Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این که فراتر از دستور رییس جمهوری، تعداد خودروهای کف را به ۱۵ هزار دستگاه خواهیم رساند، از به‌روزآوری تعهدات به مشتریان در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش مشرق، «مهدی خطیبی» با اشاره به بازدید سرزده رییس‌جمهوری از پارکینگ اصلی ایران خودرو گفت: در روز ۱۱ اسفندماه ۱۲ هزار دستگاه خودرو در این پارکینگ وجود داشت که به صورت کامل تکمیل و تحویل مشتریان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سرعت‌بخشی به روند تکمیل و تحویل خودرو یکی از اقدامات انجام شده است، به گونه‌ای که تحویل روزانه به چهار هزار دستگاه نیز رسید که از این تعداد، تحویل بیش از هزار دستگاه به صورت حضوری و مراجعه مشتریان به سایت‌های تولیدی ایران خودرو بوده است. نه تنها این پارکینگ، بلکه تجمع خودروها در سایر پارکینگ‌های جانبی نیز به شدت کاهش یافته است.

خطیبی اضافه کرد: عدد خودرو در کف پارکینگ‌ها به ۱۵ هزار دستگاه خواهد رسید که با اضافه شدن تولید هفته سوم و چهارم فروردین‌ماه، این عدد به ۳۶ هزار دستگاه می‌رسد و روند کاهشی با ادامه تکمیل‌ و عرضه ادامه خواهد داشت.

وی گفت: محور اصلی فعالیت‌های ایران خودرو فرمایشات رهبر معظم انقلاب و تحقق شعار سال «تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» است. در تمامی پروژه‌ها، دستورالعمل‌هایی تدوین شده که مبنای آن توجه خاص به نخبگان و شرکت‌های دانش بنیان است.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو بیان کرد: برنامه ایران خودرو برای سال جاری تولید ۷۵۰ هزار دستگاه خودرو شامل ۷۲۵ هزار دستگاه سواری و ۲۵ هزار دستگاه خودروی تجاری و سنگین است که فراتر از دستور رییس جمهوری  مبنی بر افزایش ۵۰ درصدی تولید خواهد بود.

وی افزود: با افزایش قابل توجه تولید، فرآیند قرعه کشی به عنوان یکی از دغدغه های جامعه رفع خواهد شد که پیش بینی می شود ظرف سه ماه آینده به این سمت حرکت کنیم.

خطیبی با بیان این که از محل افزایش تعداد تولید، افزایش اشتغال نیز محقق خواهد شد، تاکید کرد: با رشد ۳۵۰ درصدی تولید در ایران خودرو دیزل، بیش از چهار هزار نفر و در مجموع با تولید ۷۵۰ هزار دستگاه خودرو، در گروه صنعتی ایران خودرو و در شرکت‌های قطعه ساز و تامین کننده بیش از ۲۵ هزار نیروی کار جدید نیز جذب و دارای شغل خواهند شد.

وی درباره پروژه‌های جدید و خودروهایی که از خط تولید خارج خواهند شد، گفت: دو محصول سمند و ۴۰۵، که در حوزه دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب برای تولید و عرضه محصول با کیفیت بوده، از مدار تولید خارج خواهند شد.

مدیرعامل ایران خودرو علت حذف محصولات را قدیمی بودن آن دانست و گفت: این دو محصول کم‌ترین رضایتمندی را میان مشتریان ایران خودرو براساس شاخص های رضایت مشتری دارند، هدف ایران خودرو تولید خودروهای روز و با امکانات بیشتر و در نهایت افزایش رضایتمندی مشتریان است.

وی با بیان این که بیش از ۷۰ درصد کیفیت خودرو مربوط به شبکه تامین و قطعه است، گفت: در سه بازه زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت دستورالعمل‌های مشخصی را تدوین کرده‌ایم و با تشدید نظارت‌ها، ارتقای کیفیت در خطوط تولید را خواهیم داشت. 
خطیبی افزود: عدم رعایت کیفیت در تولید قطعه و خودرو، خط قرمز ایران خودرو است و در این زمینه با هیچ سازنده‌ای مماشات نخواهیم کرد.

وی اظهارداشت: در سال جاری هفت محصول ارتقا یافته وارد بازار خواهد شد. علاوه بر آن دو محصول پروژه‌های K۱۲۵  و TF۲۱ نیز در حال توسعه است که یقینا مورد توجه و پسند مشتریان قرار خواهد گرفت. این دو محصول در ابتدا و نیمه نخست سال آینده وارد بازار خواهند شد.

مدیرعامل ایران خودرو تصریح کرد: محصول پروژه TF۲۱، خودرویی است در کلاس ابعادی B که با امکانات مدرن و پیشرفته و در کلاس روز جهانی و با ظاهری بسیار زیبا و طیف رنگی متعدد تولید و عرضه خواهد شد. زمان طراحی تا تولید این خودرو در مجموع ۱۸ ماه تعیین شده که اتفاقی بی نظیر در صنعت خودروی داخلی است و از این منظر نیز کاملا قابل رقابت با صنایع خودروسازی دنیاست. 

وی گفت: با خودروهای جدید، تنوع بخشی مناسبی به محصولات خواهیم داد و سبب رضایتمندی مشتریان خواهد شد.

خطیبی، با اشاره به افزایش عرضه در اواخر سال گذشته گفت: در ۱۰ درصد از زمان سال، بیش از ۲۷ درصد از خودروهای تحویل شده کل سال را عرضه کرده‌ایم. از هفته دوم بهمن ماه گذشته تولید روزانه ایران خودرو افزایش یافته و تا پایان اسفندماه بیش از ۱۰۰ هزار دستگاه خودرو تحویل مشتریان داده‌ایم. در ابتدای بهمن ماه تعداد خودروهای ناقص و کف پارکینگ بیش از ۸۲ هزار دستگاه بوده است.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو تصریح کرد: افزایش بی سابقه عرضه در روزهای پایانی سال، سبب شد تا برخلاف سال‌های قبل، قیمت بسیاری از محصولات ایران خودرو در بازار نه تنها افزایشی نباشد بلکه روند نزولی در پیش بگیرد.

خطیبی تصریح کرد: دیگر شاهد تاخیر در تحویل خودرو نخواهیم بود، در حال حاضر تعداد قابل توجهی از خودروهایی که موعد تحویل اردیبهشت و خرداد بودند را هم تحویل داده‌ایم.

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین راهنمای سفر نوروزی قیمت ایران خودرو خودرو اشتغال آفرین خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت گروه صنعتی ایران خودرو هزار دستگاه خودرو خواهند شد خواهد شد دو محصول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۹۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس)

فروش خودرو در سطح جهانی هرگز کار آسانی نیست و خودروسازان باید از مقررات ایمنی و آلایندگی مختلف در هر منطقه پیروی کنند، سلایق خریداران را به‌دقت بررسی کنند و عوامل ژئوپلیتیکی که روی تولید و فروش تأثیر می‌گذارد را در نظر بگیرند. بااین‌حال، شرکت‌هایی که موفق به این کار بشوند، سود هنگفتی به جیب خواهند زد. در ادامه به برجسته‌ترین مصادیق این موضوع خواهیم پرداخت.

فورد مدل T

به گزارش پدال، فورد پیشگام ساخت خودروهای تولید انبوه بود. این شرکت ده‌ها کارخانهٔ تولیدی در سراسر ایالات‌متحده ایجاد کرد تا در هزینه‌های حمل‌ونقل صرفه‌جویی شود. فورد همچنین به بازارهای خارج از آمریکا هم توجه داشت و کانادا به دلیل نزدیکی به دیترویت اصلی‌ترین گزینه بود اما در ۱۲ کشور اروپایی و همین‌طور ژاپن، آرژانتین و برزیل هم کارخانه‌های تولید مدل T احداث شدند. از مدل T بیش از ۱۵ میلیون دستگاه ساخته شد و اولین خودرویی بود که واقعاً جهان را روی چرخ قرار داد.

فولکس‌واگن بیتل

بیتل که در اواخر دههٔ ۳۰ به‌عنوان خودروی مردمی آلمان متولد شد، در دههٔ ۶۰ بازارهای سراسر جهان مثل آمریکا را فتح کرد. البته محبوبیت بیتل در دههٔ ۷۰ در ایالات‌متحده کاهش یافت زیرا رقبا که عمدتاً ژاپنی بودند، خودروهای مدرن‌تر و بهتری را با قیمت کمتری به بازار فرستادند اما فولکس‌واگن بجای آنکه بیتل را کنار بگذارد، راه‌هایی برای ادامهٔ تولید آن در دیگر کشورها پیدا کرد.

بیتل در مکزیک حمل‌ونقل ارزان را فراهم کرد و هم به‌عنوان تاکسی و خودروی شخصی تا اواخر دههٔ ۹۰ همچنان محبوب بود تا اینکه نهایتاً تسلیم خودروهای مدرنی مثل نیسان تسورو شد و تولید آن در جولای ۲۰۰۳ خاتمه یافت. بیتل در برزیل هم تا سال ۱۹۹۶ با نام فوسکا تولید می‌شد و فولکس‌واگن در آفریقای جنوبی، استرالیا، بلژیک، مالزی و… نیز به تولید آن پرداخت. مجموعاً بیش از ۲۱ میلیون دستگاه بیتل ساخته شد.

جیپ CJ

جیپ که ابتدا برای جنگ طراحی شده بود، توانایی‌های خود را در مسیرهای ناهموار اثبات کرد. تقاضا برای خودرویی شبیه جیپ پس از جنگ افزایش پیدا کرد و جیپ بدین منظور نسخهٔ غیرنظامی آن را به نام CJ به بازار فرستاد.

میتسوبیشی و ماهیندرا مجوز ساخت این خودرو را برای بازارهای ژاپن و هند گرفتند و نسخه‌های جدیدتر CJ نیز در کشورهایی مثل استرالیا و برزیل ساخته شدند. همچنین زمانی که رنو شرکت مادر جیپ یعنی AMC را خرید، CJ به بازار اروپا هم راه پیدا کرد و با پیشرانهٔ دیزلی برگرفته از رنو ترافیک به فروش رسید.

فولکس‌واگن تایپ ۲

بخش برزیلی فولکس‌واگن در اوایل دههٔ ۵۰ مونتاژ ون تایپ ۲ را با استفاده از کیت‌های CKD آغاز کرد و چند سال بعد تولید انبوه آن با استفاده از قطعات تولید داخل آغاز شد. تایپ ۲ که در کنار بیتل تولید می‌شد، به یکی از پرفروش‌ترین خودروهای تجاری برزیل تبدیل شد.

بدنهٔ این ون هیچ‌گاه تغییر نکرد اما مرتب با زمان تکامل یافت و بزرگ‌ترین تغییر آن تجهیز به پیشرانهٔ آب خنک بود باعث افزودن رادیاتور به جلوی ون شد. بااین‌حال، نهایتاً قوانین ایمنی جدید برزیل که تجهیز همهٔ خودروها به ایربگ و ترمز ABS را اجباری کرد باعث خاتمهٔ تولید تایپ ۲ در سال ۲۰۱۳ شد.

 فیات ۱۲۴

سدان ۱۲۴ سنگ بنای برنامه‌های توسعهٔ جهانی فیات در دههٔ ۶۰ بود. این خودرو در سال ۱۹۶۶ به بازار آمد و فیات به دنبال تولید آن در سراسر جهان بود. اول‌ازهمه دولت شوروی مجوز تولید ۱۲۴ را خرید که منجر به ساخت لادا ۲۱۰۱ بر اساس آن شد. این شرکت تا سال ۲۰۱۲ بیش از ۱۷ دستگاه از این خودرو و مدل‌های جدیدتر بعدی آن تولید کرد.

