Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر صنایع غذا و دارو وزارت صمت در جلسه انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک معاونت صنایع عمومی وزارت صمت با ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی ریاست‌جمهوری که با هدف ارتقای فناوری در صنعت غذا و داروی کشور برگزار شد، گفت: در پی امضای این تفاهم‌نامه، 6 موضوع راهبردی و مهم پیگیری خواهد شد.

علیرضا شه‌پرست با بیان این‌که موضوع دانش‌بنیان همواره مورد تأکید وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاونان وزارتخانه بوده است، افزود: پس از نام‌گذاری امسال از سوی مقام‌معظم‌رهبری به نام سال «تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین»، نگاه ویژه تری به این موضوع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری این‌که نخستین گام در این زمینه برگزاری جلسه وزیر صمت با معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری بوده است، اضافه کرد: موضوعات مرتبط با دانش‌بنیان در سه سطح ساختار وزارتخانه، گسترش زیست‌بوم‌ها و ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان، پیگیری می‌شود.

شه‌پرست، امضاء تفاهم‌نامه مشترک با ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری را گام مهم دیگری برای تحقق شعار سال دانست و توضیح داد: ۶ موضوع راهبردی درون این تفاهم‌نامه گنجانده شده است که از جمله آن می‌توان به نفوذ فناوری در صنعت، تدوین سند بالادستی در صنعت غذا و دارو و همکاری در راستای بازسازی و نوسازی زیرساخت‌های صنعت غذا و دارو اشاره کرد.

وی به دیگر موضوعات راهبردی در این تفاهم‌نامه اشاره کرد و گفت: اشتراک‌گذاری آمار و اطلاعات برای سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی، شناسایی نیازها و فرصت‌های حال و آینده در حیطه فرآورده‌های سلامت‌محور، ترویج فرهنگ دانش‌بنیان و ترغیب صنایع برای دانش‌بنیان شدن به عنوان یک سیاست کلان از دیگر موضوعات راهبردی این تفاهم‌نامه است.

مدیرکل دفتر صنایع غذا و دارو وزارت صمت اضافه کرد: کارگروهی با حضور ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و دفتر صنایع غذا و دارو وزارت صنعت، معدن و تجارت برای اجرا و پیگیری موضوعات تفاهم‌نامه تشکیل می‌شود.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری: با اجرایی شدن این تفاهم‌نامه واردات دارو به یک میلیارد دلار کاهش خواهد یافت

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری بیان کرد: واردات دارو و فرآورده‌های دارویی اکنون حدود ۲ میلیارد دلار است و با این تفاهم‌نامه همکاری قصد داریم آن را به کمتر از ۱ میلیارد دلار برسانیم.

مصطفی قانعی افزود: هدف‌گذاری اقتصادی برای زیست فناوری داریم و گزارشات خود را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌دهیم.

وی با بیان این‌که شعار سال به هم‌افزایی برای تحقق اهداف فناورانه کمک می‌کند، گفت: مردم و مسئولان باید طعم دانش‌بنیان شدن را بچشند و شعار سال می‌تواند برای تحقق این امر مؤثر باشد.

ارتقای فناوری در صنعت غذا و دارو در تفاهم‌نامه مشترک با معاونت صنایع عمومی وزارت صمت

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری با اشاره به امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک با معاونت صنایع عمومی وزارت صمت، بیان کرد: این تفاهم‌نامه با هدف ارتقای فناوری در صنعت غذا و دارو است؛ موارد این حوزه به‌طور کامل مشخص شده است و به دنبال رسیدن به خروجی ملموس از آن هستیم.

قانعی با بیان این‌که هماهنگی‌های لازم با پتروشیمی هلدینگ خلیج فارس و شرکت‌های تولیدکننده مواد اولیه و همچنین واحدهای تولید بیوتکنولوژی انجام شده است، گفت: پایه‌گذاری‌های لازم برای کاهش واردات انسولین و پلاسما انجام شده که در انسولین به نتایج سریع‌تری رسیده است.

