Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-07@03:40:11 GMT

هشدار سریع زلزله؛ قابلیت جدید گوشی‌های شیائومی

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۹۲۷۳۳

هشدار سریع زلزله؛ قابلیت جدید گوشی‌های شیائومی

فرارو- در یک اقدام جالب توجه شرکت شیائومی اعلام کرد به جهت کاهش تلفات و خسارات ناشی از وقوع زلزله قصد دارد تا با همکاری موسسات مختلف فعال در زمینه کاهش بلایای طبیعی، به یک سیستم هشدار سریع وقوع زلزله مجهز کند.

به گزارش فرارو، شیائومی قصد دارد از طریق مجموعه‌ای از عملکرد‌ها در گوشی‌های هوشمند و سایر دستگاه‌های خود تمرکز بر موضوع نجات جان انسان‌ها را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این غول فناوری چینی در یک همکاری نزدیک با موسسات پیشگیری و کاهش بلایای طبیعی، توسعه سیستم‌های هوشمند هشدار اولیه‌ای را در پیش گرفته که می‌تواند به میلیون‌ها نفر از انسان‌های در معرض زلزله کمک کند تا به اندازه کافی به تهدیدات ناشی از وقوع یک زلزله واکنش سریع و مناسب تری نشان دهند.

بر همین اساس شیائومی از راه اندازی ویژگی هشدار زودهنگام زلزله (EEW) برای مشتریان خود در اندونزی خبر داده است. به عبارت دیگر، ویژگی EEW که در حال حاضر یک نسخه آزمایشی محسوب می‌شود، قرار است برای اولین بار در دسترس کاربران کشور اندونزی قرار گیرد. انتخاب این کشور جنوب آسیا بدان دلیل است که این مجمع الجزار بر روی گسل‌هایی واقع شده است که هر ساله عامل چندین رانش و زمین لرزه بزرگ بوده است. همچنین در این کشور تعداد زیادی آتشفشان فعال وجود دارد که یا باعث زمین لرزه می‌شوند یا توسط زمین لرزه‌ها فعال می‌شوند. اندونزی به طور سالانه خسارات مالی و انسانی زیادی بابت این رخ داد‌های طبیعی متحمل می‌شود و به همین دلیل است که شیائومی قصد دارد تا سیستم هشدار سریع زلزله خود را در ابتدا در این کشور فعال کند.

ویژگی EEW، هنگامی که فعال باشد، اعلان‌های مفیدی را در مورد فعالیت لرزه‌ای که می‌تواند منجر به زمین لرزه در اندونزی شود، ارائه می‌دهد. شدت لرزه و محل وقوع زلزله بلافاصله به کاربران گوشی‌های هوشمند شیائومی در اندونزی کمک می‌کند تا تصمیم آگاهانه‌ای برای دور شدن و اجتناب از چنین مناطقی بگیرند. طبق گفته شیائومی، EEW قبل از رسیدن امواج ثانویه زمان هشدار کوتاهی را ارائه می‌دهد. این محاسبات در واقع بر اساس امواج الکتریکی صورت می‌گیرد که بسیار سریعتر از امواج ثانویه است. ویژگی EEW در گوشی هوشمند شیائومی با سیستم هشدار اولیه موسسه نظارت بر زلزله نیز مرتبط است بنابراین اطلاعات هماهنگ شده از آژانس نظارت بر زلزله، به عنوان اعلان به گوشی‌های هوشمند فعال شیائومی ارسال می‌شود. در این فرآیند نیز اولویت با مناطقی است که زلزله در آن رخ می‌دهد تا اثربخشی بیشتر باشد.

اعلان‌ها اطلاعات مهمی در مورد زلزله از جمله زمان مورد انتظار رسیدن و بزرگی آن را نشان می‌دهد. هنگامی که اخطار اولیه رخ می‌دهد تلفن زنگ هشداری را به صدا در می‌آورد و شیائومی می‌گوید کاربران باید خود را با این زنگ آشنا کنند. شیائومی همچنین منتظر بازخورد کاربرانی است که از ویژگی EEW در گوشی‌های هوشمند شیائومی سازگار خود در اندونزی استفاده می‌کنند. در صورتی که نتایج این قابلیت در کشور اندونزی مطلوب باشد و سبب کاهش تلفات شد، این سازنده چینی قابلیت مورد نظر به همه دستگاه‌های هوشمند خود منتقل خواهد کرد تا کاربران سراسر جهان از آن بهره ببرند.

منبع: gizmochina

ترجمه: مصطفی جرفی-فرارو

منبع: فرارو

کلیدواژه: شیائومی هشدار سریع زلزله گوشی های هوشمند زمین لرزه ویژگی EEW

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۲۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟

ایتنا - برخی کارشناسان معتقدند استفاده از گوشی‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی عامل اصلی افزایش اختلالات روحی و روانی به ویژه افسردگی در میان نوجوانان است. اما تا چه حد این ادعا صحیح است؟
گروهی از کارشناسان نظیر جاناتان هایت روانشناس اجتماعی معتقدند در فاصله سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ میلادی با گسترش استفاده از گوشی‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی، سقوط شدیدی در سلامت روان نوجوانان، به ویژه در میان دختران جوان روی داد.

آمارها از افزایش چشمگیر موارد بستری در بیمارستان به دلیل خودآزاری و خودکشی در میان نوجوانان آمریکایی در این بازه زمانی حکایت دارد.

با این حال، کارشناسانی چون اندرو پرزیبلسکی استاد دانشگاه آکسفورد این ادعاها را رد می‌کنند. پرزیبلسکی می‌گوید: به نظر نمی‌رسد اتفاق بزرگی برای سلامت روان در حال رخ دادن باشد. در برخی نقاط، شرایط برای نوجوانان بدتر شده اما شواهدی دال بر اینکه این روند نتیجه گسترش فناوری است، وجود ندارد.

داده‌های بین‌المللی نیز روندهای متفاوتی را در کشورهای مختلف نشان می‌دهند. در حالی که در بریتانیا و آمریکا افزایش نگران‌کننده‌ای در اختلالات خلقی نوجوانان دیده می‌شود، در کشورهایی مانند کانادا و کره جنوبی کاهش قابل توجهی در میزان افسردگی نوجوانان گزارش شده است.

محققان معتقدند جدا کردن تاثیرات فناوری از تغییرات در روش‌های تشخیصی و افزایش آگاهی نسبت به سلامت روان دشوار است. برخی نیز تاکید دارند که حتی اگر رسانه‌های اجتماعی بر رفاه نوجوانان تاثیر منفی داشته باشند، این تاثیر تنها بخش کوچکی از عوامل موثر است و نمی‌توان همه چیز را به آن نسبت داد.

ایمی اوربن از دانشگاه کمبریج در این باره می‌گوید: من فکر می‌کنم نگرانی در مورد گوشی‌های هوشمند بیش از حد مطرح شده و تا حدی درباره آن اغراق شده است."

در نهایت، کارشناسان تاکید می‌کنند زندگی افراد بسیار پیچیده است و نمی‌توان پدیده‌های اجتماعی گسترده را صرفاً به تاثیر یک عامل منفرد نسبت داد. آنها همچنین خواستار تحقیقات بیشتر در این زمینه و درک عمیق‌تر پیچیدگی‌های آن هستند.

دیگر خبرها

  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • قیمت گوشی شیائومی نوت ۱۲ پرو + مشخصات Redmi note 12 pro 5g (۱۷ اردیبهشت)
  • قابلیت‌های جدید استوری اینستاگرام کاربران را شگفت‌زده کرد
  • (تصاویر) ساعت فوق‌مقاوم شیائومی با ۱۵ استاندارد نظامی
  • شیائومی پوکو F۵ + مشخصات، دوربین، قیمت و بررسی گوشی Xiaomi Poco F۵
  • شیائومی یک ساعت فوق‌مقاوم با ۱۵ استاندارد نظامی ساخت!/ عکس
  • گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۱ + بررسی مشخصات و دوربین Xiaomi Redmi Note 11 (۱۶ اردیبهشت)
  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری
  • پیش‌بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری | شهر هوشمند چگونه شهری است؟