Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه تبادل فناوری نانو با ارائه خدمات به ۳۰۰ شرکت نانویی کار خود را آغاز کرد. در این شبکه، ۴۴ کارگزار تبادل فناوری‌نانو مشغول فعالیت بوده و ۳۴۷ پروژه موفق تبادل فناوری نانو بین فناوران و شرکت‌های صنعتی در کشور به اتمام رسید. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ شبکه تبادل فناوری در سال 94 با هدف شناسایی ظرفیت‌‎ها، حمایت، تسهیل‎گری، مدیریت و پیگیری در فرایند تبادل فناوری ذیل ستاد توسعه ‎فناوری‎ نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شکل گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شبکه با ارائه خدمات به 300 شرکت نانویی و ارائه راه‎‌حل برای مسائل صنعتی کار خود را آغاز کرد و امروز با گسترش فعالیت خود در زمینه توسعه بازار محصولات و خدمات به بیش از 5 هزار شرکت دانش‌بنیان، فعالیت دارد.

در این شبکه، 44 کارگزار تبادل فناوری‌نانو مشغول فعالیت هستند که تا نیمه اسفندماه سال گذشته، 38 هزار و 28 تقاضای صنعتی احصا شد و 347 پروژه موفق تبادل فناوری نانو بین فناوران و شرکت‌های صنعتی در کشور به اتمام رسید.

چالش فناوری و نوآوری یک رقابت با هدف توسعه راه‌حل‌های فناورانه برای حل مشکلات بنگاه‌های صنعتی یا توسعه خدمات و محصولات نوآورانه است. در این نوع مسابقات، شرکت‌های صنعتی خصوصی یا دولتی می‌توانند مناسب‌ترین راه‌حل‌های فناورانه را برای غلبه بر مشکلات فناورانه خود بیابند.

به گزارش تسنیم؛ "عرفان کامفر" از مدیران شبکه تبادل فناوری در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم گفته بود: شبکه تبادل فناوری، زیرمجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است که در این شبکه، بانکی از فناوران دانش‌بنیان و نانویی را در همه حوزه‌ها داریم که از نظر تولید محصول و روند تولید و تحقیق و توسعه، توسط این شبکه بررسی می‌شوند و از سمتی دیگر کارگزارانی داریم که در صنایع بزرگ مشکلات و تقاضاهای خود را احصا می‌کنند.

کامفر ادامه داد: به عنوان مثال فولاد، مشکل پساب یا تصفیه آب پساب دارد که این مشکل بعد از احصا شدن به شبکه تبادل می‌آید و در شبکه، مدیر پروژه‌ای روی شبکه قرار می‌گیرد که دو طرف را به یکدیگر وصل می‌کند. در این ارتباط که بین فناوران و صنایع ایجاد می‌شود، تسهیلات مادی و معنوی نیز شامل آنها می‌شود.

وی گفت: از سال 1395 تا اسفند 1400 نزدیک به 3500 تقاضا در سامانه شبکه تبادل فناوری ثبت شده است که از این تعداد 500 پروژه موفق بوده و به نتیجه رسیده است. به عنوان مثال در موضوع آب و پساب، محصولی نیاز بوده است که آن محصول در شرکت فناور با تسهیلات و حمایت شبکه تبادل، تحقیق و توسعه آن انجام شده و به صنعت داده شده است و صنعت هم با انعقاد قراردادی پول را پرداخت کرده و از آن استفاده می‌کند.

دغدغه‌های "فعالان دانش‌بنیان ایران" چیست؟/ خداحافظی با "کارخانه‌داری" با ورود موضوع "دانش‌بنیانی"رونمایی رئیس‌جمهور از 5 محصول دارویی دانش‌بنیان در پارک علم و فناوری پردیس

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانش بنیان شرکت های دانش بنیان دانش بنیان شرکت های دانش بنیان تبادل فناوری نانو شبکه تبادل فناوری دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۰۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود

ایتنا - شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات LTE/۴G برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود.
قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

دیگر خبرها

  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • اینترنت کوانتومی و توسعه فناوری دسترسی رادیویی باز؛ پروژه‌های پرچمدار ستاد اتصال‌پذیری
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است