سئات نیز در سال ۱۹۶۸ نسخهٔ ری‌بج شدهٔ ۱۲۴ را به بازار فرستاد و شرکت هندی پریمیر هم خودزویی بنام ۱۱۸NE را بر اساس ۱۲۴ با پیشرانهٔ نیسان تولید کرد. علاوه بر این، در ترکیه شرکت توفاس مجوز ساخت ۱۲۴ را از فیات خرید و شرکت کره‌ای آسیا موتور هم که به ساخت وسایل نقلیهٔ نظامی می‌پرداخت، در سال ۱۹۷۰ تولید ۱۲۴ را به‌عنوان اولین محصول سواری خود آغاز کرد.

رنو ۱۲

رنو ۱۲ پس از معرفی در نمایشگاه پاریس ۱۹۶۹، برای فتح بازار آمریکای شمالی راهی آن سوی اقیانوس اطلس شد اما موفقیتی کسب نکرد و در چند کشور آمریکای لاتین مثل کلمبیا و شیلی هم همین ماجرا تکرار شد. در اروپای شرقی اما ۱۲ به‌طور غافلگیرکننده‌ای محبوب شد.

داچیا تولید این خودرو را در سال ۱۹۶۹ با نام ۱۳۰۰ آغاز کرد و مدل‌های مختلفی مثل استیشن، کوپه و پیکاپ را بر اساس آن ساخت. ۱۳۰۰ در طول عمر خود چند بار مورد به‌روزرسانی قرار گرفت تا اینکه نهایتاً در سال ۲۰۰۴ کنار رفت و با نسل اول لوگان جایگزین شد.

مرسدس بنز W123

W123 که در اواخر سال ۱۹۷۵ به بازار آمد، آن‌قدر محبوب شد که لیست انتظار یک‌ساله و بازار سیاه برای آن شکل گرفت تا جایی که در آلمان قیمت نمونه‌های دست‌دوم از قیمت فروش مرسدس بیشتر شد. از این خودرو تا ژانویهٔ ۱۹۸۶ تعداد ۲.۷ میلیون دستگاه ساخته شد و موفق‌ترین مرسدس تاریخ لقب گرفت.

W123 به دلیل کیفیت ساخت و قابلیت اطمینان بالا، به انتخاب بسیاری از شرکت‌های تاکسیرانی تبدیل شد. نمونه‌های بسیاری از این خودرو دیده شدند که با مشکلات فنی جزئی به کارکرد یک میلیون کیلومتر رسیدند. به همین دلیل، زمانی که نمونه‌های W123 در اروپا به پایان عمر خود می‌رسیدند، تازه به کشورهای آفریقایی مثل مراکش فرستاده می‌شدند و تا سال‌ها بعد کار می‌کردند.

W123 تا همین اواخر به‌عنوان تاکسی در مراکش استفاده می‌شد تا اینکه دولت استفاده از آن را ممنوع کرد تا با مدل‌های جدیدتر داچیا جایگزین شود.

جیپ چروکی

پس از چندین تلاش پرهزینه و نه‌چندان موفق برای توسعهٔ بازار در خارج از آمریکا، AMC اولین جوینت ونچر خودرویی را در چین برای تولید جیپ چروکی ایجاد کرد. این پروژه در سال ۱۹۸۳ آغاز شد یعنی بیش از یک دهه قبل از آنکه چین به پرسودترین بازار خودروی جهان تبدیل شود.

در اوایل، AMC و شریک چینی‌اش یعنی بایک نسخهٔ معمولی چروکی که در آمریکا عرضه می‌شد را تولید کردند اما این جوینت ونچر بعداً نسخه‌های اختصاصی خود از چروکی مثل نسخه‌ای با سقف بلند مشابه لندروور دیسکاوری و نسخهٔ فیس‌لیفت با طراحی جلوی مشابه گرند چروکی را تولید کرد. این جیپ تا سال ۲۰۱۴ در چین تولید شد.

اوپل کادت E

اوپل در دههٔ ۸۰ به یکی از بازوهای اصلی جنرال موتورز تبدیل شد و مدل کادت E را به‌عنوان یک خودروی جهانی به بازار فرستاد. این ماشین که در نسخه‌های مختلفی مثل سدان و هاچ‌بک‌های دودر و چهاردر تولید می‌شد، برای هر بازاری از ایالات‌متحده گرفته تا کره جنوبی اندازهٔ مناسبی داشت.

این خودرو در برزیل با نام شورلت ایپانما و در آمریکا با نام پونتیاک لمانز عرضه شد. دوو نیز عرضهٔ کادت را با نام ریسر در کره جنوبی در سال ۱۹۸۶ آغاز کرد و بعداً نسخهٔ جدید آن را با نام سیلو به بازار فرستاد. سیلو که در ازبکستان با نام نکسیا عرضه می‌شد، در سال ۲۰۰۸ فیس‌لیفت و تا سال ۲۰۱۶ در این کشور تولید می‌شد.

دوو ماتیز

نسل اول دوو ماتیز در سال ۱۹۹۸ به بازار آمد. طراحی این خودرو از کانسپت لوچولا ایتال‌دیزاین گرفته شد که فیات آن را رد کرده بود. ماتیز بازارهای سراسر جهان را تسخیر کرد و در پاکستان با نام شورلت جوی، در چین با نام شورلت لچی، در تایوان با نام فروموسا ماتیز، در کلمبیا با نام دوو ماتیز، در مکزیک با نام پونتیاک ماتیز و در لهستان با نام FSO ماتیز عرضه شد. داستان ماتیز به همین‌جا ختم نشد و در سال ۲۰۰۳ شرکت چینی چری کپی آن را با نام QQ عرضه کرد که شکایت جنرال موتورز را به دنبال داشت.

پژو ۲۰۶

پژو در ابتدا جانشینی برای ۲۰۵ در نظر نگرفته بود و تصور می‌کرد ۱۰۶ و ۳۰۶ در کنار هم می‌توانند به‌آرامی جایگزین ۲۰۵ شوند اما این اتفاق نیفتاد و درنتیجه، پژو تسلیم شد و توسعهٔ جایگزینی را آغاز کد. سرانجام ۲۰۶ در سال ۱۹۹۸ به بازار آمد و بلافاصله به یکی از پرفروش‌ترین خودروهای اروپا تبدیل شد.

این اما هیچ‌کس را غافلگیر نکرد زیرا ۲۰۵ هم در دههٔ ۸۰ همین کار را انجام داده بود اما موفقیت ۲۰۶ به خارج از اروپا هم کشیده شد. این خودرو در مالزی با نام نازا ۲۰۶ تولید شد، در چین به سیتروئن C2 تبدیل شد و در ایران صندوق پیدا کرد و ۲۰۶ SD نام گرفت. بعداً نیز نسخهٔ فیس‌لیفت ۲۰۶ که شبیه ۲۰۷ شده بود در برزیل عرضه شد و در ایران همچنان در حال تولید است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • وعده‌های عملی نشده شهرداری و دولت درباره خودروهای برقی در حمل و نقل عمومی/ برقی شدن ناوگان به این زودی شدنی است؟ (فیلم)
  • شناسایی و انهدام باند قاچاق خودرو‌ در مازندران
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • سیل بم در پارکینگ خودرو | خودروهای لجن کش در حال کارند
  • خودروهای غرق شده در پارکینگ کارخانه خودروسازی در بم | ویدئو
  • حضور پررنگ چری در نمایشگاه خودرو پکن (فیلم)
  • خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس)
  • تعلل کویرتایر در تحویل فروش های اینترنتی
  • توقیف کاروان خودروهای شوتی در دشتستان