Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - در نشست مشترک هیات بلند پایه ارمنی با مدیرعامل و هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران، چالش های موجود در مسیر تکمیل پروژه انتقال برق ارمنستان به ایران بررسی شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد  به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران، سید علی حسینی مدیرعامل این بانک، ضمن تاکید بر اهمیت تکمیل پروژه یاد شده، اظهار داشت: انتظار می رود پیمانکاران خوب ایرانی و طرف ارمنی بتوانند اندک مشکلات موجود را با همکاری یکدیگر رفع کرده و آن را به پایان برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ذکر این نکته که ارمنستان کشور مورد اعتماد ماست؛ گفت: اتمام موفقیت آمیز این پروژه ، می تواند زمینه را برای همکاری های آتی بین دو کشور، فراهم کند.

وی خاطر نشان کرد: تکمیل سریع پروژه یادشده از اهمیت ویژه ای برای دو کشور برخوردار بوده و ضروری است دو طرف بر مشکلات موجود در مسیر اجرای این پروژه غلبه کنند.

در ادامه این نشست، هاکوپ وارتانیان معاون وزیر زیرساختها و مدیریت سرزمینی جمهوری ارمنستان، ضمن تشکر از مدیر عامل بانک توسعه صادرات برای برگزاری این نشست٫ گفت: امیدواریم پس از این نشست، مشکلات این پروژه، رفع شود و شاهد توسعه تعاملات و تداوم دوستی دو کشور، باشیم.

گفتنی است قرارداد تامین مالی پروژه احداث خط سوم انتقال برق ارمنستان به ایران در سال ۲۰۱۱ فیمابین بانک توسعه صادرات ایران و طرف ارمنی به امضا رسید؛ بر اساس این قرارداد فاینانس، ۸۵ درصد ارزش پروژه توسط بانک توسعه صادرات ایران تامین مالی خواهد شد. بر این اساس، مبلغ ۸۸ میلیون یورو توسط بانک توسعه صادرات برای اجرای این پروژه تخصیص یافته که تا کنون ۶۵ میلیون یورو از این مبلغ را پرداخت کرده است.

هم اکنون ظرفیت انتقال برق میان دو کشور نزدیک به ۳۰۰ مگاوات است که با راه اندازی خط سوم انتقال برق تا ۱۲۰۰ مگاوات افزایش خواهد یافت.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بانک توسعه صادرات ایران انتقال برق دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۱۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال برق تولیدی قشم به شبکه سراسری

مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت سرمایه‌گذاری ملی ایران از فراهم شدن شرایط انتقال برق تولیدی قشم به شبکه سراسری خبر داد و گفت: این یک پروژه مهم ملی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، فرهاد حنیفی اظهار داشت: پروژه انتقال برق به جزیره قشم حدود 30 سال پیش اجرا شده و اکنون برای انتقال برق تولیدی در جزیره قشم به شبکه سراسری، نیاز به اجرای 6 فاز 3.5 کیلومتری سیم برق و تأسیسات و تجهیزات مرتبط با آن بود تا ارتباط قشم با سرزمین اصلی تقویت و در عین حال امکان انتقال برق از قشم به سرزمین اصلی نیز فراهم شود.

وی افزود: این پروژه خط گذر که برق مازاد قشم را به شبکه توزیع اصلی منتقل می‌کند پروژه‌ای ملی و بسیار مهم است.

این مقام مسوول بیان داشت: ویژگی مهم این پروژه در کنار پیچیدگی و تکنولوژی خاص و بالا، اجرای کامل آن توسط متخصصان داخلی است که تراز این دست کارها را در کشور ارتقا می‌دهد.

حنیفی از وزن بیش از 11 تُنی هر قرقره این سیم های انتقال برق خبر داد و گفت:‌ بکارگیری این سایز از قرقره آنهم در شرایط خاص تاکنون در کشور نمونه مشابهی نداشته که ساخت و نصب آن به طور کامل در کشور طراحی و اجرا شده است.

وی با اشاره به استحکام بالای این سیم و تاثیر آن در پایداری شبکه گفت: این سیم که 54 تن ظرفیت کششی آن است و در زمان اوج مصرف بار در تابستان، انرژی مازاد جزیره را به شبکه کشور منتقل می‌کند و ظرفیت این سیم 59 درصد بالاتر از شبکه قبلی است و پایداری شبکه را نیز بدنبال دارد.

انتهای پیام/7558/.

دیگر خبرها

  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • ایمانی پور به ارمنستان سفر کرد
  • انتقال برق تولیدی قشم به شبکه سراسری
  • بخش خصوصی می تواند از فروپاشی اقتصادی افغانستان جلوگیری کند
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط 2 مترو تهران
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ارمنستان چه می‌کند؟
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • بررسی بخشنامه های بانک مرکزی در نشست کمیته رعایت قوانین و مقررات