Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام حسن منتظری استاد حوزه علیمه قم و مدیر سابق مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور در گفتگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب با اشاره به اهمیت روزه و تاثیرات وحدت آفرین ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: یکی از سنت های رایج بین مذاهب اسلامی و فرق مختلف در ماه مبارک رمضان ، تلاوت قرآن کریم است.

وی افزود: همانطور که مستحضر هستید قرائت یک آیه از قرآن کریم در ماه مبارک رمضان معادل ثواب قرائت کل قرآن در سایر ماه ها می باشد؛ مهمترین وظیفه مسلمین عالم در این ماه ، مسئله خودسازی در پرتو خداشناسی است و یکی از راه های خودسازی روزه می باشد که می تواند به عنوان یکی از فلسفه های روزه از آن نام برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حجت الاسلام منتظری ادامه داد:  قرآن کریم می فرماید: " شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِي أُنْزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِلنَّاسِ وَبَيِّنَاتٍ مِنَ الْهُدَىٰ وَالْفُرْقَانِ " ماه مبارک رمضان؛ ماه روزه داری ، نزول قرآن ، تقوا و پرهیزگاری ، آرامش زبان و جسم و عدم نفوذ شیطان می باشد؛ در این ماه مسلمانان با گرفتن روزه احساس  همبستگی و همدلی بزرگی با فقراء ، اغنیاء و احیای فضائل اخلاقی دارند.

وی افزود: از اهمیت های این ماه مبارک این است که خداوند این ماه را به خود نسبت داده است و فرموده است: " الصَّوْمُ لِي وَ أَنَا أجْزَی بِه"، خود اجر و پاداش او را می دهم.

وی تصریح کرد: همانطور که می دانید قرآن برای هدایت بشر، در این ماه نازل شده است و مسلمانان با آغاز ماه مبارک رمضان که ماه بهار قرآن نامیده می شود در مساجد و در اماکن مختلف سعی می کنند، روزی یک جزء قرآن بخوانند.

حجت الاسلام حسن منتظری عنوان کرد: تلاوت قرآن نیز ثواب خاص خود را دارد، اما باید درکنار توجه به قرآن در آن نیز تامل کنیم؛ زیرا قرآن ضمن هدایت بشر ، کتابی برای زندگی ، علم آموزی و معرفت است و اندیشه انسان را سیراب می کند.

وی اضافه کرد: دستورات کاربردی قرآن برای پیشرفت زندگی می باشد و اگر مسلمانان به این مسئله توجه بیشتری داشته باشند می توانند با تامل در قرآن کریم محیط زندگی خود را آباد کنند و از همه مشکلاتی که در جوامع بشری وجود دارد رهایی پیدا کنند.

حجت الاسلام منتظری خاطر نشان کرد: برای نمونه دو موضوع کاربردی از دستورات قرآن می توان به آیه اول سوره ممتحنه اشاره نمود که می فرماید: " يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا عَدُوِّي وَ عَدُوَّکُمْ أَوْلِياءَ تُلْقُونَ إِلَيْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ وَ قَدْ کَفَرُوا بِما جاءَکُمْ مِنَ الْحَقِّ " ، چگونه می شود که امروز عده ای از مسلمانان این دستور صریح قرآن کریم را نادیده گرفته و دشمنان خدا و اولیاء الله را به عنوان دوست می پندارند و دست در دستان دشمنان خدا و استکبار جهانی قرار می دهند و با آنان رابطه دوستی برقرار می کنند زیرا که برای آنان جز ضلالت و گمراهی چیز دیگری به ارمغان نخواهد آورد.

وی در پایان تاکید کرد: اگر بخواهیم سعادت دنیا و آخرت را داشته باشیم باید با قرائت و تلاوت قرآن از دستورات آن پیروی کنیم.
 
انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: رمضان1401 ماه مبارک رمضان حجت الاسلام قرآن کریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۵۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش جلسات سنتی قرآن کریم در حرم مطهر رضوی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، سرپرست اداره دارالقرآن حرم مطهر رضوی با اشاره به تأکیدات تولیت آستان قدس رضوی بر این موضوع، گفت: برنامه‌های متنوع قرآنی در مسجد جامع گوهرشاد و ایوان مقصوره از اذان صبح تا اذان مغرب برگزار می‌شود.   محمد مقومی بیان معارف قرآن، ترتیل سوره مبارکه یاسین بعد از نماز صبح و تلاوت اذان گاهی قبل از اوقات شرعی در طول روز و برگزاری محافل و جلسات قرآنی را از جمله این برنامه‌ها برشمرد و افزود: همچنین جلسات سنتی قرآن کریم در یکی از شبستان‌های مسجد گوهرشاد در عصر‌ها در قالب برنامه دارالحفاظ برگزار می‌شود.   وی با اشاره به نیت واقف مبنی بر برگزاری جلسه‌ای صبحگاهی برای قرائت قرآن توسط مردم پس از نماز صبح، گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم در این خصوص انجام شده است.   سرپرست اداره دارالقرآن حرم مطهر رضوی یادآور شد: طبق برنامه‌ها، نخستین جلسه صبحگاهی قرائت قرآن ساعت ۴ صبح پنجشنبه در مسجد گوهرشاد برگزار و از استاد سید مرتضی سادات فاطمی، پیشکسوت و صدرالحفاظ آستان قدس رضوی، به عنوان استاد جلسه و پیشکسوت قرآنی در این جلسه دعوت شد.   مقومی همچنین اعلام کرد: از اساتید پیشکسوت دیگر و قاریان بین‌المللی و ممتاز در این جلسات هم استفاده می‌شود.

دیگر خبرها

  • حجاب و عفاف یکی از ابعاد مهم حیات فرهنگی است
  • موزه پبده از بی نظیرترین موزه‌های کتب و نسخ خطی قرآن کریم
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • اهانت مجدد به قرآن کریم در استکهلم
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • لزوم پرهیز از مجادله‌های بیهوده در سطح جامعه
  • گسترش جلسات سنتی قرآن کریم در حرم مطهر رضوی
  • قاری و حافظ قرآن اعزامی به مسابقات مالزی تعیین شدند
  • کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم
  • مقرأة الحرمین؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا