Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@20:05:18 GMT

خرید کتاب داستان کودک؛ ضرورتی که باید به آن توجه کرد

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۹۷۲۲۱

خرید کتاب داستان کودک؛ ضرورتی که باید به آن توجه کرد

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، از آنجایی که ذهن کودک مثل یک اسفنج می‌تواند همه چیز را جذب کند؛ مطالعه‌ی یک کتاب با آموزه‌های نادرست، یا حتی بیان یک ارزش صحیح به شکل نامطلوب می‌تواند روی ذهن کودک تأثیر بگذارد. پس شاید بهتر باشد برای خرید کتاب داستان کودک وقت بیشتری صرف کنیم.

اما، در خرید آنلاین کتاب که دسترسی فیزیکی به کتاب‌ها نداریم، چطور حواسمان به این حساسیت‌ها باشد؟ برای یک خرید مطمئن از فروشگاه آنلاین کتاب و یافتن رموز یک خرید موفق همراه ما باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا باید به سراغ مطالعه کتاب داستان کودک برویم؟

داستان‌ها دریچه‌ی ورود بچه‌ها به دنیاهای جدید هستند. حتی در همان نوزادی نیز آواها و شعرها می‌توانند تأثیر مستقیمی روی درک کودکان از محیط اطرافشان بگذارند و ساختارهای ذهنی‌شان را فعال کنند؛ به طوری‌که بتوانند بعدها بهتر مفاهیم مختلف را کنار هم بگذراند.

بهبود هوش هیجانی در کنار تقویت مهارت حل مسئله هم یکی دیگر از هزاران فایده‌ی مطالعه کتاب کودک است؛ بچه‌ها در داستان‌ها با یک خطر ناشناخته یا یک چالش جدید مواجه می‌شوند. این چالش می‌تواند گم شدن راه خانه‌ی خاله کبوتر باشد یا کثیف شدن اسباب‌بازی‌های قهرمان کتاب و...

تمام این‌ها به کودک کمک می‌کند در یک محیط راحت، فکرکند؛ استدلال داشته باشد و در نهایت راه حل را پیدا کند.

در کنار این موضوع کتاب خواندن یک فرصت خوب برای گفت‌وگوی سالم میان اعضای خانواده است. کودک بعد از مطالعه کتاب می‌تواند از خیالاتش بگوید؛ والدین نیز می‌توانند ضمن مطالعه کتاب، با کمک قهرمان داستان، از مزایای خوابیدن دراتاق به تنهایی، یا بهتر غذا خوردن یا حتی نترسیدن از تاریکی بگویند؛ چالش‌های ریزودرشتی که مطمئنم به عنوان پدر و مادر با آن‌ها مواجه شده‌اید.

کتاب داستان کودک خوب چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

شاید اگر بخواهیم تنها یک ویژگی مهم برای کتاب داستان کودک ذکر کنیم؛ باید بگوییم یک کتاب داستان خوب، باید متناسب با سن کودک، نیازها و خواسته‌هایش و درعین حال جذاب باشد.

زبان کتاب باید متناسب با ادبیات کودک و گروه سنی‌اش باشد.

دغدغه‌ها و چالش‌های مطرح شده در کتاب نباید از سن کودک عقب‌تر باشد؛ چراکه او را دل‌زده می‌کند. از طرفی مطالب کتاب نباید از کودک جلوتر باشد؛ چراکه او را با موضوعاتی مواجه می‌کند که شاید در مواقع عادی اصلاً به آن‌ها فکر نمی‌کرد.

نکته‌ی آخر اینکه نوع جلد کتاب، رنگ و لعاب نقاشی‌ها، طراحی شخصیت‌ها و داستان و روایت کتاب باید آن‌قدر جذاب باشد که بتواند کودک را برای دقایقی سرگرم کند و عطش مطالعه را در او زنده نگهدارد.

خرید آنلاین کتاب چه مزایایی دارد؟

وقت طلاست؛ این ضرب‌المثلی است که همه ما شنیده‌ایم؛ خرید از فروشگاه اینترنتی کتاب کمک می‌کند تا با خیال راحت در وقت‌مان صرفه‌جویی کنیم. دوری از ترافیک و دردسرهای مختلف سفرهای درون شهری هم از آن فایده‌های وسوسه‌انگیزی هستند؛ که نمی‌توانیم رد کنیم.

تنوع زیاد کتاب‌ها در خرید آنلاین کتاب مزیت دیگری است؛ شما به راحتی می‌توانید نام کتاب مورد علاقه‌تان را درنوار جستجو بنویسید و آن را پیدا کنید. اگر از کارهای قبلی یک نویسنده خوشتان آمده، می‌توانید کتاب‌های دیگرش را هم به سبد خریدتان اضافه کنید؛ ضمن اینکه در این نوع خرید دیگر کودکان همراهتان نیستند و می‌توانید بدون دغدغه راجع به کتاب در موتورهای جستجو تحقیق کرده و خرید مناسبی داشته باشید.

فروشگاه اینترنتی کتاب معمولاً کدهای تخفیف را در اختیار مخاطبان قرار می‌دهند، این موضوع در کنار عدم استفاده از خودرو و صرفه‌جویی در هزینه‌ی رفت و آمد باعث کاهش هزینه‌ها می‌شود. این موارد درکنار همان ماجرای خرید بهتر می‌تواند برگ‌های برنده‌ی خرید آنلاین کتاب باشد.

چطور از فروشگاه اینترنتی کتاب خرید مطمئن داشته باشیم؟

قبل از خرید با توجه به نیازهای کودک، مطالب مورد علاقه‌اش و سقف هزینه‌ای که در نظر دارید، یک لیست پروپیمان برای خرید آماده کنید. این لیست را می‌توانید با کمک کتاب‌های معرفی شده در شبکه‌های اجتماعی، تحقیق در موتورهای جستجو، پیشنهادهای دیگر ناشر یا نویسنده‌ی مورد علاقه‌تان برای گروه سنی کودک بنویسید.

تصاویر کتاب را با امکانات سایت بررسی کنید تا مطمئن شوید کودکتان از کتاب استقبال می‌کند. نماد الکترونیکی سایت را بررسی کنید، یا حتی از همه‌ی اینها مطمئن‌تر به سراغ سایت خود ناشران بروید تا بتوانید تمام کتاب‌ها را از منبع اصلی‌شان تهیه کنید.

فروشگاه اینترنتی کتاب پیدایش و دنیای کتاب‌های رنگارنگ

خرید کتاب داستان کودک پر از جزئیات و حساسیت است. ما در انتشارات پیدایش سعی کرده‌ایم با توجه به همین حساسیت‌ها کتاب‌های به روز، متناسب با فرهنگ و سلیقه‌ی کودکان تهیه کنیم و در اختیار کودکان و والدین قرار بدهیم. همچنین، با ایجاد امکان خرید آنلاین کتاب تلاش کرده‌ایم تا تجربه‌ی خرید کتاب را به خاطراه‌ای شیرین تبدیل کنیم.

برای شروع تجربه دلچسب خرید کتاب‌های خردسال و کودک از اینجا شروع کنید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5457918

منبع: مهر

کلیدواژه: معرفی کتاب خرید آنلاین کتاب و کتابخوانی ساختمان سازی دانشگاه های علوم پزشکی تبلیغات مشهد مد و لباس خرید اینترنتی تردمیل گروه صنعتی ایران خودرو تجهیزات تهویه مطبوع پودر رنگی وکیل حقوقی آیفون تصویری دستگاه بسته بندی حبوبات فروشگاه اینترنتی کتاب خرید آنلاین کتاب کتاب داستان کودک مطالعه کتاب خرید کتاب کتاب ها ی خرید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۷۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دوران کودکی و نوجوانی، مهم‌ترین دورانی است که در آن شخصیت، هویت و سبک زندگی افراد شکل می‌گیرد و نظام‌های اعتقادی و ارزشی در نهاد آنان پایه ریزی می‌شود. ازاین رو، تولید و مصرف محتوا در زیست بوم فرهنگی کودک و نوجوان، ضرورتی راهبردی و سبک ساز است. در این میان، «محتوای ادبی» در پویایی این زیست بوم و الگوسازی در زمینه سبک زندگی، نقشی پررنگ دارد. بررسی‌ها نشان می‌دهند، سهم حوزه کودک و نوجوان در اسناد بالادستی ناکافی است.

دفتر مطالعات آموزش و فرهنگ مرکز پژوهش‌های مجلس در پژوهشی با عنوان «تولید و ترویج محتوای ادبی برای کودک و نوجوان؛ واکاوی سیاستی و راهکارهای تقنین» آورده است، سیطره محصولات و خدمات ادبی، هنری و رسانه‌ای بر سبد مصرف فرهنگی کودکان و نوجوانان، تولید و مصرف محتوا در این زیست‌بوم را به ضرورتی راهبردی تبدیل کرده است. در این میان، محتوای ادبی می‌تواند در پویایی زیست‌بوم و الگوسازی در زمینه سبک‌زندگی، نقشی پررنگ داشته‌باشد. زیرا پیوند محتوای ادبی با زیبایی‌ها و جاذبه‌های هنری ناگسستنی بوده و در چنین بستر و قالبی، ظرفیت فراوانی برای انتقال پیام‌ها و مفاهیم به ظریف‌ترین و مؤثرترین شکل وجود دارد. 

* سهم حوزه کودک و نوجوان در اسناد بالادستی ناکافی است

این پژوهش بیان می‌کند که بنابر بررسی چارچوب سیاستی کنونی، سهم حوزه کودک و نوجوان در اسناد بالادستی ناکافی است. همچنین سیاست‌های واضح، ملموس و هدفمندی در این زمینه وجود ندارد. در مصوبات و مقررات تخصصی‌تر نیز راهبردهای موجود کم‌رمق بوده و جامعیت لازم را ندارند. بررسی آرایش نهادی این حوزه نیز نشان‌دهنده فعالیت جزیره‌ای، موازی‌کاری و تشتت در تولی‌گری است. 

* نبود نقشه راه راهبردی در حوزه کودک و نوجوان

این پژوهش نبود نقشه راه راهبردی در حوزه کودک و نوجوان را به‌عنوان یکی از چالش‌های تولید و ترویج محتوای ادبی برای این قشر دانست و بیان کرد که خلأ برنامه راهبردی، تلقی نشدن مسائل کودک و نوجوان به‌عنوان اولویتی بنیادین و ضعف در چارچوب سیاستی و نهادی موجود، به ساده‌انگاری، تشتت و نبود انسجام در سطوح مختلف سیاستگذاری و اجرا در این حوزه منجر شده‌است. به‌دلیل محوریت نداشتن پژوهش، تخصص‌گرایی و برنامه‌ریزی جامع‌نگرانه، عمده اقدامات به‌صورت مقطعی و پروژه‌ای، جوشیده از دغدغه‌های فردی یا برخواسته از ادراک و تجربه زیسته محدود و ناقص شخصی بوده‌اند که به نتایج کم‌اثر و سطحی انجامیده‌است. 

* مغفول ماندن بسیاری از حوزه‌های موضوعی مورد نیاز مخاطب 

در این پژوهش، مغفول ماندن بسیاری از حوزه‌های موضوعی مورد نیاز مخاطب به‌عنوان چالش تولید و ترویج محتوای ادبی برای گروه کودک و نوجوان بیان شده و آمده است که آثار تألیفی از لحاظ موضوع‌یابی، مسئله‌مندی و نیازشناسی دچار ضعف جدی بوده و به بسیاری از بحران‌ها و مسائل آسیب‌زای دوره کودکی و نوجوانی کم‌توجهند. در چنین شرایطی، مخاطبان برای پاسخ به نیازها و دغدغه‌های خود، بیشتر سراغ آثار ترجمه‌ای و خارجی می‌روند که اغلب حاوی پیام‌هایی آسیب‌زا و ناسازگارند. 

* خلأ در تألیف و تربیت آفرینش گر

دیگر چالش این حوزه در این گزارش به خلأ در تألیف و تربیت آفرینش گر اشاره شده و آمده است که: فعالیت مؤثر و پیوسته در این حوزه مستلزم حضور و استقرار متخصصان دغدغه‌مند و مسئله‌شناس است. در شرایط کنونی، مجموع آثار تألیفی کمیّت و کیفیت مطلوبی نداشته و در زمینه پرورش و تربیت آفرینش‌گر و متخصص کودک و نوجوان و زیرساخت‌ها و مواد آموزشی مربوطه نیز خلأ جدی وجود دارد. آفرینش‌گران فعال و دغدغه‌مند کنونی نیز کم‌شمار بوده و در میان مخاطبان چندان شناخته شده نیستند. 

* فعالیت جزیره‌ای و رویکرد غیرتعاملی نهادهای مسئول

این پژوهش رویکرد نادرست تمرکز بر مصادیق محتوایی و فعالیت جزیره‌ای و رویکرد غیرتعاملی نهادهای مسئول را به‌عنوان یکی از چالش‌های این حوزه معرفی کرده و توضیح می‌دهد که رویکرد نادرست تمرکز بر مصادیق یا تک‌محصول‌ها، اگرچه در کوتاه‌مدت جذب مخاطب را به‌همراه داشته و دستاوردساز است، اما نمی‌تواند به‌طور ماندگار و گسترده‌ای جریان‌سازی کرده و انس کودکان و نوجوانان با محتوای ادبی را نهادینه کند. عمده دستگاه‌ها و نهادهای مسئول در این حوزه ارتباط پایدار و تعامل پویایی با یکدیگر ندارند و اغلب فعالیت‌ها و برنامه‌های اصلی خود را در سطح درون‌سازمانی دنبال می‌کنند. به‌این‌ترتیب، اقدامات انجام شده تأثیر محدود و اندکی بر کلان وضعیت مصرف فرهنگی کودکان و نوجوانان گذاشته و هدف راهبردی مشخص و دستاورد ملموس و سنجش‌پذیری محقق نمی‌شود. 

* نظم‌دهی و انسجام‌بخشی به فعالیت‌های این حوزه

این پژوهش پیشنهاد می‌کند که نظم‌دهی و انسجام‌بخشی به فعالیت‌های این حوزه و راهبری سبد مصرف فرهنگی مخاطب کودک و نوجوان، به تدوین برنامه‌ای راهبردی و جامع (مصوب شورای‌عالی انقلاب فرهنگی) و به‌روزرسانی پیوسته آن نیازمند است. تعیین اولویت و رویکرد موضوعی و تنظیم نگاشت نهادی از لوازم اساسی چنین برنامه‌ای است. رصد و پایش مداوم زیست‌بوم فرهنگی کودک و نوجوان می‌تواند منجر به تصویری واضح از وضعیت مستقر شود. تصویری که می‌تواند یاریگر برنامه‌ریزان و آفرینش‌گران و تولیدکنندگان در ایده‌پردازی، خلق اثر، ترویج محتوا، بازاریابی و عرضه محصول باشد. 

* تربیت آفرینش گر و حمایت از آثار تألیفی

این پژوهش یکی از راهکارهای حل این چالش را تربیت آفرینش گر و حمایت از آثار تألیفی عنوان کرده و ادامه می‌دهد که در راستای افزایش تخصص‌گرایی و بهبود وضعیت تألیف، روندها و زیرساخت‌های کنونی باید به‌سمت تربیت و آموزش افراد مستعد، توانمندسازی آفرینش‌گران کنونی و نیز حمایت از آثار تألیفی مطلوب، تغییر مسیر یابند. ازاین‌رو، لازم است ضمن تقویت ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های آموزشی در مقاطع مختلف، در صنعت نشر و فعالیت‌های ترویجی نیز از آثار تألیف و بومی مطلوب پشتیبانی شود (مانند مشوق‌های مالیاتی و اعطای یارانه). 

در این پژوهش تربیت آفرینش گر و حمایت از آثار تألیفی چهره سازی از نهادها و آفرینش گران حوزه کودک و نوجوان به‌عنوان راهکار دیگر مطرح شده و در توضیح آن آمده است که تمرکز بر جایگاه‌های حقوقی و آفرینش‌گران موفق و ترویج و چهره‌سازی از آنها می‌تواند پیوند مستحکم‌تری میان مخاطبان و محتوای ادبی ایجاد کند. زیرا نهادها و آفرینش‌گران از امکان همراهی طولانی‌مدت و پیگیری پیوسته توسط مخاطب برخوردار بوده و ظرفیت بسیار بیشتری برای هویت‌بخشی، الگو‌آفرینی و سبک‌سازی دارند. 

