Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، این روزها مدارس بعد از دو سال جدال نفسگیر مردم با کرونا بازگشایی شده و دانش‌ آموزان پس از 25 ماه خانه نشینی و آموزش از راه دور و مجازی، بر صندلی‌های به یادماندنی کلاس‌ های درس نشسته و روزهای درس و بحث و حضور و غیاب و... مدارس از سرگرفته شده است.

با توجه به اینکه هنور پاندمی کرونا در جهان پایان پیدا نکرده و اپیدمی آن در ایران نیز همچنان وجود دارد، فعالیت مدارس و تحصیل دانش‌ آموزان براساس شیوه نامه‌های تدوین شده بهداشتی و پیشگیرانه صورت می‌گیرد و مدارس و دانش‌ آموزان موظف به رعایت این اصول بهداشتی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان، براساس اعلام سازمان بهداشت جهانی با رعایت درست شیونامه‌های بهداشتی، خطر انتقال کرونا در مدارس به پایین ترین سطح خود خواهد رسید.

در ادامه این گزارش به 17 توصیه مهم راهبردی سازمان جهانی بهداشت به دانش‌ آموزان برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا اشاره می‌کنیم.

۱- زمانی که امکان دارد پنجره‌ها را برای تهویه باز کنید.

۲- با واکسینه شدن در برابر کووید ۱۹ از خودتان و دیگران محافظت کنید.

۳- همه را تشویق کنید تا دستشان را به طور پی در پی تمیز کنند.

۴- به دانش آموزان، آموزگاران و کارکنان مدرسه توصیه کنید زمانی که احساس بیماری، علامت‌های سرماخوردگی یا ضعف دارند در خانه بمانند و زمانی که در مدرسه احساس بیماری می‌کنند به مسئولان بهداشتی مدرسه اطلاع دهند.

۵- فاصله گذاری فیزیکی حداقل تا یک متر را رعایت کنند.

۶- یک «سطل در دار» برای دستمال ها و ماسک های مصرف شده فراهم کنند.

۷- مسئولان مدرسه به صورت پیوسته با والدین و دانش آموزان در ارتباط باشند.

۸- والدین در مورد اقدام های مدرسه و نقش آنها در اجرا آگاهی داشته باشند.

۹- مسئولان مدرسه از والدین درخواست همکاری کنند تا هر مورد ابتلا به کووید ۱۹ که ممکن است در خانواده روی داده باشد را به مدرسه اطلاع دهند.

۱۰- آموزگاران و کارکنان مدرسه، پدر و مادر، بزرگسالان و افراد واجد شرایط در محیط مدرسه، کودکان کمتر از ۱۲ سال و نوجوانان بالای ۱۲ سال که به بیماری زمینه ای مبتلا هستند، می بایست واکسن بزنند.

۱۱- تهیه فهرست پیش از ترک خانه (احساس سلامتی، خوردن صبحانه، برداشتن ماسک صورت و مایع ضدعفونی کننده دست).

۱۲- در هنگام رفتن به مدرسه، زمانی که ممکن است تا مدرسه پیاده بروید و یا از دوچرخه استفاده کنید، اگر ممکن است پنجره های سرویس مدرسه را بازنگه دارید و پیش و پس از حرکت دستتان را تمیز کنید.

۱۳-رانندگان سرویس مدرسه باید ماسک بزنند، تاجایی که امکان دارد پنجره ها را بازنگه دارند و استفاده همزمان دانش‌آموزان از گروه‌های سنی و کلاس های متفاوت در سرویس مدرسه را محدود کنند.

۱۴-پس از استفاده از توالت، پیش از خوردن خوراک، در رسیدن به مدرسه، پیش از گذاشتن ماسک و پس از دست زدن به آن، هنگام اشتراک گذاری وسیله های مدرسه و پس از زنگ تفریح، بهداشت و شست و شوی دست را جدی بگیرید.

۱۵- به آموزگاران، کارکنان مدرسه، دانش‌آموزان و پدرو مادرها باید درباره برنامه‌های مدرسه در زمانی که فردی در مدرسه احساس بیماری می‌کند، آگاهی داده شود و آنهایی که نشانه دارند آزمایش کرونا بدهند و از دیگران جدا شوند و همچنین افراد در تماس با آنها شناسایی شوند و به آنها آگاهی دهند.

۱۶- در مورد فاصله فیزیکی نیز میزها و صندلی ها در فاصله حداقل یک متری بین داشن آموزان قرار گیرند، تعداد دانش‌آموزان کلاس را کاهش دهید، ترکیب دانش‌آموزان از گروه‌های سنی و کلاس‌های متفاوت را محدود کنید و زمان آغاز و پایان کلاس‌ها و زنگ‌های تفریح را یک درمیان کنید.

۱۷- برای ایمن بودن در مدرسه فاصله حداقل یک متر را حفظ کنید، دستتان را تمیز نگه دارید، در فضای بسته و در فضای باز زمانی که فاصله گذاری فیزیکی ممکن نیست از ماسک استفاده کنید، زمانی که ماسک ندارید عطسه و سرفه تان را بپوشانید، پنجره‌ها و درها را برای تهویه هوای کلاس‌ها و منطقه‌های مشترک مدرسه باز نگه دارید، زمانی که نوبت شما فرا رسید واکسن بزنید و به یاد داشته باشید زمانی که احساس بیماری می‌کنید در خانه بمانید.

دقت کنیم! همه دانش‌آموزان و اولیا آنها و همچنین اولیا و معلمان مدارس باید این اصول بهداشتی را تواما رعایت کنند تا با همکاری و تلاش در مسیر رعایت چنین اصول بهداشتی بتوانند روزهای خاطره انگیزی را در دوره کوتاه مانده از سال تحصیلی در کنار یکدیگر بگذرانند.

منبع: فارس

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: دانش آموزان کرونا مدارس کووید ۱۹ فاصله گذاری فیزیکی احساس بیماری دانش آموزان پنجره ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۰۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، «حسن مدرس زاده» در نشست خبری که به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم (12 لغایت 18 اردیبهشت ماه) برگزار شد، اظهار کرد: به لحاظ تعداد مدارس مشکلی در شهرستان به ویژه خود شهر گرگان وجود ندارد؛ ولی به علت جانمایی نه چندان مناسب، مناطق جنوبی شهر فاقد فضای آموزشی شده به طوری که دانش آموزان این مناطق مجبور هستند برای تحصیل به مناطق داخلی شهر رفت و آمد کنند.
 
به گفته وی؛ تأمین زمین جزو ضروریات فضای آموزشی در شهر گرگان است به همین خاطر 42 میلیارد تومان با دستور استاندار برای ساخت 4 مدرسه 12 کلاسه در جنوب شهر گرگان اختصاص یافته؛ ولی با گذشت بیش از یک سال از این مصوبه تاکنون زمینی برای احداث این مدارس تأمین نشده است.
 
مدیر آموزش و پرورش شهرستان گرگان با بیان اینکه طرح رتبه بندی معلمان بعد از 10 سال انجام شد، تصریح کرد: بعد از اجرای این طرح همه معلمان استان حائز رتبه 1 لغایت 5 شدند که در این بین 134 نفر از استان رتبه استاد معلمی را کسب کردند.
 
وی افزود: از یک میلیون معلم در سطح کشور 300 هزار نفر به رتبه بندی خودشان اعتراض داشتند؛ ولی این اعتراض ها در شهرستان گرگان بسیار اندک بود.
 
مدرس زاده با اعلام اینکه 90 هزار دانش آموز در سطح شهرستان گرگان تحصیل می کنند، تصریح کرد: از این تعداد 78 هزار نفر در شهر گرگان تحصیل کرده که این امر باعث تراکم بالای کلاس های درسی دانش آموزان شده و تعداد دانش آموران کلاس ها را به 40 نفر رسانده است.
 
وی ادامه داد: تعداد بالای دانش آموزان در کلاس های درس فرصت را از معلمان گرفته و بر روند آموزش دانش آموزان تأثیر منفی دارد.
 
به گفته وی؛ استاندارد سرانه فضای آموزشی در کشور 5/2 درصد، در استان 4/6 درصد و در شهرستان گرگان 4/2 درصد است.
 
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • کلاس این آقا معلم در مدرسه تشکیل نمی شود
  • عشق معلمی دَربیابان
  • از معلمی روی صندلی چرخدار تا معلمی در برفی که هم‌قد دانش‌آموزان است
  • معلم خلاق، دانش‌آموز هنر آفرین
  • دستان هنرآفرین دانش‌آموزی
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • تحویل ۱۰ هزار کلاس درس در سال ۱۴۰۳ در صورت تزریق بودجه
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها