگاه های اجرایی و امثال این ها حتما باید حل شود.
امام جمعه بخش مرکزی یزد در ادامه گفت: ماه رمضان ماه خودسازی است و برنامه های این ماه هم باید با محوریت مساجد در بعد اجتماعی تقویت شود و مساجد در حقیقت پایگاه هایی برای حضور و اجتماعات مردمی در عرصه های مختلف باشد و نهادها و دستگاه های اجرایی مختلف باید در زمینه ترویج فرهنگ ماه مبارک رمضان تلاش کنند و در ادارات نیز در این زمینه تلاش شود.
وی با اشاره به اینکه شعار امسال تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین است، تصریح کرد: یزد در تحقق این رویکرد مهم می تواند چه نقشی ایفا کند؟ در یزد تحصیلات عالیه و ظرفیت های ارزشمند دانشگاهی را داریم بنابر این تمام دست اندکاران و صنعت گران استان در این زمینه با همدلی تلاش کنند و یزد را به عنوان استان پیشتاز و پیشرو در عرصه صنعت و دانش بنیان معرفی کنند.

مدرسی ادامه داد: آیین های نوروز به خوبی برگزار شد گرچه حواشی داشت و عده ای از مردم و متدین، روحانیون و فعالان دینی از وضعیت فرهنگی یزد احساس نگرانی می کنند.پیشنهاد می شود برای احیا بافت فرهنگی یزد چند هکتار از بافت قدیم را با همان روش سنتی رونق ببخشند و سبک زندگی سنتی مردم یزد را ترسیم کنند.

امام جمعه  ابرکوه: مسئولان برای حل مشکلات معیشتی مردم تلاش بیشتری کنند

امام جمعه ابرکوه نیز در خصوص نام گذاری سال ۱۴۰۱ از سوی مقام معظم رهبری گفت:  مردم و مسئولان با همکاری و تعامل در جهت حل مشکل گرانی و بهبود وضعیت معیشت مردم و اشتغال زائی با هدف تحقق شعار سال همت مضاعف داشته باشند . 

به گزارش ایرنا ، حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر ابرکوه باتبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و گرامیداشت ۱۲فروردین روز جمهوری اسلامی اظهارکرد: دانش بنیان بودن برای اقتصاد و تولید با هدف رشد تولید و کاهش تورم و افزایش درآمد سالانه بسیار مهم است و آثار روانی آن در ارتقاء عزت و اعتماد به نفس ملی دیده می شود .

رئیس شورای فرهنگ عمومی ابرکوه گفت:  ۱۲ فروردین سال ۱۳۵۷ساختار جدید سیاسی اجتماعی بر مبنای رای قاطع ملت به نام جمهوری اسلامی رقم زد و شعار استقلال ، آزادی و جمهوری اسلامی ملت به لطف خدا عملی شد.

حسینی با گرامیداشت یاد خاطر امام (ره)  وشهدا  بابیان اینکه ملت باید روز جمهوری اسلامی ایران را زنده نگه دارند و عید بگیرند، اظهارکرد:این روز کنگره های قصر ۲۵۰۰ ساله حکومت طاغوتی فرو ریخت و سلطه شیطانی برای همیشه از ایران رخت بر بست .

وی با گرامیداشت روز طبیعت خاطر نشان کرد:  طبیعت بینی و گردشگری به امر خدا آرامش بخش روح و روان و زندگی است اما باید اصول اخلاقی و عملی را در آن حفظ کنیم،  رعایت حقوق محیط زیست و منابع طبیعی از حقوق عامه مردم است .

امام جمعه ابرکوه همچنین به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان یادآورشد : می توانیم در ماه مبارک رمضان از برکات معنوی آن بهره مند شویم .

امام جمعه اردکان: ملت ایران با وجود مشکلات حامی نظام اسلامی هستند

امام جمعه اردکان گفت: انقلاب اسلامی ما هم تولی دارد و هم تبری؛ تبرّای آن ۲۲ بهمن بود که با بیرون راندن طاغوت محقق شد اما تولای نظام ما دوازدهم فروردین بود روزی که رهبر کبیر انقلاب اسلامی با نظرخواهی از مردم اثبات کرد که این نظام، نظام ولایی و جمهوری اسلامی است.

حجت الاسلام سید اسماعیل شاکر یادآور شد : روز دوازدهم فروردین سالروز تثبیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای ملت ما عید بزرگی است زیرا حکومتی به نام اسلام و مذهب شیعه تشکیل شد و این واقعه از ارزش و جایگاه خاصی برخوردار است.

وی افزود : امروز نهال نوپای انقلاب اسلامی به درخت تنومندی تبدیل شده است که دشمنان هم بر استواری و استحکام آن صحه می‌گذارند.
امام جمعه اردکان اظهار داشت : ملت ما پای انقلاب ایستاده‌اند و راه حفظ انقلاب این است که مردم خود را از نظام، دولت و انقلاب جدا ندانند چرا که مردم ما صاحبان اصلی این انقلاب هستند.

وی ادامه داد :بیش از ٩٨ درصد از مردم ما به جمهوری اسلامی رأی دادند و رشد سیاسی و اجتماعی خود را نشان دادند و این رأی مردم به جمهوری اسلامی باقی است.

شاکر افزود :امروز هم با وجود مشکلات و گلایه‌هایی که وجود دارد رأی مردم به اصل نظام باقی است چراکه هر جا پای اصل نظام و دفاع از اساس انقلاب در میان بوده است مردم ما در میدان حاضر شده‌اند.

برچسب‌ها ستاد اقامه نماز کشور ابرکوه خطبه ها اردکان مشارکت سیاسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ستاد اقامه نماز کشور ابرکوه خطبه ها ستاد اقامه نماز کشور ابرکوه خطبه ها اردکان مشارکت سیاسی ماه مبارک رمضان جمهوری اسلامی حضور مردمی امام جمعه خطبه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۸۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمی که امام خمینی(ره) خطبه عقدش را خواند

ایسنا/همدان «امام خمینی(ره) از طرف من و آیت‌الله علم‌الهدی از طرف همسرم وکیل شدند و خطبه عقد جاری شد. بعد از عقد دست امام را بوسیدیم و ایشان توصیه و تکرار کردند «با هم بسازید؛ همدیگر را بسازید؛ زندگی را بسازید» و ما نیز این را سرلوحه زندگی خود قرار دادیم و زندگی مشترک خود را با این جمله آغاز و تمام کردیم.»

دکتر سیدمرتضی هزاوه‌ای، عضو هیأت علمی گروه علوم سیاسی و یکی از پژوهشگران و اساتید مطرح دانشگاه بوعلی‌سینا در سال ۱۳۴۰ در خانواده‌ای مذهبی و روحانی در شهر همدان متولد شد.

او تحصیلات ابتدایی خود را در مدرسه علمی همدان گذراند و دوران دبیرستان را در دبیرستان امام خمینی(ره) همدان سپری کرد. رشته علوم سیاسی را تا مقطع کارشناسی‌ارشد در دانشگاه امام صادق(ع) تحصیل کرد و پس از آن در جبهه‌های جنگ تحمیلی حضور یافت.

دکتر هزاوه‌ای توانست بورسیه تحصیل در یکی از دانشگاه‌های انگلیس را کسب کند اما به دلایل شخصی تمایلی به ادامه تحصیل در خارج از کشور را نداشت بنابراین در آزمون دکتری دانشگاه امام صادق(ع) پذیرفته شد.  

در دوران فعالیت علمی مرحوم هزاوه‌ای در دانشگاه بوعلی‌سینا بیش از ۱۰ها مقاله علمی و کتاب از او منتشر شده است. او پس از سال‌ها تدریس در دانشگاه بوعلی‌سینا در سال ۹۲ با بیماری مواجه شد و در اردیبهشت سال ۹۹ به علت بیماری درگذشت.

همزمان با فرارسیدن چهارمین سالگرد درگذشت دکتر سیدمرتضی هزاوه‌ای، استاد علوم سیاسی دانشگاه بوعلی‌سینا ایسنا با همسر مرحوم دکتر هزاوه‌ای که از اساتید بنام همدان بود، به گفت‌وگو پرداخت.

اهدای ۶۰۰۰ جلد  کتاب به دانشگاه و حوزه علمیه

همسر دکتر هزاوه‌ای با تأکید بر اینکه همسرم بسیار اهل مطالعه بود، گفت: مرحوم هزاوه‌ای در وصیت‌نامه خود توصیه کرده بود کتاب‌هایم را به حوزه و دانشگاه اهداء کنید که پس از فوتش ۶۰۰۰ جلد کتاب نفیس به دانشگاه بوعلی‌سینا و حوزه علمیه اهداء کردیم.

سرور سادات جوادی‌نیک در گفت‌وگو با ایسنا، یکی از ویژگی‌های خاص مرحوم هزاوه‌ای را تلاوت قرآن با تدبر دانست و اظهار کرد: مرحوم هزاوه‌ای روزی یک جزء قرآن را تلاوت می‌کرد و حتی در شرایط سخت و بیماری در حالت خوابیده هم قرآن می‌خواند.

وی با اشاره به اینکه همسرم مرکزیت صله رحم در اقوام بود، تصریح کرد: مرحوم هزاوه‌ای بسیار مهربان بود و به خانواده و پدر و مادر اهمیت می‌داد. به پدر و مادر خود و بنده بسیار احترام می‌گذاشت و به کارهای آنها رسیدگی می‌کرد.

همسر مرحوم هزاوه‌ای با بیان اینکه دی‌ماه سال ۱۳۶۵ توسط امام خمینی(ره) عقد شدیم، از جریان عقدشان توسط امام خمینی(ره) گفت: مرحوم هزاوه‌ای قبل از عقد به بنده گفت قرار است امام خمینی(ره) ما را عقد کنند و به کسی در این‌باره چیزی نگو. نکته جالبی که در این زمینه وجود داشت این بود که خواهرم در خواب برادر شهیدمان را می‌بیند که او نیز می‌گوید از امام وقت گرفتیم و قرار است «سرور» را امام عقد کند.

وی ادامه داد: وقتی خواهرم موضوع خوابش را برای مادرم تعریف می‌کند مادرم با تعجب می‌گوید ما هنوز درباره عقد صحبت نکرده‌ایم! که مرحوم هزاوه‌ای با مادرم تماس می‌گیرد و می‌گوید قرار است امام ما را عقد کند.

جوادی‌نیک با تأکید بر اینکه برای عقد در محضر امام به اتفاق پدر و مادرم و پدر و مادر همسرم به تهران رفتیم و به حضور امام خمینی(ره) رسیدیم، اظهار کرد: مراسم عقد ما ساده و مختصر برگزار شد اما به نظرم با شکوه‌ترین عقد بود.

وی با اشاره به حضور آیت‌الله علم‌الهدی در زمان عقدش با مرحوم هزاوه‌ای خاطرنشان کرد: آقای علم‌الهدی در زمان عقد ما نیز حضور داشت و با اشاره به بنده به حضرت امام گفتند ایشان خواهر شهید هستند و امام نیز فرمودند اینها خانواده شهید هستند. سپس امام خمینی(ره) از طرف من و آیت‌الله علم‌الهدی از طرف همسرم وکیل شدند و خطبه عقد جاری شد. بعد از عقد دست امام را بوسیدیم و ایشان توصیه و تکرار کردند «با هم بسازید؛ همدیگر را بسازید؛ زندگی را بسازید» و ما نیز این را سرلوحه زندگی خود قرار دادیم و زندگی مشترک خود را با این جمله آغاز و تمام کردیم.

جوادی‌نیک یادآور شد: اول دی‌ماه سال ۱۳۶۵ عقد کردیم و به علت شرایط جنگ در سال ۶۷ ازدواج مختصری برگزار شد. حاصل ازدواج ما دو فرزند دختر است که دختر بزرگمان در سال ۱۳۷۰ به دنیا آمد و هم‌اکنون دانشجوی دکتری رشته برق دانشگاه علم و صنعت است و دختر دومم در سال ۱۳۷۹ متولد شد که وی نیز در رشته مشاوره در دانشگاه تهران مشغول تحصیل است.

همسر دکتر هزاوه‌ای با اشاره به پذیرش دکتر هزاوه‌ای در یکی از دانشگاه‌های انگلیس، افزود: بعد از ازدواج و زمانی‌ که فرزند اولمان به دنیا آمده بود، همسرم در خارج از کشور پذیرفته شد اما گفت صلاح نمی‌دانم به خارج از کشور برویم، شاید در تربیت فرزندمان تأثیر داشته باشد.

وی با بیان اینکه مرحوم هزاوه‌ای همواره به دانشجویان خود کمک می‌کرد، گفت: برای دانشجویان ارشدی که مشکل مالی داشتند، قانونی گذاشته بود که بتواند به صورت غیرمستقیم به آنها کمک کند. براساس این قانون هر کدام از دانشجویان مقطع ارشد که بتوانند دفاع کنند کمک‌هزینه دریافت می‌کرد، در واقع مرحوم هزاوه‌ای با این روش به همه دانشجویانش حتی دانشجویی که از نظر مالی هم نیازمند نبود به یک دید نگاه می‌کرد تا دانشجوی نیازمند احساس حقارت نکند.

جوادی‌نیک با تأکید بر اینکه مرحوم هزاوه‌ای به مسأله حج و خمس اهمیت زیادی قائل بود، تصریح کرد: مرحوم هزاوه‌ای فردی ولایت‌مدار بود و خط قرمزش مقام معظم رهبری بود. او در تمام راهپیمایی‌ها شرکت می‌کرد و در ایام دهه محرم در هیات سخنرانی می‌کرد و هزینه‌ای دریافت نمی‌کرد.

همسر دکتر هزاوه‌ای با بیان اینکه بیماری مرحوم هزاوه‌ای در سال ۹۲ شروع شد، مطرح کرد: از سال ۹۲ تحت شیمی‌درمانی، پرتودرمانی و جراحی بود و این مراحل را با صبوری طی می‌کرد و صحیفه سجادیه قرائت می‌کرد و همیشه شاکر بود.

وی با اشاره به اینکه مرحوم هزاوه‌ای همیشه آماده رفتن بود، یادآور شد: همسرم به افطار دادن در ماه رمضان بسیار اهمیت می‌داد. قبل از فوتش آخرین افطاری را به روزه‌داران داد.

جوادی‌نیک با بیان اینکه دکتر هزاوه‌ای در ۱۱ اردیبهشت سال ۹۹ مصادف با نخستین شب جمعه ماه مبارک رمضان به دیار باقی شتافت، اظهار کرد: زندگی خوب و مفیدی داشتیم و خوشحالم که با یک «مرد» زندگی کردم و هیچ وقت از دستش ناراحت نشدم.

معلمی دکتر هزاوه‌ای صرفاً معلمی در کلاس درس نبود

رئیس سازمان بسیج اساتید استان همدان نیز با بیان اینکه مرحوم هزاوه‌ای یکی از اساتید خوب دانشگاه بود، گفت: معلمی دکتر هزاوه‌ای صرفاً معلمی در کلاس درس نبود بلکه در بُعد تربیتی هم بسیار تأثیرگذار بود.

دکتر حسن رحیمی‌روشن در گفت‌وگو با ایسنا، تصریح کرد: بنده از سال ۱۳۸۳ دکتر هزاوه‌ای را می‌شناختم و در جلسات مختلف فرهنگی، سیاسی و اجتماعی با وی ارتباط داشتم.

وی با بیان اینکه زمانی که بنده به دانشگاه بوعلی‌سینا منتقل شدم مرحوم هزاوه‌ای معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه را برعهده داشت، افزود: بیشتر عمر علمی مرحوم دکتر هزاوه‌ای همراه با کارهای اجرایی گذشت.

رحیمی‌روشن با اشاره به اینکه کارها و پایان‌نامه‌های مشترک زیادی با دکتر هزاوه‌ای داشتم، اظهار کرد: مرحوم هزاوه‌ای حدود چهار سال مدیرگروه علوم سیاسی دانشگاه بود و کتاب‌ها و مقالات زیادی تألیف کرد.

رئیس سازمان بسیج اساتید استان همدان با بیان اینکه بیش از ۱۰ تا ۱۵ مقاله همایشی و پژوهشی از دکتر هزاوه‌ای منتشر شده است، خاطرنشان کرد: در دو سه سال آخر حیات خود به رتبه دانشیاری رسید و فعالیت‌های علمی و پژوهشی زیادی داشت.

وی ریاست دانشگاه پیام‌نور همدان و ریاست دانشگاه پیام‌نور کبودراهنگ را از مسئولیت‌های دکتر هزاوه‌ای دانست و گفت: یکی از خاطرات بنده با مرحوم هزاوه‌ای که بُعد معنوی داشت و برای بنده یک الگو شد، این بود که دکتر هزاوه‌ای برای بنده تعریف کرد هر شب جمعه برای مرحوم پدرش سوره یاسین قرائت می‌کند و این موضوع برای بنده هم یک الگو شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • ابوترابی فرد خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی در گرو تلاش هدفمند معلمان است
  • معلمی که امام خمینی(ره) خطبه عقدش را خواند
  • مراسم سوگواری امام صادق در باغ موزه دفاع مقدس برگزارمی شود
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • منصوری:‌ جمهوری اسلامی ایران در دوره اقتدار قرار داد
  • ظهور تحول در دانشگاه های جهان را باید نتیجه خون‌های ریخته شده در غزه دانست
  • شهید مطهری پهلوان جهاد تبین بود
  • نگذارید قصه کاظم صدیقی، استخوان لای زخم بماند /حضورش در نماز جمعه و توجیهات طلبکارانه اش، سوءتفاهم ها را افزایش داد