Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@06:24:58 GMT

روند صعودی بورس در هفتمین روز سال

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۱۸۸۳۸

روند صعودی بورس در هفتمین روز سال

شاخص بورس تهران امروز 16 فروردین 1401 برای هفتمین روز در سال 1401 صعودی بود و بیشترین ورود پول حقیقی بازار و بیشترین تأثیر را در رشد شاخص را نماد شپنا داشت.

به گزارش ایران اکونومیست، در معاملات روز سه‌شنبه، شانزدهم فروردین 1401، شاخص کل بورس تهران برای چهارمین روز پیاپی رشد کرد و با افزایش 2 هزار و 633 واحدی نسبت به روز دوشنبه به رقم یک میلیون و 471 هزار و 453 واحد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاخص هم وزن بورس نیز با رشد 2 هزار و 562 واحدی در سطح 375 هزار و 828 واحدی ایستاد. همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) 91 واحد بالا آمد و در سطح 19 هزار و 781 واحد قرار گرفت.

در پایان معاملات ‌روز سه‌شنبه، 287 نماد رشد قیمت داشتند و 204 نماد کاهش قیمت داشتند. به عبارت دیگر، 58 درصد بازار رشد قیمت داشتند و 41 درصد بازار افت قیمت داشتند.


خروج پول حقیقی

امروز ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار منفی شد و 8 میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد که نسبت به دیروز 97 درصد کاهش یافته است. در معاملات روز سه‌شنبه بیشترین خروج پول حقیقی به سهام ومعادن (شرکت توسعه معادن و فلزات) اختصاص داشت که ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی آن 89 میلیارد تومان بود. پس از ومعادن، نمادهای پالایش (صندوق پالایشی یکم) و شستا (شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی) بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.

 


نمادهای پیشران بازار سهام

نمادهای «شپنا»، «اخابر» و «رمپنا» بیشترین تأثیر را در رشد شاخص کل بورس داشتند. در مقابل نمادهای «ومعادن»، «شستا» و «فولاد» بیشترین تأثیر کاهنده را بر شاخص کل داشتند.

در فرابورس نیز نمادهای «کگهر»، «ارفع» و «ومهان» بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص کل فرابورس داشتند و «آریا»، «دماوند» و «فزر» بیشترین تأثیر منفی را بر شاخص داشتند.

در جدول پرتراکنش‌ترین نمادهای بورس شستا صدرنشین است و خودرو و خساپا در رتبه‌های بعدی هستند. در فرابورس نیز نمادهای فزر، تجلی و آریا پرتراکنش‌‌ترین نمادها هستند.


افت نسبی ارزش معاملات

امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به رقم 7 هزار و 642 میلیارد تومان کاهش یافت. ارزش معاملات اوراق بدهی در بازار ثانویه 135 میلیارد تومان بود که 2 درصد از ارزش کل معاملات بازار سرمایه را تشکیل می‌دهد.

امروز ارزش معاملات خرد سهام با کاهش 28 درصدی نسبت به روز کاری قبل به رقم 5 هزار و 869 میلیارد تومان رسید.


کاهش صف‌های پایانی بازار

در پایان معاملات امروز ارزش صف‌های فروش پایانی بازار نسبت به روز کاری قبل 54 درصد کاهش یافت و 19 میلیارد تومان شد. ارزش صف‌های خرید نیز نسبت به پایان روز کاری گذشته 26 درصد افت کرد و در رقم 649 میلیارد تومان ایستاد. بدین ترتیب معاملات روز سه‌شنبه با مازاد تقاضای 630 میلیارد تومانی بسته شد.

امروز نماد ورنا (شرکت سرمایه گذاری رنا) با صف‌ خرید 218 میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت. پس از ورنا، نمادهای ولساپا (شرکت لیزینگ رایان سایپا) و شپنا (شرکت پالایش نفت اصفهان) بیشترین صف خرید را داشتند.

 

بیشترین صف فروش نیز به نماد سصفها (شرکت سیمان اصفهان) تعلق داشت که در پایان معاملات صف فروش 11 میلیارد تومانی داشت. پس از سصفها، نمادهای بالاس (شرکت مهندسی ساختمان تأسیسات راه آهن) و ثاباد (شرکت توریستی و رفاهی آبادگران ایران) بیشترین صف فروش داشتند.



اکوایران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بیشترین تأثیر میلیارد تومان ارزش معاملات قیمت داشتند روز سه شنبه امروز ارزش پول حقیقی شاخص کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۸۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس در سکوت

آفتاب‌‌نیوز :

بازار سهام اولین روز کاری هفته را کاملا متعادل آغاز کرد، به طوری که به نظر می‌رسد فعلا نه انگیزه‌ای برای صعود دارد و نه آنقدر فروشنده در بازار حضور دارند تا بتوانند شاخص کل را منفی کنند.

در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با رشدی جرئی به ۲ میلیون و ۳۰۴ هزار واحد رسید. همچنین نیز شاخص کل هم‌وزن نیز با رشدی ۱۴۰۰ واحدی به ارتفاع ۷۶۵ هزار واحد رسید.

گفتنی است سه نماد «فملی»، «شپنا» و «شستا» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «آریا»، «شگویا» و «تجلی» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «ذوب»، «کاما» و «خزامیا» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «خاور»، «کرمان» و «کرومیت» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲، مبلغ ۵ هزار میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود ۵۱ میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

دیگر نکته‌ای که در معاملات امروز بازار سرمایه به چشم می‌خورد، بازگشایی منفی صندوق‌های طلا با توجه به افت نرخ ارز در بازار غیر رسمی و همچنین نزول انس جهانی بود.

در بازار امروز ۱۶۳ نماد در محدوده مثبت و ۲۶۶ نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس ۱۶۰ نماد در محدوده مثبت و ۱۸۰ نماد در محدوده منفی معامله شدند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • کاهش ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحدی شاخص کل بورس
  • گزارش روزانه بورس امروز ۹ اردیبهشت؛ افت بیش‌از ۲۰هزار واحدی شاخص
  • سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا
  • رشد ۶۵۲ واحدی در پایان معاملات
  • بورس در سکوت
  • گزارش روزانه بورس ۸ اردیبهشت؛ رشد ۶۵۲ واحدی در پایان معاملات
  • افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل بورس
  • رشد هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • رشد بیش‌از ۸ هزار واحدی صبح گاهی بورس