Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان با بیان اینکه ۱۰ جاذبه مذهبی، تاریخی و طبیعی استان برای بازدید گردشگران در ایام نوروز جذابیت بازدید داشت، گفت: بقعه قیدار نبی(ع) شهرستان خدابنده استان زنجان با ۱۹ هزار و ۳۵۰ بازدید بیشتر آمار گردشگران را به خود اختصاص داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر ارجمند در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; اظهار داشت: خوشبختانه بعد از دو سال استان زنجان شاهد حضور گردشگران بسیاری بود به طوری که در ۴ مرکز فروش بلیط در اماکن تاریخی که شامل گنبد سلطانیه، امارت ذوالفقاری، غار کتله‌خور و رختشویخانه شاهد افزایش ۱۰۰ درصدی فروش بلیط نسبت به دو سال گذشته بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین استان در ایام نوروز شاهد اشغال ۴۹ تا ۵۰ درصدی تخت‌ها در هتل‌ها، هتل‌ آپارتمان‌ها، خانه‌ها و امکان بوم‌گردی بود.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان با بیان اینکه در ایام نوروز ۷۹ هزار و ۸۳۳ نفر از ۱۰ بنای طبیعی و تاریخی استان بازدید کردند، گفت: ۱۰۳ نفر از بازدید کنندگان نیز گردشگران خارجی بودند.

وی با اشاره به اینکه در سال ۹۸ شهر زنجان به عنوان شهر جهانی ملیله شناخته شد، تصریح کرد: گردشگران خارجی بیشتر تمایل داشتند تا از کارگاه‌های این هنر و فروشگاه‌های ملیله بازدید نمایند.

ارجمند با بیان اینکه استان زنجان از اواخر اردیبهشت ماه شاهد حضور گردشگران خارجی بیشتری خواهد شد، تصریح کرد: در طول دو سال اخیر که ورود گردشگر و مسافر تقریبا انجام نمی شد فرصت مناسبی به وجود آمد تا بناهایی که نیازمند مرمت بودند مورد بازسازی قرار گیرند، تکمیل زیر سازی هایی نیز انجام شود.

وی با بیان اینکه طبق آمار شهرستان خدابنده در صدر بازدیدهای نوروزی قرار گرفت، گفت: بقعه قیدار نبی(ع) که در لیست اماکن مذهبی استان قرار دارد با ۱۹ هزارو ۳۵۰ بازدید بیشتر مورد استقبال گردشگران قرار داشت با این حال غار کتله خور ۱۰ هزار و ۹۶۱ بازدید و مسجد تاریخی سجاس نیز ۵ هزارو ۵۳۵ بازدید داشت.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان با بیان اینکه در شهرستان سلطانیه بنای تاریخی چلبی‌اغلو جمعا ۹۵۶ بازدید داشت، گفت: بیشترین گردشگر خارجی نیز با ۶۷ مورد در این بنا ثبت شد با این وجود گنبد سلطانیه نیز توسط ۱۶ هزار و ۲۳۱ بازدید شد که ۲۰ نفر از گردشگران خارجی بودند.

 

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: گردشگری استان زنجان گردشگران خارجی استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۹۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: رسیدگی به بحث فرونشست‌ها در آثار و ابنیه تاریخی از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از میراث آریا، فاطمه داوری در سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین اظهار کرد: شرایط آثار و ابنیه تاریخی در دوره معاصر با توجه به تغییرات اقلیمی نسبت به دوره‌های تاریخی گذشته دچار بحران‌های گوناگونی شده، اما در راستای وظیفه ذاتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین یکی از برنامه‌هایی است که وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سال ۱۴۰۳ برای رسیدگی به موضوع فرونشست‌ها برگزار کرده است.

وی افزود: سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان، پروژه‌ای است که با همکاری میان معاونت میراث فرهنگی وزارت و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، دانشگاه اصفهان، مؤسسه بین‌المللی ایسکارسا است که آخرین نتایج و دستاوردهای متخصصان داخلی و خارجی در زمینه فرونشست در ابنیه تاریخی عرضه می‌شود.

مدیرکل حفظ و احیا بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: این سمینار نشان داد تغییرات اقلیمی و بحران‌های طبیعی فرونشست‌ها ما را با موضوعی تخریب‌کننده‌ای مواجه کرده بنابراین عزمی راسخ، جدی لازم است تا از بناها با افزایش تاب‌آوری و استحکام‌بخشی، در برابر تهدیدهای طبیعی محافظت کنیم.

داوری عنوان کرد: بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان یک نمونه و الگو فرایندی است که استاندارد نحوه مواجه با یک اثر تاریخی را با فرونشست در مطالعه و شناخت شناسایی کرد و اطلاعاتی جدید و به روز را در این حوزه اعلام کرده است.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم تا این الگو را کامل کنیم تا بتوانیم از آن به‌عنوان یک الگو اجرایی حفاظت و مرمت اثر به سایر آثار و ابنیه تاریخی تعمیم دهیم.

کد خبر 747823

دیگر خبرها

  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • ثبت میراثی از جهان اسلام در بروجرد
  • چادگان؛ نگین گردشگری اصفهان
  • بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است
  • پل تاریخی میربهاءالدین جان دوباره میگیرد
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز
  • برگزاری جشنواره سماق درآینده نزدیک باحضور گردشگران داخلی وخارجی
  • سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه