Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «حسین عامریان» اظهار داشت: وجود بحران در این صندوق و وجود ۸۰۰ پرونده حقوقی باعث شد تا درگیر مسائل حاشیه ای زیادی شویم. درصدد رسیدگی به این پرونده ها هستیم تا به نتیجه برسد، ضمن اینکه رویکرد ما نگاه به آینده است و فقط برای اصلاح وضعیت فساد گذشته این صندوق نیامده ایم.

عامریان اضافه کرد: در این پرونده ها اشخاص شناخته شده، فرزندان وزاری سابق این وزارتخانه و آقازاده ها وجود دارند که دستگاه های امنیتی را نسبت به موضوع حساس کردیم، بسیاری از این افرادی که برای آنها پرونده تشکیل شده با ذکاوت پایین، از خود ردپا گذاشته اند و در مقابل افراد دیگری هم بودند که با سندسازی، خود را در پشت سایر افراد قرار دادند و از دور، مدیریت و اقدامات فسادی انجام داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد با بیان اینکه ۲۰ درصد از توان مدیران شرکت های زیرمجموعه این صندوق صرف فساد ستیزی در دولت قبل می شود، گفت: دارایی و منابع از دست رفته را به صندوق باز می گردانیم. البته ۸۰ درصد ریل گذاری ما برای برنامه ها و سیاست های آینده است تا ارزش افزوده و آورده پایداری برای صندوق داشته باشیم.

مدیران فساد ستیز و انقلابی منصوب کردم

وی بیان داشت: از زمانی که مسئولیت مدیریت این صندوق را برعهده گرفته ام، نفوذها و تلاش ها برای حفظ مدیران سابق و یا انتصاب های سفارشی صورت می گرفت که با همه آنها برخورد و مدیرانی انقلابی، فساد ستیز، کارآمد و مسلط به دانش روز را منصوب کردیم.

عامریان خاطر نشان کرد: عده ای تلاش می کردند تا مدیران خود را با سفارش حفظ کنند و یا حتی درخواست داشتند که افراد معرفی شده را یک ماه در عضو هیات مدیره فلان شرکتی نگه داریم، هدف آنها تعیین تکلیف پرونده ها و پاک کردن اقدامات فسادیشان بود که ما هوشیارانه عمل کردیم.

وی با اشاره به نظارت مستمر از شرکت های زیر مجموعه صندوق گفت: با نظارت هایی که می کنیم امیدواریم بتوانیم با حداقل فساد یا حاشیه کار را پیش ببریم. اکنون با خرد جمعی، آینده خیلی خوبی پیش روی صندوق پیش بینی شده است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد بیان داشت: در راستای شفافیت هر چه بیشتر فعالیت‌های صندوق و شرکت‌های تابعه و مبارزه با فساد هیچ خط قرمزی نخواهیم داشت. همچنین همه تلاش ما بر شفافیت در تصمیمات سازمانی و مبارزه با هرگونه تعارض منافع اشخاص حقیقی یا حقوقی با منافع صندوق فولاد استوار خواهد بود.

عمق بحران صندوق فولاد مربوط به سیاست‌های کلان در دولت‌های قبلی است

وی با بیان اینکه عمق بحران صندوق ها مربوط به سیاست های کلان در دولت های قبلی است، گفت: در این دولت باید بحران را مدیریت کنیم، ضمن اینکه هر روز بر تعداد بازنشستگان آن اضافه می شود. 

عامریان اضافه کرد: در چند ماه گذشته در دولت سیزدهم با چشم اندازها و اقدامات صورت گرفته، شاهد بهبود وضعیت شرکت ها هستیم و برنامه ریزی کرده ایم که ظرف ۱۸ ماه آینده هیچ شرکت زیانده ای نداشته باشیم این در حالیست که پیش از این دولت از ۲۶ شرکت به جز یک تا دو شرکت، بقیه شرکت ها زیانده بودند. 

وی تاکید کرد: با کنترل و مدیریت وضعیت شرکت های زیر مجموعه صندوق و با مولد و سودده کردن آنها، بار را از روی دوش دولت برمی داریم و منابع را برای پرداخت حقوق و رفاه بازنشستگان فراهم خواهیم کرد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد با بیان اینکه شرکت دخانیات یکی از شرکت های زیانده و دارای وضعیت بحرانی بود، گفت: این شرکت ۴۵۰ میلیارد تومان، زیان انباشته و چهار هزار میلیارد بدهی دارد و تلاش مافیای دخانیات برای رساندن شرکت به مرحله واگذاری و عدم پرداخت حقوق کارگران بود تا با شکل گیری اعتراض های کارگری در دخانیات انحصار ایجاد کرده و آن را در دست بگیرند. 

وی بیان داشت: بازی این افراد را بر هم زدیم و با تشکیل پرونده ها، اقداماتی در جهت افزایش تولید، حمایت از توتون کاران و صادرات انجام دادیم. 

مفسدان اقتصادی در ارکان قدرت و ثروت جای گرفته‌اند

عامریان تصریح کرد: این مفسدان اقتصادی در ارکان قدرت و ثروت جای گرفته اند و نمی خواهند ما موفق شویم در حالیکه ما به نفع اشتغال کشور و صندوق فولاد، شرکت دخانیات و جایگاه آن را در صنعت کشور مدیریت می کنیم. 

وی در خصوص شرکت سنگ آهن مرکزی ایران گفت: سنگ آهن مرکزی یک مجموعه قدیمی است که در سالهای گذشته با مشکلاتی روبرو بوده و اکنون با مدیریت جدید این شرکت به دنبال تحول و شکوفایی آن هستیم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد افزود: معادن اسفندقه یکی دیگر از معادن ارزشمند است. این معدن ثروت عظیمی دارد که می تواند کل نیاز صندوق فولاد را پاسخ دهند اما بعضی افراد سودجو با اقداماتی درصدد واگذاری و منحل کردن این شرکت بودند.

وی اظهار کرد: اکنون مدیران شرکت های زیرمجموعه صندوق با حرکت های جهادی به دنبال تغییر و تحول هستند تا آینده خوبی را برای صندوق رقم بزنیم.

منبع: الف

کلیدواژه: مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد صندوق فولاد پرونده ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۳۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند

آفتاب‌‌نیوز :

فرشاد مؤمنی، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، ضمن هشدار نسبت به وضعیت صندوق‌های بازنشستگی کشور با بیان اینکه اگر شیوه‌های فعلی اصلاح نشوند، چالش‌های بزرگتری در راه هستند، گفت: «در نظام تصمیم‌گیری ما افرادی هستند که شخصاً آدم‌های محترمی هستند، اما صلاحیت تخصصی در زمینه اقتصاد توسعه ندارند. آن‌ها با مافیای رسانه‌ای شان از ضعف اندیشه‌ای افراد کارشناس استفاده می‌کنند و می‌گویند ما را با کشور‌های صنعتی مقایسه می‌کنند و می‌گویند آن‌ها هم اصلاحات پارامتریک و افزایش سن بازنشستگی هم دارند. ولی نمی‌گویند نرخ مشارکت نیروی کار در آن کشور‌ها بین ۷۰ تا ۸۰ درصد است.»

فرشاد مؤمنی گفت: «مرکز آمار گزارشی منتشر کرده و می‌گوید از کل جمعیت فقیر ایران ۸۹ درصد شان شاغلین سابق و لاحق هستند، این عدد تکان‌دهنده است! یعنی بیکار نیستند، ولی شغل‌هایی دارند که از نظر بازدهی درآمدی، قادر به تکافوی حداقل نیاز‌های اساسی‌شان نیست.»

اگر شما از کلام پیامبر می‌فهمید که فقر از هر دری که وارد می‌شود ایمان از آن در خارج می‌شود، ماجرای تحمیل ایمان با زور را کنار بگذارید و ریشه‌های اصلی مساله را بفهمید!

بیش از ۵ سال است که می‌گوییم که گزارش‌های رسمی که منتشر شده حکایت از این دارد که به سوی یک روند قهقرایی به سمت فقر دائما رو به افزایش و عقب ماندگی دائما رو به افزایش حرکت می‌کنیم. شاخص‌های بهره وری کل عوامل تولید و روند‌ها و شاخص پیچیدگی اقتصادی و رابطه مبادله، از ناتوانی فزاینده سیستمی برای مواجهه خردورزانه و موثر با مساله فقر حکایت می‌کند.

منبع: سایت جماران

دیگر خبرها

  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • «گشت ارشاد مدیران»؛ یک وعده شبه احمدی نژادی دیگر در دولت رئیسی /فسادها و تخلفات در سکوت فراموش می‌شوند؟
  • سه سال انتظار برای ارشاد مدیران
  • فلاحت پیشه : هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران / سرنوشت پول های اختلاس شده هم مشخص نشد
  • فلاحت پیشه: هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد
  • فلاحت پیشه: هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران /سرنوشت پول‌های اختلاس‌شده مشخص نشده /ناکارآمدی دولت مقابل الیگارشی قدرت و ثروت
  • ۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند
  • صدور اسناد مالکیت برای ۴ میلیون مترمربع از اراضی ملی شهر مهاجران
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری