Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، علیرضا دانشی شامگاه شنبه در گفت‌وگوی ویژه خبری سیما اظهارکرد: با استقرار دولت سیزدهم در مدت شش ماه‌ برنامه گسترده‌ای درباره ‌برگشت به میزان تولید پیش از تحریم‌ها برنامه‌ریزی شد و این برنامه ریزی‌ها معطوف به‌برنامه‌های کوتاه مدت، میان و درازمدت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فعالیت‌های حوزه صنعت نفت در قسمت بالادستی شامل تحت الارض و سطح الارض گفت: بر اساس این موضوع، ۱۸ موضوع مهم را که می توانست ما را سریع به ظرفیت مناسب برگرداند طراحی کردیم که‌برخی از این برنامه‌ها به‌برنامه‌های درون چاهی معطوف بودند و برخی از اقدامات موجب شد شرایط مطلوب تری ایجاد شود.

​​​​دانشی​​​​​ افزود: علاوه‌بر این در سطح الارض به مقوله مهم از جمله خطوط لوله‌های جریانی توجه شد و ۵۱ اقدام شامل ۲ هزار و ۲۰۰ کیلومتر خطوط لوله را با برنامه‌ریزی تعمیراتی انجام دادیم که شرایط مطلوبی را برای ادامه کار ایجاد کرده است.

 مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب اضافه‌کرد: تعمیر تأسیسات اساسی و بزرگ مانند واحدهای بهره‌برداری را انجام دادیم و اکنون شرایط مطلوبی برای بازگشت به شرایط پیش از تحریم‌ها داریم.

وی درباره حضور شرکت‌های دانش بنیان در افزایش ظرفیت تولید نفت بیان‌داشت: اقتدار نظام جمهوری اسلامی ما را به این وضعیت رسانده که می‌توانیم با همه قدرت بگوییم درآینده ای نزدیک به شرایط پیش از تحریم‌ها برخواهیم گشت و افزایش تولید نفت از جمله نشانه‌های این برنامه‌ریزی است.

دانشی به ارتباط مستقیم صنعت نفت و شعار امسال اشاره‌ کرد و گفت: شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب برای تحقق شعار امسال با توجه به اهمیتی که در زمینه اقتصادی کشور دارد، اقدامات اساسی داشته و در ادامه نیز برنامه‌ریزی‌های کاربردی را برای همکاری مشترک با مراکز دانش بنیان مرتبط با این صنعت به مرحله اجرا درخواهد آورد

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با اشاره به شناسایی چالش‌های مربوط به این صنعت و رفع آنها از طریق مراکز دانش بنیان ادامه داد: با همکاری‌های مشترکی که صورت خواهد گرفت، علاوه بر شتاب در زمینه تولید، زمینه ایجاد فرصت‌های پایدار شغلی نیز فراهم می‌شود.

وی ادامه‌داد: این صنعت باید به سمت ارزش افزوده حرکت سریعتری داشته باشد و در این زمینه راه کارهای علمی و دانش بنیان، تاثیرگذاری مطلوبی دارند.

دانشی با بیان اینکه مطالعات مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان می‌دهد که تولید یک هزار بشکه نفت در روز ارزش افزوده ۵۰۰ هزار دلاری و ایجاد کننده شغل برای ۱۹ نفر خواهد بود گفت: این درحالی است با بکارگیری از دانش روز، امکان ایجاد ۲۰۰ شغل و ارزش افزوده چهار میلیون دلاری از تولید یک هزار بشکه نفت در روز نیز امکان پذیر است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده، هم اکنون می توان اعلام کرد که از مرحله دانش معکوس و ساخت محصولات مورد نیاز گذر کرده ایم و وارد عرصه خلاقیت در ساخت تجهیزات و برنامه‌ریزی شده ایم که این امر ارزش افزوده در تولید نفت را بیش از پیش فراهم کرده است.

بر اساس این گزارش، پیش از این، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از ایجاد آمادگی برای تولید روزانه ۴ میلیون بشکه نفت در سال ۱۴۰۱ خبر داده بود.

برچسب‌ها شرکت ملی مناطق نفت‌ خیز جنوب تحریم نفتی دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب تحریم نفتی دولت سیزدهم شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب تحریم نفتی دولت سیزدهم شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب شرکت ملی مناطق نفت پیش از تحریم ها برنامه ریزی ارزش افزوده دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۴۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، قدمگاهی، سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری در مصاحبه اختصاصی به خبرنگار تحریریه تجارت خارجی گفت: در سال ۱۴۰۱ صادرات شرکت‌های دانش بنیان بین ۸۵۰ میلیون دلار تا یک میلیارد دلار بوده است. آمار صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال گذشته با افزایش بیش از ۲ تا ۳ برابری به بیش از ۲ میلیارد دلار اعلام شده است.

قدمگاهی در ادامه افزود: بر اساس هدف گذاری صادرات محصولات دانش بنیان در دو سال آینده میتواند به ۱۰ میلیارددلار برسد. برای رسیدن به این هدف برنامه ریزی شده که شرکت‌هایی پیشران دانش بنیان که ۸۰ درصد صادرات شرکت‌های دانش بنیان را انجام میدهند به شرکت‌های متوسط و کوچک کمک کنند تا آنها نیز در مسیر تجارت وارد شوند.

وی در ادامه درباره کمک سازمان فناوری، اطلاعات و ارتباطات به شرکت‌های پیشران بیان کرد: شرکت‌های پیشران دانش بنیان نیاز به سرمایه گذار و رفع مشکلات همچون گمرکی دارند که سعی شده در این موارد نیز به آنها کمک کرده تا این شرکت‌ها به راحتی کار تجاری خود را انجام دهند.

سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری با اشاره به برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اظهار کرد: ۸۰۰ شرکت دانش بنیان امسال در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو) حضور دارند و محصولات خود را معرفی می‌کنند. بجز این شرکت‌ها پایگاه بین المللی معاونت فناوری، اطلاعات و ارتباطات ریاست جمهوری، خانه‌های فناوری در کشور‌های مختلف، صندوق‌های پژوهش فناوری، کریدور صادرات و باشگاه سرامدان صادرات شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه حضور دارند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • رئیسی: تحریم در ایران هرگز به نتیجه نرسید و پس از این هم نمی‌رسد
  • توفیق در تحقق شعار سال نیازمند ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است
  • برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی نشاندهنده شکست طرح‌های شیطانی برای منزوی کردن ایران بود
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد