Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@01:48:10 GMT

۸۴۲ هزار خودرو در ایام نوروز وارد استان بوشهر شده است

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۹۱۹۶۵

۸۴۲ هزار خودرو در ایام نوروز وارد استان بوشهر شده است

ایسنا/بوشهر مدیر کل حمل ونقل و راهداری استان بوشهر گفت: از ابتدای طرح تا کنون ۸۴۲ هزار و ۴۲۸ خودرو وارد این استان شده است که این رقم رشد ۱۰۱/۵۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.

سیدحمیدرضا علم صبح امروز در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از ابتدای طرح نوروزی (۲۵ اسفند ۱۴۰۰  الی ۱۲ فروردین ۱۴۰۱ ) بیشترین تردد مربوط به ورودی بوشهر با ۶۳۲هزار و ۵۷۸،  خروجی بوشهر با ۶۵۲ هزار و ۷۳۷، خوزستان به دیلم ۲۳۳ هزار و ۵۵۶، دیلم به خوزستان ۲۳۷ هزار و ۴۵۴، محوربرازجان_ دالکی ۲۳۸ هزار و ۳۹۱، دالکی _ برازجان ۲۲۴ هزار و ۸۷۱، عسلویه_سیراف ۲۰۸ هزار و ۹۷۵ و سیراف _ عسلویه  ۲۰۴ هزار و ۵۰۶ تردد ثبت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص آمار ورودی خودروها در ۲۴ ساعت گذشته بیان کرد: ورود ۴۳ هزار و ۵۷ خودرو به استان است که نشان از رشد  ۹۲/۰۹ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال دارد.

مدیر کل حمل ونقل و راهداری استان بوشهر در خصوص آمار خروجی خودروها نیز گفت: در ۲۴ ساعت گذشته در استان بوشهر با ۵۵ هزار و ۲۴۲ از رشد  ۱۰۹/۴۵ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر می‌دهد.

علم تصریح کرد: آمار ورودی خودروها از ابتدای طرح تا کنون با ۸۴۲ هزار و ۴۲۸ خودرو است که این رقم رشد ۱۰۱/۵۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.

وی خاطر نشان کرد: از ابتدای طرح نوروزی تاکنون خروج خودروها نیز با ۸۲۶ هزار و ۴۱۷ بوده است که نشان می ددهد با ۹۳/۳۹ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجعه بوده‌ایم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نوروز نسبت به مدت مشابه سال قبل ابتدای طرح استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۱۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا، قابل رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی است

مهدی رهنما رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور در دیدار با رئیس پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام با معرفی دستاورد‌ها و سامانه‌های این پژوهشگاه به‌ویژه سامانه و برنامه موبایلی پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوای کشور، عنوان‌کرد: این نرم‌افزار پارامتر‌های مختلف هواشناسی نظیر دمای کمینه، دمای بیشینه، سمت و سرعت باد، بارش، فشار هوا و ... را به کاربران ارائه می‌کند.

وی گفت: از لحاظ ارائه پیش‌بینی‌های درست، سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا با نمونه‌های خارجی خود قابل رقابت است که می‌تواند به‌عنوان سامانه بومی مورد استفاده قرار بگیرد.

رهنما در ادامه به پروژه‌های انجام شده این پژوهشگاه در سطح ملی و بین‌المللی همچون طراحی و راه‌اندازی سامانه هشدار و پیش‌بینی سیل، سامانه هشدار و پیش‌بینی گردوخاک برای ۲۵ کشور منطقه، سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا برای ایستگاه‌های تقلیل فشار شرکت ملی گاز ایران، سامانه پیش‌بینی و هشدار آتش سوزی برای عرصه‌های طبیعی کشور و پروژه در دست اقدام هواشناسی جاده‌ای هوشمند سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اشاره و توضیحاتی ارائه کرد.

در ادامه این نشست «محمدرضا مجیدی» رئیس پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: یکی از موضوعات مهم نظام مسائل کشور، موضوع زیست‌محیطی و تغییرات اقلیمی است.

وی با عنوان این موضوع که باید دهه آینده را به نام دهه بسیج زیست‌محیطی نام‌گذاری و ابراز امیدواری کرد در آینده بتوان همکاری‌ها و تعاملات خوبی با پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور درباره موضوعات تغییر اقلیمی و محیط زیستی داشته باشیم.

وی ادامه‌داد: در موضوع کمیسیون امور زیربنایی و تولیدی، مجمع تشخیص مصلحت نظام و همچنین موضوعات جامعه نخبگانی می‌توانیم از ظرفیت‌های کارشناسی و تخصصی این پژوهشگاه به نحو شایسته‌ای بهره‌مند شویم.

رئیس پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان گفت: مجموعه ما یک مجموعه گفتمان ساز است به همین دلیل می‌توانیم درباره گفتمان‌سازی پژوهشی با محوریت هواشناسی و اقلیم‌شناسی همکاری خوبی با پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور داشته باشیم.

منبع: وزارت راه و شهرسازی

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می‌خواهند خودروی برقی وارد کنند؟
  • پیکر شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال وارد بوشهر شد
  • کاکایی، کارشناس صنعت خودرو: مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می خواهند خودروی برقی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیونی وارد کنند؟
  • بازدید بیش از ۶۱ هزار مسافر کشتی کروز طی ۳ ماه از ترکیه
  • سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا، قابل رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی است
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • مهدی آشنا برگزیده جشنواره عکس نوروز تاجیکستان شد
  • جا به جایی ۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل و نقل باری خراسان شمالی تا پایان فروردین
  • برتری خودروهای تجاری بهمن نسبت به سایر محصولات تجاری مشابه
  • شرایط مشابه گرایی با رقیب برادرش؛ در ۸۲ کیلو کشتی نمی‌گیرد