Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@08:49:29 GMT

مسجد کانون جامعه پردازی است/برپایی سفره افطاری مادرانه

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۱۵۶۳۸

مسجد کانون جامعه پردازی است/برپایی سفره افطاری مادرانه

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد مهدی شریف تبار صبح سه شنبه در نشست با خبرنگاران با تبریک فرارسیدن ماه رمضان و بهار قرآن اظهار داشت: آن چیزی که امروز قابل توجه بوده و در سند و بیانیه گام دوم نیز به آن توجه شده، این است که یکی از راه‌های افزایش معنویت در جامعه ماه مبارک رمضان است.

وی افزود: در ماه رمضان در فضایی قرار می‌گیریم که فرصت تفکر و تعامل داشته باشیم و مساجد به عنوان کانون‌های جامعه پرداز در رشد و تربیت انسان‌ها می‌تواند نقش آفرین باشد و برای رسیدن به قله‌های ترقی و تمدن نوین اسلامی، برنامه‌ها با محوریت مساجد و امامان محله در ماه رمضان اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی باتاکید براینکه مؤلفه مساجد جامعه پرداز باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: فعالیت مسجد محدود به فضای جعرافیایی چندصدمتری محله نباشد زیرا مسجدی حرکت آفرین است که در رویکردهای اجتماعی مورد توجه قرار گیرد ودر طول تاریخ شاهد هستیم بزرگترین اتفاقات و انفاق‌های تاریخی در مسجد رخ داده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با اظهار اینکه مسجد کانون هدایت و مبارزه علیه باطل بوده است، افزود: مسجد به عنوان ملجا و مامن دلبالختگان است و باید حضور در مسجد را تقویت کنیم.

حجت الاسلام شریف تبار با اظهار اینکه مسجد محل آرامش بندگان است، گفت: مسجد در سایه سار مناجات‌های ماه رمضان و شب‌های قدر، کانون آرامش است و با این نگاه و توجه، برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی ماه رمضان را رقم زدیم.

وی با تاکید براینکه مسجد باید کانون جامعه پردازی و اثرگذاری اجتماعی در محیط پیرامونی داشته باشد، از تشکیل ستاد عملیات رمضان در استان و شهرستان خبر داد و گفت: این ستاد برای برنامه ریزی هم افزا بین دستگاه‌های مختلف تشکیل شده و از کارگروه‌های مختلفی نیز برخوردار است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران همچنین از برگزاری ستاد شئون فرهنگی و مذهبی خبر داد و گفت: نشست‌های با ارکان مساجد، گروه‌های تبلیغی و مبلغان، چهار نشست منطقه‌ای تبلیغی در چهار نقطه استان و ۲۵ همایش طلایه داران تبلیغ در شهرهای مختلف استان نیز برپا شد.

وی با اشاره به راه اندازی پویش‌هایی مانند حال خوب من در مساجد، غبارروبی مساجد، به امید خدا و توان خدا افزود: تفاهمنامه قرآنی نیز بین سازمان تبلیغات و اوقاف منعقد شد تا فعالیت‌های قرآنی به صورت هم افزا اجرا شود.

حجت الاسلام شریف تبار یکی از برنامه‌های ویژه ماه رمضان را جشن روزه اولی‌ها برشمرد و گفت: این برنامه با کمک آموزش و پرورش و دستگاه‌های مرتبط برگزار می‌شود و ویژه برنامه تکریم بانوی بزرگ اسلام حضرت خدیجه و برپایی سفره‌های افطاری مادرانه از مهمترین برنامه‌ها است.

وی برپایی افطاری ساده با کمک تشکل‌های مردمی را از دیگر برنامه‌ها بیان کرد و گفت: همچنین شهرداری‌ها به وظیفه خود در زمینه فضاسازی شهری عمل کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران بر توسعه محافل دینی و خانگی تدبر قرآنی تاکید کرد و گفت: طی تفاهمنامه بر این تاکید شد که جلسات تدبر قرآنی بیشتر توسعه یابد تا طرح خانواده قرآنی محقق شود.

حجت الاسلام شریف تبار برگزاری مراسم شب شعر آئینی با حضور شاعران بومی را از دیگر برنامه‌ها بیان کرد و گفت: کرسی‌های تلاوت قرآن نیز از دیگر

وی با بیان اینکه سه هزار مبلغ و مبلغه در استان مشغول فعالیت‌های تبلیغی هستند، با اشاره به مؤلفه‌های جهاد تبیین افزود: از بستر رمضان برای امید آفرینی که از مؤلفه‌های جهاد تبیین است، بهره گیری کنیم.

کد خبر 5459699

منبع: مهر

کلیدواژه: تبلیغات اسلامی مازندران ماه رمضان 1401 بوشهر ویروس کرونا ماه رمضان 1401 کرمانشاه ماه مبارك رمضان گردشگری آمار کرونا روز طبیعت خراسان رضوی مسافران نوروزی سفرهای نوروزی خطبه های نماز جمعه بازگشایی مدارس حجت الاسلام شریف تبار برنامه ها ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۵۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی ایستگاه سلامت در سیب و سوران

  ایوب کرد تمینی  بیان کرد: در واپسین روزهای هفته سلامت کارشناسان بهداشتی مرکز بهداشت سیب و سوران جهت برپایی ایستگاه سلامت برای کارکنان و ارباب رجویان بانک ملی شهر سوران با هدف توانمندسازی مردم درخصوص حفظ و ارتقاء سلامت خود اقدام کردند.
 
وی افزود: شاخص سواد سلامت به‌عنوان یکی از عوامل مهم اجتماعی مؤثر بر سلامت است و آگاه‌سازی مردم از حقوق و مسؤلیت‌های اجتماعی و استفاده از ظرفیت محیط‌های ارائه مراقبت‌های سلامت در امر خود مراقبتی فردی و سازمانی، با تحقق رویکرد جامعه و انسان سالم صورت خواهد گرفت.
 
زیبا اربابی کارشناس مسئول واحد آموزش و ارتقاء سلامت در این رابطه گفت: افزایش آگاهی و مسئولیت‌پذیری افراد جامعه با استفاده از ظرفیت‌های آموزشی و رسانه‌ای بر بخش سلامت باید هدفمند باشد و لازم است که مردم به‌عنوان منابع اصلی سلامت، در حوزه خود مراقبتی توانمند شده و کنترل بیشتری بر سلامت خود، خانواده و جامعه داشته باشند.
 
 وی تأکید کرد: اطلاع‌رسانی در حوزه سلامت، یک امر مستمر است و صرفاً مناسبتی و در هفته سلامت نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • برپایی ایستگاه سلامت در سیب و سوران
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری