Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، با آغاز ماه مبارک رمضان و با توجه به فراوانی مصرف برخی اقلام غذایی مانند مرغ، روغن، برنج، گوشت، خرما به ویژه مرغ، قیمت این اقلام بیش از دیگر ایام سال برای مردم اهمیت داشته و نقش پررنگ‌تری را در سبد غذایی آن‌ها ایفا می‌کنند.

از طرفی با توجه به گرانی گوشت قرمز و ماهی، مناسب‌ترین پروتئین جایگزینِ گوشت قرمز، مرغ است، درحالی‌که نوسانات قیمت و کمبود مرغ از چند ماه گذشته مخصوصاً در روزهای منتهی به تحویل سال جدید و اکنون نارضایتی‌های زیادی را در بین مردم استان به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه منابع دولتیِ متولی تولید و توزیع مرغ صحبت از توزیع و حجم مناسب مرغ در بازار می‌کنند اما برخی مشاهدات محلی خبر از صف‌های طولانی خرید مرغ در شهرهای مختلف استان می‌دهد.

 


هر کس مرغ بخواهد تلفن بنده را به وی بدهید

رضا فتوحی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان دراین‌رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز، با رد کمبود مرغ در استان، اظهار کرد: هر شهروندی مرغ بخواهد تلفن بنده را به وی بدهید تا راهنمایی کنم از کجا هر نوع مرغی را بخواهد تهیه کند.

وی با تاکید بر اینکه روزانه هم مرغ کشتار روز و هم منجمد به‌اندازه نیاز مصرفی مردم و حتی مازاد در بازار موجود است، افزود: روزانه بین 400 تا 470 تن مرغ در استان توزیع می‌شود و گاهی این حجم به 490 تن نیز می‌رسد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: قیمت مرغ بر اساس قیمت تعیین شده در ستاد تنظیم بازار است و اختلاف قیمتی که اکنون بین مرغ منجمد با قیمت 20 هزار تومان و کشتار روز با قیمت 31 هزار تومان وجود دارد سبب شده است مردم برای خرید مرغ منجمد صف بگیرند.

فتوحی با بیان اینکه دستور دادیم توزیع مرغ منجمد با کیلویی 20 هزار تومان به‌صورت انبوه توزیع شود تا کسی در صف نماند، عنوان کرد: برای توزیع مشکل سیستمی داشتیم که حل شد.

 


محمد نژاد زاده مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان دررابطه‌با صف‌های طولانی مرغ در برخی مناطق اهواز و استان، اظهار کرد: مرغ کشتار روز صف ندارد و این صف‌ها مربوط به مرغ منجمد است، مرغ منجمد به دلیل تفاوت قیمتی (20 هزار تومان) که با قیمت مرغ کشتار روز (31 هزار تومان) دارد هرچقدر توزیع کنیم بازهم صف دارد.

 

صف‌ها مربوط به مرغ منجمد است

وی با بیان اینکه کشتارگاه‌های ما خارج از ضوابط اقدام به تعطیلی کردند در حالی است که در ستاد تنظیم بازار استان شیفت بندی کشتارگاه را مصوب کرده بودیم، افزود: این قضیه سبب شد در پنج‌روز ابتدای سال که کشتارگاه‌ها تعطیل بود مرغ در بازار کم شد.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: باتوجه‌به تعطیلی کشتارگاه‌ها در ابتدای سال برای اینکه در بازار با کمبود مرغ مواجه نشویم اقدام به توزیع مرغ منجمد کردیم تا از التهاب بازار کم شود.

نژاد زاده بیان کرد: روزهای دوازدهم و سیزدهم فروردین که تعطیل بود و پنج‌شنبه‌شب که روز معمول تعطیلی کشتارگاه‌ها است، از کشتارگاه‌ها درخواست کردیم توزیع مرغ را نوبت‌بندی کنند اما این اتفاق هم نیفتاد.

وی با بیان اینکه شب دهم و شب دوازدهم تنها سه کشتارگاه کار کردند و همین عوامل سبب کمبود مرغ گرم در بازار شد، عنوان کرد: در روز یازدهم و دوازدهم فروردین در 100 نقطه اهواز مرغ منجمد توزیع شد.

 


وی با تاکید بر اینکه هیچ‌گونه احتکاری در بخش مرغ منجمد دولتی صورت نگرفته است، بیان کرد: حدود 130 نفر عامل توزیع مرغ منجمد در سطح اهواز وجود دارد.محمدی با تاکید بر اینکه از چهاردهم فروردین کشتارگاه‌ها به شرایط عادی خود بازگشته‌اند، افزود: به هر عامل توزیع مرغ منجمد حدود یک تن مرغ داده شد و به آن گفتیم بدون حضور بازرس حق توزیع مرغ ندارد و عاملی که بدون حضور بازرس اقدام به توزیع کرده است برای آن پرونده تخلف تشکیل و دسترسی وی به سامانه را قطع کردیم.

 

60 درصد تخلفات مربوط به اصناف مرغ است

بهرام جباری معاون بازرسی و نظارت سازمان صمت خوزستان دراین‌رابطه می‌گوید: طی سه ماه آخر سال گذشته (دی، بهمن و اسفند) از 6 هزار و 840 بازرسی صورت‌گرفته از اصنافی که مواد پروتئینی (گوشت قرمز، تخم‌مرغ و مرغ) عرضه می‌کنند تعداد 267 تخلف شناسایی و برای آن‌ها پرونده تشکیل شد.

وی با بیان اینکه ارزش ریالی پرونده‌های تشکیل شده 8 میلیارد و ششصد و بیست میلیون ریال است، افزود: از این تعداد بازرسی‌ها بیش از 60 درصد تخلفات مربوط به اصناف توزیع و عرضه مرغ است.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، اگرچه افزایش قیمت کالاهای اساسی به‌ویژه مرغ در ماه رمضان یک سناریوی تکراری در بازار خوزستان است اما با توجه‌ به اظهارات مسئولان دولتی مبنی بر تولید و توزیع مرغ کافی در استان به نظر می‌رسد آنچه سبب افزایش نرخ مرغ شده است احتکار و نبود نظارت مستمر است.

قطعاً بازنده اصلی احتکار و نظارت ضعیف مردمی هستند که با وضعیت اقتصادی ناخوشایندی مواجه شده و افزایش مستمر قیمت‌ها هیچ تناسبی با وضعیت عمومی معیشت آن‌ها ندارد.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: مرغ منجمد صف مرغ مرغ کشتار روز کمبود مرغ در خوزستان کمبود مرغ در اهواز توزیع مرغ منجمد کشتارگاه ها هزار تومان کشتار روز کمبود مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۸۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی

فرارو- خرید و فروش اقساطی خودرو کارکرده را باید جدید‌ترین راهکار خریداران و فروشنده‌ها در بازار بدانیم.

به گزارش فرارو؛ همزمان با افزایش قیمت خودرو در سال‌های گذشته و انتشار گاه و بیگاه اخبار مربوط به رکود شکل‌گرفته در بازار، بخشی از خریداران راهی جز خرید اقساطی خودرو پیدا نمی‌کنند. همزمان فروشنده‌ها با تن دادن به معامله اقساطی، از یک طرف از شر خودرو باقی‌مانده در پارکینگ و مخارج نگه‌داری از آن خلاص می‌شوند و از یک طرف دیگر به لطف سودی که به معامله تعلق می‌گیرد، دنبال جبران ضرر و زیان می‌روند. فروش اقساطی خودرو برخلاف چیزی که احتمالا تصور می‌کنید، فقط به‌مدل‌های اقتصادی و داخلی محدود نمی‌شود و خیلی از فروشنده‌ها بابت فروش ماشین‌های مونتاژی و میلیاردی بازار، از پیدا کردن مشتری دست‌به‌نقد ناامید شده‌اند.

قیمت پراید صفرکیلومتر با احتساب معدود مدل‌های باقی‌مانده‌ای که در بازار وجود دارد، حول‌وحوش ۳۵۰ میلیون تخمین زده می‌شود، اما فروشنده‌ای حاضر شده پراید دست‌دوم مدل ۹۰ را با قیمتی نزدیک ۲۰۰ میلیون به‌شکل اقساطی بفروشد.

پرایدی که درباره آن صحبت می‌کنیم، در این چند سالی که از عمرش می‌گذرد، حدود ۲۰۰ هزار کیلومتر راه رفته و فروشنده چیزی حدود یک‌چهارم از اصل پول تعیین شده برای خودرو را به‌شکل اقساطی و تحویل چک صیادی دریافت می‌کند.

کوییک دنده‌ای ساده که از خط تولید سایپا کنار رفته در بازار مدل‌های صفرکیلومتر کمی بیش از ۳۶۰ میلیون به خریداران پیشنهاد می‌شود. یکی از فروشنده‌های کوییک دنده‌ای مدل ۹۹ که در این سال‌ها ۳۸ هزار کیلومتر با خودرو راه رفته، آن را با رقمی بالاتر از مدل‌های صفرکیلومتر آگهی کرده است! چقدر؟ ۳۷۰ میلیون.

فروش اقساطی این کوییک به‌شکلی است که خریدار باید در قدم اول پولی در حدواندازه ۲۰۰ میلیون به عنوان پیش‌پرداخت بپردازد و بابت اقساط سه گزینه خواهد داشت. شش ماهه، ۳۵ میلیون. ۱۲ ماهه ۲۰ میلیون و ۲۴ ماهه ۱۳ میلیون. اینطوری خرید اقساطی خودرو با انتخاب بازپرداخت شش ماهه حدود ۱۰۰ میلیون کمتر آب می‌خورد.

فروش اقساطی خودرو فقط محدود به مدل‌های اقتصادی و داخلی نمی‌شود و انگار بخشی از خریداران برای سوار شدن شاسی‌بلند‌های مونتاژی و وارداتی هم از چنین شگردی برای خرید خودرو استفاده می‌کنند.

چانگان CS۳۵ مونتاژی مدل ۹۷ یکی از همین گزینه‌هاست. مدلی که بعد ۸۶ هزار کیلومتر کارکرد، با قیمت پایه ۹۵۹ میلیون به شکل اقساطی فروخته می‌شود. فروشنده حداقل مبلغ مورد انتظار برای پیش‌پرداخت را ۷۰۰ میلیون تعیین کرده و در شش قسط انتظار پرداخت چک‌های ۱۱۱ میلیون و ۱۱۱ هزار تومانی را دارد. نهایتا بعد اتمام اقساط، خریدار چیزی نزدیک یک میلیارد و ۳۶۶ میلیون یعنی ۴۰ درصد بیشتر از رقم پایه اولیه به حساب فروشنده واریز می‌کند.

جک J۴ در دسته ارزان‌ترین مونتاژی‌های بازار قرار می‌گیرد و جزو معدود مدل‌های زیر یک میلیارد است. همین جمله برای افزایش توجه‌ها به خرید جک J۴ کفایت می‌کند و از قضا فروشنده‌ای برای پیدا کردن مشتری سراغ فروش اقساطی رفته است.

قیمت جک J۴ کارکرده‌ای که درباره آن صحبت می‌کنیم، از طرف فروشنده حدود ۷۹۰ میلیون یعنی رقمی نزدیک مدل‌های صفرکیلومتر تعیین شده است. تصمیمی که احتمالا به‌خاطر کارکرد پایین خودرو گرفته شده. شرایط فروش اقساطی این مدل به شکلی است که رقم پیش‌پرداخت اولیه ۵۴۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان خواهد بود و خریدار در ۳۰ قسط باید برای پاس کردن اقساط ۱۱ میلیون ۷۰۰ هزار تومانی دست به کار شود. قیمت جک J۴ کارکرده‌ای که درباره آن صحبت می‌کنیم، با این اوصاف بعد دو سال و شش ماه از آغاز بازپرداخت اقساط به حدود ۹۰۰ میلیون تومان تبدیل می‌شود.

سوبا M۴ را می‌توانیم جزو گران‌قیمت‌ترین سواری‌های مونتاژی فعلی بدانیم. قیمت سوبا M۴ در کارخانه یک میلیارد و ۱۸۵ میلیون است، اما در بازار آزاد در دسته مدل‌های دو میلیاردی قرار می‌گیرد و به‌طور متوسط دو میلیارد و ۱۵۰ میلیون آگهی می‌شود.

قیمت سوبا M۴ دست‌دوم مدل ۱۴۰۲ که کمتر از پنج هزارکیلومتر راه رفته، در یکی از آگهی‌های فروش دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون قید شده است.

فروشنده که احتمالا یکی از نمایشگاه‌داران غرب تهران است، در ازای ۷۶۰ میلیون به‌عنوان ودیعه اولیه و ۳۰۱ میلیون به‌عنوان ودیعه ثانویه (سه ماه بعد موعد پیش‌پرداخت اول) و اقساط یکساله ۹۰ میلیونی، دنبال مشتری برای سوبا M۴ مدل ۱۴۰۲ می‌گردد. قیمت سوبا M۴ کارکرده به این ترتیب بعد یک سال به حدود دو میلیارد و ۱۵۰ میلیون می‌رسد.

دیگر خبرها

  • خریداری ۳ سری دستگاه سیستم برودتی پیش سرد، ویژه کشتارگاه دام
  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت
  • نرخ خرید بازار مسکن؛ با ۵ میلیارد تومان صاحب‌خانه شوید +جدول
  • پیگیری مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور اولویت دارد
  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان