Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت در اجلاس روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اعلام کرد: پس از تشکیل قرارگاه جمعیت، دومین قرارگاهی که در وزارت بهداشت راه می‌افتد قرارگاه تقویت شبکه بهداشتی خواهد بود.

خبرگزاری میزان - بنا بر اعلام پایگاه خبری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بهرام عین اللهی در پنجمین اجلاس روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در دولت سیزدهم که به صورت وبینار برگزار شد، گفت: قرارگاه تقویت شبکه بهداشتی همانند قرارگاه جمعیت باید در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نیز راه اندازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تبریک ماه مبارک رمضان و تقارن آن با سال جدید، افزود: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند زحمات شما عزیزان در سال گذشته منجر به کنترل کرونا شد. کرونا سلامت مردم و کار‌های روزمره را دچار اختلال کرده بود. زحمات شما نشاط را در مردم افزایش داد و نوروز امسال با بیرون آمدن مردم از قرنطینه ها، نسبت به دو سال قبل بسیار متفاوت بود.

وزیر بهداشت گفت: مردم می‌دانند وزارت بهداشت نقش مهمی در نشاط و تحرک جامعه و مردم دارد. جا دارد از زحمات اورژانس، مراکز درمانی و خدمات بهداشتی که موجب شادی و نشاط مردم در نوروز ۱۴۰۱ شدند قدردانی کنیم.

بیشتر بخوانید: شناسایی ۴۶۱۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا و فوت ۳۹ هموطن دیگر طی شبانه روز گذشته

عین اللهی بیان داشت: نوروز امسال شاهد رشد بسیار خوبی در خدمات درمانی، اعمال جراحی به ویژه جراحی‌های الکتیو (غیراورژانسی) و حضور چشمگیر اورژانس در جاده‌ها بودیم. آمار امسال بسیار خوب و حضور نیرو‌های پزشکی وخدمات بهداشتی نسبت به سال‌های قبل بسیار بهتر بود.

وی یادآور شد: امسال شاهد بودیم که در اورژانس‌های بیمارستانی اساتید بسیار فعال‌تر بودند و حضور چشمگیری داشتند و روسای دانشگاه‌ها خود را از سفر محروم کردند تا به امورات رسیدگی کنند.

وی با اشاره به این که قدردانی رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی شان از کادر سلامت برای مهار کرونا بهترین جایزه بود، گفت: فرمایشات رهبری مسئولیت ما را بیشتر می‌کند و باید طوری عمل کنیم که رضایت ایشان از ما حفظ شود.

وی ادامه داد: سال گذشته دولت مردمی در کشور مستقر شد و وزارت بهداشت باید ریل گذاری جدیدی ایجاد کرده و موجبات رضایت بیشتر مردم را کسب کند. خوشبختانه با واکسیناسیون گسترده امید در دل مردم زنده شد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حضور میدانی روسای دانشگاه‌ها و مدیران وزارت بهداشت در صحنه‌ها و خروج از پشت میز‌ها بسیار مهم است. ارباب رجوع برای ما یک نعمت و رفع حوائج آن‌ها عبادت است. به قول امام راحل اگر کار‌ها برای رضای خدا باشد خدا به آن برکت می‌دهد.

عین اللهی افزود: فرصت زیادی نداریم و از هر دقیقه و ثانیه باید به نحو مطلوب استفاده کنیم. مساله مهم امروز در کشور و وزارت بهداشت مدیریت است. شاید برخی‌ها مسائل مالی را به عنوان معضل مطرح کنند، ولی چالش اصلی ما مدیریتی است.

وی با اشاره به اینکه کشور نیاز به مدیران متدین، متخصص و کارآمد دارد تا بتوانند از همه ظرفیت‌ها و امکانات به نحو احسن استفاده کنند، بیان کرد: شاخص اصلی ما رشد علمی کشور است. مقام معظم رهبری بحث دانش بینان را مطرح کردند و این یک الزام برای دانشگاه هاست که در زمینه توسعه فناوری و دانش بنیان به صورت موثر اقدام کنند.

وزیر بهداشت خودکفایی را موجب خنثی سازی تحریم‌ها و تهدید‌های استکبار دانست و گفت: کشور از ابتدای انقلاب همیشه در تهدید بوده و تا وابسته هستیم این تهدید‌ها وجود دارد، بنابراین باید خودکفا شویم. توجه به علم، دانش بنیان، استفاده از اساتید و تحکیم ارتباط علمی بین دانشگاه‌ها بسیار مهم است.

عین اللهی توجه به مساله جمعیت را به عنوان دغدغه مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار داد و گفت: قرارگاه جمعیت باید در دانشگاه‌ها به صورت مستمر فعالیت داشته باشد و گزارش کار ارائه کند.

وزیر بهداشت از روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خواست کلاس‌های درس را به صورت ۱۰۰ درصد حضوری برگزار کنند و گفت: دانشگاه‌ها باید از حالت مجازی خارج شوند و کار‌ها به صورت حضوری انجام شود. کنفرانس‌ها و آموزش‌ها از این پس باید حضوری باشند و امتیاز کنفرانس‌های غیرحضوری باید به حداقل برسد.

وزیر بهداشت از ابلاغ طرح «عدالت و تعالی نظام سلامت» به دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و گفت: دانشگاه‌ها باید بهره وری را در راستای اقتصاد مقاومتی مورد توجه قرار دهند. مدیریت کیفیت امروز نیاز اساسی ماست. ارائه خدمات هدف اصلی نیست بلکه خدمات باید با کیفیت و توام با احترام به بیماران و مراجعه کنندگان باشد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، عین اللهی افزود: در بازدید‌هایی که از بیمارستان‌ها داشتیم شاهد عدم توجه کافی به مساله مدیریت کیفیت بودیم. سیستم بیمارستان‌های دولتی باید به گونه‌ای باشد که همان خدماتی که در بخش خصوصی دریافت می‌کنند در این بخش نیز دریافت کنند. همانطور که در بخش‌های دولتی شاهد حضور خوب اساتید و دستیاران تخصصی هستیم.

وی ادامه داد: عمده نارضایتی‌ها ناشی از عدم مدیریت کیفیت خدمات در تریاژها، پذیرش‌ها و احترام به مراجعه کنندگان در بیمارستان هاست. ما یک سیستم هستیم و از نگهبان گرفته تا پرستار، پزشک، تکنسین اتاق عمل و آزمایشگاه باید همه احساس کنند در خدمت بیماران هستند.

انتهای پیام/

برچسب ها: وزیر بهداشت کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزیر بهداشت کرونا دانشگاه های علوم پزشکی کشور روسای دانشگاه ها وزارت بهداشت وزیر بهداشت عین اللهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۷۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس مسجدی، در جلسه شورای معاونین سازمان که با حضور سیدرضا مظهری رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشتبرگزار شد، گفت: امکان دسترسی برخط به پرونده‌های بیمارستانی افرادی که برای تعیین خسارت به مراکز پزشکی قانونی مراجعه می‌کنند یکی از درخواست‌های جدی سازمان در سال‌های گذشته بود که خوشبختانه با همکاری مناسب وزارت بهداشت این امکان به تازگی محقق شده است.

وی افزود: درخواست پرونده‌های بیمارستانی از برخی مراجعین پزشکی قانونی که برای اعلام نظر کارشناسی نیاز به تکمیل پرونده دارند وقت زیادی از مردم تلف می‌کند اما خوشبختانه با فراهم شدن امکان تبادل الکترونیک این پرونده‌ها، ضمن عدم نیاز به مراجعه حضوری مراجعین به مراکز درمانی برای دریافت تصاویر پرونده‌های بالینی، از اطاله دادرسی جلوگیری و سرعت در اظهار نظر کارشناسی افزایش خواهد یافت.

مسجدی با اظهار امیدواری در خصوص ادامه دار بودن اجرای این طرح، خاطرنشان کرد: فراهم شدن این امکان برای کارشناسان سازمان در راستای پاسخ‌دهی سریع‌تر به مراجعین و تسهیل ارائه خدمت به آنان بسیار مهم است و مراجعین سازمان نیز که عمدتاً افراد متألم و آسیب دیده هستند، از آن منتفع خواهند شد لذا امیدواریم زین پس همکاری‌های بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی کشور برای خدمت رسانی هرچه بهتر به مردم تداوم داشته باشد.

پیگیری‌های پزشکی قانونی برای تسهیل امور مراجعین قابل تقدیر است

در ادامه این جلسه سید رضا مظهری رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، گفت: پیگیری و مطالبه پزشکی قانونی برای راه اندازی و فعال شدن سامانه دسترسی به پرونده‌های بیمارستانی مراجعین به منظور تسهیل امور مردم قابل تقدیر و قدردانی است.

وی افزود: موضوع تبادل اسناد بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی یکی از اهداف برنامه رگلاتور-اپراتور وزارت بهداشت در قالب برنامه پنج ساله هفتم است که به صورت پروژه‌ای مشترک با پزشکی قانونی اجرا خواهد شد.

مظهری اظهار داشت: در حال حاضر تمام زیر ساخت‌های لازم برای برقراری این تبادل فراهم شده است و پیش بینی می‌شود تا پایان ماه جاری (اردیبهشت ۱۴۰۳) امکان این دسترسی در مراکز پزشکی قانونی سراسر کشور فراهم شود.

به گفته رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قالب این اقدام و از طریق این سامانه کارشناسان پزشکی قانونی که در خصوص میزان و نوع خسارت و آسیب‌های وارد شده به مراجعین اظهار نظر کارشناسی می‌کنند، می‌توانند به جزئیات پرونده‌های بیمارستانی و مراحل درمان او دسترسی داشته باشند و به این واسطه، پاسخ‌دهی در زمان سریع‌تری به مردم صورت گیرد.

گفتنی است در این جلسه معاونین و جمعی از مدیران کل سازمان پزشکی قانونی کشور و حسن واعظی رئیس مرکز مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز حضور داشتند.

کد خبر 6092106

دیگر خبرها

  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند