Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه دانشگاه‌ها و پژوهش‌های علمی و میدانی از ظرفیت‌هاست استان است، گفت: دانشگاه‌ها پشتیبانی علمی و ارائه طرح و مدل برای حل معضلات داشته باشند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسین مدرس خیابانی در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده؛  افزود: در حوزه هنر نیز باید مستندهای فاخری برای اطلاع‌رسانی و تنویر افکار مردم در حوزه آسیب‌های اجتماعی در استان تهیه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار گفت: اشتغال و توانمندسازی مهمترین راهکار برای مقابله بامعضلات و آسیب‌های اجتماعی در این استان است و اگر بتوانیم بستر اشتغال را فراهم کنیم قطعاً از معضلات کاسته می‌شود.

وی فقر، حاشیه‌نشینی، اعتیاد، مواد مخدر، بزهکاری‌های اجتماعی، زنان بی سرپرست و بدسرپرست، بازماندگان از تحصیل، قاچاق سوخت و قاچاق انسان را از شاخص‌ترین آسیب‌های اجتماعی استان عنوان کرد و اظهارداشت: برای این معضلات راهکار مشخص و تدوین شده ارائه شود.

مدرس خیابانی راهکار دوم بعد از فراهم کردن اشتغال برای مقابله با آسیب‌ها را فراهم کردن زمینه ورزش برای جوانان عنوان کرد و ورزش را گام مهمی در کاستن از انواع معضلات دانست و افزود: علاوه بر فضاهای ورزشی، فضاهای خالی بلااستفاده ادارات نیز باید در حوزه ورزش و اشتغال بکار گیری شود.

استاندار سیستان و بلوچستان در ادامه گروه‌های جهادی و سمن‌ها را ظرفیت مهمی برای حل آسیب‌ها و کاستن از آن عنوان کرد و ادامه داد: مدیران موظفند روان‌سازی، تسهیل، حمایت و ایجاد بستر و زمینه برای کارکرد گروه‌های جهادی را فراهم کنند.

مدرس خیابانی خاطرنشان کرد: ائمه جمعه در استان فوق‌العاده تاثیرگذارند و در مقایسه با سایر مناطق در این استان ائمه جمعه و بزرگان طوایف تاثیرگذاری فوق‌العاده دارند و ائمه جمعه باید به عنوان رابط کمیسیون اجتماعی و مردم این آسیب‌ها را از تریبون‌های نماز جمعه به مردم آموزش و اطلاع رسانی کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: کمیسیون اجتماعی را باید از سبک یک کمیسیون تشریفاتی خارج کنیم و در هر جلسه با دستور کار مشخص، برای مسائل و موضوعات یک راهکار و برنامه ارائه دهیم  و با تسلط بر آمار مربوطه و همچنین تهیه اطلس آسیب‌های اجتماعی در نقاط مختلف استان به سمت حل مساله برویم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سیستان زاهدان دانشگاه آسیب های اجتماعی آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۲۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله

استاندار ایلام از انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله خبر داد و گفت: حفر این تعداد چاه در اشتغال‌زایی و توسعه و رونق اقتصادی استان موثر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، حسن بهرام‌نیا امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ در دیدار با جمعی از کارگران و کارفرمایان با اشاره به نقش مهم کارگران در اقتصاد کشور، اظهار کرد: دستان پرتوان کارگران موجب گردش چرخ‌های اقتصاد کشور می‌شود بنابراین کار کردن ارزش بالایی دارد و کارگر باید احساس غرور کند.

وی با بیان اینکه در دوران انقلاب کارگران از تحصیلات عالیه برخوردار هستند، ادامه داد: حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور را جامعه کارگری تشکیل می‌دهد، نقش کارگران در راستای دوام و بقای هر نظامی برجسته است.

استاندار ایلام با اشاره به اینکه قبل از انقلاب کارگران با تحصن، نظام ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی را سرنگون کردند، اضافه کرد: کارگران در سیاست نقشی تعیین کننده دارند و در نظام‌های سیاسی دنیا همواره بخش اعظمی از سیاست‌های کشور متأثر از نگاه و رویکرد کارگران است.

بهرام‌نیا تاکید کرد: برای ارتقا معیشت و بهبود وضعیت کارگران نیاز به اصلاح قانون کار و کارگری و کارفرمایی داریم و امید می‌رود که در مجلس جدید به موضوع کار، کارگر و دفاع از حقوق کارگران بیشتر توجه شود.

وی تصریح کرد: به لطف کارگران، استان ایلام از نظر ثبت اشتغال در سال ۱۴۰۱ رتبه نخست و در سال ۱۴۰۲ رتبه سوم را کسب کرد.

استاندار ایلام افزود: استان ایلام در حوزه کشاورزی، گردشگری، معدن، صنعت، نفت، گاز و پتروشیمی ظرفیت‌های بالقوه‌ای دارد که بخشی از این ظرفیت‌ها بالفعل شده است، با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها، شاهد اشتغال‌زایی و توسعه استان خواهیم بود.

بهرام‌نیا با اشاره به واحدهای آماده افتتاح استان از جمله فولاد ایوان، کاغذ سنگی چرداول، پتروشیمی هلیلان و ان اجی ال دهلران، افزود: با بهره‌برداری از این واحدها زمینه اشتغال نیروهای زیادی فراهم می‌شود.

وی از انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله خبر داد و افزود: قرارداد توسعه میدان نفتی آذر (چنگوله) برای حفر ۱۹ حلقه چاه منعقد شده که در اشتغال‌زایی، توسعه و رونق اقتصاد استان بسیار مؤثر است.

استاندار ایلام با اشاره به اینکه مجوز پتروشیمی دره‌شهر صادر شده و به زودی کلنگ‌زنی می‌شود، افزود: پتروشیمی هلیلان با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی و پتروشیمی دهلران با ۵۲ درصد در حال اجرا است.

به گزارش ایمنا، پس از درخواست جامعه کارگری و کارفرمایی برای توجه ویژه به این قشر و انتصاب مشاور استاندار در امور کارگران، استاندار ایلام اعلام کرد مشاور استاندار در امور کارگران معرفی می‌شود.

کد خبر 748557

دیگر خبرها

  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • تحقق کامل تعهد اشتغال استان کرمانشاه
  • برگزاری کنفرانس فیزیک بنیادی ایران به میزبانی قم
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • انقلاب اسلامی دشمنان را مستهلک کرده است
  • مانیتور Innocn 27D1Q چه ویژگی‌هایی دارد؟
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله