Web Analytics Made Easy - Statcounter

شب‌های گرم تابستان می‌توانند باعث افزایش تعریق و کاهش کیفیت خواب انسان شوند. تغییرات اقلیمی و گرم‌تر شدن هوا طی سالیان اخیر باعث ثبت رکورد‌های جدیدی از دما در مناطق مختلف جهان شده است. فارغ از تاثیرات محیطی گرمای هوا، این موضوع می‌تواند به طور مستقیم سلامت انسان را به مخاطره بیندازد.

یافته‌های جدید دانشمندان بریتانیایی نشان می‌دهند افزایش جزئی درجه حرارت هوا در شب‌های تابستان خطر بروز سکته قلبی در مردان بالای ۶۰ سال را افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان دریافتند افزایش درجه هوا به طور مستقیمی با بروز بیماری‌های قلبی- عروقی ارتباط دارد.

در این مطالعه دانشمندان اقدام به بررسی بیش از ۴۰ هزار مورد مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی در زنان و مردان در انگلیس و ولز بین سال‌های ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۵ کردند. آن‌ها مشاهده کردند با یک درجه سانتی گراد افزایش دمای هوا در شب‌های تابستان به میزان ۳.۱ درصد خطر مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی در مردان بین ۶۰ تا ۶۴ سال افزایش می‌یابد. با این حال، در سایر زنان و مردان کهنسال‌تر از این سن این موضوع کمتر تاثیرگذار بوده است.

تحقیقات مشابه در منطقه کینگ کانتی نیز نشان داد یک درجه سانتی گراد افزایش دمای هوا باعث رشد ۵ درصدی خطر مرگ به دلیل بیماری‌های قلبی در مردان زیر ۶۵ سال شد. محققان می‌گویند ارتباط مستقیمی میان دمای هوا تابستان به ویژه در طول شب و بروز مرگ و میر‌های ناشی از بیماری‌های قلبی – عروقی وجود دارد.

این موضوع از آن منظر نگران کننده است که در سال‌های اخیر درجه حرارت مناطق مختلف بریتانیا در طول تابستان بالاتر از روز‌های آن بوده است. دانشمندان اگرچه به ارتباط میان درجه حرارت هوا و بیماری‌های قلبی پی‌ برده اند، اما هنوز این موضوع از منظر سن و جنسیت نیازمند تحقیقات بیشتر است.

منبع: وب ام دی

بیشتر بخوانید

نوشیدن کدام چای به حفظ وزن ایده‌آل کمک می‌کند؟ هورمون چاق‌کننده بدن را بشناسیم باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گرمای هوا بیماری قلبی ناشی از بیماری های قلبی مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۴۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس

گروهی از دختران جوان در کانادا که در این مطالعه تحقیقاتی شرکت کرده‌اند، از تاثیر مخرب شبکه‌های اجتماعی در زندگی‌شان گفته‌اند از جمله اینکه استفاده از شبکه‌های اجتماعی توانایی آنان در ایجاد روابط را کاهش داده، خواب آنان را مختل کرده و همچنین سبب شده که حتی به خودکشی بیاندیشند.

در این مطالعه ۶۶ دانشجوی رشته روانشناسی دانشگاه «یورک» تورنتو به دو گروه تقسیم شدند. دسترسی گروه اول به مدت یک هفته به فیس‌بوک، تیک‌تاک، اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی قطع شد و گروه دیگر طبق روال معمول به این شبکه‌ها دسترسی داشتند.

پیش از آغاز مطالعه نیز با شرکت‌کنندگان هر دو گروه مصاحبه و سوالاتی مانند میزان تمرکز، اعتماد به نفس و نگرش نسبت به ظاهر فیزیکی از آنها پرسیده شد. مثلا اینکه چقدر از اندام خود راضی هستند؟ آیا دوست دارند مانند مدل‌های مجلات به نظر برسند؟ چقدر در روز شکل ظاهری بدن خود را با اینفولئنسر‌های شبکه‌های اجتماعی مقایسه می‌کنند؟ نسبت به فرم بدن خود شرم دارند؟

به گفته «جنیفر میلز»، استاد روانشناسی که این پژوهش را سرپرستی می‌کرد، پاسخ‌ها شوکه کننده بود و از اثرات مخرب بزرگی خبر می‌داد که اغلب در تحقیقات روانشناسی نادیده گرفته می‌شوند.

حتی پس از اصلاحات آماری که تنوع طبیعی در نحوه تفکر افراد در مورد شکل بدن‌شان را در نظر گرفته بود، بین دو گروه مطالعه شده، تفاوت آشکاری وجود داشت. بدین ترتیب که اعتماد به نفس و نگرش نسبت به خود در گروهی که در یک هفته از شبکه‌های اجتماعی استفاده نکرده بودند به میزان قابل توجهی بهتر بود.

میلز که بیش از دو دهه است در مورد نقش هدفمند رسانه‌های اجتماعی بر زنان و به خصوص تاثیر آن بر اختلالات زنان تحقیق کرده است، می‌گوید: این موضوعات پیش از فراگیر شدن اینترنت تا امروز که استفاده از شبکه‌های اجتماعی به طور چشمگیری اجتناب‌ناپذیر شده، وجود داشته است. البته در آن زمان، فقط می‌توانستید تعداد محدودی از دقایق یا ساعات خود را صرف خواندن مجلات مد و زیبایی کنید و این مجلات دست کم فقط یک بار در هفته منتشر می‌شدند، اما حالا هر لحظه در معرض خواندن و دیدن مطالب از این دست هستید.

این استاد روانشناسی همچنین معتقد است، پرهیز از مراجعه به شبکه‌های اجتماعی به تنهایی عاملِ تغییر در ارزش‌های روانشناختی در بین زنان جوان نخواهد شد بلکه پیامد‌های آن، منجر به تغییرات در سبک زندگی فرد می‌شود.

به گزارش دویچه وله، عدم استفاده از چنین شبکه‌هایی افراد را به ملاقات بیشتر حضوری با دوستان، خواب با کیفیت و بودن در هوای تازه و ورزش نیز سوق می‌دهد؛ فعالیت‌هایی که به اثبات برای سلامت جسم و روان نقش بسیار مهم و سودمندی ایفا می‌کنند.

هدف نهایی از این مطالعه این است که آگاهی مردم نسبت به خطرات ناشی از استفاده کنترل‌نشده از شبکه‌های اجتماعی افزایش یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • تاثیر مهاجرت‌ اتباع خارجی غیرمجاز بر صنف‌های شغلی
  • تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس
  • آیا عمل بینی واقعا به افزایش اعتماد به نفس کمک می‌کند؟
  • تاثیر مخرب دروغگویی بر سلامت مغز
  • (تصاویر) مرگ دسته جمعی ماهی‌ها بر اثر گرمای سوزان
  • ۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • خشم خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • سروصدای ترافیک برای سلامتی خطرناک است