Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت:موافقان ادغام رشته‌های علوم پزشکی در وزلرت علوم معتقدند که خیلی از ظرفیت‌ها را در وزارت علوم داریم که می‌توانیم با استفاده از آن هم افزایی انجام دهیم.

به گزارش مشرق، احمد حسین فلاحی، در مورد ادغام دانشگاه‌های علوم پزشکی ذیل وزارت علوم گفت:این طرحی است که در کمیسیون آموزش ورود پیدا کرده و رای هم گرفته است، اما مورد اختلاف است چرا که بحث تنها ادغام رشته‌های علوم پزشکی نیست ،بحث مهم تر و بخش غیر بالینی یعنی آموزش وزارت بهداشت است و در این صورت باید با آموزش وزارت علوم ادغام شود که موافقان و مخالفان زیادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: مخالفت کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با ادغام آموزش پزشکی در آموزش عالی

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: این امر هنوز در مجلس تصویب نشده است، موافقان معتقدند که خیلی از ظرفیت‌ها را در وزارت علوم داریم که می‌توانیم با استفاده از آن هم افزایی انجام دهیم و پیشرفته علم را بالا ببریم و از امکانات یکدیگر استفاده کنیم.

وی ادامه داد:اما مخالفان معتقد هستند که آموزش پزشکی نمی‌تواند در مجموعه وزارت علوم در بیاید چرا که آن امکانات و ظرفیت‌های لازم را ندارد، دانشجو باید در کنار آموزش بحث درمان را هم همزمان داشته باشد، که آن زمان اگر این‌ها در مجموعه وزارت علوم قرار بگیرند رایزنی‌ها، فراهم شدن زمینه و هماهنگی‌ها مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد.

نماینده مردم همدان گفت:این موضوع را باید به شکل کارشناسی دید، در چند دهه گذشته که تجربه ادغام آموزش پزشکی را در وزارت علوم داشته ایم  به دلیل کمبود دانشجوی پزشکی و کمبود پزشک این تصمیم گرفته شد، اما در حال حاضر که این نیاز تامین شده است ادامه این روند لازم نیست چرا که خیلی از کشورها هم این دو را با هم دارند.

وی افزود:حالا باید دید که آیا آن فلسفه جداسازی امروز هم ادامه دارد که مخالفان این حرف را بپذیرند یا نه در حال حاضر این موضوع در کمیسیون مطرح شده است، اما اینکه در مجلس رای بیاورد یا نه مشخص نیست.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین ماه رمضان قیمت آموزش پزشکی وزارت علوم مجلس وزارت بهداشت کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت علوم پزشکی وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۳۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست

وحید جلال زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جریان این بازدید ضمن تشکر از مجاهدت‌های خاموش متخصصین و تلاشگران وزارت دفاع و خداقوت به نیرو‌های مسلح به جهت پاسخ دندان شکن به رژیم صهیونیستی در عملیات وعده صادق گفت: در بازدیدی که امروز توسط اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع صورت گرفت پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی بارز و نمایان بود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: طی جلسه‌ای که با مسئولان وزارت دفاع در حوزه اینده و نیاز‌های صنعت دفاعی برگزار شد، تصمیماتی اتخاذ شد که برای تقویت نیرو‌های مسلح و حمایت مجلس از صنعت دفاعی اجرایی خواهد شد.

اعضای کمیسیون امنیت ملی بر لزوم حمایت از برنامه فضایی و موشکی وزارت دفاع و ارزش افزوده قابل توجه این فناوری‌ها هم در بعد علمی و فناورانه و هم در بعد بازدارندگی و اقتدار دفاعی تاکید نمودند.

سردار طلایی نیک معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی راهبردی و امور مجلس وزارت دفاع در جریان این بازدید با اشاره به تعامل بسیار نزدیک و حمایت‌های بسیار موثر نمایندگان مجلس به خصوص اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از نیرو‌های مسلح و وزارت دفاع گفت: این حمایت‌ها در جدیدترین مصوبه مجلس که قانون تشکیل سازمان پژوهش، علوم و نوآوری‌های دفاعی است مشخص است که یک ظرفیت جدید برای توسعه علوم دفاعی و پشتیبانی‌های دانش پایه و مرز شکنی دانش در حوزه فناوری‌های دفاعی را بیش از گذشته برای کشور فراهم می‌کند.

سازمان سپند از سال ۱۳۸۹ به پیشنهاد شهید فخری زاده تشکیل شده و در حال حاضر هم فعالیت دارد، اما زیرساخت قانونی برای فعالیت آن امر لازمی است که به تازگی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • ۳٠ درصد قبولی در رشته‌های پزشکی و علوم پزشکی مربوط به زابل است
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع
  • پایان بررسی جداول بودجه 1403 در کمیسیون تلفیق مجلس/ حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • پایان بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در تلفیق/ حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود