Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحلیلگران اقتصادی پیش بینی می‌کنند که مازاد تجاری روسیه می‌تواند در سال جاری میلادی به بالاترین رقم خود در تاریخ این کشور یعنی بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد دلار برسد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نشریه اقتصادی RBC روز دوشنبه در گزارشی به نقل از تحلیلگران اقتصادی پیش بینی کرد که مازاد تجاری روسیه می‌تواند در سال جاری میلادی به بالاترین رقم خود در تاریخ این کشور یعنی بین 200 تا 300 میلیارد دلار برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقتصاددانانی که در نظرسنجی RBC شرکت کردند، علیرغم تشدید تحریم های غرب، ورود سرمایه بی سابقه به این کشور را پیش بینی کردند.

آنها به عوامل اصلی این جریان اشاره کردند، مانند افزایش ارزش صادرات انرژی روسیه و کاهش واردات کالا به روسیه تا 50 درصد.

مؤسسه بین‌المللی دارایی (IIF) نیز در بررسی خود گفت: علت اصلی مازاد تجاری روسیه (یعنی صادرات هیدروکربن) هنوز مطمئن به نظر می‌رسد.

بر اساس تحلیل بلومبرگ، روسیه در سال 2022 حدود 321 میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات انرژی خواهد داشت که نشان دهنده افزایش بیش از یک سومی نسبت به سال گذشته است. این امر با وجود تخفیف های زیادی که این کشور ارائه می دهد، صورت می‌گیرد.

وزارت دارایی روسیه هفته گذشته اعلام کرد که به طور متوسط ​​قیمت نفت اورال روسیه در ماه مارس بیش از 89 دلار در هر بشکه بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 40 درصد افزایش داشته است.

این در حالی است که موسسه IIF اعلام کرد که تعداد نفت‌کش‌های پهلو گرفته در بنادر روسیه که در انتظار حرکت هستند، تنها اندکی کمتر از مدت مشابه در سال‌های گذشته است.

داده های شرکت تنکرترکرز TankerTrackers، شرکتی که حرکت نفتکش‌ها را در سراسر جهان ردیابی می کند، نشان می‌دهد که روسیه همچنان حدود 3 میلیون بشکه در روز نفت از طریق دریا صادر می کند و این تحویل کاملاً شفاف است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اقتصاد اخبار روسیه اقتصاد اخبار روسیه پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۵۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است

به گزارش خبرنگار مهر محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

ادامه دارد....

کد خبر 6092877 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار+ فیلم
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • کف قیمت نفت در ۸۰ دلار محکم شد
  • فشار آمریکا و متحدانش به امارات برای جلوگیری از دور زدن تحریم‌های روسیه
  • کمیسیون اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار شد/ پیش‌بینی افزایش تجارت به ۳۰ میلیارد دلار
  • پیش‌بینی افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است