Web Analytics Made Easy - Statcounter

 «بنی گانتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در گفتگو با شبکه 12 تلویزیون این رژیم در پاسخ به انتقادات از کابینه رژیم صهیونیستی به سبب ناتوانی در خنثی کردن عملیاتهای شهادت طلبانه‌ فلسطینیان تاکید کرد که سخت است بتوان فردی را که در یک لحظه سلاح سرد به دست می‌گیرد و تصمیم به اجرای عملیات مقاومتی می‌گیرد، شناسایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجری این شبکه در ادامه سخنان گانتس را قطع کرد و گفت عملیات‌ اخیر تنها حمله با سلاح سرد نبوده بلکه در دو عملیات اسلحه نیز مورد استفاده قرار گرفته است که چنین عملیاتی نیاز به برنامه‌ریزی و طرح‌ریزی قبلی دارد.

مجری صهیونیست در ادامه شاباک و ارتش رژیم صهیونیستی را به ناکامی در مقابله با عملیات‌های «الخضیره و بنی براک» متهم کرد.

گانتس با ادعای اینکه نظامیان این رژیم هر ماه ده‌ها عملیات را خنثی می‌کنند، افزود: اسرائیل روزهایی سخت و تراژدیک را پشت سر می‌گذارد.

بنی گانتس تاکید کرد که روزهای بسیار سختی در پیش است و نهادهای امنیتی اسرائیلی باید با هم برای خنثی کردن عملیات‌های آتی همکاری کنند.

یادآور می‌شود که «ضیاء حمارشه» جوان آزاده فلسطینی اهل روستای «یعبد» واقع در نزدیکی جنین در شمال کرانه باختری رود اردن سه شنبه شب در عملیات تیراندازی در سه نقطه از شهرک «بنی براک» 5 نفر از جمله یک پلیس رژیم صهیونیستی را به هلاکت رساند.

در پی این حمله بود که رسانه‌های صهیونیستی از نگرانی و ترس شدید مقام‌های این رژیم خبر دادند و افزودند که هراس و ناامنی به خیابان‌های تل آویو بازگشته است.

به گفته رسانه‌های صهیونیستی، احساس امنیت سه شنبه شب در سرزمین اشغالی فلسطین در کمترین حد خود از زمان عملیات رژیم صهیونیستی موسوم به «السور الواقی» (دیوار بازدارنده) در سال 2002 میلادی رسید و احساس ناامنی زیادی در خیابان‌ها ایجاد شد.

در همین حال، مقام های امنیتی رژیم صهیونیستی آماده باش امنیتی در سرزمین اشغالی فلسطین و کرانه باختری را به بالاترین سطح افزایش دادند و همزمان «آویو کوخاوی» رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی دستور تقویت نیروهای ارتش این رژیم در کرانه باختری را صادر کرد.

اما سوالی که مطرح می شود این است که اساسا چرا مقام های رژیم صهیونیستی تا این سطح از این عملیات استشهادی نگران شده اند و این عملیات در دل خود چه پیام هایی دارد.

به گفته کارشناسان سیاسی، این سطح از نگرانی در بین مقام های رژیم صهیونیستی در وهله اول به خاطر اجرای این عملیات استشهادی در نزدیک شهر تل آویو با توجه به اهمیت این شهر و وجود نهادهای سیاسی، امنیتی و نظامی این رژیم است.

موضوع دیگری که نگرانی مقام های رژیم صهیونیستی را از این عملیات بیشتر کرده است، آماده نبودن نیروهای امنیتی این رژیم برای واکنش سریع است زیرا این جوان فلسطینی آزادانه توانست در سه منطقه از شهر بنی براک عملیات خود را انجام دهد.

اما مهمتر از همه اینها، مقام های رژیم صهیونیستی نگران هستند که این عملیات استشهادی سرآغاز موج دیگری از عملیات استشهادی و مبارزه فلسطینی ها در داخل سرزمین اشغالی فلسطین باشد و آتش انتفاضه ای داخلی از جانب فلسطینی های ساکن سرزمین اشغالی فلسطین (اراضی اشغالی 1948) علیه صهیونیست ها را شعله ور کند. این همان چیزی بود که نفتالی بنت سه شنبه شب به زعم خود از آن «موج تروریسم عربی کشنده» یاد کرد و درباره آن هشدار داد.

مقام های رژیم صهیونیستی تاکنون بارها نگرانی خود را از فلسطینی‌های ساکن سرزمین اشغالی فلسطین ابراز داشته اند؛ بویژه که از یک سو جمعیت آنها در حال افزایش است و این امر نگرانی را درباره تغییر تدریجی بافت جمعیتی در درون سرزمین اشغالی فلسطین به نفع فلسطینی ها را به همراه خواهد داشت و از سوی دیگر، مقاومت و مبارزه آنها با صهیونیستها، رژیم صهیونیستی را با چالش های بسیار جدی و موجودیتی از درون روبرو خواهد کرد؛ چالش هایی که در برهه های مختلف خود را نشان داده و ثابت کرده است که فلسطینی های داخل سرزمین اشغالی فلسطین با سایر شهروندان فلسطینی در کرانه باختری و نوار غزه و پناهندگان فلسطینی یک ملت واحد هستند و از یکدیگر حمایت می کنند.

هراس صهیونیست‌ها از بادبادک‌های فلسطینی‌ها

رسانه های رژیم صهیونیستی صبح امروز جمعه اعلام کردند که در پی مشاهده تعدادی بادبادک در یکی از شهرک‌های صهیونیست‌نشین مجاور باریکه غزه، بلافاصله نظامیان این رژیم و کارشناسان مواد منفجره آن راهی این منطقه شدند.

به گفته این منابع، صهیونیست‌ها گمان می‌کرد این بادبادک‌ها حامل مواد منفجره است و توسط فلسطینیان به سمت اراضی اشغالی ارسال شده است.

در نهایت مشخص شد که این بادبادک‌ها مربوط به جشن تولد خانواده‌ای فلسطینی در نوار غزه بوده که باد آن را با خود به این شهرک صهیونیستی آورده بود.

لازم به ذکر است که ارسال بادبادک ها و بالون های آتش زا یکی از اقدامات مقاومتی فلسطینیان در نوار غزه بود که قبلا برای مقابله با اشغالگران انجام می‌دادند و خسارت‌های زیادی را هم به صهیونیست ها وارد کرده بود.

رژیم اشغالگر که در حال حاضر از اقدام گروهی از جوانان در پرتاب بالن های آتش زا ترس و هراس دارد بویژه که پیش از این شاهد آتش سوزی های گسترده بر اثر شلیک این بالن ها در اراضی اشغالی بوده است، اینک چگونه می تواند نبرد جدیدی با مقاومت فلسطین آغاز کند و قطعا این بار مقاومت موشک های بیشتر با قدرت انفجاری بالاتری شلیک خواهند کرد.

منبع: تسنیم

منبع: فردا

کلیدواژه: بنی گانتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی عملیات های شهادت طلبانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۸۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهادت ۲۷ فلسطینی در حمله به منازل فلسطینیان نوار غزه

از بامداد امروز تاکنون ۲۷ فلسطینی در حمله به منازلی در مرکز و جنوب نوار غزه به شهادت رسیدند. بر اساس این گزارش، ۱۰ نفر از این شهدا، کودکان هستند.

وزارت بهداشت نوار غزه نیز امروز جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه را منتشر و اعلام کرد که از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون، ۳۴ هزار و ۳۸۸ نفر در نوار غزه به شهادت رسیده اند.

طبق این گزارش، رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت گذشته مرتکب چهار مورد کشتار شد که در نتیجه آن ۳۲ نفر شهید و ۶۹ نفر نیز مجروح شدند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲ برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

مخالفت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با آتش بس در نوار غزه، امکان دستیابی به توافق برای آزادی اسرای صهیونیست در مقابل آزادی اسرای فلسطینی از زندان‌های این رژیم را سلب کرده است و شماری از اسرای صهیونیست بر اثر بمباران وحشیانه مناطق مختلف نوار غزه توسط رژیم تل آویو کشته شده اند. این امر باعث اعتراض گسترده خانواده‌های این اسرا در سرزمین‌های اشغالی شده است. در حالی که آنها خواستار توافق با حماس برای آزادی اسرای صهیونیست هستند، نتانیاهو که از محاکمه به اتهام فساد پس از پایان جنگ اطمینان دارد بر سر هرگونه توافقی در این باره مانع تراشی می‌کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • آمار شهدای امروز حمله های رژیم صهیونیستی به غزه
  • شهادت ۳۴ فلسطینی در حملات امروز اشغالگران به نوار غزه
  • جزئیات حمله موشکی حزب‌الله به سرزمین‌های اشغالی
  • شهادت اسیر فلسطینی ۱۰ روز بعد از بازداشت توسط نظامیان صهیونیست
  • شهادت ۳۷ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
  • شهادت ۲۷ فلسطینی در حمله به منازل فلسطینیان نوار غزه
  • آژیر خطر در کریات شمونا به صدا درآمد/ حمله جدید به المالکیه
  • تظاهرات خانواده‌های اسرای صهیونیست مقابل خانه گانتس و نتانیاهو
  • شهادت یک عضو دیگر حزب الله در جنوب لبنان + عکس
  • بمباران بامدادی مرکز و جنوب غزه/ ۹ فلسطینی به شهادت رسیدند