Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان فیلم «موقعیت مهدی» گفت: در نسخه سینمایی «موقعیت مهدی» فیلمنامه، کارگردانی و همه چیز فرق می کند زیرا این مدیوم کاملا مجزا و مستقل به خود عمل می‌کند، طیف مخاطبان و سلیقه مخاطبان تلویزیون کاملا با سینما فرق می‌کند.

هادی حجازی فر در گفت‌وگو با میزان، پیرامون ساخت همزمان نسخه سینمای و سریالی «موقعیت مهدی» گفت: متاسفانه در زمان تولید برخی اخبار غلط نسبت به اینکه بعد از ساخت سریال به فکر ساخت اثر سینمایی افتادیم منتشر شد اما از همان ابتدای پروژه تصمیم ما بر این بود که این اثر در دو نسخه کاملا مجزا سینمایی و سریالی ساخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در همین راستا ادامه داد: در نسخه سینمایی «موقعیت مهدی» فیلمنامه، کارگردانی و همه چیز فرق می کند زیرا این مدیوم کاملا مجزا و مستقل به خود عمل می‌کند، طیف مخاطبان و سلیقه مخاطبان تلویزیون کاملا با سینما فرق می‌کند و سعی کردیم در دو نسخه خروجی این تفاوت به طور کامل لحاظ شود. اما در نگاه کلی از همان اول تصمیم گروه این بود که زندگی شهید باکری در هر دو نسخه تولید شود.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

کارگردان فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» درباره ایفای نقش اول این فیلم اظهار کرد: اینطور نیست که بگوییم این کاراکتر با احمد متوسلیان فیلم سینمایی ابستاده در غبار یکی است، به نظر من این دو کاراکتر با هم خیلی فرق می‌کنند، نوع بازی و به طور کلی شخصیت این دو بزرگوار بسیار با هم فرق می‌کند و من سعی کردم این تفاوت در بازی هم وجود داشته باشد.

وی در همین رابطه اضافه کرد: اگر فرد دیگری وجود داشت که به این کاراکتر شبیه تر بود و این نوع زندگی را می‌شناخت شاید انتخابم برای کاراکتر اول بازیگر دیگری بود اما داستان این است که در صحنه بودن و به عنوان بازیگر حضور داشتن همیشه هم بد نیست و گاها وقتی در مقام بازیگر می دانید که صحنه چطور چیدمان شده کار جلوتر می افتد و در مورد موقعیت مهدی هم این قضیه صادق بود. 

بازیگر فیلم «ماجرای نیمروز» در همین راستا تاکید کرد: من در این فیلم سینمایی به جز دو سه نفر با تعداد زیادی نابازیگر روبرو بودم و پوستمان هم سر این قضیه کنده می شد و به واقع انرژی که بخواهم برای یک بازیگر دیگر به عنوان بازیگر نقش اصلی برخی چیزها را توضیح دهم وجود نداشت و ترجیح دادم خودم کاراکتر را بازی کنم. شاید اگر یک بازیگر دیگر نقش شهید باکری را ایفا می کرد بهتر می شد و شاید هم بهتر نمیشد، به هر حال این شرایطی بود که پیش آمد و در نهایت چنین محصولی ساخته شد. 

حجازی فر درباره دلیل ساخت موقعیت مهدی به زبان ترکی خاطرنشان کرد: ما همیشه سعی می کنیم در صحنه و لباس باورپذیر و واقعی عمل کنیم، در مورد زبان فیلم لشکر عاشورا لشکر ترک زبانان بوده است و اگر به جز زبان ترکی زبان دیگری انتخاب میشد محصول نهایی تصنعی می شد، البته در نسخه سریالی سعی کردیم که این میزان از زبان را بالانس کنیم، به این خاطر که بتوانیم ارتباط بهتر و بیشتری را با مخاطبان داشته باشیم. اما به هر حال من امیدوارم که به این موضوع عادت کنیم، قومیت ها و زبانهای دیگر بخشی از رنگین کمان فرهنگهای مختلف کشورمان هستند. 

انتهای پیام/

برچسب ها: هادی حجازی فر اخبار سینما

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا هادی حجازی فر اخبار سینما موقعیت مهدی حجازی فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۴۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم هایی که ستاره شدند

به گزارش همشهری آنلاین، جالب است بدانید که در بین افراد مشهور و معروفی که می‌شناسید، عده‌ای هستند که علاوه بر نویسنده، بازیگر، سیاستمدار یا ورزشکار بودن، معلم بوده یا هستند. اینجا و به مناسبت روز معلم، فهرستی از معلم‌هایی که در شغلی دیگر هم درخشیده‌اند، آماده کرده‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

شهید محمدعلی رجایی، سیاستمدار

«من از آموزش و پرورش نمی‌روم ولو اینکه به من اجازه بدهند بیایم در یک مدرسه‌ای جارو کنم یا فقط تخته پاک کنم. به‌نظر من اگر در مملکت خدمتی معنی دارد، معلمی است. این جمله رجایی فرزند امام و مرد ساده‌زیستی است که مردم ایران به لیاقت و شایستگی او رأی اعتماد دادند». حتماً نام این معلم شهید «محمدعلی رجایی» دومین رئیس‌جمهور ایران را شنیده‌اید. شهید رجایی سال‌ها مشغول به تدریس در مراکز آموزش علمی بود، یکی از معلمان برجسته و توانا که توانست شاگردان بسیاری را تربیت کند. شهید رجایی معتقد بود که معلمی یکی از حساس‌ترین شغل‌ها در جامعه است و گفته بود: «معلمی شغل نیست؛ معلمی عشق است. اگر به‌عنوان شغل انتخابش کرده‌ای، رهایش کن و اگر عشق توست، مبارکت باد».

شهید سیدمحمد بهشتی، سیاستمدار

آیت‌الله شهید سیدمحمد بهشتی قبل از آنکه به‌عنوان یک شخصیت سیاسی، اجتماعی و مبارز در ایام انقلاب شهرت پیدا کند، در حوزه تعلیم و تربیت شهرت بسیاری داشت. او معلم زبان انگلیسی بود و به همراه محمدجواد باهنر به گردآوری کتاب‌های درسی برای مدرسه‌ها فعالیت داشت. سال ۹۹ مستندی با عنوان «او یک معلم بود» ساخته شد که در این مستند شخصیت فرهنگی شهید بهشتی و نقش او در شکل‌گیری فرهنگی انقلاب اسلامی و دوران حضور او در آموزش و پرورش به‌عنوان معلم مورد بررسی قرار گرفت.

علی شریعتی، نویسنده

در سال ۱۳۴۴، اداره فرهنگ مشهد، استاد جامعه‌شناسی و فارغ‌التحصیل دانشگاه سوربن، «علی شریعتی» را به‌عنوان دبیر انشای کلاس چهارم دبیرستان در یکی از روستاهای مشهد استخدام کرد. البته دکتر شریعتی علاوه بر معلمی، استادیار تاریخ دردانشگاه مشهد هم بود و جامعه‌شناسی مذهبی، تاریخ شیعه و معارف اسلامی را هم تدریس می‌کرد.

جلال آل‌احمد، نویسنده


همانطور که از «مدیر مدرسه» اش پیداست، نانش از آموزش و پرورش درمی‌آمده. جلال آل احمد از سال ۱۳۳۱ تا آخر عمرش در مدارس تهران کار کرد و البته جزو آن معلم‌هایی بود که شاگردها خیلی دوست دارند. معمولاً چند جلسه را به‌خاطر سفر نبود و چند جلسه را به‌خاطر گرفتاری‌های دیگرش.

قدرت‌الله ایزدی، بازیگر

آقا «رشید» تئاترهای اصفهان و بازیگر بامزه سریال‌های سروش صحت، قدرت‌الله ایزدی علاوه بر بازیگری، سال‌هاست که به‌عنوان معلم فعالیت می‌کند و معروف‌شدن هم باعث نشده از تدریس دست بکشد.

رضا گلزار، بازیگر

شاید باورتان نشود که سوپراستار این روزهای سینمای ایران با طرفداران پرشمارش، روزگاری نه چندان دور در کلاس‌های آموزش کنکور معارف و بینش اسلامی ‌تدریس می‌کرده.

سید جواد هاشمی، بازیگر

سیدجواد ‌هاشمی که بسیاری او را با بازی در فیلم‌های دفاع‌مقدس می‌شناسند، علاوه بر کارگردانی و بازیگری معلم است. او سال‌های بسیاری از عمر خود را در مدارس جنوب شهر به‌ویژه جوادیه و نازی‌آباد سپری کرده و اصلی‌ترین پاتوق فرهنگی‌اش کانون فرهنگی حر بوده.

یحیی گل‌محمدی، فوتبالیست

یحیی گل‌محمدی یکی از برترین مدافعان تاریخ فوتبال ایران و از موفق‌ترین مربیان تاریخ لیگ برتر فوتبال ایران هم در گذشته معلم رشته هنر و زبان بوده. در حدود ۳ سال پیش کنفدراسیون فوتبال آسیا در اقدامی جالب در روز جهانی معلم با انتشار تصویری از یحیی گل‌محمدی، او را یک مدافع شاخص خواند و به یک معلم ارزنده تشبیه کرد.

مجید جلالی، فوتبالیست

مجید جلالی بازیکن پیشین، مربی و کارشناس کنونی فوتبال، به آقامعلم فوتبال ایران مشهور است. او سال‌ها در قامت معلم ورزش در آموزش و پرورش خدمت کرده است.

بیشتر بخوانید: از دوستت دارم ها | به بهانه سالروز تولد سیمین دانشور نابغه‌ای با چشم‌های حراف |عکس

کد خبر 848507 برچسب‌ها یحیی گل محمدی روز معلم جلال آل احمد معلمان علی شریعتی چهره‌های مشهور

دیگر خبرها

  • سوزوکی هایابوسا ؛ شاهین ژاپنی نسخه بیست و پنجمین سالگرد (اینفوگرافی)
  • فیلم‌ های سینمایی امروز تلویزیون + جدول فیلم‌ های امروز، پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت
  • علی‌اکبر طوفان‌پناه به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • (ویدیو) تعریف متفاوت محسن هاشمی از فائزه، مهدی و میرحسین موسوی
  • معلم هایی که ستاره شدند
  • محل خانه‌های یک میلیاردی تهران لو رفت!
  • بازیگر قدیمی به کما رفت
  • ببینید | واکنش متفاوت ۲ بازیگر زن به قضاوت‌های مردم درباره چهره‌شان