Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدحسن قدسی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا درباره ازسرگیری آموزش حضوری دانشگاه‌ها گفت: امتحانات به صورت حضوری برگزار خواهد شد که قبلا هم این را اعلام کردیم. همچنین قبل از عید اعلام کردیم کلاس های کارشناسی ارشد حضوری است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مشکل خوابگاه داریم، گفت: اگر بخواهیم همه مقاطع را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی حضوری کنیم، با مشکل خوابگاه مواجه هستیم چرا که قبل از کرونا خوابگاه‌هایی داشتیم که ۱۰ نفر در آن اسکان داده می شدند و الان این خوابگاه ها با ظرفیت دو تا سه نفر فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه برای تشکیل کلاس های حضوری به طور متوسط ۵۰ درصد مشکل خوابگاهی داریم، افزود: از پنج هزار دانشجویی که متقاضی خوابگاه هستند، با درنظرگرفتن موضوع رعایت پروتکل‌ها تقریبا می توان ۲۵۰۰ نفر از آنها را اسکان داد. بنابراین ۲۵۰۰ نفر مشکل خوابگاهی خواهند داشت. 

وی افزود: البته برنامه ریزی کردیم به احتمال زیاد کلاس ها را توامان یعنی هم حضوری و هم مجازی برگزار خواهیم کرد به این صورت که دانشجویان تهرانی که مشکل خوابگاه ندارند و واکسن زده اند، به صورت حضوری سرکلاس ها حاضر شوند و دانشجویان شهرستانی که مشکل خوابگاه دارند، به صورت مجازی در کلاس ها شرکت کنند تا کم کم خوابگاه ها برای آنها مهیا شود.

قدسی پور ادامه داد: ظرفیت کارشناسی ارشد و دکترا دانشگاه امیرکبیر ۲۵۰۰ نفر است؛ بنابراین به همه مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا گفته ایم که کلاس ها حضوری است و خوابگاه ها آماده تحویل است.

وی خاطرنشان کرد: طبق برنامه ریزی قبل از عید قرار بر این بود که هشت هفته بعد از عید به دو بازه تقسیم شود. چهار هفته اول دانشجویان ارشد و چهار هفته دوم مقطع کارشناسی حضور پیدا کنند. اما در حال حاضر برنامه این است که دانشجویان کارشناسی ترکیبی حضور داشته باشند تا کم کم مشکل خوابگاه ها حل شود.

رییس دانشگاه امیرکبیر بار دیگر مشکل اصلی حضوری شدن کامل کلاس های این دانشگاه با تمام ظرفیت را کمبود خوابگاه اعلام کرد و گفت: گلوگاه ما فعلا خوابگاه ها هستند. البته باید بگویم گلوگاه های دیگری هم مثل کمبود کلاس ها نیز داریم چرا که برخی کلاس ها دانشگاه با جمعیتی بالغ بر بالای ۵۰ تا ۶۰ نفر برگزار می شد که اگر بخواهیم با رعایت پروتکل های بهداشتی دانشجویان در کلاس ها حضور پیدا کنند، فضای کافی در کلاس با فاصله دو متر امکان پذیر نیست.

وی افزود: امیدواریم با توجه به اینکه تابستان در پیش رو است، بتوانیم از فضاهای آزاد دانشگاه مثل راهروها استفاده کنیم که البته سخت است.

قدسی پور ادامه یادآور شد: در کشور اکثر مشاغل مانند کارخانجات ها، فروشگاه ها و ادارات در دوران کرونا تعطیل و مجازی نشد، حضوری بودند و هستند اما متاسفانه آموزش مجازی شد که باعث افت کیفیت آموزش و تحصیلات شد. در کشورهای اروپایی و آمریکا مساله آموزش مجازی به شدتی که ما داشتیم نبود؛ بنابراین باید تحولی در بحث آموزش صورت بگیرد و باید بتوانیم با کرونا زندگی کنیم که این امر نیاز به تغییرات و لوازمی دارد.

به گزارش ایرنا، معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز دوشنبه ۲۷ دی ماه در بخشنامه‌ای به همه دانشگاه‌ها جزییات حضوری شدن نیم سال دوم تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ را ابلاغ کرد.

در این بخشنامه آمده است: با عنایت به مصوبه نشست ستاد از سرگیری آموزش حضوری دانشجویان در تاریخ ۲۰ دی ۱۴۰۰ در خصوص حضوری شدن آموزش در مقاطع مختلف تحصیلی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و نیز حاصل مذاکرات به‌عمل‌ آمده در نشست روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی با حضور وزیر علوم در روز ۲۳ دی ۱۴۰۰ مستدعی است هماهنگی لازم برای اقدامات مرتبط با در نظر گرفتن همه شرایط و الزامات اختصاصی آن دانشگاه، موسسه آموزش عالی در اجرای مصوبه انجام شود.

بر اساس این بخشنامه، همه کلاس‌های آموزشی دانشجویان در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در تمامی مقاطع تحصیلی نیم سال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰ به‌ صورت حضوری برگزار می شود.

طبق اعلام دانشگاه ها از ورود دانشجویانی که واکسن تزریق نکرده‌اند به خصوص به خوابگاه‌ها جلوگیری می‌شود بنابراین دانشجویانی می‌توانند وارد دانشگاه شوند که حداقل یک مرحله واکسن زده باشند.

بر این اساس، کلاس‌های درس دانشگاه‌های تهران و خواجه نصیرالدین طوسی بعد از تعطیلات نوروز از ۱۴ فروردین ماه به صورت حضوری برگزار می‌شود.

کلاس‌های دانشگاه صنعتی شریف نیز طبق اعلام رسول جلیلی رییس این دانشگاه بر اساس شرایط کرونایی و مصوبات ابلاغی از روز شنبه ۲۰ فروردین حضوری برگزار می‌شود.

همچنین محمدمهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی از آمادگی کامل این دانشگاه برای حضوری شدن کلاس‌های درس از ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۱ خبر داده است.

برچسب‌ها دانشگاه صنعتی امیرکبیر ویروس کرونا بازگشایی دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی امیرکبیر ویروس کرونا بازگشایی دانشگاه ها دانشگاه صنعتی امیرکبیر ویروس کرونا بازگشایی دانشگاه ها حضوری برگزار کارشناسی ارشد مشکل خوابگاه خوابگاه ها آموزش عالی دانشگاه ها صورت حضوری حضوری شدن کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۳۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به آغاز به کار نمایشگاه کار در این دانشگاه گفت: در این نمایشگاه از سوی ۲۰ شرکت تعداد ۲۵۰ موقعیت شغلی معرفی شده است. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، علیرضا رهایی رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به برگزاری نمایشگاه کار در این دانشگاه گفت: در این نمایشگاه 20 شرکت حاضر هستند و از سوی آن‌ها 250 موقعیت شغلی ارائه شده است.

حمایت 3.5 میلیاردی دانشگاه امیرکبیر از پایان‌نامه‌های صنعتی

وی یکی از مهمترین مسائل جوانان به ویژه دانش آموختگان دانشگاه‌ها را موضوع اشتغال دانست و افزود: از این رو از 6 ماه قبل مقدمات برگزاری نمایشگاه کار با رویکرد اشتغال فراهم شد و هدف از این اقدام آن است که مجموعه‌ها و شرکت‌هایی که با مباحث فنی و مهندسی در ارتباط هستند دعوت شوند و با معرفی توانمندی خود، ظرفیت‌های اشتغال زایی خود را برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان چه در حین تحصیل و چه پس از فراغت از تحصیل ارائه دهند.

رهایی شرکت‌های حاضر در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر را در حوزه‌هایی چون نفت، گاز، صنایع هوایی و غذایی دانست و گفت: این شرکت‌ها 250 زمینه شغلی را در این نمایشگاه مطرح کردند و علاقه‌مندان با حضور در این نمایشگاه می‌توانند نسبت به ثبت نام برای اشتغال در این شرکت‌ها اقدام کنند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خصوص ارتباط این نمایشگاه با پلتفرم اشتغال و ارتباط با صنعت این دانشگاه با تاکید بر اینکه نمایشگاه کار مکمل پلتفرم ارتباط با صنعت است یادآور شد: هدف از این نمایشگاه ایجاد ارتباط مناسب دانشگاه با صنعت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • فعالیت نوبت صبح مدارس ۶ شهر خوزستان غیر حضوری شد
  • مرحله مصاحبه داوطلبان مجاز آزمون دکتری ۱۴۰۳ حضوری برگزار می‌شود
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی