Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت نفت عراق اعلام کرد که در ماه مارس بیش از ۱۰۰ میلیون بشکه نفت صادر کرده و درآمدی معادل ۱۱.۰۷ میلیارد کسب کرده که بالاترین رقم از سال ۱۹۷۲ است.

این وزارتخانه گفت که عراق با صادر کردن صد میلیون و ۵۳۶ هزار و ۹۹۹ بشکه در ماه مارس، دومین تولیدکننده بزرگ در سازمان کشور‌های صادرکننده نفت (اوپک) بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک مقام وزارتخانه که خواست نامش فاش نشود، گفت: «ارقام منتشر شده داده‌های اولیه هستند، اما داده‌های نهایی به طور کلی تفاوت چندانی ندارند».

در ماه فوریه نیز، درآمد‌های نفتی عراق با صادرات روزانه ۳.۳ میلیون بشکه نفت به بالاترین میزان در ۸ سال گذشته یعنی ۸.۵ میلیارد دلار رسید. درآمد‌های نفتی برای دولت عراق حیاتی است، زیرا این کشور در یک بحران مالی غرق شده و پس از دهه‌ها جنگ ویرانگر به بودجه برای بازسازی زیرساخت‌ها نیاز دارد.

عراق با جمعیتی حدود ۴۱ میلیون نفر با یک بحران بزرگ انرژی دست و پنجه نرم می‌کند و از قطعی برق دائمی رنج می‌برد. علیرغم ذخایر عظیم نفت و گاز، عراق همچنان برای تامین نیاز‌های انرژی خود به واردات وابسته است. ایران در حال حاضر یک سوم گاز و برق مورد نیاز عراق را تامین می‌کند.

پس از حمله مسکو به اوکراین در پنجم اسفند ماه سال گذشته، قیمت نفت خام به دلیل ترس از کمبود عرضه افزایش یافت؛ چرا که روسیه پس از عربستان دومین صادرکننده بزرگ نفت در جهان است.

در پی بروز بحران انرژی در جهان، اروپا و آمریکا از کشور‌های صادر کننده نفت درخواست کرده اند تولیدات خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهند. این کشور‌ها ضمن رد این درخواست، در جلسه خود توافق کردند تولید نفت را تنها به میزان متوسطی افزایش دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهای نفت خام بحران انرژی اوپک پلاس صادرات نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۵۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم کریم زاده بعدازظهر یکشنبه در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴- تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ظرفیت و پتانسیل‌های شیلاتی استان مازندران در پنج محور بررسی و در این نمایشگاه عرضه شده است، تصریح کرد: صادرات و توسعه بازار آبزیان از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه صادراتی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بخش شیلاتی مازندران یادآور شد: شیلات مازندران دارای ۳۹۰۰و احد آبزی پروری و ۱۱۴ تشکل صیادی است که سالانه ۱۳ هزار نفر در پروتئین جامعه تلاش می‌کنند.

کریم زاده با تاکید بر اینکه میزان تولید مازندران در بخش شیلاتی سالانه حدود ۱۳۰ هزار تن است و از این میزان تولید سالانه ۶ تا ۱۲ تن محصول صادر می‌شود، عنوان کرد: سالانه ۱۰ تا ۲۰ میلیون دلار از محل صادرات شیلاتی استان مازندران حاصل می‌شود که سال گذشته رقم صادرات استان مازندران ۸۰۳ میلیون دلار بود.
مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه ماهیان خاویاری محصول اصلی و ارزآور حوزه شیلاتی کشور و این استان است، گفت: سالانه ۲۶۰۰ تن ماهی خاویاری در مازندران تولید می‌شود که از این میزان ۹۰۳ تن خاویار استحصال می‌شود که ارزش اقتصادی آن هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی با اعلام اینکه در این اداره کل، ۴۲ فرصت سرمایه گذاری شناسایی شده است، تاکید کرد: با به انجام رسیدن این فرصت‌ها، ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی استان افزایش خواهد یافت و همچنین ۱۷۰۰ شغل جدید در این مسیر ایجاد می‌شود.

کد خبر 6091153

دیگر خبرها

  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • وقتی تیم های حریف بایرلورکوزن فکر می کنند رکورد شکست ناپذیری این تیم را پایان داده اند (فان) / فیلم
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • (ویدئو) رکورد جهانی اسکی پرش شکست
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • هوشمندی ایران در از سرگیری سوآپ گاز ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح
  • احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه