Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه‌ استان‌ها- استاد حوزه و دانشگاه گفت: حوزه علمیه اهواز حتما قدردان آقای شفیعی بوده و هستند و به نظرم هر طلبه باید چند واحد بزرگواری و سعه صدر و به تعبیری چند واحد سید محسن شفیعی پاس کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان شامگاه جمعه در مراسم تبیین پیام مقام معظم رهبری به مناسبت درگذشت حجت الاسلام سید محسن شفیعی اظهار داشت: حجت‌الاسلام سید محسن شفیعی در قله اخلاق بود و یاد و نام ایشان باید در استان ماندگار و پرچمی برای همه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در جمع پرشور مردم اهواز در کنار مزار حجت‌الاسلام شفیعی در حرم علی بن مهزیار اهوازی افزود: شخصیت شفیعی بی‌نظیر بود و به راحتی این چنین شخصیت‌هایی دست یافتنی نیست، این عالم برجسته در کوران مسائل سیاسی و اجتماعی در دهه 80 در دانشگاه‌ها خوش درخشید.

این استاد برجسته حوزه و دانشگاه با اشاره به آیه "فاستقم کما امرت" در سوره هود و اهمیت آن در بیان گفت: این یکی از سنگین‌ترین آیه‌هایی است که بر قلب پیامبر نازل شد و به تعبیر شخص پیامبر(ص) ایشان را پیر کرد. این یک آیه کلیدی و مهم است که با وجود شرح صدر پیامبر این آیه ایشان را پیر کرد.

پناهیان بیان کرد: حجت‌الاسلام شفیعی در دوران ما مصداق این آیه بود و در مسیر ولایت استقامت کردند و با آن که قدرت و نفوذ داشتند هیچ گاه طغیان نکردند و هیچ‌ گاه از مدار اخلاق خارج نشدند. هیچ گاه افراد سیاسی مخالف را طرد نکرد و ظرفیت گفت‌وگوی ایشان برای همه ما درس آموز است. 

عضو مجلس خبرگان: "سید محسن شفیعی" همه وجود خود را صرف انقلاب کردابعاد شخصیتی و خدمات حجت‌الاسلام شفیعی؛ روحانی‌ای که رهبر انقلاب فقدانش را مایه خسارت دانستندپیام تسلیت امام خامنه‌ای در پی درگذشت حجت‌الاسلام شفیعی

وی افزود: مرحوم شفیعی مصداق اخلاق ولایی بود. رفتار و اخلاق و دین‌داری مرحوم ترجمه ولایت مداری بود و ایشان با اخلاق و وجود خود از ولایت فقیه در دانشگاه‌ها دفاع کرد به گونه‌ای که هر کس ایشان را می‌دید به ولایت‌فقیه و نظام علاقه‌مند می‌شد.

عضو شورای نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور گفت: از نظر شایستگی و ولایت‌مداری جزو روحانیون برجسته نهاد بود و کمتر کسی مثل ایشان را داریم و به حق امید آینده بودند. با اینکه بارها مسئولیت کشوری به ایشان پیشنهاد شده بود و الحق چهره ملی بود ولی به سبب خدمت به پدر و مادر نپذیرفته بود.

وی ادامه داد: این که امروز دانشگاه‌های کشور به نقطه‌ ای رسیدند که خودشان از دین و ولایت دفاع می کنند ثمره مجاهدت‌های امثال آقای شفیعی است. در دوره‌ای  که عده‌ای دنبال حذف ولایت‌فقیه از دانشگاه‌ها بودند، ایشان به درستی نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه‌های استان خوستان را مدیریت کرد.

پناهیان گفت: حوزه علمیه اهواز حتما قدردان آقای شفیعی بوده و هستند و به نظرم هر طلبه باید چند واحد بزرگواری و سعه صدر و به تعبیری چند واحد سید محسن شفیعی پاس کنند. آزاداندیشی و اهل گفت‌وگو بودن دیگر برجستگی سید محسن شفیعی بود.

وی افزود: از دست دادن چنین شخصیتی خسارت محض است و این حرف و پیام دقیق رهبری انقلاب بود که آقای شفیعی امید آینده بودند.

انتهای پیام /341/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حجت الاسلام شفیعی دانشگاه ها آقای شفیعی چند واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۱۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی از طلبه جهادگر و مادر ۵ فرزند/ بچه ها برکت آوردند

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: «صدیقه کلیجی» از طلاب دانش آموخته مدرسه علمیه تخصصی الزهرا (س) ساری و مادر پنج فرزند است. این بانوی طلبه ۳۱ ساله که سطح دو حوزه را تمام کرده، خانه‌داری می‌کند و مدتی است که با یک شرکت دانش بنیان همکاری دارد و محصولات آرایشی و بهداشتی به همراه مشاوره رایگان در اختیار دوستانش قرار می‌دهد.

وی مادر سه پسر و دو دختر است که با ما هم صحبت شده است.

*پس از ازدواج تصمیم داشتید صاحب چند فرزند شوید؟

۲ فرزند

*کدام مساله شما را به داشتن فرزند بیشتر ترغیب کرد؟

وقتی که دوتا از فرزندانم همبازی بودن دائماً حس رقابت داشتند و نسبت به هم گذشت نداشتند، زمانی که با مشاوره صحبت کردم گفت با آمدن فرزند سوم این مشکل حل خواهد شد، با وجود فرزند سوم گذشت و فداکاری را یاد می‌گیرند؛ واقعاً هم با بچه بعدی که به عنایت پروردگار دوقلو بودند اوضاع تربیتی بچه‌ها خیلی بهتر شد ولی داشتن دوقلو خیلی برای ما سخت بود.

*کدام یک از شما بیشتر مشتاق بودید برای داشتن فرزند به تعداد بالا؟

همسرم در خانواده‌ای به دنیا آمد که مادرشان به تک فرزندی اعتقاد داشتند، با وجود اینکه همسرم تک پسر بودند ولی اصرار داشتند که یک فرزند نهایت دو فرزند کافی است، خودم خیلی دوست داشتم به خاطر برکات زیاد چند فرزندی، فرزندان بیشتری داشته باشم.

*با توجه به داشتن پنج فرزندی آیا با مشکلاتی مواجه بودید؟

این سوال خیلی کلی هست قطعاً چه تک فرزندی و چه چند فرزندی یک سری چالش‌ها و سختی‌های خودش را دارد ولی ما همه چیز را به فال نیک می‌گیریم و با اینکه دوقلو داشتن سختی زیادی برای ما به همراه داشت، اقدام به فرزند پنجم کردیم، الان اگر کسی بخواهد به خاطر سختی‌های بزرگ کردن بچه از این کار امتناع کند قطعاً امام زمان (عج) هم بیایند بهانه‌ای دارد برای کمک نکردن به ایشان.

*اقتصاد زندگی شما بر چه مبنایی می‌چرخد؟ راحت‌تر بگویم زندگی شما با ۵ فرزند چگونه تأمین می‌شود؟

همسرم کارمند هستند، مثل اکثر مازندرانی‌ها که یا خانواده دختر یا پسر در بعضی از موارد کمک می‌کنند برای ما هم به همین صورت است، پدرم خیلی کمک کار زندگی ما هستند، چون ایشان کشاورز هستند و خیلی چیزها را نمی‌خریم، در واقع خدا پدرم را واسطه رزق ما قرار داده است و یکی از الطاف خدا به ما در این چند سال مستاجری، این بود که، صاحبخانه‌های خوبی در مسیر زندگی ما قرار داد، مکانی که در حال حاضر در آن زندگی می‌کنیم، طبقه پایین آن خالی است و صاحبخانه آن را اجاره نمی‌دهد و بچه‌ها خیلی راحت و بدون دغدغه همسایه آزاری تحرک دارند، همچنین صاحبخانه ما طی این سه سال مبلغی برای رهن و اجاره اضافه نکرده است.

*زیاد بودن تعداد بچه‌ها کار تربیتشان را سخت نکرده است؟

اتفاقاً وقتی یکی بود کارم سخت‌تر بود و خیلی به رفتار من و همسرم دقت می‌کرد و همیشه با ما حرف می‌زد و وابستگی‌اش به ما زیاد بود و باید سرگرمش می‌کردیم که واقعاً بعضی وقت‌ها خسته کننده بود، وقتی دوتا شدند همبازی پیدا کرد ولی فضای بین آنها رقابتی بود و به لطف خدا از بچه‌های بعدی همکاری‌شان در کار خانه خیلی زیاد شد و چون واقعاً من تنهایی به کارها نمی‌رسیدم، پسر بزرگم که هنوز ۱۰ سالش نشده آشپزی می‌کند، نان می‌خرد، جارو می‌کشد و ظرف می‌شوید.

حتی دوقلوهایمان که دو سال و نیم هستند با این قد کوچک کلی به کارهای خانه می‌رسند که حتی تصورش برای مادرهای تک فرزند و دو فرزند سخت است، با عشق به هم کمک می‌کنیم و این هم لطف خداست، به قول قدیمی‌ها «تو بچه اول را خوب تربیت کن بقیه بچه‌ها با دیدن رفتارهای او خودشان تربیت می‌شوند».

*خود بچه‌ها از اینکه به تعداد زیاد هستند، اذیت نمی‌شوند؟

نه اتفاقاً خیلی دوست دارند و به بقیه فخرفروشی می‌کنند.

*آیا تا الان با انتقاد اقوام و آشنایان هم مواجه شدید؟ مثلاً بگویند این همه بچه چرا؟

خیلی، دوستانم طعنه کنایه میزنند، باید فقط با یک لبخند از کنار این حرف ها رد شد.

*اگر به گذشته برگردید، همچنان به داشتن تعداد بالای فرزند تمایل دارید؟

بله شایدم بیشتر

آیا داشتن فرزندان زیاد، آثار و برکاتی در زندگی شما به همراه داشت؟

بله، هم برکات مادی هم معنوی، در بارداری اول ماشین خریدیم، بعد از دخترم پراید قدیمی‌مان را فروختیم و یه پراید صفر خریدیم، بعد از دوقلوها؛ فرزند آخری با اینکه جمع ما بیشتر شد ولی قدرت خرید ما به طرز معجزه آسایی بیشتر شد و خیلی راحت مسائل مادی در زندگی ما پیش می‌رود و به لطف خدا محتاج کسی نمی‌شویم.

کد خبر 6090840

دیگر خبرها

  • پردیس های فرهنگیان خراسان جنوبی تبدیل به دانشگاه می شود
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • پدر طلبه شهید همایون معدنی به فرزند شهیدش پیوست
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • سرآمدان آموزشی ‌دانشگاه‌ شهید چمران اهواز تجلیل می‌شوند
  • روایتی از طلبه جهادگر و مادر ۵ فرزند/ بچه ها برکت آوردند
  • دانشجویی که فرمانده جنگ بود
  • ولایت‌محوری گام نهادن در مسیر اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است
  • عملیات «وعده صادق» بخش کوچکی از توان نظامی ایران بود
  • حمایت دانشجویان خوزستانی از اعتراضات ضد صیهونیستی در دانشگاه های آمریکا+فیلم