* تقویت زنجیره ارزش و بهره گیری از ظرفیت‌های بازار فرهنگی

این پژوهش همچنین پیشنهاد تقویت زنجیره ارزش و بهره گیری از ظرفیت‌های بازار پردازی فرهنگی را مطرح کرده و بیان می‌کند که عرضه حداکثری محتوای ادبی مستلزم لحاظ ذائقه‌ها و گرایش‌های گوناگون مخاطب و قرار دادن محتوای مدنظر در زنجیره ارزش است. در صورت ایجاد پیوستاری در سیاستگذاری و برنامه‌ریزی در این حوزه، می‌توان منابع فرهنگی غنی دینی و بومی را به زبان کودک و نوجوان امروز فراوری کرد و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بازار پردازی فرهنگی به بازتولید چنین آفرینش‌هایی در قالب‌های گوناگون پرداخت.

* تقویت جریان اقتباس

راهکار دیگر مرکز پژوهش‌های مجلس در این پژوهش مبتنی بر تقویت جریان اقتباس و سرمایه‌گذاری در صنعت و پی نما مطرح شده که در توضیح آن بیان می‌کند که با تقویت جریان اقتباس می‌توان جهان‌های داستانی و شخصیت‌های بومی و آئینی را در قالب رمان بازآفرینی کرد و با نگارش فیلم‌نامه‌ها و بازی‌نامه‌های اقتباسی براساس رمان‌های پرمخاطب و غنی به گسترش جهان داستانی خلق شده در دیگر قالب‌های هنری و رسانه‌ای پرداخت. صنعت پی‌نما نیز ظرفیت فراوانی در شکوفایی زنجیره ارزش آثار ادبی داشته و می‌تواند حلقه اتصال کتاب و آثار نمایشی (به‌ویژه پویانمایی) باشد. با سرمایه‌گذاری در پی‌نما، هم مخاطب بالقوه‌ای برای آثار اقتباسی فراهم می‌شود و هم بهره‌وری فرایندهای تولید آثار نمایشی افزایش می‌یابد. رویکرد ارتباطات سازمانی در میان دستگاه‌های مسئول در این عرصه نیازمند بازنگری جدی است. همرسانی نیازها و ظرفیت‌ها میان مدارس، مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مساجد، فرهنگ‌سراها و دیگر نهادهای مرتبط و برقراری تعاملات هم‌افزا در این زمینه، ضروری است. 

در یکی جمع بندی نهایی محوری‌ترین مسائل و چالش‌های این حوزه از منظر سیاستی و تقنینی عبارتند از:
۱. نبود نقشه راه راهبردی در حوزه کودک و نوجوان،
۲. مغفول ماندن بسیاری از حوزه های موضوعی مورد نیاز مخاطب،
۳. خلأ جدی در تألیف و تربیت آفرینش گر،
۴. رویکرد نادرست تمرکز بر مصادیق محتوایی،
۵. فعالیت جزیره ای و رویکرد غیرتعاملی نهادهای مسئول.
در راستای مسائل یاد شده، این راهکارها پیشنهاد می شوند:
۱. تدوین برنامه راهبردی و تنظیم نگاشت نهادی،
۲. رصد و شناسایی مداوم نیازهای کودکان و نوجوانان،
۳. تربیت آفرینش گر و حمایت از آثار تألیفی،
۴. چهره سازی از نهادها و آفرینش گران حوزه کودک و نوجوان،
۵. تقویت زنجیره ارزش و بهره گیری از ظرفیت های بازارپردازی فرهنگی،
۶. تقویت جریان اقتباس و سرمایه گذاری در صنعت پی نما (کمیک)،
۷. بهبود تعامل میان دستگاهی.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • داستان فلسطین آنقدر جذاب است که نیازی به تخیل ندارد
  • «مصلای تهران» یا «شهرآفتاب» داستان یک تلخی بی‌پایان
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • شمه‌ای از بی‌کفایتی پهلوی
  • داستان جذاب زندگی یک نوجوان در «جرئت و حقیقت»
  • کمرنگ‌شدن نشریات تخصصی نوجوانان از عوامل افت شعر نوجوانان است
  • کدام کتاب «سروش صحت» باعث صف طولانی در اصفهان شد؟
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟
  • چرا شعر نوجوان مورد توجه نیست؟