وی موضوع کاهش قاچاق معکوس دارو را نیز از دیگر موارد این تفاهم‌نامه دانست و ادامه داد: قاچاق معکوس دارو حدود ۴۰۰ تا ۷۰۰ میلیون دلار است که با اجرای این تفاهم‌نامه می‌خواهیم این رقم را به ۴۰۰ میلیون دلار برسانیم تا تراز مثبت ایجاد شود.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری با بیان این‌که شهرک‌های صنعتی از اهمیت ویژه‌ای در این حوزه برخوردار هستند، گفت: تأکید وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز به این موضوع بوده است که شهرک‌های صنعتی به دانش‌بنیان تبدیل شوند.

قانعی اضافه کرد: ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نقشه عملیاتی لازم را طراحی کرده و با معاونت فناوری وزارت علوم نیز هماهنگی‌های لازم انجام شده، همچنین توانمندی دانشگاه‌ها برای کمک به شرکت‌ها شناسایی شده است و این ظرفیت به سمت صنایع سوق داده می‌شود.

وی با بیان این‌که سازوکارهای اجرایی برای اتصال دانشگاه به صنعت را داریم، تصریح کرد: فرمایشات مقام‌معظم‌رهبری منجر به این شد که هر وزارتخانه داشبوردی داشته باشد تا معاون اول رئیس‌جمهور فعالیت دانش‌بنیان آن وزارتخانه را رصد کند.

وی همچنین در پایان تأکید کرد: قابلیت‌های دانش‌بنیان باید به قابلیت‌های صادراتی تبدیل شود. در این حوزه نیز ظرفیت‌های لازم وجود دارد.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت نیز با بیان این‌که سال گذشته افزایش یک میلیون دستگاهی در تولید لوازم‌خانگی داشته‌ایم، گفت: ارزبری در حوزه لوازم‌خانگی سال گذشته ۴۰ درصد کاهش پیدا کرده است.

محمدمهدی برادران افزود: رویکرد وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه لوازم‌خانگی تولید انبوه برای پاسخگویی به نیاز بازار است.

وی در این خصوص اضافه کرد: افزایش برخی از هزینه‌ها در بازار مورد توجه تولیدکنندگان است که در این زمینه جلساتی گذاشته‌ایم و راهکارهای جبرانی را نیز دنبال می‌کنیم.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت با بیان این‌که از تمامی ظرفیت‌های ممکن در این خصوص استفاده می‌کنیم، اضافه کرد: ممکن است این فرایند کمی زمان‌بر باشد تا به ایده‌آل‌های خود در این حوزه برسیم.

برادران با اعلام این‌که سال گذشته افزایش یک میلیون دستگاهی در تولید لوازم‌خانگی داشته‌ایم، گفت: تولید لوازم‌خانگی از ۱۵.۵ میلیون دستگاه به ۱۶.۵ میلیون دستگاه در سال گذشته افزایش پیدا کرد که این خود نوعی رکورد محسوب می‌شود.

وی با بیان این‌که ارزبری در حوزه لوازم‌خانگی سال گذشته ۴۰ درصد کاهش پیدا کرده است، گفت: ارزبری از ۱.۵ میلیون دلار به ۹۰۰ میلیون دلار کاهش یافته است.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت با بیان این‌که در این حوزه به عمق تولید داخل دست یافته‌ایم، اضافه کرد: امیدوار هستیم با برنامه‌ریزی‌های انجام شده این روند ادامه یابد.

امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک معاونت صنایع عمومی وزارت صمت با ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

در ادامه این جلسه تفاهم‌نامه همکاری مشترک معاونت صنایع عمومی وزارت صمت با ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری با هدف ارتقاء فناوری در صنعت غذا و داروی کشور با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، منعقد شد.

مهدی برادران «معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت» و مصطفی قانعی «دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهوری» این تفاهم‌نامه را امضا کردند.

 

تعهدات درج شده در متن این تفاهم‌نامه به شرح زیر است

همکاری برای کمک به نفوذ فناوری در صنعت غذا و دارو

این تفاهم‌نامه برای مشارکت طرف‌ها در راستای ارتقاء صنعت غذا و دارو از طریق همکاری در راستای نفوذ فناوری در این صنعت، تدوین سند بالادستی تحول صنعت غذا و دارو و همکاری در راستای بازسازی و نوسازی زیرساخت صنعت غذا و دارو است.

ترغیب صنایع عمومی برای دانش‌بنیان شدن

ترویج فرهنگ دانش‌بنیانی و ترغیب صنایع عمومی برای دانش‌بنیان شدن با تعریف مشوق، اشتراک‌گذاری اطلاعات و آمار برای برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری در صنعت غذا و دارو، شناسایی نیازها و فرصت‌های حال و آینده کشور در حیطه فرآورده‌های سلامت‌محور و محصولات غذایی و برنامه‌ریزی برای بهبود تراز تجاری آن‌ها از دیگر محورهای همکاری تفاهم‌نامه است.

رصد دوره‌ای فعالیت‌ها و پیشرفت‌های تفاهم‌نامه

اعتبار این تفاهم‌نامه از تاریخ امضا به مدت ۴ سال است و طرف‌ها توافق می‌کنند به‌صورت دوره‌ای فعالیت‌های انجام شده و پیشرفت‌های صورت گرفته را بررسی و در خصوص اصلاح، تمدید یا فسخ تفاهم‌نامه به مشورت بپردازند.

برنامه‌ریزی برای بهبود تراز تجاری کشور در حوزه‌های غذا و دارو

معاونت صنایع عمومی وزارت صمت در راستای این تفاهم‌نامه متعهد است که برنامه‌ریزی به‌منظور بهبود تراز تجاری کشور در حوزه‌های غذا و دارو با تکیه بر فناوری‌های پیشرفته و با همکاری ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهوری را در دستور کار خود قرار دهد

رفع نیازهای شرکت‌های دانش‌بنیان

سیاست‌گذاری برای تسهیل، تسریع و ارتقاء کیفی تولید فرآورده‌های سلامت‌محور اولویت‌دار، ایجاد زمینه حمایت از پروژه‌های فناورانه اولویت‌دار در قالب مدل‌های تأمین مالی در دسترس وزارت صنعت، معدن و تجارت، رفع نیازهای شرکت‌های دانش‌بنیان در خصوص اعطای مجوزهای لازم و بررسی پرونده‌های دریافتی، تسهیل فرآیندهای صادراتی و توسعه بازار محصولات غذایی و دارویی با پیش‌بینی مشوق‌ها و به‌کارگیری ظرفیت‌های بین‌المللی از دیگر تعهدات معاونت صنایع عمومی وزارت صمت است.

حمایت از شکل‌گیری برنامه‌های بالادستی جهت استفاده از حکم‌رانی هوشمند

از دیگر تعهدات معاونت صنایع عمومی وزارت صمت به ترغیب صنایع عمومی جهت دانش‌بنیان شدن از طریق تعریف مشوق‌ها در زمینه تعیین قیمت نهایی محصولات، سهمیه نهاده‌ها، تخفیف در حامل‌های انرژی، معافیت‌های مالیاتی و گمرکی، تأمین مالی زنجیره‌ای، اعتبار دریافت تسهیلات بانکی و ... با مشارکت ستاد، ارائه اطلاعات و آمار مرتبط با صنایع غذایی و دارویی جهت برنامه‌ریزی تحولی و حمایت از شکل‌گیری برنامه‌های بالادستی جهت استفاده از حکم‌رانی هوشمند برای ارتقاء کیفی و کمی تولیدات غذا و دارو می‌توان اشاره کرد.

تهیه برنامه پروژه‌های فناورانه پیشران با قابلیت بهبود جدی در تراز تجاری

ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهوری متعهد می‌شود که در راستای این تفاهم‌نامه، حمایت از همکاری فناورانه شرکت‌های دانش‌بنیان با صنایع عمومی فعال در صنعت غذا و دارو، اعلام ظرفیت‌های شرکت‌های فعال دانش‌بنیان در صنعت غذا و دارو، تهیه برنامه پروژه‌های فناورانه پیشران با قابلیت بهبود جدی در تراز تجاری، همکاری در بررسی توانمندی صنایع موجود به لحاظ فنی و مالی و برنامه‌ریزی اجرایی برای ارتقاء فنی و مالی زنجیره‌ها با همکاری معاونت صنایع عمومی را در دستور کار خود قرار دهد.

مشارکت با معاونت صنایع عمومی (وزارت صمت) در ترغیب صنایع عمومی جهت دانش‌بنیان شدن از طریق تعریف مشوق‌ها در زمینه تعیین قیمت نهایی محصولات، سهمیه نهاده‌های تخفیف در حامل‌های انرژی، معافیت‌های مالیاتی و گمرکی، تأمین مالی زنجیره‌ای، اعتبار دریافت تسهیلات بانکی از دیگر تعهدات این ستاد است.

از دیگر تعهدات ستاد توسعه زیست‌فناوری (معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهوری) می‌توان به مشارکت با معاونت صنایع عمومی (وزارت صمت) در تشویق شرکت‌های دانش‌بنیان برای صادرات محور کردن محصولات تولیدی در حوزه غذا و دارو و اشتراک‌گذاری اطلاعات و سوابق مربوط به زنجیره ارزش فرآورده‌های واحد اولویت و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال اشاره کرد.

بیشتر بخوانید بررسی واردات و تولید کاغذ کشور در «هفت اقلیم» محدودیت جدید برای کشورهای تحت تحریم آمریکا لینک کپی شد ارسال به دیگران وبگردی دارو دلار صنعت فناوری واردات عناوین مرتبط بررسی واردات و تولید کاغذ کشور در «هفت اقلیم» محدودیت جدید برای کشورهای تحت تحریم آمریکا تبدیل ۵ میلیون تن متانول مازاد کشور به پروپیلن دست‌یابی ایران به علم غنی‌سازی ایزوتوپ‌های پایدار و فناوری مربوطه تولید ۳۰۰ قلم دارو با مواد اولیه داخلی در دستور کار است نظر شما نام ایمیل نظر خود را بنویسید: ارسال پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی ۱ جزئیات فروش فوق العاده ایران خودرو اعلام شد_ مرحله دوم ۲ جزئیات طرح فروش فوق العاده سایپا اعلام شد_ویژه اعیاد شعبانیه ۳ جزئیات فروش فوق‌العاده 2 محصول ایران خودرو اعلام شد_بدون قرعه کشی ۴ 32 ایده طلایی کسب و کار خانگی در دوره کرونا ۵ اسامی برندگان فروش فوق العاده ایران خودرو اعلام شد–اسفند1400 ۶ جزئیات طرح فروش فوق العاده سایپا اعلام شد_ویژه مادران دارای دو فرزند و بالاتر ۷ دانلود سریال جوکر فصل پنجم قسمت دوم کامل | سریال جوکر فصل 5 قسمت 2 با ترافیک نیم‌بها ۸ 16 هزار برنده قرعه کشی طرح فروش فوق العاده سایپا مشخص شدند ۹ دانلود و تماشای آنلاین قسمت 20 سریال خاتون ۱۰ بیوگرافی مجید رضوی ۱۱ قیمت سکه و قیمت طلا امروز 16 اسفند ۱۲ دانلود سریال جیران قسمت 6 [ قسمت ششم جیران ] کامل نسخه اصلی ۱۳ 10 استایل پیشنهادی برای فصل بهار و تابستان ۱۴ وزیر صمت: واردات خودرو از سال آینده آزاد می‌شود مهمترین اخبار ستاد اقتصادی دولت پیشنهادات مربوط به تقویت بنیان‌های تولید و توسعه اشتغال را تصویب کرد طرح شفافیت آراء نمایندگان در ماه مبارک رمضان بررسی می‌شود قانون جهش تولید دانش بنیان، شرکت‌های دانش‌بنیان را به ستون فقرات تولید تبدیل می‌کند/ باید با سپردن فرمان اقتصاد به جوانان نخبه به انحصارهای دولتی پایان دهیم آمار دریافت پزشکان زیرمیزی بگیر افزایش نداشته است/ مردم به داروهای ایرانی اعتماد کنند استاندار گیلان : افزایش خودسرانه قیمت کالاها بدون مصوبه ستاد تنظیم بازار، پذیرفتنی نیست آخرین اخبار اقتصادی پیگیری ۶ موضوع راهبردی صنعت غذا و دارو در تفاهم‌نامه مشترک با ستاد توسعه زیست‌فناوری / واردات دارو به یک میلیارد دلار کاهش خواهد یافت جزئیات بسته ۲۷ ماده‌ای رفع موانع تولید ادامه روند صعودی شاخص بورس تاریخچه ساعت های پتک فیلیپ با خانواده ساعت‌های هوشمند هوآوی آشنا شوید بهترین دوره آموزش خرید و فروش ارز دیجیتال قبل از دانستن این نکات میکروفن کنفرانس نخرید بازار لوازم جانبی خودرو در یک قدمی شما افزایش ۱۰ درصدی ایفای تعهدهای نفتی در بودجه ۱۴۰۰ نرخ دلار در صرافی ملی افزایش یافت قیمت سکه و قیمت طلا امروز 15 فروردین ماه قیمت لیر ترکیه امروز 15 فروردین‌ماه استاندار گیلان : افزایش خودسرانه قیمت کالاها بدون مصوبه ستاد تنظیم بازار، پذیرفتنی نیست ۵۰۰ هزار میلیارد هزینه یارانه ۴۵۵۰۰ تومانی! سنددار شدن اراضی کشاورزی، محوری ترین برنامه وزارت جهاد کشاورزی/ ترمز تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی کشیده می‌شود ابر بدهکاران بانکی همچنان در پشت ابر/ عدم انتشار اسامی ابربدهکاران بانکی اخبار برگزیده سرخ‌ها به دنبال جبران مافات پارلمان پاکستان منحل شد تبعید یک پرسپولیسی به نیمکت این اشتباهات رایج باعث زرد شدن دندان ها می‌شوند از ولاهوویچ تا مسی و رونالدو آخرین خبر از وضعیت فرزاد فرزین سوزش زبان نشان دهنده کدام بیماری است؟ حس و حال امین حیایی بعد از دریافت سیمرغ ساخت فیلم سینمایی «بیرو» از زبان کارگردانش پیشنهاد دانشمند ایرانی برای خنک کردن زمین هفت سین سینمایی شبکه ها در 13 فروردین چند توصیه‌ طب سنتی ایرانی برای ماه رمضان تفاوت رب انار شیرین با ترش چیست؟ شبکه اجتماعی سنگ تمام سرمربی اسبق تیم ملی برای علی دایی توئیتر رسمی جام جهانی: ایران مانع صدرنشینی انگلیس می‌شود؟ دریافت وام ازدواج آسان‌تر می‌شود آخرین اخبار  بازار اخبار پربازدید اخبار برگزیده قیمت زنده نرخ سکه و ارز لیگ ایران و جهان آرشیو اخبار صفحه نخست | ارتباط با ما | درباره ما | آرشیو |

تمام حقوق برای خبرگزاریبرنامحفوظ است. استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دارو دلار صنعت فناوری واردات ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری صنایع عمومی وزارت صمت معاون صنایع عمومی وزارت تفاهم نامه همکاری مشترک معاونت صنایع عمومی تفاهم نامه مشترک شرکت های دانش بنیان فروش فوق العاده تفاهم نامه دانش بنیان شدن دیگر تعهدات موضوع راهبردی دانش بنیان شد میلیارد دلار معدن و تجارت لوازم خانگی برنامه ریزی واردات دارو غذا و دارو میلیون دلار وزارت صنعت تراز تجاری سال گذشته صنایع غذا انجام شده دلار کاهش اعلام شد ۵ میلیون شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۸۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سهم صنایع خلاق و دانش‌بنیان‌ها از سبد ایجاد کسب‌وکار‌ها و عدالت شغلی در همه دنیا و ایران به لحاظ گردش مالی و ایجاد و توسعه کسب‌وکار جزو بالاترین سهم محسوب می‌شود.

پیشرفت‌های شگرف علوم و فناوری سخت به شکوفایی اقتصادی جوامع منجرشد و البته همان‌طور که علوم و فناوری‌های سخت به شکل‌گیری و توسعه‌ی خانواده بزرگ صنایع سخت یا کارخانه‌ای منتهی می‌شوند، علوم و فناوری‌های نرم نیز صنایع نرم را شکل می‌بخشند؛ صنایعی که محصولات و خدمات حاصل از آن، افزایش کیفیت زندگی و تسهیل رابطه‌ی با محیط پیرامون کمک می‌کنند.

ارتباط صنایع سخت و صنایع نرم در ایجاد بسترشکوفایی در اقتصاد جوامع کمک می‌کند و این دو موضوع را می‌توان مکملی برای ارتقای دانش و فناوری به همراه توسعه کیفیت زندگی مردم دانست.

اثرگذاری نرم و اقتصاد اجتماعی

در همین زمینه مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: ستاد فناوری‌های نرم و فرهنگی مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ایجاد هماهنگی و پیگیری بین دستگاه‌هایی است که در حوزه صنایع خلاق و فناوری‌های نرم در حال فعالیت هستند، وظیفه دارد.

وی ادامه داد: این ستاد در حال همکاری با بیش از ۲ هزار شرکت خلاق است که در حوزه دانش بنیان‌ها قرار می‌گیرند و همچنین ۴۰۰ شرکت دانش بنیان خلاق که در حال فعالیت هستند.

حسنلو تاکید کرد: در حوزه اثر گذاری نرم و اقتصاد اجتماعی اصولا تنها این شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق قادر به نقش آفرینی و اثرگذاری هستند. در حوزه بین الملل نیز ما مسئله‌ای که در حوزه ارائه تصویر اقتصادی و اجتماعی از کشور و دیپلماسی عمومی داریم با ابزار صنایع خلاق قابل حل است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم تصریح کرد: اگر بخواهیم تکنولوژی و صنعتی را همراه با بسط فرهنگی به خارج از کشور ارایه و توسعه دهیم، بهترین و سریع‌ترین راه حل بهره گیری از توان همین شرکت‌های خلاق و دانش بنیان است.

دانش بنیان‌ها قابلیت ارائه تکنولوژی پیچیده و نوین را دارند

از سوی دیگر و در همین رابطه، آهنگربیگ معاون ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم نیز در تشریح فعالیت‌های دانش بنیان‌ها در توسعه فناوری نرم فرهنگی به خبرنگار آنا گفت: دانش بنیان‌ها با شیوه‌های مخصوص به خود در حال فعالیت و ارزیابی هستند و بیش از ۸ هزار دانش بنیان وارد توسعه فناوری‌های نرم شده اند.

وی ادامه داد: تا اسفند ماه سال گذشته بیش از ۲ هزار شرکت خلاق نیز به این صنعت پیوسته اند. شرکت‌های خلاق واحد‌هایی هستند که فناور و نوآور و فرهنگی هستند، اما شرکت‌های دانش بنیان با ایجاد فناوری‌های پیچیده و تکنولوژی‌های بسیار پیشرفته در حال کار هستند و از بسط فرهنگی کمتری برخوردارند.

آهنگر بیگ تصریح کرد: سطح فناوری و پیچیدگی محصولات دانش بنیان‌ها به شدت بالا بوده و از این حیث دارای برتری خاصی برای فعالیت در صنعت فناوری نرم فرهنگی هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟
  • تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد
  • قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت