Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اصفهان یکی از دغدغه‌های بازگشایی مدارس را قصه مشکلات اساسی ایاب و ذهاب دانش‌آموزان دانست و گفت: حضوری شدن مدارس در روزهای گذشته ترافیک گستره‌ای در شهر ایجاد کرده است و تقریباً بیشتر خیابان‌های اصفهان را قفل می‌کند که باید برای این مشکل تدبیری اندیشیده شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، رضا مرتضوی در نخستین نشست ستاد استانی مقابله با بیماری کرونا که عصر امروز در استانداری اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: بازگشایی مدارس، کار ویژه و مؤثری است که اگر به درستی انجام نشود بسیاری از ناگواری‌هایی به همراه دارد که گاهی در گذشته دچار آن شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خواستار تلاش و مراقبت همه دستگاه‌ها برای پیش‌گیری از ایجاد حواشی در این حرکت شد و افزود: یکی از دغدغه‌های بازگشایی مدارس، قصه مشکلات اساسی ایاب و ذهاب دانش‌آموزان است که ترافیک گستره‌ای در شهر ایجاد کرده است و تقریباً بیشتر خیابان‌های اصفهان را قفل می‌کند که باید برای این مشکل تدبیری اندیشیده شود.

استاندار اصفهان همچنین خواستار اقناع والدین در زمینه بی خطر بودن آموزش حضوری شد و گفت: باید این اطمینان خاطر به خانواده‌ها داده شود که با رعایت ضوابط و پروتکل‌ها مشکلی برای فرزندانشان ایجاد نخواهد شد، همچنین باید قبل از حضور دانش آموزان در فضاهای آموزشی مراقبت شود که دانش آموزان در فضای مدارس با هیچ‌گونه مشکل و بیماری رو به رو نشوند.

وی خواستار همکاری مؤثر دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش برای پشتیبانی از بازگشایی مدارس شد و ادامه داد: باید این اطمینان خاطر به خانواده‌ها داده شود که یکی از معدود کشورهایی که در دنیا مدارس را در ابتدای دوران کرونا تعطیل کرد، کشور ما بود و سزاوار نیست بیش از این به فضای آموزشی لطمه بخورد، به همین دلیل دولت پای کار ایستاده و باید مراقبت کنیم تا به سلامت از این وضع عبور کنیم.

مرتضوی با اشاره به مخاطرات و خلل‌هایی که در بازگشایی‌های قبلی مدارس ایجاد می‌شد، خاطرنشان کرد: این اتفاقات به دلیل فراهم بودن بستر آموزش حضوری و مجازی در کنار یکدیگر بود اما این بار که صرفاً آموزش حضوری ارائه می‌شود این الزام را فراهم می‌کند که همه دانش آموزان، دانشجویان و تعلیم‌پذیران در فضاهای آموزشی حضور یابند.

وی لازمه حضور موفق دانش آموزان در مدارس را انجام فعالیت‌های اقناعی دانست و گفت: باید با تولید محتوای مناسب در قالب همه امکانات رسانه‌ای شرایط را به گونه‌ای فراهم کنیم که آموزش حضوری را بپذیرند البته ذهن مردم نیز برای این مسائل آمادگی پیدا کرده است زیرا همه فعالیت‌های جامعه به شکل روتین و معمول ادامه دارد و تنها جایی که مخاطرات کرونا به شکل چندصد درصدی مطرح می‌شود، آموزش و پرورش بوده است.

استاندار اصفهان افزود: خانواده‌ها نیز این موضوع را پذیرفته‌اند که آموزش مجازی برای کودکان و نوجوانان سستی‌هایی ایجاد کرده و ممکن است آموزش و پرورش را با آسیب‌های جدی رو به رو کند.

وی همچنین خواستار رفع مشکلات و نواقص احتمالی دستگاه‌ها در ستاد نوروزی اصفهان شد و گفت: مشکل تأمین آب ستادهای اسکان یا موارد مشابه باید به شکل مستند و مکتوب به دستگاه‌های متولی ارائه شود تا برای رسیدگی به آنها اقدام شود چون سفرهای تابستانه را در پیش داریم و لازم است که به تخلفات احتمالی در پذیرایی از گردشگران رسیدگی شود.

استاندار اصفهان تأمین سلامت مسافران و گردشگران را ضروری دانست و یادآور شد: موضوع سلامت مردم باید به شکل ویژه مورد توجه قرار گیرد تا خاطره ناخوشایندی در ذهن مهمانان شکل نگیرد، بنابراین عملکرد ما در این زمینه بیانگر کار و تلاش‌های همه دستگاه‌ها است، این تجربه می‌تواند رزمایشی برای استان باشد با توجه به اینکه یکی از راهبردهای اصلی استان گردشگری است و می‌تواند زمینه مهمان پذیرش گردشگر استان را فراهم کند.

ناآرامی و دغدغه‌های روز اول بازگشایی

محمد رضا ابراهیمی؛ سرپرست آموزش پرورش استان اصفهان نیز با اشاره به اینکه در روز اول ناآرامی و دغدغه بیشتر بود، اظهار کرد: امروز آرامش بیشتری در بین خانواده‌ها حاکم است و وظیفه قانونی خود می‌دانیم که سلامت دانش آموزان را فراهم کنیم.

وی با اشاره به ادامه فعالیت مدارس تا ۳۱ اردیبهشت ماه، افزود: امتحانات نیز به شکل حضوری برگزار می‌شود، همچنین درباره سرویس مدارس، در گذشته بسیار مورد استقبال خانواده‌ها قرار می‌گرفت اما در دو سال گذشته اکثر رانندگان فعال در زمینه سرویس مدارس به مشاغل دیگر رو آورده‌اند و برخی شرکت‌ها منحل شد.

ابراهیمی برآورد کرد که تا ده روز آینده تقریباً همه دانش آموزان پیش از دبستان و دبستان می‌توانند به هشتاد درصد مشابه خود قبل از کرونا برسند و گفت: به مسئولان شرکت اتوبوسرانی شهرداری پیشنهاد دادیم که اتوبوس‌های ویژه‌ای برای دانش آموزان در نظر بگیرد، این طرح قرار است به شکل پایلوت در چند خیابان و محدوده اصفهان اجرا شود.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان در ادامه یکی از دغدغه‌های والدین را آماده سازی فضای مدارس پس از اسکان مسافران نوروزی دانست و ادامه داد: از روز یازده تا سیزدهم به شکل شبانه روزی مدارس اسکان را ضدعفونی کردیم و مشکلی از نظر ایمنی فضاهای آموزشی وجود ندارد.

کد خبر 566288

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ستاد کرونا استان اصفهان بازگشایی مدارس استاندار اصفهان ستاد کرونا زنگ بازگشایی مدارس بازگشایی مدارس با رعایت پروتکل ها شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق استاندار اصفهان بازگشایی مدارس دانش آموزان آموزش و پرورش آموزش حضوری خانواده ها دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۰۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش از تصویب نقشه راه اجرایی سازی سند تحول بنیادین خبر داد.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام محمدحسین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش با حضور در برنامه جهان آرا  گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی، شهیدان رجایی و باهنر نهال امور تربیتی را در آموزش و پرورش کاشتند سالها بعد معاونت پرورشی و فرهنگی به طور رسمی در ساختار آموزش و پرورش شکل گرفت این ساختار تا سال ۱۳۸۰ مستقر بود تااینکه معاونت پرورشی و فرهنگی منحل و ساختار سازمان دانش آموزی جایگزین شد.

وی افزود: در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی نگاشته می‌شود و این معاونت برمی گردد در این سالها و ۱۸ سال بعد از احیای معاونت پرورشی و فرهنگی مقام معظم رهبری نکات مهمی را در حوزه پرورشی اشاره و عدم رضایت خودشان را از وضعیت پرورشی در آموزش و پرورش اعلام کردند.

پورثانی ادامه داد: مقام معظم رهبری نکات دقیقی را در دیدار با معلمان فرمودند چراکه معاونت پرورشی و فرهنگی در دولت جدید یکی از اساسی‌ترین و مهمترین معاونتهای آموزش و پرورش است و در بین همکاران معاونت تربیتی شناخته می‌شود.

وی اظهار کرد: برنامه ریزان سند تحول بنیادین، آموزش و پرورش را به عنوان وزارت تربیت رسمی پیشنهاد کرده بودند در سند تحول بنیادین کلمه آموزش و پرورش پیدا نمی‌شود و تمام کلمات به تربیت ختم می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: سند تحول بنیادین با توجه به مبانی دینی و تربیتی نگاشته شده است اما با تحقق آن فاصله داریم در صورتی که همکاران در مدارس تلاش می‌کنند که تربیت محقق شود.

وی ادامه داد: در دولت قبل سند ۲۰۳۰ بررسی شد تا در آموزش و پرورش نهادینه شود اما در دولت سیزدهم اتفاقات خوبی افتاد که راه و حرکت ما در مسیر باشد؛ در شورای عالی انقلاب فرهنگی نقشه راه سند مطرح شده که مطالبه چندین ساله مقام معظم رهبری نیز بوده است با تصویب سند پرورشی و نقشه راه معتقدیم مسیر تربیت مشخص می‌شود.

وی درباره آسیب به موضوع تربیت با تعدد مدارس گفت: عدالت آموزشی با تنوع مدارس سازگار نیست؛ ماده واحده‌ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال بررسی است تا کاهش تنوع مدارس در نظام آموزش و پرورش شکل بگیرد با تصویب این امر، مسیر بهتری در پیش خواهیم گرفت.

وی درباره برنامه ریزی آموزش و پرورش برای تربیت نیروی موثر تربیتی گفت: معتقدیم در جایی که ساختمان مدرسه فرسوده است می توان درس خواند محتوا اگر صد در صدی نبود می توان درس خواند اما اگر معلم تراز نباشد نمی توان درس خواند. 

معاون پرورشی و فرهنگی افزود: طی سال های اخیر جذب نیروی پرورشی در آموزش و پرورش نداشتیم روز جمعه ۱۴ اردیبهشت آزمون استخدامی جذب ۱۵ هزار مربی پرورشی بعد از ۱۵ سال برگزار می شود چراکه ۵۰ درصد مدارس مربی پرورشی ندارند.

وی تاکید کرد که کیفیت استخدام نیز مهم است در سال هایی قریب به ۳۰۰ هزار نیروی انسانی وارد آموزش و پرورش می کردیم که از مبادی تربیت معلم نبوده اند لذا در سال گذشته کانون های ارزیابی در کشور مستقر شدند این کانون ها ابزارهایی دارند تا معلمان را ارزیابی کنند تا اگر نیرویی توانمند بود وارد آموزش و پرورش شود.

وی اشاره کرد: ارتقای وضعیت معلمان نکته بعدی است نظام رتبه بندی معلمان برای این موضوع پیاده شد که تلاش و کار علمی همکاران دیده شود.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی با تاکید براینکه جوش درونی مربی تربیتی مهم است گفت: در بحث ارزشیابی همکاران باید نسبت به فعالیت همکار امتیاز ویژه دهیم تکلیف برنامه هفتم دادن کارنامه رشدی تربیتی در کنار کارنامه تحصیلی به دانش آموزان است.

پورثانی اضافه کرد: در نظام ارزیابی شاخص‌هایی تعیین کرده‌ایم و به مربیان امتیاز می‌دهیم. همچنین منزلت و ارزش به کار معلمی که کار تربیتی می کند مدنظر است.

وی اظهار کرد: نظام ارزشیابی در آموزش و پرورش در حال اجراست اما ورود شاخص‌های تربیتی تغییر کرده است امروزه یک معلم برای ارتقای رتبه باید شاخص‌هایی را بگذراند.

پورثانی از افزایش برگزاری اردوی دانش‌آموزی خبر داد و گفت: گفتمان سازی و انتظار عمومی از آموزش و پرورش مطالبه امروز مقام معظم رهبری است تا کار تربیتی جدی در مدارس صورت بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان