Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی گفت: تا پایان سال ۱۴۰۱ میزان روستا‌های متصل به شبکه ملی اطلاعات در این استان به بیش از ۹۰ درصد می‌رسد. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مصطفی بهی در گزارشی از توسعه خدمات متنوع ارتباطی در بیش از ۱۷۰ روستای استان خراسان جنوبی طی سال ۱۴۰۰ خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اجرای طرح‌های مختلف برای توسعه ارتباطات روستایی استان بیان کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، توسعه ارتباطات در سطح روستا‌ها از محل اعتبارات این وزارتخانه موسوم به طرح خدمات عمومی اجباری فاوا در حال انجام است.   وی افزود: در اجرای این طرح‌ها توسعه شبکه تلفن همراه، توسعه شبکه اینترنت پرسرعت و اتصال مراکز به شبکه امن و پایدار فیبر نوری در برنامه است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان جنوبی، گفت: در طرح توسعه شبکه تلفن همراه روستا‌های استان از ابتدایسال گذشته ۲۹ سایت راه اندازی شد که پوشش تلفن همراه را در ۵۱ روستای استان با جمعیتی بیش از ۳۰۰۰ خانوار برقرار کرده است.
وی با اشاره به اجرای طرح توسعه شبکه ملی اطلاعات تصریح کرد: در این طرح نیز با راه اندازی ۶۰ سایت، ۱۵ هزار خانوار روستایی استان، در بیش از ۱۰۰ روستا، به اینترنت پرسرعت همراه و خدمات مبتنی بر شبکه ملی اطلاعات دسترسی پیدا کردند.
بهی اظهار کرد: در همین راستا با توسعه شبکه ملی اطلاعات در سطح روستاها، ۸۰ مدرسه روستایی از طرح هوشمند سازی مدارس بهره‌مند شدند و تعداد این مدارس به ۱۵۰۰ مدرسه رسید.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در ادامه با اشاره به اقدامات صورت گرفته جهت ارتقاء کیفیت و پایداری ارتباطات روستایی در قالب توسعه شبکه فیبر نوری، گفت: در سال ۱۴۰۰، ۳۰ کیلومتر فیبر نوری روستایی اجرا شد که ۴ سایت تلفن همراه و ۴ مرکز تلفن روستایی را که حدود ۲۰۰۰ خانوار در ۱۰ روستای استان را از سرویس‌های متنوع ارتباطی بهره مند می‌کنند به شبکه فیبر نوری متصل کرده است.
وی یادآور شد: پیش از این نیز حدود ۱۷۵ کیلومتر فیبر نوری در سطح روستا‌های استان اجرا شده بود که ۳۰ مرکز تلفن و سایت تلفن همراه را به این شبکه متصل کرده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان جنوبی ضمن اشاره به تامین اعتبار اجرای همه پروژه‌های ارتباطی روستایی از محل عتبارات توسعه ارتباطات روستایی وزارت متبوع تصریح کرد: برای اجرای پروژه‌های ارتباطی روستایی در خراسان جنوبی طی سال ۱۴۰۰، اعتباری بیش از ۱۰۰۰ میلیارد ریال از محل مذکور هزینه و اپراتور‌های مختلف در اجرای این حجم از پروژه‌ها فعالیت داشته اند.
بهی تاکید کرد: در استان خراسان جنوبی حدود ۳۰۰ روستا فاقد اتصال به شبکه ملی اطلاعات هستند که برنامه ریزی لازم برای اتصال این روستا‌ها صورت گرفته و تا پایان سال ۱۴۰۱ میزان روستا‌های متصل به شبکه ملی اطلاعات در این استان به بیش از ۹۰ درصد می‌رسد.   بیشتر بخوانید: در سال جدید ۳۰۲ طرح شبکه همراه روستایی توسعه و اجرا می‌شود   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی اخبار اقتصادی اینترنت روستایی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی اخبار اقتصادی اینترنت روستایی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات شبکه ملی اطلاعات استان خراسان جنوبی توسعه شبکه تلفن همراه فیبر نوری روستا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۲۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی

  به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره راهداری شهرستان خواف گفت: در پی شکسته شدن ۲ سد خاکی در زیر کوه قاین استان خراسان جنوبی و ورود سیلاب به روستاهای مرزی حوزه استحفاظی این اداره، شاهد مسدود شدن راه روستایی «چاه زول» در این منطقه بودیم.   علی جعفرنیا با اشاره به استقرار اکیپ گشت و ناوگان راهداری از ساعات اولیه وقوع سیلاب در منطقه افزود: از ساعات اولیه دیروز و با تلاش و همت بی وقفه راهداران اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای خواف نسبت به لایروبی و بازگشایی راه روستایی چاه زول اقدام شد.   وی تصریح کرد: در راستای خدمت رسانی به روستاییان و تسهیل در عبور و مرور و ارتقاء ایمنی تردد کاربران جاده ای نسبت به نصب تابلو و علائم ایمنی و بارریزی «دستک ها» و آب بردگی های در این مسیر روستایی اقدام شد.   همچنین اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی در گزارشی از مسدود شدن جاده های روستایی چهارباغ، طاغون،خانلوق، اریه و دامنجان در شهرستان نیشابور بر اثر سیلاب روز جمعه خبر داد.   بر این اساس با تلاش راهداران اداره راهداری نیشابوردر کمترین زمان و با هدف خدمت رسانی به روستاییان و تامین ایمنی تردد، با بکارگیری یک دستگاه گریدر و سه نفر نیروی راهدار مسیرهای روستایی مزبور بازگشایی شد.   مرکز شهرستان ۱۶۰ هزار نفری خواف در فاصله ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.   شهرستان نیشابور در دو بخش سرولایت و مرکزی دارای چهار شهر «بار»، «خور»، چکنه و نیشابور و با ۳۵۵ هزار نفر جمعیت در ۱۱۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.      

 

دیگر خبرها

  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند
  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی